Eindelijk hebben we goed nieuws, deze keer uit mijn eigen land Zweden. Slechts enkele weken na een grote conferentie  in Stockholm, waar topartsen waarschuwden voor de gevaren van de mRNA-vaccins, komt het nieuws naar buiten dat Zweden bijna 8,5 miljoen doses van de covid-vaccins heeft weggegooid, schrijft Peter Imanuelsen.

Dat betekent dat ongeveer 1/5 van alle covid-vaccins die Zweden heeft gekocht, is vernietigd. De kosten voor de belastingbetaler van het kopen van deze injecties om ze vervolgens weg te gooien bedroegen maar liefst 144 miljoen dollar. Dat is geld dat weggegooid is omdat de staat iets heeft gekocht dat de mensen niet willen.

En ze geven zelfs toe dat de reden waarom ze gedwongen waren om al deze doses weg te gooien, is omdat de mensen ze niet meer willen. De mensen zijn ziek en moe van deze rommel en gevaarlijke injecties.

Het lijkt erop dat de mensen wakker zijn geworden en zich hebben gerealiseerd dat de “complottheoretici” gelijk hadden.

De Zweedse staatsradio interviewde een 43-jarige vrouw op straat om haar te vragen waarom ze haar doses niet had genomen zoals aanbevolen door de staat.

“Vrouw: Ik heb drie keer covid gehad en het was geen enkel probleem zonder vaccin, het is iets dat ze hebben ontwikkeld dat ik niet vertrouw.

Verslaggever: Is er enige informatie die u op andere gedachten kan brengen?

Vrouw: Nee. Jaren. Als de jaren komen en gaan en ik zie wat er gebeurt met alle gevaccineerden, dan misschien. Maar nu nog niet.”

Wat een slimme vrouw. Ze denkt zelf na en gebruikt haar hersenen. Ze wil niet de proefpersoon zijn van Pfizer.

Deze injecties zijn geen traditionele vaccins. Het is een gloednieuwe gentherapie-technologie waarover geen veiligheidsgegevens op lange termijn bestaan. Elke persoon die de injecties nam, was een proefpersoon. We weten niet wat er met hen gebeurt in de komende 5 of 10 jaar.

Hopelijk komt het goed met ze. Maar helaas zien we meer en meer bewijzen van mensen die plotseling sterven en massale oversterftecijfers die toevallig samenvallen met de uitrol van deze injecties.

We weten dat ze myocarditis kunnen veroorzaken en ook menstruatiebloedingen bij vrouwen en nog veel meer.

Ik heb veel getuigenissen ontvangen van lezers over de gevolgen van deze injecties, u kunt hun verhalen hier lezen:

Stories of HORRIBLE mRNA side effects

Ik heb een vrij groot lezerspubliek op social media (meer dan 700.000 in totaal), dus besloot ik mijn volgers te vragen of zij bijwerkingen hebben ondervonden, of iemand kennen die bijwerkingen heeft ondervonden na het nemen van de covid mRNA-vaccins.

Zweden heeft nu dus enorme hoeveelheden vaccindoses weggegooid, gekocht met belastinggeld. Geld dat rechtstreeks in de zakken van Pfizer en Moderna is verdwenen. U heeft hiervoor betaald en Pfizer is rijk geworden.

Eigenlijk is het een vorm van socialisme/fascisme. De staat neemt uw geld om het aan de rijken en elite te geven.

We zagen dit tijdens de pandemie. Het was een enorme overdracht van rijkdom, de rijken werden rijker dan ooit, terwijl de mensen armer werden.

Vergeet nooit wat ze deden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De mainstream media hebben dit GENEGEERD!Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMH 17 – Vlekkeloos worden oude leugens herhaald
Volgend artikelDr. Coleman – WAARSCHUWING: De uitgelokte oorlog in Oekraïne escaleert snel
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

19 REACTIES

  • Maar ik zal die moordenaar nooit vergeven , 8 en een half miljoen dodelijke spuitje van corona zijn verdwenen en niet vergeten 16 miljard euro zijn verdwenen die zij aan het uitbetalen verdwenen die kunnen ze niet verantwoorden, natuurlijk niet het is zwijggeld en omkopingsgeld iedereen aan artsen en virologen NOS en ga zo maar door ook aan rechters ook kranten hebben veel mensen vermoord zij waren onderdeel van Rutte en Hugo om mensen op het verkeerde been te zetten wij zullen dat tuig allemaal moeten vervolgen er is geen vergiffenis mogelijk oude mensen kinderen en vele schaapjes hebben ze op hun geweten en niet vergeten ons uit te sluiten van het maatschappelijke leven ruim 2 en een half jaar ontnomen het zij de zwaarste criminelen van deze eeuw en vele ervoor.
   Maar het tuig van VVD en links geven niet op het RIVM is mensen al weer bang aan het maken voor de carnaval er komen te veel mensen samen zeggen zij maar als zij met driehonderd WEF in een klein zaaltje zitten dat kan dan wel weer geen kwaad, wij het volk zijn nog lang niet af van de martelingen die zij op ons wederom plegen , dus wees niet bang zij zijn alleen op macht en geld uit het daar hebben ze juist angstige mensen voor nodig.

 1. Ik heb een gezonde dosis paranoïde dat is eigenlijk simpelweg awareness…Redde mij uit vele situaties..Geen overheid met prikdrift waar ik onder de indruk van ben. Ze spuiten elkaar maar lekker in met die gmo militaire bagger.

 2. Ik woon ook in Zweden en heb mijn dokter duidelijk gemaakt dat ze mijn portie van die troep in het achterwerk van Bill Gates mogen jassen. Geen prik gehad -ook nooit griepprik- nooit een “test” laten doen, never een muilkorf op gehad en ook nooit een lockdown meegemaakt.

 3. Jammer dat ik het belangrijke nieuws hier niet kan delen dat een belangrijke live uitzending omtrent een belangrijk onderwerp op zowel YouTube als op rumble offline werd gehaald. Ik had allerlij video’s , uren werk, maar kan het niet plaatsen.

 4. In Ecuador en Florida en misschien ook nog in Thailand komt eindelijk een beetje waarheid naar boven.
  Daar worden de contracten openbaar gemaakt die de criminelen met mekaar hebben opgezet.
  Dan begrijpen ook de schapen misschien wat er allemaal is bekokstoofd.
  Maak aub wel een beetje tempo.

 5. Je zou niets liever willen dan dat deze monsters allemaal publiekelijk berecht zullen worden.
  Maar ik vrees dat dit niet gaat gebeuren. Nu er gaten beginnen te vallen in hun plandemie zullen ze uit alle macht alle registers opentrekken om te voorkomen dat ze opgepakt gaan worden.
  Het hoofddoel is om ons uit te roeien op een paar slaven na !
  Gentech is een belangrijke pijler waar dit plan op steunt.
  Maar het creëren van voedselschaarste, oorlog, sociale onrust, 5G en ziekteverwekkers verspreiden via
  chemtrails zijn de andere pijlers waarop hun plan is gebaseerd.
  Op dit scenario (ontdekking en tegenwerking) hebben de super rijken en z.g.elite zich allang voorbereid en kunnen ze zich terug trekken in hun mega luxe en beveiligde ondergrondse bunkers.
  Als we deze club eindelijk eens te grazen willen nemen moeten we uit een ander vaatje gaan tappen.

  • Ja dat is de spijker op zijn kop Thom, maar het volk is helemaal is verwarring en dat heeft te maken dat wij een regering hebben die moorddadig is en zo corrupt als wat, wij moeten niet opgeven en blijven schrijven en maar hopen dat het volk in maart met dat tuig gaat afreken.

 6. Ik had de rotzooi spuiten terug gestuurd naar Pfizer, briefje erbij niet goed geld terug. Elk land die spuiten heeft besteld kan ze onderzoeken en eerst op muizen testen , nee hoor blindelings ezeltjeprik. Al onze volksvertegenwoordigers zijn daarom mede verantwoordelijk voor de bijwerkingen en de oversterfte. Het is te belachelijk voor woorden dat Zweden geen lockdowns of andere maatregelen heeft genomen. Maar wel dom lopen te prikken. CORRUPTIE,!

 7. Ik heb mijn codicil in getrokken ook mijn bloed afgifte stop gelegd ik wil zeker niet dat dit bij dat tuig terecht zal komen ook de schaapjes die zich opzettelijk hebben laten vermoorden als ik het al zou weten waarom zij dan niet, VVD’ers en D66 en het overige links tuig wil ik niet voor afstaan zij hebben mij ruim drie jaar van mijn leven afgenomen en wat te denken van mijn gehandicapte dochter die een jaar lang niet naar de dagopvang mocht komen welke schurk ben je dan niet ik gun dat tuig nog niet meer het licht in hun ogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in