Wetenschappers in Israël hebben ’s werelds eerste in het lab gekweekte “synthetische embryo” gecreëerd, in een doorbraak die de wetenschap een stap dichter heeft gebracht bij het maken van baby’s zonder biologische ouders, of zelfs zonder bevruchte eicellen of een baarmoeder, schrijft Baxter Dmitry.

Onder leiding van moleculair geneticus Joseph Hanna is een team van onderzoekers aan het Israëlische Wizemann Institute of Science erin geslaagd het synthetische “embryo” van een muis in een laboratorium te creëren, wat hen een stap dichter brengt bij hun doel om synthetische menselijke stamcellen te ontwikkelen in een poging om gezondheidscrisissen bij de mens op te lossen.

Het onderzoek geeft aanleiding tot ernstige ethische bezwaren, waarbij critici waarschuwen dat baby’s zullen worden gemaakt voor “reserve onderdelen,” of nog erger, voor de seksuele bevrediging van volwassenen.

Dit nieuwe embryo-model, zoals gedetailleerd beschreven in het deze week in het medische tijdschrift Cell gepubliceerde paper, was in staat alle kenmerken van een vroeg lichaam na te bootsen, “met inbegrip van voorlopers van hart, bloed, hersenen en andere organen”, en ook “de “ondersteunende cellen” zoals die gevonden worden in de placenta en andere weefsels die nodig zijn om een zwangerschap tot stand te brengen en in stand te houden, zoals stamcelonderzoekster Megan Munsie van de Universiteit van Melbourne schreef in een stuk voor The Conversation.

Het onderzoek zou grote gevolgen kunnen hebben buiten de voor de hand liggende ethische bezwaren. “Dit is een cruciale fase: bij mensen gaan rond deze fase veel zwangerschappen verloren, en we weten niet echt waarom,” schreef Munsie. “Het beschikken over modellen biedt een manier om beter te begrijpen wat er mis kan gaan, en mogelijk inzichten in wat we er misschien aan kunnen doen.”

Het embryo-model overleefde echter maar acht van de 20-dagen embryonale cyclus van de muis, een kritiek nadeel dat gezien het verklaarde doel van Renewal Bio, het bedrijf dat Hanna heeft opgericht, om dit onderzoek commercieel te laten financieren.

Het doel van de startup is om synthetische menselijke stamcellen te ontwikkelen in een poging om menselijke gezondheidscrises “op te lossen”, een wetenschap die volgens deskundigen pas over tientallen jaren klaar zal zijn. Kort gezegd wil Bio Renewal embryonale versies van mensen maken, zodat het weefsels kan oogsten voor transplantaties.

Critici die met MIT Technology Review spraken, zeiden dat het nog niet de tijd was om over het maken van synthetische menselijke embryo’s te praten, vooral gezien de grotere politieke context en de controverse rond het onderzoek. “Het is absoluut niet nodig,” zei Nicolas Rivron, een stamcelwetenschapper aan het Instituut voor Moleculaire Biotechnologie in Wenen, tegen het tijdschrift, “dus waarom zou je het doen?”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De meesten die COVID vaccins namen zullen in 2025 dood zijn Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Vernon Coleman: “Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik”
Volgend artikelDe New York Times braakt voorverpakte Oekraïense praatjes uit
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

44 REACTIES

 1. als dit waar is, wat voor klootzakken leven er op deze wereld.
  blijf van de schepping af….probeer netjes te leven met liefde voor de ander.

 2. De afgelopen tijd dacht ik steeds aan “Brave new world” van Aldous Huxley. Dat het net leek alsof dat boek werkelijkheid moest worden. En ziehier, weer een onderdeeltje wat werkelijkheid wordt.

 3. Dit is uiteraard nooit voor het ‘goede doel,’ maar altijd voor misbruik. Trouwens, hoe houden de parasieten zichzelf in stand om generatie na generatie ‘laboratorium mensen’ te kweken… Uiteindelijk sterven ze ook uit, of verrotten ze door inteelt. Hetzelfde geldt voor wat er overblijft als de ‘vax’ voldoende mensen heeft uitgeroeid of verkreupeld – wat houdt het gezonde restant mensen nog in stand? Vandaar dat Afrika 4% is ingespoten…?

  • Inteelt is een probleem als je 1e lijns bloedverwanten van dezelfde generatie met elkaar laat paren. Of als je 1e en/of 2e lijns bloedverwanten uit verschillende generaties met elkaar laat paren.

   Maar het paren tussen bloedverwanten die verder uit elkaar liggen (achterneven/-nichten of nog verder) heeft voor alsnog geen enkel probleem gevormd. Inmengen tussen verschillende families die enkele generaties daarvoor dezelfde kruising als oorsprong hebben is vrij normaal. Dit kan de genen zelfs enorm versterken. Van verrotten is dus niet altijd sprake.

   Hele stammen, dorpen en andere gemeenschappen hebben dit eeuwenlang ervaren zonder al te veel problemen.

 4. Toch eigenaardig dat zulke dingen altijd in Israël gebeuren. Zulke tegennatuurlijke, God-vernietigende ontwikkelingen. Bij een volk dat zo geleden heeft in het verleden. Ik begin al meer voor de Palestijnen te voelen. Het kan best nog wel eens zo zijn dat de mensen van de Islam onze redding blijken te zijn! Al zien we dat nu nog niet.

  • Beste Mensen

   Daarom word keer op keer Aangehaald
   Het Woord Schijnheilig

   De Doolhofjes
   Labyrinten
   Jood , Christen , Islaam Vertegenwoordigen de Schijnheiligheid
   Heeft niks met heilig te maken

   Liefde kennen die Wezens helemaal niet

   Liefde komt diep uit het Hart
   Beste Mensen

   Echte Liefde is Universeel
   Dus tot Alles

   Dank U

  • God heeft israel al lang verlaten nadat ze hun Redder hebben afgewezen en sindsdien zijn ze goddeloos bezig daar en daar zal God ze zeker voor straffen. Maar de islam gaat ons zeker niet redden hoor maar ons uitmoorden in hun heilige jihad die over Europa komt als ze met genoeg zijn omdat ze de duivel aanbidden.

   • Beste Mensen

    Duivel & God

    Zijn twee keerzijden van èèn en dezelfde Medaïe

    Samen vormen die twee èèn geheel

    Dus
    Nog God Nog Duivel vereren
    Sta er Boven
    Door alles los te laten

    Laat Alles Los
    Vervolgens
    Heb Alles Lief
    Echt Alles

    Echte liefde kan men alleen Geven
    Die is nooit te krijgen verkrijgen

    Geef Geef Geef

    Dank U

     • Ik ben het met je eens. De duivel en God kunnen nooit een en dezelfde zijn. Puur licht laat geen duisternis toe. Pure soevereiniteit laat geen rebellie toe. Pure liefde is niet met de zonde en hoogmoed te verenen. Puur leven is niet hetzelfde als verderf, ondergang en de dood.

      Heilig betekend afgezonderd, apart gezet, exclusie. Zorg dat je van heilig, heiliger wordt. Van rein, reiner. Glij niet af, dwaal niet af. Volg de koers en de Weg en struikel niet.

     • Beste Mensen

      Alles Los laten is een andere kunst

      De krijgskunst van echte verlossing

      Ken die

      Iedereen die dat kent raakt ook daadwerkelijk verlost
      Zonder huichelarij of verbeelding dus

      Overgave heet dat

      Aan wie of wat deinst de vraag op ??

      Gewoon aan de leegte
      Het Niets
      Immers alles wat zichtbaar iets is
      Stamt uit het niets

      Dank U

      • Got your message man!
       But …
       It’s Aldous Huxley -one of the most erudite man in the end of the 29th century, was asked to review the 14th edition of the Encyclopedia Britannica- who remarks: “Language is the device for taking the mystery out of reality”.

  • @gerrit

   Wat ik knap vind is dat de moslims nog steeds in god geloven en 5x per dag bidden ondanks de ellende in de wereld. En nog iets ze zijn nog niet besmet met die homo troep die in het westen rondwaart. Daar moet je het niet in je zieke hoofd halen om met je anus op straat te koop gaan staan.

   Je kan het als ouderwets of ondemocratisch te zien. Maar he petje af voor hun.

   En die jihad propaganda die sommige mensen hier propageren. Geef ze ongelijk. De banke ras verkracht al eeuwen lang de islamitische landen. Wat verwacht je dan. Dat ze van je gaan houden. Sommige zijn letterlijk te dom om te kunnen denken.

   • Lberi ” De banke ras verkracht al eeuwen lang de islamitische landen”
    je bent al goed WOKE waar haal je die onzin vandaan dat blanke, moslims verkrachten ?
    Wees nou maar blij dat je in Nederland mag wonen, want in geen enkel moslim land is het beter.
    Ik zou liever wat dankbaarheid verwachten van moslims, maar dat is iets waar jullie niet van houden

    • @Akkafietje

     Met verkrachten bedoel dat ze die landen onderdrukken, landen leeggroven en verdeel en heers politiek toepassen.

     Dankbaar dat ik hier mag wonen? Ik weet niet waarom jij denkt dat je meer recht zou hebben om hier in dit homoland te mogen wonen. Ik ben hier geboren en getogen en ben gewoon een Nederlander en mijn ouders zijn ook beide Nederlands. Ja je leest het goed gewoon blanken Nederlanders. Iemand die een Nederlandse nationaliteit heeft maar waar de ouders niet uit Nederland komen beschouw ik niet als Nederlander. Maar goed dat terzijde.

     Omdat iemand iets positiefs zegt over moslim denk jij gelijk dat ik een allochtoon ben? Dt bedoel ik nou met mensen die niet zelfstandig kunnen denken.

     • De geschiedenis over de hele wereld laat keer op keer zien wie de “verkrachter”, “uitbuiter” en “heerser” waren.

      Keer op keer als er een conflict ontstond, of schaarste, of grote politieke verschuivingen kwamen dezelfde soort namen en mensen naar voren. Eeuwenlang dezelfde tactiek, strategie en praktijken. En altijd met hetzelfde doel: geld en macht.

      Dat waren keer op keer het slag mensen die zelf geen thuisland hadden. Ze moesten elke keer als gasten verblijven totdat ze weer verdreven werden.

      Als jij als gast ergens bent, moet je inderdaad “dankbaar” zijn. Je moet je plaats weten en je aanpassen. Maar wat deed deze kliek mensen zonder thuisland? Die gingen zich bemoeien met de economie en de politiek. Afpersingen, moorden, verkrachtingen, leegroven enz. Dit patroon is overal terug te vinden in de geschiedenis waar deze kliek bezig was. Lees de boeken maar.

      Ja, die kliek was zo zielig. Ze hebben zo moeten lijden. Wel meer dan 1000 x verdreven uit landen en steden. Echt verschrikkelijk. Het zou verschrikkelijk zijn als ze het niet over zichzelf hadden afgeroepen.

      In elk regime kwam in de boeken te staan hoe ze nu om moesten gaan met deze kliek. Hoe moesten ze deze machtige kliek stoppen? Ze hadden zoveel geld en zo’n groot netwerk van uiteindelijk hele invloedrijke mensen. Deze kliek was wetteloos. Niemand kon ze iets maken zonder er kleerscheuren aan over te houden.

      Over de hele wereld is er haat ontstaan tegen deze kliek. En als je de boeken leest die dit gedocumenteerd hebben, dan begrijp je heel goed waarom die haat er is. Ook vandaag de dag zie je de sporen van die kliek en ze zijn echt overal. Ze bepalen alles wat er gaande is in de wereld. Niets uitgezonderd.

      Alles waar Vanguard en Blackrock rijkt is van deze kliek. En deze kliek heeft een haat die ze blijven voeden. De haat is tegen de rest van de wereld.

      • Beste mensen

       En Dus roeien die zichzelf nu zelf uit

       Als de emmer vol is stroomt het over

       Bij alles door alles van alles

       Wat het ook moge zijn
       Is allemaal materie hebberigheid
       Gierigheid
       Goed , Zilver , Diamant , RijkDom met de Nadruk op Dom enzovoorts
       Roem Pronken
       Zie Bill Gates en Vrienden

       Die durven niet over straat te lopen zonder bescherming

       Bescherming waartegen ???
       Angst in hunzelf
       Door hunzelf gekweekt en in stand gehouden door hunzelf

       Als hun Allen afstand gaan doen van al hun vergaarde gestolen goed dan kunnen iedereen in vrede hand in hand over straat gaan

       Daarom
       Tot Hun Allen smerige stinkerds van aan Rijkdom
       Maakt Uw ogen open verdeel het onder de Wereldse bevolking

       En ook U allen zult een gelukkig uiteinde tegemoet gaan

       Dank U

 5. Wanneer ze verkondigen een nieuwe techniek ontwikkeld te hebben en die wellicht in de toekomst toe gaan passen, ga er dan maar van uit dat ze daar al veel langer toe in staat zijn en het ook toepassen. Dus de complot theorieën over heimelijk in laboratoria gecreëerde synthetische en gekloonde mensen zijn waarschijnlijk geen fabeltje.

 6. Goh. En dat zijn joodse wetenschappers in Israel die dit doen? Wie zou dát nou gedacht hebben? Ik heb mijn “weg met de nazi’s” -vlag nog voor het raam hangen.
  Bourla, u weet wel die man van de Pfizer killshots, heeft gelukkkig de nobele taak op zich genomen om de Georgia Guidestones uit eigen zak opnieuw te laten plaatsen. Het recept voor de overname van de wereld waarin slechts een legertje van 500.000.000 slaven mag blijven leven om ze te bedienen moet wel zichtbaar zijn, anders overtreden ze hun gebod dat ze hun plannen moeten aankondigen.
  Een leger van 500.000.000 synthetische slaven is natuurlijk helemaal het einde. Dan mag de rest van de mensheid dood neervallen. Oh, wacht…..

 7. Wetenschappers die zich een soort van God voelen, een variant van Rutte zeg maar zonder ergens serieus verantwoording te hoeven afleggen zeg maar, lekker makkelijk toch.

  • Heee Beste Mensen

   Niet Spotten met Onze vergeetachtige Jan
   Genaamd Rutte Hè

   Hij mag misschien wel doen
   Net alsof hij vergeet

   Maar geloven daar draait het om
   Het aller gevaarlijkst

   Niks anders dan
   Die Vraagtekentjes ??
   Betekend geloven

   Dus in hetzelf vraagtekens achter alles plaatsen te werk gaan
   Wordt er goed aan gedaan ?
   Is het goed ?
   Waarom is dat zo ?
   Waarvoor ?
   Waarom ?
   Hoe kan dat nou ?
   En ga zo maar door

   Dat is geloven
   En niks anders

   De antwoorden op alle gestelde vragen krijgt de vragensteller diep uit zijn/haar eigen Hart

   Dus Geen Boeken Antiek , Oud , Nieuw tot Recent

   Dank U

  • Is het vreemd, als het volk “wetenschapers” tot goden verheft.
   Hoe vaak hoor je niet de uitdrukking “de wetenschap heeft het bewezen”
   ‘Jij gelooft niet in de wetenschap ‘
   Is het probleem niet dat WIJ het domme volk , de “wetenschap” tot een religie verklaren, en deze oplichters als goden zien

 8. Science Fixtion als waarheid, de mensen zouden zichzelf moeten afvragen waar deze kennis precies vandaan komt om voor God te spelen, reserve onderdelen voor de elite die zich nu al verjongt met Adenochrome.

 9. “Toch schijnen dit, samen met de vernietiging van het kerngezin en het definitief uitwissen van de individuele menselijke autonomie, enkele van de eigenschappen te zijn die die megalomanen, die nu aan de menselijke anatomie sleutelen, uit het repertoire van menselijk gedrag trachten te verdrijven, een indruk die u misselijk maakt bij het kijken naar die zieke freak, de robotjood Yuval Noah Hariri”

  https://www.frontnieuws.com/dokters-politici-uitgevers-verdienen-de-doodstraf-voor-het-samenzweren-tot-het-plegen-van-genocide-met-voorbedachten-rade/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in