De meerderheid van mijn patiënten in de praktijk heeft aangegeven dat ze niet nog een COVID-19 vaccin zullen nemen. Maar is mijn kliniek een scheve steekproef?

Steelfisher et al. van de Harvard School of Public Health voerden een representatief steekproefonderzoek uit onder volwassen Amerikanen en ontdekten dat de meerderheid de COVID-19 vaccins niet veilig vond (zich zorgen maakte over de veiligheid) en meer onderzoek wilde zien, schrijft Dr. Peter McCullough.

SteelFisher GK, Findling MG, Caporello HL, McGowan E, Espino L, Sutton J. Divergent Attitudes Toward COVID-19 Vaccine vs Influenza Vaccine. JAMA Netw Open. 2023;6(12):e2349881. doi:10.1001/jamanetworkopen.2023.49881 (Klik voor groot.)

Dit verschilde van de houding ten opzichte van het griepvaccin zoals weergegeven in de tabel. De auteurs concluderen: “Gezondheidswerkers moeten dus een beperkte vraag naar COVID-19-vaccins en een matige belangstelling voor griepvaccins verwachten.”

Laten we hopen dat de kelderende vraag het Bio-Farmaceutische Complex wakker schudt en luid en duidelijk laat horen dat Amerikanen meer onderzoek en veiligere producten willen voordat COVID-19 vaccinatie ooit nog overwogen wordt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Is er een manier of wet om dit op rechterlijke manier te doen omvallen?
Vorig artikelPoetin doet de oorlogsmist optrekken in Oekraïne
Volgend artikelTerreurbombardement Belgorod duidt op Oekraïnes “wanhoop” – Voormalig Amerikaans legerkolonel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Het is steeds hetzelfde: het gros is dol op volgzaamheid, op alles wat populair is (dus dom en onbelangrijk) en heeft een gigantisch gebrek aan algemene kennis, zelfs omtrent de meest simpele zaken uit het dagelijkse leven waar men dus dagelijks mee in aanraking komt. Is dat niet handig voor de heersende elite?

 2. De slotconclusies van alle onderzoeken naar de vermeende veiligheid blijken achteraf altijd in het voordeel van de uitbater te zijn gemanipuleerd. Wereldwijd ’the same old song.’
  Massale weigering blijft de beste remedie en je leert dergelijke instanties het beste kennen als ze niet krijgen wat ze willen hebben of behalen: ze beroepen zich op angst/gevaar en ze schakelen over op intimidatie of bedreiging.
  Het beste wapen wat je kunt inzetten is naar mijn idee:
  – geen angst.
  – negeer ‘goedbedoelde’ adviezen.
  – spiegel je nooit aan anderen.
  – luister naar je intuïtie. Als er dwang of drang aan te pas komt en je kunt voor jezelf denken èn durft er naar te handelen dan ga er maar rustig van uit dat er voor jou geen voordeel aan ten grondslag ligt.
  Durf te weigeren ter voorkoming van situaties als: “Ja maar ze zeiden dat…”, “Moest ik maar…”, “Kon ik maar…”, “Als ik nou….” of “Had ik maar…”

  Hoe makkelijk kan het zijn?
  No‐one rules if no-one obeys (David Icke)

  • Veteraan Delta, het doet me vreugde dat ik kritisch ben opgevoed door mijn moeder en altijd een buitenbeentje ben geweest. Dat heeft me wellicht enkele kansen gekost maar ook een paar kansen gegeven!

   • Waarde heer Prikkebeen,
    De kosten mogen nooit de baten overstijgen. Iedereen heeft daar zelf zijn/haar keuzes in te maken. Aldoende leert men en dat is u gelukkig goed af gegaan.
    Veel mensen om ons heen maken keer op keer dezelfde fouten en verwachten steeds een ander resultaat. Alleen blijven de loketten gesloten van alle vangnet-instanties als de resultaten bij de gedupeerden tegenvallen. Dat staat natuurlijk omschreven in hun ‘Bijbel der kleine lettertjes’.

 3. Onderzoek naar de perceptie omtrent vaxins en
  hun uitrol word straks gepresenteerd als echt
  onderzoek naar de werking en veiligheid van
  anti covid vaxins

 4. Ze willen ze niet meer .betekent niet dat ze wakker zijn . Die mongolen trappen heus wel in de volgende leugen over een paar jaar . Miss dat 20 pr wakker wordt ,maar de rest van de volgers gaan over tot de orde van de dag en blijven ze vertrouwen. Daar gaan we de porlog nier mee winnen .dus ja heel gemeen .laat de turbo kk .en miocidartes of zoiets maar welig tieren dan . Dan zijn we beter af.. dit soort lui vergeven snel

 5. Alles wat uit de amerikaanse media komt is een leugen, net als hier in nederigland…de npo/nos/rtl/sbs zijn allen gekoschte randdebielen die een giga salaris krijgen om hun onzin en leugens dagelijks te verspreiden.
  Denk zelf na, voel wat klopt en wat niet…praat met anderen hoe en wat…. dat zijn nu juist de staatsopdrachten van het wef…..afzonderen…..niet samenkomen…..geen eenheid…al deze figuren die dit doen plaatsvinden zijn stinkhonden en vunzige ratten.
  Er komt een tijn/periode van de 3 -eenheid
  BOOM-TAK-TOUW.

 6. Hoezo ”voordat COVID-19 vaccinatie ooit nog overwogen wordt” ? Álle vaccinaties zouden voortaan volgens mRNA-procédé gemaakt worden, dus wie zijn hersens gebruikt blijft voortaan van álle vaccinaties af ! Gewoon echt gezonde voeding en leefstijl en je wordt nooit meer ziek of rekent er zelf snel mee af…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in