© Mat Napo op Unsplash

Al in de late herfst voorspelden waarheidsgetrouwe artsen over de hele wereld dat dit griepseizoen waarschijnlijk moeilijk zou worden. In de late herfst voorspelden waarheidsgetrouwe artsen wereldwijd dat dit griepseizoen waarschijnlijk moeilijk zou worden. De redenen daarvoor zijn legio, waaronder niet in de laatste plaats het verzwakte immuunsysteem van miljarden mensen wereldwijd, dankzij de experimentele covid-injectie. Dan zijn er nog de kinderen, waarvan het immuunsysteem niet in staat is het hoofd te bieden aan het gebrek aan blootstelling aan gewone kinderziekteverwekkers, dankzij lockdown- en maskermaatregelen en het “vaccin”. Dit heeft de kudde-immuniteit vernietigd. Dr. Chris Alan Shoemaker, een clinicus en arts uit Toronto is een vroege waarheidsspreker geweest in het hele covid-verhaal, bericht Rairfoundation.

“Als u immuungecompromitteerd bent, loopt u meer kans op ongepaste of onaangename of te frequente infecties. Maar in feite wordt de hele samenleving getroffen wanneer 80 tot 85% van de samenleving deze immuunschade heeft opgelopen. Dus het maakt niet uit wie je bent, gevaccineerd of ongevaccineerd, iedereen lijdt eronder omdat 80% van ons immuunschade heeft opgelopen,” zei Dr. Shoemaker in een exclusief interview voor RAIR Foundation USA. “En dat heeft ertoe geleid dat dit de ergste winter is in termen van griep, respiratoir syncytieel virus (RSV) en andere algemene immuunproblemen die vooral in het oosten van Canada het aantal kinderziekten de pan uit doen rijzen. Het vaccin heeft het immuunsysteem beschadigd. Het heeft het immuunsysteem beschadigd van iedereen die nog in leven is.”

In de praktijk hebben de immuunsysteemvernietigende eigenschappen van de covid-injectie geleid tot het tegenovergestelde van kudde-immuniteit. Nu is slechts ongeveer 15% van de Canadese bevolking – zij die zich verzetten tegen de overheidspropaganda en de extreme sociale druk om zich te laten vaccineren – de kleine kudde die van dit fenomeen profiteert. Hetzelfde geldt in meer of mindere mate wereldwijd, afhankelijk van de vaccinatieniveaus.

  Canadese arts uit ziekenhuis ontslagen na uitspraken over bijwerkingen COVID-19 'vaccin'

Ivermectine

Gedurende de pandemie is een groeiend aantal medici vertrouwen gaan stellen in Ivermectine als een veilige en effectieve behandeling van covid, zowel preventief als in elk stadium van de progressie van de ziekte. “Er is studie na studie – zelfs een jaar geleden – waaruit bleek dat Ivermectine uiterst effectief was bij het verbeteren van vroege covid en mid covid. En de studies, zelfs recenter, tonen aan dat het fantastisch kan helpen bij late covid,” zegt Dr. Shoemaker. “De huidige studie die ik vandaag heb bekeken, toonde zelfs een verbetering van 75% van de zuurstof in de IC binnen vier uur nadat Ivermectine was toegediend. Wat veel mensen een jaar geleden beschreven, wat bepaalde anekdotische bewijzen waren van bepaalde patiënten die het geweldig deden in het ziekenhuis als hun familie de Ivermectine binnensmokkelde. Nu hebben we officiële wetenschappers die dit daadwerkelijk doen en het vastleggen.”

Ivermectine, legt Dr. Shoemaker uit, stopt de rouleaux-vorming, wat betekent dat het voorkomt dat de rode bloedcellen zich oprollen en in buisjes veranderen, die in feite kleine blokkades vormen voor de hart- en longvaten. Wanneer de rouleaux-formaties door Ivermectine worden afgebroken, verminderen de problemen met de ademhaling. Het helpt ook bij de ernstigere bloedstolsels in grotere vaten. “Het is het enige geneesmiddel ter wereld met een gouden vijfsterrenstandaard voor werkzaamheid,” zegt Dr. Shoemaker. “Hydroxychloroquine heeft een werkzaamheid van vier en een halve ster. Het is ook verdomd goed. Het is niet zo goed in het late stadium van covid. Remdesivir is het enige middel dat gegarandeerd schadelijk is op de IC. Het is vrijwel een dodelijk medicijn als het aan covid-patiënten wordt gegeven.”

Ivermectine is echter nog steeds uiterst moeilijk verkrijgbaar in veel landen – waaronder Canada – waar het op mysterieuze wijze uit de schappen werd verwijderd toen de effectiviteit ervan duidelijk werd. “Er is geen verwarring over waarom het moeilijk te verkrijgen is. Het is moeilijk omdat het College of Pharmacy en het College of Physicians and Surgeons hebben toegegeven aan wat hen werd opgedragen door Health Canada en het Public Health Agency van Canada,” zegt Dr. Shoemaker. “We zitten hier in het kreupelhout. Van zowel Ivermectine als Hydroxychloroquine is gedurende 40 en 45 jaar bewezen dat ze absoluut veilig zijn voor menselijk gebruik. Het zijn allebei geweldige medicijnen. Dit is vóór 2019 nog nooit gebeurd. Zelfs externe instanties hielden individuele artsen tegen om een medicijn te kiezen dat al op de medische lijst van goedgekeurde medicijnen voor veiligheid stond. Er is hier iets anders aan de hand. Dat is zeker.”

Shedding

Voor de ongevaccineerden is de kwestie van shedding steeds verwarrender. Worden degenen die hebben afgezien van experimentele mRNA-prik besmet door degenen die wel zijn gevaccineerd? Er is veel discussie geweest over deze kwestie.

  Studie toont een overwicht aan van potentieel infectiebevorderende antilichamen (ADE) door mRNA-vaccins

Dr. Shoemaker gebruikt liever het woord excretie. Dit is een term die vroeger werd gebruikt bij kankerpatiënten en chemotherapie, waarbij familieleden werd aangeraden de eerste 48 uur na de behandeling voorzorgsmaatregelen te nemen in de buurt van de patiënt. “We weten dat chemicaliën op subtiele manieren uit het lichaam kunnen lekken, uit de adem, uit de urine, enz. Dus kan spike-eiwit hetzelfde doen? Ja, dat zou kunnen.”

Spike-eiwit

Dr. Shoemaker ziet dit echter niet als een enorme bedreiging. “Ik denk dat het de minst gevaarlijke manier is om aan spike-eiwit te worden blootgesteld,” zegt hij. “Een iets ernstigere manier om aan het spike-eiwit te worden blootgesteld is om zelf een echte, massale coronavirusinfectie.

De ernstigste manier om aan spike-eiwitten te worden blootgesteld is door 40.000 miljard spikes in je schouder te laten injecteren. En daarom moet onze boodschap aan iedereen zijn: het is nu duidelijk, het is tijd om te stoppen met de injecties.”

Maar hoe zit het met de schade die het spike-eiwit toebrengt aan het lichaam? Het richt zich op de meest kwetsbare gebieden. “De drie gebieden die het gemakkelijkst worden bereikt zijn het immuunsysteem via de milt en het beenmerg, de eierstokken en de hersenen. Het kan zeker ook in het hart terechtkomen en myocarditis veroorzaken”, aldus Dr. Shoemaker. “Dus we erven vruchtbaarheid, we beïnvloeden onze immuniteit en onze kans op een normale levensduur, en we beïnvloeden onze cognitie, de manier waarop we normale, ethische, denkende coherente mensen kunnen zijn.”

Voor de nabije toekomst verwacht Dr. Shoemaker dat de virale infecties binnen drie tot vier maanden tot een normaal niveau zijn teruggebracht. En als Canadese overheidsinstanties er echt op uit zijn om levens te redden, zou hij ook graag zien dat Ivermectine via apotheken op grote schaal beschikbaar komt als vrij verkrijgbaar geneesmiddel. “Degenen onder ons die aan de kant van de wetenschap staan, degenen onder ons die bereid waren alle kanten te bekijken, het gaat ons erom Canadese levens te redden,” zegt hij.

  Australische politie krijgt COVID-19 volmacht om kinderen met geweld uit hun huizen te halen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IVERMECTINE DOSSIER

Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOpperbevelhebber aan het Zweedse volk: Bereid je voor op deelname aan een grote oorlog tussen Rusland en de NAVO – Kan kernwapens omvatten
Volgend artikelNa miljarden en wapens, eist Zelensky nu ook aardgas van Europa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Even voor de duidelijkheid: ivermectine is effectief tegen luchtweginfecties die een andere naam hebben gekregen, namelijk cojona. Dat geldt ook voor HCQ, dat ook een effectief middel tegen luchtweginfecties is, o.a. veroorzaakt door griep, tbc of malaria.

  • Resveratrol is 100% effectiever. Ik krijg zware hartkloppingen van ivermectin maar ook van q10 of van b12 adonyl, bij werkt r
   250 mg resveratrol per dag nu uitstekend, ik fiets door de aapjesgriep doorheen zonder problemen, mijn vriend gebruikte van de week wel ivermectin , was heel ziek , te inste veel slijmen en benauwd maar na 10 mg ivermectin was hij binnen een dag goed op de been en de andere dag ging hij weer werken. Groot verschil, bij mij werkt ivermectin niet. Kreeg na 6 jaar weer een keer griep in maart en ben flink grieperig geweest 3 weken lang. En een week flinke hartklachten waar ik banger voor was dan van de zware griep. Toen zei iemand uit de medische wereld na mijn hart te hebben onderzocht dat by the way keigezond was, de volgende keer resveratrol nemen zo snel mogelijk ,ook als je niet ziek bent maar om je heen wel. Was er te laat mee , want werd maandag ineens ziek,maar toch maandag nacht nog genomen met nac en ik voel dat mijn afweersysteem aanstaat,maar voel me zo fit als een hoentje de dag erna al. Ik neem het nog iedere dag want voel dat ik nog niet klaar ben . Maar goed so far so good. Heb gister bed van zolder gesjouwd en een bank. Geen centje last van de griep gehad. Dus ik hoop dat lezers resverstrol in slaan. Ik koop het op chinese website 50 gram ineens ook nac en kost 25€ thuisgestuurd en wel . Nu kan ik ons jaren voorzien🙈

  • Bedankt Jack voor je post.,

   Ik stel deze vraag aan iedereen die dit leest Ik heb veel gevaccineerde rondom mij met grote spijt.
   In dit artikel op frontnieuws komt dit geweldige nieuws voorbij over ivermectine en hoe dat op meerdere fronten kan helpen voor de gevaccineerden.

   De hoeveelheid op basis van kilo lichaamsgewicht heb ik gevonden. Maar is dat dan voor dagelijks gebruikt? Kun je het dagelijks gebruiken? Is de hoeveelheid milligram die je slikt dan minder of gelijk?

   Hier liep ik vast en kon ik niks over vinden. Ik hoop dat hier iemand mij kan helpen met kennis en ervaring.

   Super super bedankt, Sven.

 2. Ik heb vorige week een zeer interessante serie gekekeken van arts topexperts.
  Wat ik hier wil delen is van dr. Ardis, hij zegt de spikeproteines is slangengif. Het bind zich aan je nicotinic acetylcholine receptors.
  Ivermectine krijgt voorrang op deze receptors en daarom werkt het zo.goed, maar er is een stof die nog veel meer (altijd) voorrang heeft dat is Nicotine.
  Hij raad aan 4x per dag 10min kauwen op 2mg of pleister van 14mg.
  Als je direct naar wordt van de kauwgum heb je heel veel gif en moet je langzamer via de pleister.
  Van Nicotine is er geen 1 studie dat het slecht is!
  (Alleen van het in de brand steken van een mensgemaakte sigaret waar 7000chemicalien bij vrijkomen.)

  Licht overwint de duisternis!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in