Raketten naar Oekraïne, Victoriaanse ziekten, terugkeer van dierproeven, “hatelijke inhoud” wetten en klimaatveranderingsalarmisten zijn enthousiast over waterstof uit fossiele brandstoffen. Kan het nog erger worden? Nou, ja. Maar ondertussen somt Dr. Vernon Coleman 12 bizarre zaken op die bewijzen dat waanzin nu het nieuwe normaal is.

1. Het VK stuurt nu langeafstandsraketten naar Oekraïne. En het VK stuurt ook troepen. Dit brengt ons een grote stap dichter bij een nucleaire oorlog. En, niet te overtreffen, de VS voorziet Oekraïne van raketten en inlichtingen van Airborne Warning and Control systems (“AWAC”) patrouilles. Dit laat Rusland weinig andere keuze dan de Amerikaanse vliegtuigen neer te schieten. Het is overduidelijk dat de NAVO een regelrechte kernoorlog wil. (Als u ze nog niet hebt gezien, bekijk dan mijn video’s: “Why they need world war III (voor het eerst uitgezonden op 3 mei 2022) en “Urgent Warning to Everyone” (voor het eerst uitgezonden op 9 februari 2023). Beide video’s zijn beschikbaar op www.vernoncoleman.org en op mijn kanaal op BrandNewTube. Het is, denk ik, eerlijk om te zeggen dat als Oekraïne en de NAVO deze oorlog lijken te winnen er een nucleaire oorlog zal komen, omdat de Russen niet rustig hun nederlaag in zullen gaan. Vergeet niet dat de Russen in de Tweede Wereldoorlog ongeveer 25 miljoen man hebben verloren bij de verdediging van hun land tegen een Duitse invasie. De Russen zullen net zo hard vechten tegen Amerika. De NAVO-leden moeten zich allemaal buiten het geschil tussen Rusland en Oekraïne houden. Iedereen die enthousiast met een Oekraïense vlag zwaait, is een oorlogszuchtige psychopaat. Ik herhaal mijn advies van enige tijd geleden: waar u ook woont, houd in de gaten waar de president of premier van uw land zich bevindt. Als twee of meer hooggeplaatste personen tegelijkertijd de hoofdstad verlaten, is het misschien tijd voor u om te overwegen ook te vertrekken. In het Verenigd Koninkrijk zou ik het dus als een mogelijk waarschuwingsteken beschouwen als zowel Charles als Sunak Londen stilletjes zouden verlaten om naar hun buitenhuizen te gaan (of, in het geval van Charles, een van zijn vele buitenhuizen), schrijft Dr. Vernon Coleman.

2. Een nationale krant in het VK kopte onlangs: “Grote uitbraak van dodelijke Victoriaanse ziekte op komst, waarschuwt expert. Kent u de naam van de “dodelijke Victoriaanse ziekte”? Het was mazelen. En een mogelijke uitbraak wordt toegeschreven aan ouders die hun kinderen niet tegen mazelen laten inenten. Om de angst aan te wakkeren moest het verhaal natuurlijk een extra draai krijgen en werd de gewone of huis- en tuinmazelen een “dodelijke Victoriaanse ziekte”. Wat jammer dat kranten nooit berichten over de verhalen waaruit blijkt hoe gevaarlijk vaccins kunnen zijn. Zo financierden de Deense regering en een Deense vaccinmaker een onderzoek naar het DTP-vaccin. Gates en zijn huisdier WHO beweren dat het DTP-vaccin miljoenen levens redt, maar de waarheid blijkt heel anders te zijn. Na onderzoek van 30 jaar gegevens concludeerden de wetenschappers dat het DTP-vaccin waarschijnlijk meer kinderen doodde dan er vóór de invoering van het vaccin stierven aan difterie, kinkhoest en tetanus. Het vaccin had het immuunsysteem van kinderen geruïneerd, waardoor ze vatbaar werden voor longontsteking, leukemie, bilharzia, malaria en dysenterie. Als u de waarheid wilt weten over vaccins en inentingen, lees dan mijn boek Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying: Here’s the truth. U vindt het te koop op Amazon.

  Trudeau wordt in het parlement meerdere keren uitgejouwd terwijl zijn steun instort (Nederlands transcript)

3. Een paar decennia geleden heb ik een groot deel van mijn tijd campagne gevoerd tegen het gebruik van dieren voor het testen van cosmetica. Uiteindelijk hebben we die strijd gewonnen. Maar nu, na een verbod dat 25 jaar heeft geduurd, staat de Britse regering toe dat het testen van cosmetische ingrediënten weer wordt hervat. Dit is wreed en volslagen krankzinnig. Er is geen enkele reden om cosmetische ingrediënten op dieren te testen – net zo min als het nodig is om geneesmiddelen op dieren te testen. Er zijn twee redenen waarom dit een uiterst domme beslissing is. Ten eerste zijn dierproeven notoir onbetrouwbaar. En dus zijn dierproeven volkomen waardeloos. Als je niet weet of een test betrouwbaar is, kun je de test niet gebruiken om een beslissing te nemen. Dus waarom zou je het doen? Ten tweede promoten en verkopen farmaceutische bedrijven tal van geneesmiddelen waarvan bekend is dat ze dodelijke ziekten bij dieren veroorzaken. Zij beweren dat de tests niet relevant zijn omdat dieren zodanig verschillen van mensen dat de tests niets betekenen. Overigens zie ik dat er op de Oxford Union ruzie is ontstaan over een spreekbeurt van een genderkritische feministe. De Oxford Union beschrijft zichzelf als het laatste bastion van vrije meningsuiting. Ho ho. Een paar decennia geleden werd ik door de Oxford Union gedeplatformeerd. Ze nodigden me uit voor een debat over vivisectie, maar verboden me toen vivisectie-aanhangers weigerden met me te debatteren. (En het is een veilige gok dat ze me niet zullen uitnodigen voor een debat over vaccinatie of klimaatverandering. Als ze dat wel zouden doen, zou ik waarschijnlijk gedeplatformeerd zijn voordat de posters gedrukt konden worden).

4. Een Britse krant kopte op haar voorpagina: “Twee miljoen met Long Covid: 400.000 hebben specialistische zorg nodig”. En dat is vreemd, want het grootste onderzoek naar Long Covid suggereerde dat het niet bestaat. Ik vermoed dat de meeste van de twee miljoen hypochonders, hysterici of malinglijders zijn. Als 400.000 mensen specialistische zorg krijgen voor een niet bestaande ziekte, wordt de beschikbare zorg voor kankerpatiënten drastisch verminderd.

5. Een vooraanstaande Britse bedrijfsleider is beschuldigd van ongepast en onprofessioneel gedrag. Een van de klachten tegen hem is dat hij drie jaar geleden tegen een vrouw heeft gezegd dat haar jurk bij haar figuur paste. De beschuldigde man zei dat hij de opmerking maakte als een “verkeerde manier om iemand op te vrolijken”. De vrouw diende een formele klacht in. Ik stel voor dat we in de toekomst, wanneer we met leden van een ander geslacht praten, al onze opmerkingen beperken tot de toestand van het weer en de kansen van Black Beauty in de 3.30 op Haydock Park. Nou ja, misschien niet Black Beauty.

6. Wetgevers in Ierland hebben een wet aangenomen die het bezit van “haatdragende inhoud” op uw mobiele telefoon of computer strafbaar stelt. Iedereen die haatdragende inhoud heeft, kan naar de gevangenis worden gestuurd. Het probleem is dat ze geen definitie geven van “haatdragende inhoud”, zodat miljoenen mensen zonder het te beseffen haatdragende inhoud op hun apparaten zullen hebben. En als ze verkeerde informatie als “haatdragende inhoud” beschouwen, kan iedereen met materiaal van de BBC op zijn of haar apparaat tot de oksels in de stront zitten. Toch is er ook goed nieuws. Wikipedia, de geveinsde encyclopedie, bewerkt door amateurs, heeft gewaarschuwd dat ze binnenkort verboden kan worden in het Verenigd Koninkrijk als gevolg van nieuwe censuurwetgeving. Dat is het beste nieuws dat ik in maanden heb gehoord. Ik zal feestvieren als Wikipedia sterft. Vergeet niet dat een medeoprichter van Wikipedia het heeft omschreven als “door en door corrupt”. En toch gebruiken mensen het nog steeds en geven het geld. Het zou logischer zijn om geld te geven aan de Rothschilds dan om geld te geven aan Wikipedia.

  Worden we klaargestoomd voor massale ontvolking?

7. De overbetaalde bobo’s van de Bank of England hebben nu bekend dat de inflatie pas in 2025 zal dalen. (Dat is hun laatste gok). Ze hadden het mis over prijzen, over rentetarieven, over de recessie en over inflatie. En Sunak, die beloofde dat de inflatie tegen het eind van het jaar zou zijn overwonnen, ziet er nu uit als een prijsvechter. Natuurlijk haat ik het om te zeggen “Ik zei het toch”, maar de lezers zullen zich waarschijnlijk herinneren dat ik op 5 augustus 2022 een video heb uitgebracht met de titel  “I warned about soaring inflation and interest rates in 2020. So, what’s next?“. Als een oude man in een stoel deze dingen absoluut juist kan hebben, waarom hebben zogenaamde professionals met enorme salarissen het dan in hemelsnaam zo mis? We zouden de Bank of England moeten sluiten, al het personeel moeten ontslaan en de miljoenen die we besparen moeten verdelen.

8. Dr. David Starkey kwam vreselijk in de problemen omdat hij suggereerde dat de Britse premier en WEF-enthousiasteling Rishi Sunak niet helemaal thuis is in onze cultuur. Starkey had natuurlijk volkomen gelijk. Sunak blijkt banden te hebben die dichter bij die van Amerika staan dan bij die van Engeland. Bovendien vermoed ik dat het probleem dat Starkey heeft gesignaleerd vaker voorkomt dan wij mogen denken. Zo vermoed ik dat veel van de klachten over racisme afkomstig zijn van personen wier culturele waarden niet kunnen worden gedefinieerd als traditioneel Engels. Dit is natuurlijk niet “verkeerd”, maar het verklaart wel waarom een sporter die niet is opgevoed binnen de traditionele Engelse culturele gebruiken en conventies, kan klagen over het uitschelden van teamgenoten – om nog maar te zwijgen van het gebruik van bijnamen. De heksenjacht die de afgelopen twee jaar een groot deel van het Engelse cricket lijkt te hebben verwoest, had zeker voorkomen kunnen worden als de humorloze en zelfingenomen hordes zeiszwaaiende censoren niet zo snel met de vinger hadden gewezen en “racisme” hadden geschreeuwd. Het ergste voorbeeld van racisme dat ik ooit ben tegengekomen, vond weliswaar plaats bij een cricketwedstrijd, maar de daders waren supporters van het Pakistaanse team. Een nogal vervelende en strijdlustige menigte (die allemaal de Tebbit-test niet zou hebben doorstaan) schreeuwde urenlang racistische beledigingen, met als gevolg dat ik en anderen nog voor de stumps vertrokken. De Welsh zijn jarenlang liefkozend aangeduid als “sheep shaggers” zonder dat, voor zover ik weet, iemand heeft geklaagd dat deze uitdrukking een racistische ondertoon heeft. Dit alles herinnert mij eraan dat toen ik op school zat. Ik werd regelmatig gevraagd om twee zakken met nootjes af te leveren. En bij verschillende gelegenheden werd ik “mosterd” genoemd. Ik heb nog steeds nachtmerries van deze opmerkingen en ik zal 100 miljoen pond schadevergoeding eisen van de scholen waar ik op heb gezeten.

  Zwangere vrouw geweigerd door ziekenhuis vanwege Covid protocollen, ze stapt in de auto en verliest de baby

9. De Britse minister van Financiële Diensten (ik wist niet dat we er een hadden), die blijkbaar Andrew Griffith heet (nooit van hem gehoord) heeft gezegd dat Groot-Brittannië dichter bij een besluit komt “wanneer, eerder dan of” het een digitale versie van het Britse pond zal uitgeven. (Voor de goede orde: het was Reuters die Griffith de minister van Financiële Diensten noemde, hoewel ik denk dat hij meer traditioneel en gewoonlijk bekend staat als Economic Secretary to the Treasury. Vermoedelijk is dit hetzelfde Reuters dat graag mensen op hun feiten controleert). Ik denk dat met mensen als Griffith die in het Parlement rondlopen, er nog voor Kerstmis een Britcoin komt. We zullen dan angstig dicht bij het einde van onze beschaving zijn. Ik wou dat mensen deze dreiging serieus namen. De meeste mensen gebruiken nog steeds hun chipknip en hun mobiele telefoon om te betalen voor allemaal dingen waar ze niet zonder kunnen. De rest van ons zou allemaal moeten weigeren een winkel of café te bezoeken die geen contant geld accepteert. Om de sombere en dorre toekomst die ons te wachten staat te begrijpen, lees dan They want your money and your life enSocial Credit: Nightmare on your Street – beide verkrijgbaar via de boekhandel op mijn website. Zodra de klootzakken een digitale munt hebben ingevoerd, zullen ze ons allemaal dwingen die te gebruiken en dan snel echt geld uit de roulatie nemen. Het einde is dichterbij dan u denkt.

10. Zoals ik laatst al aangaf, zal Oekraïne nu niet langer de belangrijkste voedselbron van de wereld zijn. Door munitie met verarmd uranium naar Oekraïne te sturen, heeft de Britse premier Rishi Sunak geholpen Oekraïne als voedselbron te vernietigen en heeft hij gezorgd voor massale, wereldwijde hongersnood. Het verarmd uranium zal velden in Oekraïne verwoesten. Gestraalde grond is niet bruikbaar voor het verbouwen van voedsel. Tot voor kort had Groot-Brittannië slechts één grote oorlogsmisdadiger (Tony Blair). Nu hebben we er twee en Blair en Sunak kunnen misschien een cel delen.

11. De BBC kopte: “Gaza kankerpatiënten lopen levensgevaarlijke vertraging op bij behandeling”. In het verhaal werd geschat dat meer dan 200 patiënten dringend behandeling nodig hadden. Ik vraag me af of iemand bij de BBC weet (of erom geeft) dat er enkele miljoenen patiënten in Groot-Brittannië zijn die te maken hebben met levensbedreigende vertragingen in hun behandeling. Als dat zo is, willen ze misschien meer verhalen publiceren waarin ze uitleggen waarom het Verenigd Koninkrijk nu het soort gezondheidszorg heeft dat door een derdewereldland zou worden afgewezen.

12. De klimaatveranderingsgekken zijn vreselijk enthousiast over waterstof. Het is, zeggen ze, de nieuwe, schone brandstof die ons allemaal zal redden. Ik vraag me af wat de misleide idioten zullen zeggen als ze erachter komen dat waterstof wordt gemaakt door verbranding van fossiele brandstoffen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. VERNON COLEMAN DOSSIER

Dr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel I)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne zegt meer raketten neer te schieten dan Rusland afvuurt – Shoigu
Volgend artikelNederland landroof: Nederlandse boeren bereiden zich voor op strijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

  1. I love Dr. Coleman, zijn epistels zijn gruwelijk to the point nu noemt hij er 12 op allemaal waar en verifieerbaar als je een beetje handig met het internet bent, dan kom ik gelijk aan punt 13 toe, 13 het ongeluksgetal, denkt nu werkelijk iedereen met een boerenverstand dat het internet in zijn huidige vorm blijft bestaan, welnee misschien gaat het op het Chinese model lijken, dat je je genoeg sociaal gedraagt om als beloning een zwaar gecensureerd internet mag surfen wat helemaal volstaat met klimaatdrammerij en transgenderisme en LHBTIQ idioterie, nou van mij mogen de Russen de SARMAT op de City of Londen tiefen en een Poseidon torpedo op de Britse kust lanceren, dan hebben wel Hell & High water tergelijkertijd.

    • Hee Adriaan, na lezing van het artikel van Coleman had ik exact hetzelfde gevoel. Dit snijdt hout.
      Let op, wellicht gaat hij ook jouw 13e punt binnenkort benoemen.

      • Klien mei 17, 2023 at 15:35

        Nou beste Klien eigenlijk wil ik geen gelijk krijgen, het is overmacht, leuk te lezen dat je ook hetzelfde gevoel heb als ik.

        Groeten

    • Internet word regelmatig schoon geveegd,
      Nu 1000.000 hits op sleutel woord
      Over 5 jaar nog maar een paar 1000

      Of facebook word overhoop gegooid
      Of de zoek routines moeten weer anders – chatgpt
      Dus grijp je kans voor het te laat is

  2. 1. Illusie is in de eerste plaats van mentale aard en is kenmerkend voor de geesteshouding van die mensen die meer intellectueel dan emotioneel zijn. Zoals gewoonlijk begrepen, zijn ze de glamour ontgroeid. Het is het verkeerd begrijpen van ideeën en gedachtevormen waaraan ze zich schuldig maken, en aan verkeerde interpretaties.
    2. Glamour heeft een astraal karakter en is op dit moment veel krachtiger dan illusie, dankzij de enorme meerderheid van mensen die altijd astraal functioneren.
    3. Maya heeft een vitaal karakter en is een kwaliteit van kracht. Het is in wezen de energie van het menselijk wezen wanneer het in actie komt door de subjectieve invloed van de mentale illusie of astrale begoocheling of van beide in combinatie.
    A.A.B.

    • Illusie demonstreert zich meestal op zeven manieren:
      1. verkeerde perceptie van een idee.
      2. verkeerde interpretatie.
      3. verkeerde toe-eigening van ideeën.
      4. verkeerde richting van ideeën.
      5. verkeerde integratie van een idee.
      6. verkeerde belichaming van ideeën.
      7. verkeerde toepassing van ideeën.

  3. Have we learned???? The Fate of Earth, Humans, and AI 😲‼️I recently saw a vision of what might be the future of planet Earth. And it’s not what I expected! This is what I saw https://youtu.be/qFKYUhcBGjo

    Hoor op deze op 6 min waar ze naartoe willen die maffiozi…..

    Thousands lining up for compensation, claiming the COVID vaccine made them sick | 7NEWS
    https://youtu.be/mbSk3WODhjM Proberen ze hier er onderuit te komen en zijn diegene die het eerder allemaal promoten en denken er nu mee weg te komen de boefjes en gaan nu in de ontkenning is je eigen verantwoordelijkheid ontlopen en had je maar eerder beter na moeten denken en weten dat je gigantisch de Neurenberg code overschreed maar hadden ze lak aan voor eigen gewin en/of niet weten dat je lever niet tegen prikken kan en dat is al eeuwen zo en kan je niet ineens veranderen en of ander ermee doen. Je deed het gewoon voor eigen gewin en geld over je eigen bevolking en er was nergens een reden toe dan onwetendheid. Who defines truth These are scary times in which we’re living and I’m not talking about because of the “virus”. You could tell the Canadian doctor speaking was nervous. It takes an enormous amount of courage to speak the truth, because you’re literally putting your life on the line! https://youtu.be/TQry8hZQu0I

    Wij het volk moeten onze soevereiniteit terug laten komen als de “The non-political, the non-religious World Government which has the knowledge and expertise to create an ideal society” By aligning the Earth favorably with the heart of “The Great Mother”, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.

So, what does it all mean? What can you expect from the Age of Aquarius? Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world…….doe je mee is ergens weer opnieuw beginnen wellicht….Ja, ik weet ik ben ook niet van dit soort dingen maar laat ons geen andere keus al was het alleen maar om te laten zien dat we het niet langer meer pikken met die lui en begreep dat dit nu 135 landen zal zijn 🌏 WORLD WIDE RALLY FOR FREEDOM 12.0 🌎 💫 The World is rising up! Saturday 20th May United around the world🕊 We are standing side by side for Freedom, Peace and Human Rights https://t.me/worldwidedemonstration

  4. Dissolving the 3D Personality
    The incarnated station of our identity that was our personality matrix, the aspect that was enmeshed with the lower three dimensional frequencies, is also dissolving. This equates to the dissolution of our personality matrix or station of identity that was located in the lower three dimensions, and moving that aspect of our identity into the higher frequency bands of our Soul matrix or higher station of identity. What happens to the people on the earth who believe that they are only their personality identity, when it begins to dissolve? We can see the effects of that consciousness shift now in the global scape. The range of experience for some people is from sensations of great anxiety, stress, and mental confusion all the way to the descent into madness and insane behaviors. Most people are not aware they are losing Coherence, and are unaware of the causality of what is actually influencing the way they think and behave.

    The lower dimensional contents that exist in the planetary collective consciousness fields are undergoing massive reconfigurations in multiple ways. This energetic change in the 3D reality has reached critical mass, which means it is greatly impacting all people of the earth. Whether asleep or awake, the self-mastery that has been either lost or gained is measured in how you personally deal with stress and chaos. No person on this earth is exempt from the exposure to the massive fields of chaos, confusion and darkness that exist in the collective mind of humanity. During this time, our inner energetic integrity is tested in order to hold neutrality, while facing the great forces of chaos. This is being tested in every person, just from the mere fact of being on the earth at this time. How well are we able to adapt to change and hold neutrality in every kind of stressful situation? We have to measure our competency level now. https://ascensionglossary.com/index.php/Dark_Night_of_the_Soul#Frequency_of_Fear

    Jan Bommerez: ‘Er zit trauma onder bijna alles wat chronisch is’
    https://youtu.be/Zm5WO925pDA

  5. correctie als Rusland deze oorlog zal te winnen kan er een nucleaire oorlog komen, omdat de US niet rustig hun nederlaag in zullen gaan. maar ik denk dat de US geen nucleaire oorlog zal beginnen over Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in