De COVID-19 ‘vaccins’ veroorzaken bij mensen een aandoening die bekend staat als een “Antilichaam Afhankelijke Versterking-aanval” (ADE), waarvoor Big Pharma al bezig is met de ontwikkeling van een nieuw serum om het te behandelen, bericht Naturalnews.com.

Een pre-print studie die gepubliceerd is op de bioRxiv website legt uit dat de “anti-spike antilichamen” die geïnduceerd worden door injecties met het COVID-19 ‘vaccin’, “een pathogeen effect kunnen hebben door binding aan zieke longepitheelcellen en het misleiden van immuunreacties om de mens eigen cellen aan te vallen.” Daarom werken onderzoekers aan een nieuw kandidaat-geneesmiddel om dit potentieel dodelijke fenomeen zowel te voorkomen als te behandelen.

“Het kandidaat-geneesmiddel is een formulering die N-acetylneuraminezuurmethylester (NANA-Me) bevat, een analoog van N-acetylneuraminezuur,” legt het artikel uit. “ANA-Me werkt via een uniek werkingsmechanisme (MOA) dat bestaat uit het herstel van het ontbrekende siaalzuur op zieke longepitheelcellen.”

Door het blokkeren van de antilichamen van binding aan zieke cellen, zou het kandidaat-geneesmiddel, zeggen de onderzoekers, het ziekte- en sterftecijfer kunnen verminderen bij diegenen die de COVID-19 griepinjecties nemen in overeenstemming met de aanbevelingen van de overheid.

“… de formulering heeft het potentieel om de bijwerkingen van COVID-19 vaccins te voorkomen en te behandelen omdat de vaccins gelijkaardige antilichamen kunnen induceren, inclusief pathogene antilichamen,” legt de studie verder uit.

“De formulering zal nuttig zijn om de veiligheid van de vaccins te verhogen zonder de doeltreffendheid van het vaccin te verminderen. Vergeleken met bestaande antivirus geneesmiddelen heeft de formulering een unieke MOA van gerichtheid op receptoren, een breed spectrum van indicaties, een uitstekend veiligheidsprofiel, weerstand tegen mutaties, en kan gemakkelijk worden geproduceerd.”

  Waarom worden mensen in recordaantallen ziek en sterven zij plotseling?

Aandeelhouders van farmaceutische bedrijven hebben een pre-print studie geschreven waarin ze een “geneesmiddel” pushen voor de behandeling van verwondingen door het COVID-19 ‘vaccin’. Het artikel werd geschreven door talrijke aandeelhouders van farmaceutische bedrijven die een financieel belang hebben in het kandidaat-geneesmiddel dat wordt gepromoot als het “geneesmiddel” voor door COVID-19 ‘vaccins’ veroorzaakte ADA.

Het feit dat Big Pharma al bezig is met het promoten van nieuwe COVID-19 serums om de schade veroorzaakt door bestaande COVID-19 serums te behandelen, en dit alles voor enorme winsten, is nauwelijks een verrassing. Per slot van rekening is Moderna, die een van de dodelijke mRNA injectie ‘vaccins’ produceert die worden gepusht als onderdeel van “Operation Warp Speed”, niets anders dan een massale “pomp en dump” operatie.

De hele COVID-19 plandemie draait allemaal om geld en ontvolking, zo blijkt. Bijna niets van wat wordt voorgesteld als “oplossing” voor het virus heeft ook maar iets te maken met het helpen van mensen. Het gaat allemaal om het vullen van de zakken van de rijken terwijl er misbruik wordt gemaakt van de armen.

En wat zouden de mensen anders verwachten van dezelfde mensen die al tientallen jaren oplichterij over medicijnen promoten? De Big Pharma machine draait alleen maar om geld, wat het gouden kalf van de industrie is. De natuur komt intussen altijd op de achtergrond ten opzichte van de nieuwste heksenbrouwsels van farmaceutische bedrijven.

Aangezien we weten dat de COVID-19 griepprikken het immuunsysteem van mensen mettertijd vernietigen, is de verwachting dat er veel nieuwe geneesmiddelen op de markt zullen komen om de schade te behandelen. Dergelijke medicijnen omvatten nieuwe “booster”-injecties en andere nieuwe therapieën die de aandelenkoersen van farmaceutische bedrijven zullen opdrijven, waardoor investeerders schatrijk worden ten koste van de volksgezondheid.

  Paranoia: Is dat altijd slecht?

“Het helpt zeker als je mensen als Fauci hebt … die te dure ’therapeutica’ en gevaarlijke en onbewezen vaccins promoten, terwijl natuurlijke remedies en goedkope farmaceutische middelen al geweldig werk doen bij het genezen van zelfs de meest zieken,” schrijft een Natural News reageerder.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wit-Russische president verklaart dat IMF en Wereldbank hem smeergeld hebben aangeboden om COVID-beperkingen op te leggenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelOngevaccineerden hebben al kudde-immuniteit bereikt, terwijl de gevaccineerden nu ziek worden omdat hun vaccins falen
Volgend artikelDr. Peter McCullough – “Het mislukte massale COVID-19 vaccinatieprogramma zal de geschiedenis ingaan als een van de meest dodelijke in de geschiedenis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. te gek voor woorden , ze ontkennen alle “mogelijke” gevolgen van hun gen therapie , maar ontwikkelen wel “medicijnen” om ze te verhelpen , je moet het maar verkocht krijgen …..en de schapen volgen NIET TE GELOVEN
  hopelijk gaan meer en meer mensen hun ogen open …..

 2. Wat een dystopie gaan we tegemoet, als de mensen niet
  wakker worden en vaccinatie niet toestaan.
  Kan iemand mij antwoord geven op de volgende vraag:
  Als je bloedtransfusie moet hebben in het ziekenhuis, krijg
  je dan vervuild bloed van gevaccineerden??
  Inge

 3. Zo zijn ze weer miljarden aan het verdienen, dat is de hele opzet, ze duwen de mensen eerst rommel in hun lijf, dan zeggen ze als je dit neemt ga je er geen last meer van hebben, andere middelen geven dan ook weer bijwerkingen en ga zo maar verder, voor dit te snappen moet je toch geen medicus zijn, gewoon boerenverstand, doordat ze met een serum afkomen geven ze toe dat er teveel bijwerkingen zijn, ja je moet het maar verkocht krijgen.
  Kijk, je kan rommel mooi etaleren, dan verkoop je het, heb je goud en je gooit het op een hoop, krijg je het niet verkocht. Veel mensen laten hun ook graag bedotten, maar als het over vaccinatie gaat, ga je toch 2keer nadenken, blijkbaar kunnen er velen dat niet, en hebben ze juist genoeg hersenen om in te gaan wat de overheid hun oplegt, zolang ze hun hersenen maar niet moeten gebruiken.

   • In een medisch lesboek van 1936 staat, dat die serums komen van met bacteriën besmette dieren, paarden, geiten, schapen, etc.
    M.a.w. de gezonde dieren worden met pus, etc. ingespoten en als ze niet sterven, wordt hun bloed gebruikt voor medicinale serums.

 4. Ja Inge, dat klopt.
  Wij hebben die vraag van de week gesteld aan een internist.
  Het is zelfs zo dat je theoretisch alle gen therapie vaccins in een bloedtransfusie zitten.
  Frank

 5. Sanquin stelt dat dit na zeven dagen weer kan omdat de stoffen uit je bloed zijn
  verdwenen. Dit lijkt mij op zijn minst dubieuze informatie. De prik op basis van het spyke eiwit
  verdwijnt nooit meer uit je bloed, dus krijgt de donor dit ook in zijn bloed.

  • Dat weet ik wel zeker.
   Maar het is wel waar ze zich aan houden als je bloed komt doneren.
   Het komt bij Sanquin vandaan, dus klopt de info.
   Als je dus bloed nodig zou hebben, dan ben je dus gewoon de lul.
   En zo kan je nergens meer op vertrouwen.

   • Zo ja, dat is verschrikkelijk, natuurlijk gaat dat niet uit je bloed, spike-eiwit zet zich vast aan de bloedvaten, “wrecking havoc”. Sanquin is een overheids-instantie, neem ik aan, die moeten net als alle zorgmedewerkers de richtlijnen van het ministerie volgen en anders krijg je de inspectie op je dak, of wordt ontslagen.

 6. Ja natuurlijk joh, de ontvolkings gifmengers met WINST oogmerk komen met “oplossingen” voor hun dodelijke injecties … voor spuitschapen is er dan nog hoop – LOL !!!

 7. Snuffelde even in de reacties van het naturalnews artikel zelf …

  Lol. You got to be mentally incapacitated to take one of their drugs, it injures you, then take their counter drug that claims to cure it. You deserve what you get if you are that stupid.

  This is just their final way to make more money off you before they just kill you.

 8. ” Een pre-print studie die gepubliceerd is op de bioRxiv website legt uit dat de “anti-spike antilichamen” die geïnduceerd worden door injecties met het COVID-19 ‘vaccin’, “een pathogeen effect kunnen hebben door binding aan zieke longepitheelcellen en het misleiden van immuunreacties om de mens eigen cellen aan te vallen.” Daarom werken onderzoekers aan een nieuw kandidaat-geneesmiddel om dit potentieel dodelijke fenomeen zowel te voorkomen als te behandelen. ”

  Hiermee BEWIJST Big Pharma zelf dat de vaccins dodelijk zijn…. Geen regering heeft het recht om mij te doden dus blijf ik de gifspuit consequent weigeren!

 9. Deze nieuwe soort gen-vaccins (want zo staan ze al in Wikipedia beschreven).
  Bij het artikel ‘operation paperclip’ alleen maar uitleg over de fabrikanten die mRNA-vaccins maken.

 10. Haha mooi, genspuiten verplichten met elk half jaar een extra spuit. Bijwerkingen? Hhoppa, nog een spuit of pilletjes erbij. Big Pharme heeft een wereldtijd! Die gasten aan de “top” lachen zich rot en trekken waarschijnlijk elke dag de allerduurste flessen whisky open. Mooi dit, vast weer mensen die erin trappen en zich laten be-(mis-)handelen. Wat een wereld wat een wereld.

 11. 90% van de mensen is gewoon niet bekwaam om in een democratie te leven en te gaan stemmen.
  Vele politici, die ons (beweren te) vertegenwoordigen, weten dat en kijken dan ook (ergens terecht) met absolute minachting neer op het oerdomme schapenvolk.

  • Je weet dat mensen die geestelijk zwaar gehandicapt zijn en in tehuizen verblijven omdat ze nooit zelfstandig zullen worden, ook stemrecht hebben omdat ze 18 zijn.

 12. Ahn hier Q sent me…Acties aan de gang en Trump is terug.
  Alle inhoud van de spuiten zijn veanderd naar HCQ en Zink zn2+
  Hier de link naar de 2020 Sars-Cov-2 GP-120HIV/ACE2 https://link.springer.com/content/pdf/10.1007/s00705-010-0729-6.pdf hier veel info
  https://brassballs.blog/home/usamriid-army-wuhan-china-bought-coronavirus-bioweapon-army-lab-ft-dietrich-unc-north-carolina-university-bat-labu-uncedu-partnerships-cdc-cease-desist-francis-boyle-nato-national-guard
  Let op komende week 2 weken veel warmte en liefde, Ahn

 13. Deze krankzinnigheid van nieuwe “booster”-injecties is het nieuwe verdienmodel geworden van de farmaceutische industrie. Ze zullen dit nooit opgeven…..

 14. Thanx Greengo. Daar heb ik wat aan. Ik ga het nu lezen. En Bert. Vergeet niet dat heel veel mensen altijd hebben kunnen vertrouwen op de gezondheidszorg. Maar tegenwoordig schijnen ze de wet van Diamocles aan hun laars te lappen. Maar ik ben overtuigd dat dat ook vaak onder dwang is gegaan. Dus niet zo agressief tegen mensen die net zo goed slachtoffers zijn. Ik zeg het nog 1 keer. Mijn oude buren wisten ook niet dat ze hun doodvonnis kregen met de prik. En nog stuit ik afentoe op mensen die het gewoon niet kunnen geloven. Jammer genoeg. En dan nog de jongeren die gewoon weer wilden kunnen uitgaan en reizen. Er is niet genoeg tijd gegeven om verstandige keuzes te maken. Maar langzamerhand komt het aan het licht. Dus heel veel sterkte voor iedereen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in