De Hongaarse premier Viktor Orbán (L) en de Turkse president Recep Tayyip Erdogan in Ankara. (MTI/Prime Minister's Press Office/ Vivien Cher Benko)

Het grootste probleem waar Europa momenteel voor staat is oorlog, wat Hongarije in een moeilijke positie brengt omdat de gevolgen van oorlog ernstig en onmiddellijk zijn, zei de Hongaarse premier Viktor Orbán op de top van de Organisatie van Turkse Staten in Ankara.

De premier benadrukte dat Europa helaas lijdt aan een “oorlogspsychose” en dat het continent met de dag verder afglijdt naar oorlog. Orbán bedankte de leiders van de Turkse staten voor het versterken van de stem van de vrede. Hongarije is – vanwege de Aziatische afkomst van zijn bevolking – erelid van de Organisatie van Turkse Staten, bericht Remix.

Orbán bedankte de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, die tot nu toe met succes heeft weten te bemiddelen tussen de strijdende partijen, en riep hem op zijn inspanningen in de toekomst voort te zetten.

“Alleen op deze manier hebben we een kans op vrede,” zei Orbán. Ook bedankte hij de Turkse president dat Hongarije en Turkije hun werkzaamheden binnen de NAVO konden coördineren.

Vanwege de geografische nabijheid van de oorlog stond de kwestie van de vredesinspanningen voor Hongarije hoog op de agenda, zei Orbán.

“Oekraïne is een buurland, dus de gevolgen van de oorlog zijn ernstig en direct, de inflatie schiet omhoog en de energieprijzen zijn hoger dan ooit,” zei hij, eraan toevoegend dat “veel Hongaren nu in de oorlog zijn omgekomen omdat ook mannen uit de Hongaarse gemeenschap in het westen van Oekraïne in het leger worden ingelijfd.”

“Voor Hongarije is het belangrijkste om mensenlevens te redden, en daarom zetten wij ons in voor een staakt-het-vuren en zo snel mogelijke vredesonderhandelingen.” Tegelijkertijd gaf de premier aan dat wat er in Europa gebeurt meer is dan alleen een oorlog, omdat “heel Europa opnieuw wordt gevormd wat betreft het machtsevenwicht”, wat ook gevolgen zal hebben voor Turkije.

  De laatste dwaasheid van de westerse wereld - Poetin 9 mei speech

Hij voegde eraan toe dat Hongarije nog een andere bedreiging ziet:

“Er zijn processen gaande in de wereldeconomie die kunnen leiden tot een nieuw mondiaal evenwicht.”

Segmentering van de wereldeconomie is tegen het belang van Hongarije, zei hij, en Hongarije ziet zijn toekomst niet in segmentering maar in handelen in het collectieve belang en het verbeteren van de interconnectiviteit.

“De Turkse staten kunnen hierin een sleutelrol spelen, omdat wij Europese, Kaukasische en Centraal-Aziatische landen zijn die verbonden zijn op basis van wederzijds respect en een levendig voorbeeld zijn voor de hele wereld,” zei de premier in zijn toespraak.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHAARP Superwapen wordt nog steeds gebruikt voor geo-oorlogsvoering, beweert Roemeense generaal
Volgend artikelHet sturen van munitie met verarmd uranium naar Oekraïne is een oorlogsmisdaad tegen het Oekraïense volk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in.
  Er is een herverdeling bezig, uit onmacht, die ook had kunnen plaatsvinden uit inzicht toen die kans geboden werd. Ook als je met je eigenbelang bezig bent, is het verstandig te denken aan de context, of liever het algemeen belang, dat universele ruimte geeft. Maar ze kunnen niet meer terug.
  De tweelingbegoocheling van angst en gierigheid.

 2. Orban is zo’n dapper baasje dat de eer geniet te worden uitgespuwd door het Etablissement. Wanneer is er eens zo’n medaille-uitreiking in Het Westen voor het genootschap van “dictators”? (Orban, Erdogan, Poetin, XiPing, Maduro …)

 3. When you relief yourself from karmic debt (Self Judgement).

  Karma means action with egoistic desires. Opposite is eternal love about yourself and others.

  In kundalini yoga they teach that each of the 7 chakras is frequency of light (energy) that can easily get blocked by negative emotions/thoughts during this course of development.

  Schumann Resonantie en Zonnevlammen uitleg
  Wat is deze energie?
  De Schumann resonantie vind je overal op de aarde en in de lagen rondom de aarde.
  Het is de hartslag van de aarde en deze energie is meetbaar en voelbaar.
  Soms rustig en soms stormachtig.
  Rust in de atmosfeer.
  Onrust en witte pluimen die aangeven dat de energie versterkt aanwezig is.
  Welke
  • Ontspannen
  • Goede gesprekken
  • Meditatie wat fijn is
  • Voelen dat je lichaam de rust in haar opneemt het volledig kan benutten.
  • Omzetten van rust naar energie.
  • Regeneratie van lichaam en geest.
  lichamelijke kenmerken kan je ervaren in rust:
  Zonnevlammen
  De zon is een bewegend orgaan in de hemel.
  Soms zien we een zwart gat verschijnen en uit dit Coronal Hole kan een energie vrijkomen. Als een zonnevlam uit de zon komt is het belangrijk om te weten of dit richting de aarde komt of de andere kant uitgaat. Als een zonnevlam naar de aarde komt zullen we een aantal dagen later de effecten kunnen ervaren.
  Moeder aarde kan dan meer aardbevingen en zeebevingen laten zien.
  Veel elektromagnetische storingen in apparaten, auto’s, vliegtuigen en computers. De Schumann laat vaak dan ook energie zien al is sinds de black out van augustus 2022 het erg rustig in de Schumann Resonantie en zien we niet altijd het effect van de zonnevlammen die de aarde bereiken.
  Weten waarom je moe en emotioneel voelt.
  Een lichamelijke kracht die we missen.
  We kunnen dan even een paar dagen afwachten en als het weer in balans komt kunnen we weer vrolijk verder met ons leven.
  Wees je bewust van de kracht van de zon!
  Als je weet wat de zon doet kan je rekening houden en eventueel het nuttig gebruiken.
  Welke lichamelijke gevolgen kan je ervaren bij een witte pluim.
  Je ziet wit, geel, oranje en rode energie.
  Is het groot en als een pilaar dan is het een straal van kracht waar je even van kan schrikken dat het zo heftig aanwezig is.
  Is het meer een kies vorm dan bouwt het zich op en voel je de druk groeien in de uren die komen.
  Verandering van hoge/lage drukgebieden en zonnestormen gaan hiermee samen.
  Lichamelijke kenmerken:
  • Duizeligheid
  • Trillende voeten en handen
  • Evenwichtsstoornissen
  • Oorpijn
  • Hoofdpijn
  • Vermoeidheid
  • Hartkloppingen
  Er kunnen meerdere symptomen zijn, twijfel je ga dan altijd een arts raadplegen.
  Emotionele kenmerken:
  • Huilen
  • Boos
  • Wanhopig
  • Euforisch
  • Zwaar geestelijk vermoeid zijn
  • Ruzie maken met iedereen
  • Zelfs mannen hebben dan last van PMS
  Wat kan je ermee doen, het weten welke energie er heerst?
  • Een discussie of gesprek vermijden als er een piek/pluim is.
  Je kan zelf kiezen dat je later op een bericht/email reageert.
  • Als je weet dat een piek/pluim zich voordoet dan kan je kiezen om geen gesprek aan te gaan, de collega die je even vraagt over een medische behandeling bijvoorbeeld.
  Het is echt iets om rekening mee te houden en als je kennisneemt van dit stukje ritme van Moeder Aarde dan zal je ook beter begrijpen waarom soms je energie als een lekkende emmer lijkt weg te vloeien.
  Wat het allerbeste advies is?
  Relativeer het leven en wat je moet doen gaat door.
  Dus geen reden om je ziek te melden, echt hele belangrijke gesprekken af te zeggen of iets vermijden.

  Hanneke Peeters, co-founder van Rock Your World, is Ayurvedisch Therapeut en heeft een studie gevolgd voor het leren ontcijferen van geboortehoroscopen. Zij voelde de noodzaak om haar hectische leven tot rust te brengen. Haar missie is om andere vrouwen te helpen om hun levensgeluk te vergroten. https://youtu.be/3TyOZhND8sE

  De 144.000 uitverkorenen
  Dit zijn degenen die dé verandering hier op aarde gaan realiseren. Zij ontwaken als eerste en nadat zij zelf geheeld zijn van de negatieve gedachtegang (wat voort komt uit angst), zullen zij de overgebleven wereldbevolking meenemen naar de hogere trilling door hun stralende aura.
  https://www.goldenenergycenter.nl/144000-uitverkorenen.html

  • Ik ben 70er jaren indigo en ben tussen het feminin new age alles is liefde regenboog en vlindertjes mediteren op gegroeid.
   Al die crap die jij noemt is blavatsky satanisme.

   De nette (joodse) mensen in ww2 zeiden ook , we zijn net en respectabel en houden ons aan de wetten Ons zal het niet raken. De zionistische en satanistischr joden mochten per luxe schip pallestine gaan bezetten en de nette joodse onschuldige burger bleef achter en eindigde in de kampen.

   Ik hoor deze met liefde versla je alles doctrine al meer als een halve eeuw , en elke dag dat wij niet terug vechten is een gewone dag voor deze zieke wezens.

   Als jij nog steeds gelukkig bent en het financieel goed hebt.
   Aan welke kant sta je dan in deze oorlog der oorlogen?

   Ik krijg gewoon een allergische reactie van dat eeuwige mediteren en liefde verslaat alles , dit is waarom de “feminin” energie zich altijd op de arme slachtoffers van pedofilie richten en dan bedoel ik als slachtoffer de pedofiel!!
   Niet het kind.
   Och die arme man.

   Feministen en feminin negeren slachtoffers net zo lang tot het daders worden en dan zeggen ze , OHhhh arme pedofiel en zn gevoelens.

   Von munchausen by proxy daders maakt stockholmsyndroom slachtoffers.

   Fok deze daders zijn slachtoffer en slachtoffers zijn daders feminin vergeef cultuur.
   Het is nu tijd voor Causatie en verrandwoordelijkheid voor gedane daden!!

   Geen amnestie meer.
   Maar keihard Dokken!

   De Vrede van de toekomst vieren
   terwijl er keiharde oorlog gaande is

   Spirituele subversieve blavatsky bagger.

   Maar gooi nog een tarot kaart.
   Wie weet wie er echt antwoord.

 4. Alles is tijdelijk totdat je het derde oog hebt geopend en zie je het allemaal wat er werkelijk speelt.

  Daarom is deze kennis is zeer gevaarlijk voor diegene die, omdat ze zich met hunzelf slecht op hun gemak voelen, deze liever hanteren om anderen mensen en dingen te manipuleren dan om hun eigen persoonlijkheid te veranderen. Small minds discus people!!!! En zitten op de hoogste posten Their main rule is Own Nothing.

  Holistisch Leven Aflevering 36: Maarten Oversier over reïncarnatie, trauma en holisme een boeiend gesprek over de oorsprong van trauma’s, familielijnen en ziels-ontwikkeling.
  https://youtu.be/qHQ83LRAKtY

  Wat is het alternatief? Het zijn verwarde, vervormde mensen die de orde der dingen veroordelen, het tragische spektakel van mensen die hun eigen onevenwichtigheid en frustraties op anderen projecteren. Ik kniel voor de edelste van alle wijzen, Pantanjali, die geestelijke rust tot stand bracht door zijn werk over Yoga, helderheid van taalgebruik door zijn werk over spraakkunst en zuiverheid van lichaam door zijn werk over geneeskunde om emotionele onstabiliteit voorkomende aan ons vluchtige bestaan van leven om te zetten naar mentaal gedreven met respect naar anderen ten aanziens naar het eigen lichaam.

  
Letting Go Is The Key To Peace Realize This And Change Your Life https://youtu.be/sewsQ21pH54

  So, No medicine anymore if you be aware of this = This is Magnificent… open your third eye for more power https://youtu.be/dUuzIuq3ybY it is al related to the zodiac = past memory and about feelings of the unfeld desires on a deeper level when the moon arrives to awaken the unconsiousness = be aware off for fully awareness

  104 yr Old Book Reveals The Highest Sacred Spiritual Knowledge Sacred Texts Reveal Your Body Is a Temple of God https://youtu.be/z899SKJ8WEc

 5. En ze gaan ons de schuld geven omdat we ons geld van de bank halen……
  BANKRUPT! Why The Bank Failures Will Get Worse!
  https://youtu.be/lW8tCI1eFUM

  Bankiers zorgen ervoor dat we in de schulden blijven.
  Farmaceutische bedrijven zorgen ervoor dat we ziek blijven.
  De wapenfabrikanten zorgen ervoor dat we in oorlog blijven.
  Media zal ervoor zorgen dat we de waarheid niet kennen.
  De regering zal ervoor zorgen dat alles legaal gebeurt. ”

  Als je dit eenmaal begrijpt, zul je alles begrijpen.

  Ze doen het toch echt zelf = Disruption of the Global Financial System = Disinformation = Sino-US Tech Competition = Post Pandemic Health = Fragmentation of Democratic Societies = https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020 zie de spelers in het veld en komen we hier uit en is in 2007 tot en met 2023 de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. Hoeveel??? Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. Hoeveel??? Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. Hoeveel????/ Tussen 2007 en 2023 heeft de FED meer dan 8 biljoen dollar bijgedrukt. Er staat niets tegenover…… Thus We Will Be Sacrificed for Global Standardization of Systems Agenda 21 (Agenda for the 21st Century) is the inventory and control plan for all land, water, minerals, plants, animals, construction, means of production, food, energy, information, education and all human beings in the world https://www.brighteon.com/a2a90f27-1297-43f1-bec6-76b900d1e763 And is this what Kaag and Rutte push through = Digital World Government AGENDA 2030 And otherwise they ignore you

  There are three months to plan and promote this so it will be a massive event.

  ALL THE INFO IS HERE

  The epicenter of this event will be in Lisbon, Portugal. People will come there from all over the world. On that weekend, the Bilderberg Club is meeting in Lisbon, and the W.H.O. is also having a meeting at a different location. That’s why they chose this date.
  By the way…last chance to send your videos in, the promo is being edited soon.

  Submit here – https://www.weareready.world/submit-video/

 6. Er worden er steeds meer wakker = Onze planeet is momenteel “onder onderhoud” voor een diepe fysieke en energetische reiniging. Nieuwe Lichtdeeltjes maken manifestatie & co-creatie nu veel krachtiger. Woorden en trillingen zijn veel krachtiger dan ooit. Je intentie is een boemerang. Alles wat je tegen anderen denkt, zegt of doet, komt sneller dan ooit bij je terug. Zelfs kleine incidenten, zoals het uitschelden van een slechte chauffeur, komen meteen bij je terug. Over iemand heen komen, zal over jezelf heen komen. Beperk uw gebruik van wifi, mobiele telefoons, films en tv – vanaf nu zenden deze allemaal onvriendelijke frequenties uit in onze aura en lichamen. Zonlicht is enorm waardevol. Badend in dit nieuwe zonlicht, het is een andere energie op dit moment. Dit zonlicht kan genezen – het bevat nieuwe gecodeerde lichtbronnen die je DNA zullen activeren. Een eerlijke dokter zal zeggen dat zonlicht een bron van medicijnen is. Eet lichter en minder. Eet voedsel met een goede en hoge energetische trilling. Bevestig je groei. Bevestig uw soevereiniteit. Bevestig Nieuwe Aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in