Pixabay

De Canadese patholoog Dr. Roger Hodkinson zei dat ambtenaren die aandrongen op vaccins en lockdowns om de coronavirus (COVID-19) pandemie aan te pakken achter de tralies moeten.

Hij deed deze bewering tijdens een recente podcast met Robert Vaughan van Just Right Media. Zijn oproep om de verantwoordelijken op te sluiten gold niet alleen voor leiders in zijn eigen land, maar ook voor andere leiders in landen over de hele wereld, schrijft Ramon Tomey.

“Absoluut niet. Ik zit vol wraak; ik ben wraakzuchtig,” zei Hodkinson tegen Vaughan in antwoord op diens vraag of er behoefte is aan “vergeven en vergeten.”

“Het is geen tijd om vergiffenis te schenken. Het is tijd om die schoften in de gevangenis te zetten.”

Hodkinson concentreerde zich ook op wat hij noemde “de grote moord”, wat betrekking heeft op de schade die is veroorzaakt doordat de overheid tijdens de pandemie haar neus in de gezondheidszorg heeft gestoken. Hij merkte op: “We hebben de grootste moord ooit in de geschiedenis van de geneeskunde gezien, rechtstreeks door de bemoeienis van deze idioten met de gezondheidszorg.”

De schuld ligt echter niet alleen bij de politici, want de Canadese arts had ook sterke woorden voor artsen die gewoon meegingen.

“Het zijn de artsen zelf die de hoofdschuldigen zijn, omdat zij de jackboots van de regering hebben toegestaan invloed uit te oefenen op de manier waarop zij hun patiënten behandelen – wat nog nooit eerder is gebeurd,” aldus Hodkinson.

Hij berispte ook artsen die de COVID-19 vaccins aanprijzen als veilig, vooral voor aanstaande moeders.

  Dodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID 'vaccin'

“Hoe kunt je dit doen? Hoe kun je in de ogen van een zwangere vrouw kijken en haar vertellen: ‘Dit experimentele product is veilig’? Hoe kun je dat als arts doen?”

Hodkinson zei uiteindelijk tegen Vaughan: “Nee. Elke arts die dat heeft gedaan, zou in de gevangenis moeten zitten.”

Hodkinson’s voorstel is een passend antwoord op de roep om pandemie-amnestie

De oproep van de Canadese patholoog aan degenen die verantwoordelijk zijn voor “de grote moord” is zeker het meest passende antwoord op degenen die oproepen tot een “pandemie-amnestie”.

Emily Oster van de Brown University stelde de pandemie- amnestie voor het eerst voor in een opiniestuk in het tijdschrift Atlantic. Zij riep de mensen op tot “vergeven en vergeten” van de COVID-19-mandaten en de schade die deze veroorzaakten, aangezien de mensen destijds “in het duister tastten over COVID-19.”

“Laten we erkennen dat we ingewikkelde keuzes hebben gemaakt in het licht van grote onzekerheid, en vervolgens proberen samen te werken om terug te bouwen en vooruit te komen,” deed Oster een oproep. Haar oproep werd met hoon en vijandigheid ontvangen.

De opmerkingen van Hodkinson tijdens de podcast, die dienen als een passend antwoord op voorstellen voor “pandemiewapenstilstanden”, echoot uitspraken die hij persoonlijk deed tijdens een evenement gesponsord door Rebel News.

Tijdens dat evenement wees de patholoog erop dat het niet kunnen vasthouden van de hand van stervende familieleden die aan COVID-19 zijn bezweken het meest wrede effect van de lockdown was.

“Dat is het einde van de lijn,” zei hij. “Dat doe je niet, en ze deden het toch. Het spijt me, deze dingen zijn onvergeeflijk – totaal onvergeeflijk.”

Hodkinson gaf ook commentaar op de druk om kinderen te injecteren met de COVID-19 vaccins, ondanks de gevaren van de injecties.

  Schokkende beelden: man krijgt toeval in auto tijdens Covid-19 injectie op drive-thru vaccinatielocatie

“Hoe zit het met onze kinderen die nu worden ingeënt tegen iets dat ze niet nodig hebben en erdoor worden gedood? Dat zijn kinderoffers om deze nieuwe goden, deze technocraten en idiocraten, gunstig te stemmen,” zei hij.

“Nou, kinderoffers werkten niet voor de Azteken. Het deed de regen niet vallen, en het zal oma in het verpleeghuis niet redden.”

Bekijk hieronder Dr. Roger Hodkinson die de COVID-19 pandemie afdoet als een “pak leugens”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Geen genade voor de lockdownersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoedsel te duur: Britten worden gedwongen om hondenvoer te eten
Volgend artikelSenator houdt donderspeech over vaccinschade: “Jullie weten niet waar jullie het over hebben!”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. (Ambtenaren die COVID vaccins, lockdowns pushten verdienen GEVANGENISSTRAF)

  DOODSTRAF. GEEN MEDELIJDEN MEE !! Hebben zij ook niet met die miljoenen slachtoffers.

 2. Wat die hooggeropgelijdde Emily Oster niet voorstelt is hoe de schade gerepareerd moet worden – net zoals de schade door de slavernij tegenwoordig gerepareerd wordt van alle kanten. De schade aan vax-vrijen was en is aanzienlijk. Laten we eerst eens kijken naar een reparatie voordat er van vergiffenis etc gesproken kan worden. Ze is niet wijs; heeft ze geen idee van de consequenties van haar stupide voorstel? (Zo stom zijn die blaatschapen op die universiteiten nou.)

 3. Hoezo in verleden tijd geschreven. In Frankrijk nu weer SSwaplapdictatuur in de maak….

  We komen verd… nooit van de ellende af door de massa spuitjunks die nu weer zoet wordt gehouden met een duffe pesticidesden in huis en een paar in een weiland tegen elkaar oprijende homo’s op het beeldscherm.
  Geef ze drank en spelen en ze zijn zo mak als een lammetje!

  • Dat is inderdaad de straf die de Code van Neurenberg vermeldt. Ik vind het genoeg als ze levenslang worden opgesloten in zeer sobere omstandigheden. Een hard bed, plee, wastafel, net genoeg eten om in leven te blijven, verder niets. Dan hebben ze de tijd om hun zonden te overdenken.

 4. Ik zie niet wat er zo ‘straffelijk’ is aan de doodstraf. Dan zijn ze er toch maar mooi van af he…? Waarom wil je ze niet laten boeten voor de rest van hun leven in deze hel op aarde…? Dan zijn ze ook nog een mooi voorbeeld voor hoe het niet moet.

 5. Beste Mensen

  De Doodstraf
  Alleen op èèn voorwaarde
  Als de Domme Massa Mensen hun eigen hersenen zelf gaan gebruiken en niet achterna hollen een preek door wat voor een gestoorde gek gedaan ook
  Ookal zou die Malloot kinder verkrachter Pastoor Pater Paus Maulana Molbie Soefie of iets van dien aard mogen heten

  Denk zelf na Alstublieft
  Laat Uw innerlijke tot U Spreken
  Vervolgens handel er ook naar

  Dank U

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in