De goed gedocumenteerde wereldwijde afslachting van ouderen heeft miljoenen geschokt. In verzorgingstehuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen werden ouderen opzettelijk en koelbloedig vermoord door artsen en verpleegkundigen die handelden op “bevel” van bovenaf, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Politici en adviseurs bepaalden dat ouderen geen medische zorg mochten krijgen, en duizenden die in instellingen terechtkwamen, werden zonder mededogen, zorgzaamheid of goede, fatsoenlijke zorg behandeld. De ouderen werd het contact met familie of vrienden ontzegd en zij werden maandenlang, en in sommige gevallen zelfs jarenlang, in afzondering gehouden. Bewoners kregen te horen dat ze moesten worden geprikt met een zogenaamd “vaccin” waarvan bekend was dat het niet werkte en gevaarlijk giftig was. Duizenden bejaarde patiënten werden gedood door een vaccin dat als te gevaarlijk had moeten worden geclassificeerd om als stortmiddel te gebruiken.

De ouderen werden opgesloten, gedwongen om maskers te dragen (wat veel kwaad en geen goed deed) en onderworpen aan omstandigheden die een oproer zouden hebben veroorzaakt als ze waren toegepast op illegale immigranten of gevaarlijke gevangenen.

(Kijk terug naar mijn vroege video’s en artikelen voor bewijsmateriaal over hoe dit gebeurde en hoe ouderen officieel werden misbruikt in 2020 en daarna).

De valse pandemie die in het voorjaar van 2020 werd ontworpen, op de markt gebracht en verkocht aan een goedgelovig publiek was altijd al een essentieel onderdeel van het plan van de globalisten voor de Grote Reset.

En de ouderen (althans, degenen die geen miljardair of welgestelde waren) werden altijd beschouwd als een wegwerpbare lastpost.

Het misbruik dat een officieel, integraal onderdeel werd van de institutionele zorg in 2020 gaat nog steeds door. Vergeet niet: niets gebeurt meer per ongeluk of toevallig. Ouderen worden uitgeroeid uit onze wereld alsof ze niet meer zijn dan een vervelende infectie.

  De volgende "grote pandemie": Publiek wordt nu al schrik aangejaagd met astronomische sterftecijfers

Uit opiniepeilingen blijkt dat veruit de belangrijkste discriminatie in de wereld van vandaag leeftijdsdiscriminatie is. Discriminatie van ouderen veroorzaakt veel meer echte ellende dan racisme of seksisme, maar de wet is verrassend zwak voor degenen die ouderen aanvallen, en de mainstream media komen voortdurend weg met het bespotten en marginaliseren van ouderen op een manier die zij nooit aanvaardbaar zouden vinden als de doelwitten waren gekozen vanwege hun geslacht of ras. De media zijn geobsedeerd door triviale klachten over vermeend racisme (“hij had moeite met het uitspreken van mijn naam”) en kleine voorbeelden van wat als seksueel wangedrag wordt beschouwd (“hij gaf me een compliment over mijn nieuwe kapsel”), maar ouderen worden vermoord zonder dat iemand in de media een zin uit protest laat horen.

Bejaarden in verzorgingstehuizen worden routinematig geëuthanaseerd met een aanbevolen, goedgekeurd en dodelijk mengsel van midazolam en morfine.

Personeel in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen weigert mensen te voeden die zichzelf niet kunnen voeden (gediplomeerd verpleegkundigen vinden het voeden van patiënten beneden hun stand en ongeschoold personeel mag geen contact hebben met patiënten). De wet staat niet-medisch personeel toe ouderen verdovende en kalmerende middelen te geven zonder hun medeweten, laat staan hun toestemming.

In een bewuste (en succesvolle) poging om de dood van oudere bewoners te bespoedigen, zet het personeel van verzorgingstehuizen zelfs op koude dagen de ramen open (vermoedelijk in de nogal vreemde en middeleeuwse overtuiging dat frisse, koude lucht ziektekiemen wegblaast).

Jongere burgers is geleerd ouderen te beschouwen als een nutteloze last voor de samenleving, een dure luxe die niet langer kan worden betaald. Geld dat wordt uitgegeven aan pensioenen wordt beschouwd als verspilling (“het had aan de jongeren gegeven moeten worden”) in plaats van als het recht dat het is. Ouderen worden beschouwd als een last en worden voortdurend mishandeld op een manier die niet zou zijn toegestaan als ze bijvoorbeeld tegen illegalen waren gericht.

  Felicity Jackson weggevaagd door het vaccin

Ouderen kunnen massaal worden afgeslacht zonder dat iemand zich daar iets van aantrekt.

Een recent artikel in het tijdschrift Investors’ Chronicle klaagde dat de ouderen een “onevenredig groot beroep doen op de gezondheidszorg” en voegde daaraan toe: “Zij genieten ook van de winterbrandstoftoelage, gratis busabonnementen en gratis televisieabonnementen voor 75-plussers – freebies ter waarde van ongeveer 1000 pond die worden gefinancierd door de jongere beroepsbevolking.”

Deze opmerking ging voorbij aan het feit dat de meeste gepensioneerden hun hele leven hard hebben gewerkt en hebben betaald voor de uitkeringen die zij ontvangen. En het was niet alleen hatelijk maar ook onjuist. Enige tijd geleden heeft de BBC haar belofte om gratis televisielicenties te verstrekken aan alle 75-plussers niet nagekomen.

Zoals altijd heeft de propaganda een doel.

Het creëren van afgunst of afkeer van ouderen maakt het makkelijker om ze te vermoorden. En ik waarschuwde dat ze dat in maart 2020 zouden doen. Het is precies wat regeringen overal hebben gedaan, door middel van lockdowns, maskerdraagplichten en verplichte vaccinatieprogramma’s.

Tragisch genoeg wordt het voor de oudere burgers alleen maar erger.

Wat de jongeren zich niet realiseren is dat als ze geluk hebben (of misschien moet dat “pech” zijn) ook zij oud zullen worden. En dan zullen ook zij worden mishandeld als lastposten. En als ze in leven weten te blijven, zullen ze vrijwel zeker in bittere armoede moeten leven.

Mensen die nu 50 zijn, zullen eind 60 zijn voordat ze in aanmerking komen voor een staatspensioen. Mensen van 30 zullen waarschijnlijk 75 zijn voordat ze met pensioen kunnen gaan en mensen onder de 30 (zelfs degenen die voor de overheid werken) kunnen net zo goed onder ogen zien dat ze nooit met pensioen zullen kunnen gaan, tenzij ze nu hard gaan sparen en ofwel opzettelijk euthanasie zullen krijgen ofwel zullen moeten werken tot ze dood neervallen.

  Britse oncoloog waarschuwt dat kanker zich snel ontwikkelt na Covid-vaccinatie - "Ik heb genoeg ervaring om te weten dat dit geen toeval is"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Een boodschap aan de gepriktenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPolen’s hoogste militaire functionaris deelde enkele impopulaire waarheden over de NAVO-Russische proxy-oorlog
Volgend artikelU bent niet ontoereikend, u wordt alleen geregeerd door hufters
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • Antichrist Zit in´t Vaticaan april 29, 2023 at 19:04
   Bedankt voor de link. Zit boordevol andere informatieve links. Opgeslagen.

 1. Een grote groep bejaarden heeft het er zelf naar gemaakt.
  Zichzelf schandalig veel meer pensioen onttrekken dan dat ze voor hadden ingelegd (met veel lagere levensverwachting)

  En dat schijtvolk gedraagt zich als hangjongeren met die gore gehandicapten”fietsen” op stroom. Hele bossen naar de klote geholpen met betonpaden voor ze. Een plaag…zeker door hun egoïstische gedrag. Nog steeds staan ze te juichen voor amerikanen en zijn ze vol onnozel vertrouwen in koningshuizen, dominees, notarissen etc. etc. en natuurlijk de dokters met hun gigspuiten.

  Die generatie heeft de ellende versneld. (enkele uitzondering daargelaten). En hoe de wereld en hun nageslacht achterblijft scheelt ze geen reet.

   • Als je inlegt om gemiddeld nog geen 70 jaar oud te worden is het een heel eenvoudig te berekenen dat ruim 80 jaar oud worden ten koste gaat van degenen die jonger zijn en verplicht moeten betalen voor de kudde rotfossielen!!!!!!
    En dan ook nog een grote bek dat ze te weinig krijgen om giga te consumeren.
    Toen mijn oma, nadat ze weduwe was geworden in woII en haar volwassen kinderen haar moesten onderhouden, een beetje geld kreeg om te overleven was ze DANKBAAR!!!
    En jouw soort is verre van dat.

    • Ik heb geen cijfers ofzo maar ik meen wel te hebben vernomen dat als de 5 procent allerrijksten op deze wereld hun rijkdom wat zouden verdelen, iedereen, oud of jong, meer dan genoeg geld zou hebben om zich een leven lang goed te voeden.

    • Weer zo’n stakker die een ” zwarte piet ” nodig heeft om zijn eigen luiheid en onvermogen weg te fantaseren.
     Alle huidige ellende is veroorzaakt door de babyboomers, tuurlijk.
     ” Dream on ” triest figuur!

  • Liberté sur tout! april 29, 2023 at 19:07
   Ik moest wel lachen, want ik zie dat ook. Dat is dan weer de andere kant van de “zielige oudjes”. En die ouwe ‘baby boomers’ zijn ook van die hebberige en zelfvergenoegde gastjes die nergens om lijken te geven. Ik zie ze ook in die scootmobiels voorbij knallen, ze rijden je gewoon van de sokken in het autoloze centrum. En dan die sportieve typetjes in hun his and her ANWB pakken die jou met hun ebikes van dat betonnen fietspad scheuren, of geruisloos achter op je komen, en je schrikt je dood op je duffe 3-versnellingen fiets. Die lui hebben wel jarenlang de toon gezet in NL, en die mentaliteit beviel me toen al niet. En nog steeds zijn ze zo. Ze zitten maar vooroordelend te gluren naar iedereen, met die hautaine pruimbekkies van ze, en ze denken dat ze het goed voor elkaar hebben en Papa Staat zorgt goed voor ze zoals het hoort. Ze verwachten niet minder. Ze zijn ook heel blij met hun spuitjes. (En nu sluipen ook die vreselijke egoistische Gen X gasten op je af door de tijd… ). Hahahah! Dank u voor het gedogen van mijn wrange reactie.

   p.s. Die gifspuit werkt echt niet zo goed en wat Joop Visser schrijft, klopt. Maar ik maak me niet zo druk over die pensioentjes, dat is maar een schijntje bij wat er over de balken gegooid wordt. Daar hoeft echt niemand met vervroegde euthanasie voor te gaan, hoor.

   • Julkie vergeten 1 elangrijk ding. Het zijn dezelfde oudjes die onze welvaart met jarenlang hard werken hebben opgebouwd.
    Je ergert je asn hen? Ik erger mij mateloos aan asociale egoistische jongeren, die midden in de nacht schreeuwend, met veel lawasi en een knetterharde bluetooth boom box aan hebben op de fiets en de straat door fietsen, terwijl iedereen slaapt. Vaak ook nog eens de auto’s en andere dingen vernielen, terwijl jezelf vroeg uit de veren moet om te werken. En na, ik woon in een dure nieuwbouwwijk.
    Die oudjes, zij hebben volledig recht op hun duur verdiende pensioentjes en ik hoop dat ze nog lang kunnen genieten.

    • IEDEREEN zou tijdens de eindfase van hun leven moeten kunnen genieten van een rustig bestaan. Er is ZAT geld. Niet alleen voor die nijvere babyboomers die hun leven aan een pensioen hebben toegewijd middels rustige baantjes waar ze niet zo bar veel hoefden te doen plus royale vakanties en ziekteverlof en Papa Staat die alles netjes regelde. Nogmaals, er is ZAT poen in de wereld om IEDEREEN een aardige ouwe dag te bezorgen. En waarom niet? Waar moet dat geld heen? Zie je hoeveel geld er door Trutsula van de Lijken en haar Eunuch koor gewassen wordt in Oekraine? Zou dat niet naar ALLE oudjes moeten gaan? (Ja, en er zitten inderdaad spuug irritante pruimbekken tussen, die denken dat ze overal recht op hebben.) Maar hoeveel geld is dat pensioen vergeleken bij wat die smeerlappen van het EU parlement naar Blackrock sturen via Oekraine om de kwijlende stakeholders in de VS uit te betalen? En hoeveel stuivers worden er uitgespaard door oudjes met vervroegde euthanasie te sturen? Geen bal, vergeleken met wat er weggezogen wordt door je vrienden in de regering olv de EU dominatrice. Blijf vooral stemmen op die vrienden van je!

  • Ik ben zo’n ‘oudje’ maar ik maak het nu juist andersom mee. Je zou in plaats van ‘oudjes’ ‘oudere jongeren’ geschreven kunnen hebben.
   Mijn universitair geschoolde kinderen voldoen precies aan het beeld dat je weergeeft.
   Inclusief de spuit waar er veel moeite voor gedaan hebben ze er vanaf te brengen. Deels maar gelukt.

  • Liberté sur tout! wat kan jij stom lullen, net als die belachelijke naam van je. Vroeger was er geen internet dus die mensen wisten niet dat het koningshuis uit oplichters bestaan enz. Verder hebben ze gewoon gebruik van de regels gemaakt, dus ze hebben niks verbodens gedaan grote zak die je bent.

  • Nou nou Liberte sur tout U zit echt “gevangen” in Uw vooroordelen’
   A: AOW pensioen krijgt iedereen,bedragen staan vast dus hoe kun je daar meer aan onttrekken??
   B: bedrijfspensioen,de inleg zal misschien 10% zijn via het bedrijf laten we aannemen en salaris van 3500 is 350 pmd dat x 12= 4200 en dat max imaal X 40 jaren=168000.Daar kunt U echt geen jaren van leven en moethet pensioenfonds goede resultaten boeken om U maandelijks van meer inkomen te voorzien. DE gepensioneerde onttrekt dus niets.. Dan die hele bossen naar de klote geholpen voor een fietspad. Dacht toch ook ff aan al die andere wegen die zijn aangelegd om U en vele anderen naar het werk te laten gaan per auto!!!
   Tja verder heb ik tijdens mijn werkzame leven ook AOW bijdrage betaald voor de gepensioneerden. So what!! En koningshuizen gaan bij mij ook de prullenbak in. Ben 73 mijn pensioenfonds doet het geweldig en spring nog steeds op mn racefiets( niet elektrisch!) Ik zou zeggen niet verder zeuren maar goed voor jezelf zorgen.

 2. Oud gegeven.
  De pensioenen van Duitsland, Frankrijk, Italië worden betaald uit de lopende belastinginkomsten. In tegenstelling tot Scandinavische landen is niet gespaard. De meeste landen kunnen de pensioenlasten niet dragen; oplossing is het doden van de 60 plusser.

  De vergrijzing is een tijdelijk probleem, na 10-15 jaar is de geboortegolf van na de oorlog vanzelf uitgestorven. Ingrijpen in een natuurlijk proces verstoord de balans van een samenleving en brengt daardoor meer economische schade. Wanneer de bevolking zijn regering niet meer kan vertrouwen stokt de economische zin van het volk. Deze schade is groter.

  De huidige leiders zijn dom en kortzichtig. Willen ze geen ouderenproblematiek: stimuleer het gezin en familiebanden.

  • Er is wel degelijk gespaard, en wel door iedereen, maar voor de portemonnaie van de 0,0001% die van alles wat we produceren en verdienen op onze planeet zo’n 40% afromen middels rente over rente (woeker!).

 3. Op 06.05 komt stopworldcontrol.com van aartsbedelaar David Sorensen naar eigen zeggen met een belangwekkende mededeling over de verregaande seksualisering van kinderen. Trap er niet in, want 6 + 5 = 11 en dat is het laagste meestergetal van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.
  Op 28.01 zou hij komen met wereldschokkend nieuws over de Verenigde Naties. Wat mij betreft een staaltje onvervalste controlled opposition.
  06.05.2002 moord op Pim
  05.06.1968 moord op RFK sr.
  06.05.1960 huwelijk van prinses Margaret en Tony Armstrong Jones

 4. Geeft geen inzicht.
  Organisatie gezondheidszorg
  familie verbanden.
  overheid/ media.
  Wel dat het VRESELIJK is, en dat jij straks geen pensioen hebt.
  verdeel en Heers over.. 🤔

 5. Irder die een ander opzettelijk met voorbedachte rade zware lasten oplegt, bv ziekte en dood toebrengt in welke vorm dan ook gaat vroeg of laat zelf die last ervaren in heel zijn geeigende vorm die anderen is aangedaan.
  Zo werkt karma, het is een zegen te mogen vereffenen wat oneffen is gemaakt. Hoe erg ook.
  En dat geldt voor ieder mens. Totdat je stopt met negatief karma maken en je jezelf beeust bent in wat je denkt, voelt en doet.
  Wat is onze planeet toch een geweldige en grondige leerschool..esn van de belangrijkste leercentra in de kosmos.
  Hij, zij die vanuit het voorgeboortelijke leven kiest voor een leven hier op de Aarde is een zeer moedig mens!
  En wij zullen de aarde be- erven als we ons zachtmoedigheid eigen maken.

 6. Beste Mensen

  Op Bevel van onze Lieve heer God Rutte
  En onze Lieve Heer God Ko hohoho oning Wiebellem Alexia~anders
  Worden dus dagelijk onschuldige wezens vermoord met af en toe een paar die eruit zien als mensen
  Twee handen elk vijf vingers
  Twee voeten elk vijf tenen
  Enzovoorts
  U weet het wel hoe die eruit zien
  Vinden U allen dat erg ?

  Geloven betekend afvragend opstellen

  Keurt men dat wel Goed ?
  Of
  Keurt men dat wel Slecht ?

  En wat te doen na consta teerring ! ?
  Afwachtende houding aannemen ?
  Alle levende onschuldige Gekke Slimme Mensen dan maar laten afslachten ?

  Denk mensen Denk
  Hoe gaat men dat aanpakken ?
  Wat gaat men ertegen doen ?
  Ondernemen ?

  Adviezen zijn altijd welkom

  Dank U

 7. We Are Living In A Nazi World 😰
  Our World is being destroyed.
  Thank you David Millions more people are waking up
  There are millions of truth seekers
  ❤ Thank you David for standing tall, because of you I knew this was coming, never let them silence you, keep fighting the good fight!💪💪
  Former father in law came from nazi Germany.
  Before I moved back to the states, I asked what it was like back then. He answered it simply: “Its the Same”
  https://youtu.be/1jHs69VPKHo

  Why Are You Here on Earth? Are You A Light worker?

  Explained by Hans Wilhelm

  What makes you a Light worker?

  Why are we here on Earth?

  Why have we incarnated at this particular time?

  Hans Wilhelm is a mystic, author and illustrator of 200 books for all ages with total sales of over 40 million copies in 30 languages. As a mystic he inspires audiences around the world with his life-affirming concepts to connect with their own inner wisdom.

  His popular YouTube videos have become an important source of inspiration and help for his over 17 million viewers.
  https://youtu.be/c7qDXu_LkTQ

 8. Dat is inderdaad het plan van de globalistische elite : WEF, enz.

  De wereld-bevolking terugbrengen naar zo’n 500 miljoen. Zie ook n: Georgia guidestones.
  VS plannen VN plannen. EU plannen.
  Die elite zal alles en iedereen, bezitten, beheersen en uitbuiten.
  De rest van de mensheid is dan totaal bezitloos en rechteloos slaaf.

 9. Breaking Free From Economic Slavery w/ Robert Michael

  For me. I just took a big step. I quit my matrix job and am starting to seek a holistic lifestyle myself.
  I am trying to not to get upset about the greedy. I still particpate in the matrix insofar as the other patriots do. I think it is a collective effort. I will continue exiting as much as I can and hopefully we all can little by little.
  https://youtu.be/FCl1J_bCrUM

  Where does it come from that we’re always waiting for someone else to do what we want to create? For someone to be more qualified?
  What if all the heroes and ascended masters thought the same way? What if all revolutionaries had waited for someone else doing the job?
  What if everyone is waiting for someone else to do it… but who will that “someone” be?

  Your soul has a plan. And you are capable of fulfilling your role. Otherwise you wouldn’t be here.

  THIS is the path of an ascended master, a hero, a revolutionary, a game changer.
  Those who truly changed the world didn’t wait for someone else to come along. They took their chance. They didn’t follow the crowd, but they followed their hearts and their calling. They did get their jobs done.
  And they didn’t find their strength through faith in doctrines, in world leaders, or man-made religions and prophecies of long-awaited heroes to come. They gained their strength through having faith in themselves.✨

 10. Conclusie:
  Ik vraag me wel eens af of hoogsensitieve personen niet de laatste mensen in de westerse maatschappij zijn die überhaupt nog in directe verbinding staan met hun gevoel. We gaan volgens mij, als we niet uitkijken, vrij rap naar een meer synthetische wereld toe zonder gevoel, zonder hart, waar kunstmatige intelligentie een steeds dominantere rol gaat spelen, zoals we nu merken met, het is maar één klein voorbeeld, ChatGPT.

  Ik geloof dat tegen de tijd dat er in onze mainstreammedia over toegepaste technologie bericht wordt, er al heel wat jaartjes achter de schermen aan gesleuteld is door wereldmachten, die kijken hoe iets als wapen, controlemiddel of inkomstenbron ingezet kan worden, om pas eventueel daarna in de burgermaatschappij ingebracht te worden. Dan denk ik bijvoorbeeld onder andere aan klonen, kunstmatige baarmoeders, en ook het al genoemde kunstmatige intelligentie. Hoe makkelijk is het tegenwoordig om mensen en hun publieke opinie te sturen en te beïnvloeden zonder dat ze het überhaupt door hebben. Een voorbeeld daarvan is dat toen een serie als Lord of the Rings, dus niet de prachtige en magische films, die een paar miljard koste om te realiseren heel veel slechte reviews kreeg van de gewone man, er in de kranten artikelen begonnen te verschijnen met soortgelijke koppen als “waarom LOTR ondanks alle kritiek toch een heel goede serie is. Hilarisch, of tragisch? Je mag zelf kiezen…

  Vox populi, vox Dei: “De stem van het volk is de stem van God”. Romeinse machthebbers wisten al dat je het volk maar beter kan verdelen en moet blijven afleiden met brood en spelen, want als ze samen in opstand komen is het snel gedaan met de zittende macht. Kunstmatige intelligentie en het internet maken dit controleren en beheersen zo ongelofelijk veel makkelijker tegenwoordig, om nog maar te zwijgen van een groot deel van de mensheid die na jaren oefenen nu zelf ook heel serieus werk lijkt te willen maken van de totale disconnectie van het zelf en de ander, al dan niet “geholpen” door bewustzijn dat volledig van gevoel is ontdaan.

 11. Gelukkig heb ik kinderen..die inmiddels volwassen zijn.. voor wat betreft zorg tijdens mijn oude dag vertrouw ik meer op hen dan op de staat. Wat dat betreft gaan we in razendsnel tempo richting het leven in shithole countries, onder de bezielende leiding van Rutte.

 12. Gepensioneerden zijn dus ´soort´. Ik wist dat de opleidingen de laatse twintig jaar geen opleidingen meer zijn, maar diplomafabrieken. U heeft ook uw diploma vmbo gekregen omdat men u na acht jaar kwijt wilde?

 13. We wake up that it’s all planned and where were they…..Are you paying homage to the King? He was the first one who announced the WEF Agenda2030 and have no one helpt from his one people https://youtu.be/AJZNyJiLWdE

  Conclusion. There was “NO” reason. Self made plans from a rotten mind with only money related = Last year, pharmaceutical company Pfizer funneled $15 billion in profit through a Dutch letterbox company. Some of that money comes from vaccine profits. This is evident from the latest annual report of the Dutch Pfizer subsidiary C.P. Pharmaceuticals International C.V. https://nos.nl/artikel/2410678-pfizer-sluist-15-miljard-dollar-door-nederland-ook-vaccinwinsten 1,7 miljoen people are already wok here in Holland and also about the tax paying and sending it all back and not paying anymore. We where already free but they don’t let us free = In the photon belt witch will due til AD 4000 is now 2023 Is the cosmos currently playing out the devils until 2024-2025 and is watching over who is real and who is not and who has the best intentions is blown….. We could invite a room full of little devils with pitchforks or a room full of angels. Who is the angel …and the other side a pitchfork…with a false ego……in other words is the more we put those agenda’s in the spotlight the better is is

  It all was a set up as Marion Koopman was already in Wuhan in 2017. Fauci in 2018 in Rotterdam and he was here in Holland. It was invented in Holland = Singularity University, three of the most important exponential trends that form the backbone of radical innovation in 2017 are biotech, neurotech and nanotech.
 Bang = in 2019 Corona???? https://blog.richardvanhooijdonk.com/en/biotech-neurotech-and-nanotech-3-big-trends-in-2017/ for the Apple Watch to collect data from humans. De Amerikaanse viroloog Anthony Fauci, de belangrijkste adviseur van het Witte Huis tijdens de coronacrisis, legt in december zijn functies neer. De 81-jarige Fauci was in zijn ruim 50-jarige loopbaan bij de Amerikaanse overheid adviseur van zeven Amerikaanse presidenten. Redactie 23 augustus 2022, 00:44 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/corona-adviseur-en-trump-criticus-anthony-fauci-vertrekt-na-ruim-50-jaar-bij-amerikaanse-overheid~b23c64a7a/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in