Mevrouw Francesca Marcon.

De 38-jarige Italiaanse volleybalster Francesca Marcon is afwezig bij de trainingen van haar team en is niet blij met de oorzaak daarvan, bericht Thecovidblog.com.

De controverse begon toen mevrouw Francesca Marcon op 19 augustus een Instagramverhaal postte. Het is geschreven in het Italiaans, maar de Nederlandse vertaling staat eronder.

“Misschien is deze toespraak van mij een beetje heiligschennis, maar ik vraag mij af: is er geen vorm van schadevergoeding voor degenen die gezondheidsschade hebben geleden nadat zij het vaccin hebben gekregen? Ik verklaar dat ik niet anti-vax ben, maar ik ben nooit overtuigd geweest van het vervaardigen van dit vaccin en ik heb bevestiging gehad. Ik weet niet of u geïnteresseerd bent, maar ik heb na de vaccinatie pericarditis gehad en heb dat nog steeds. Wie betaalt de prijs voor dit alles? Nog een fijne avond.”

Het Instagramverhaal verdween na 24 uur. Maar de Italiaanse mainstream media sprongen in het gat. Ze vonden hulpjes om de “myocarditis en pericarditis zijn zeldzaam en ongevaarlijk” uitvluchten te herhalen. Sergio Abrignani, een immunoloog aan de Universiteit van Milaan, nam deze keer de honneurs waar.

“Maximale solidariteit met Francesca Marcon, maar post-vaccin pericarditis kan geen onderwerp worden in de handen van no vax om vaccinatie in twijfel te trekken. We wisten dat er een risico op pericarditis bestond, vooral bij jongeren onder de 30, met name bij mannen, maar in een zeer lichte vorm, in een paar weken opgelost met cortisone en soms zelfs zonder. Het belangrijkste is echter dat dit soort gevallen de vaccinatie niet mag afremmen.”

  De gevaccineerden zijn duidelijk sneller aan het sterven dan de ongevaccineerden, volgens Britse gegevens

Francesca Marcon gedwongen uit te leggen

Mevrouw Marcon verscheen op 24 augustus in de Canale 5 Morning News show. Ze vertelde de presentatoren dat ze de “vaccins” moest nemen als ze wilde blijven volleyballen. Ze kreeg haar tweede Pfizer mRNA-injectie op 3 augustus. Mevrouw Marcon, wier bijnaam “Cisky” is, zei dat ze onmiddellijk last kreeg van kortademigheid en pijn op de borst. De volgende dag ging ze naar de eerste hulp. Artsen stelden vast dat ze pericarditis had, een ontsteking van de zak rond het hart. Dit is, samen met myocarditis, een bekende bijwerking van de mRNA- en virale vector-DNA-injecties.

Mevrouw Marcon miste de Volley Bergamo 1991 openingstraining op 18 augustus. Nu kan zij nog verschillende weken van training missen. Zij uitte haar frustratie op de Morning News:

“Ik ben een professionele sportvrouw, een Serie A volleybal atlete en ik ben niet in staat geweest deel te nemen aan de training die deze week begon. Mijn werk is gestopt en ik hoop dat het zo snel mogelijk hervat zal worden. Ik ben 38 jaar oud, nu onderga ik een behandeling op basis van een aantal medicijnen die goed kunnen zijn voor het een en slecht voor het ander, dan zal ik een aantal bloedtesten en een cardiologische controle moeten doen in de komende paar dagen. Ze hebben voorspeld dat ik er drie maanden uit zal zijn.”

Mevrouw Marcon nam in 2010 deel aan het FIVB World Grand Prix toernooi voor Team Italië. Ze speelde voor het clubteam Zoppas Industries, en speelde in 2017 in de Italian League All-Star game.

  COVID-19 vaccin vernietigt harten en hersenen van miljarden mensen - Dr. Sucharit Bhakdi

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virusVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Peter McCullough – “Het mislukte massale COVID-19 vaccinatieprogramma zal de geschiedenis ingaan als een van de meest dodelijke in de geschiedenis”
Volgend artikelLijkschouwer bevestigt verdenking: BBC-presentatrice overleden door COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Deze zich zelfbenoemde topatlete op leeftijd(!) laat zich dus gedwongen injecteren met een tweede gifspuit.
  Vrijwillig verplicht dus.
  Om te kunnen blijven volleyballen op hoog niveau met je 38 jaartjes.
  Oke….nu kan ze mooi op hoog niveau presteren ,halve dagen in een pizza-restaurantje ergens achteraf de steeg….

 2. Tja wanneer ze een keer verder had gekeken dan de msm, facebook en ander Joden bezit, dan had ze geweten dat er geen schadevergoeding te halen valt. Dat was reeds in 2020 mijn eerste rode vlag. Nog voor de “vaccins” voor nood gebruik goedgekeurd werden.

 3. En dan vergeten de sukkels ook nog de juridische consequentie dat ziektekosten verzekeraars niet uitkeren als er sprake is van schade door medische experimenten.
  Huis verkopen dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in