Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot, Esc voor terug) Original Paintings – Fine Art Prints.

9:40 uur: Zuid-Korea meldt een nieuw record van 5.266 dagelijkse Coronavirus-gevallen, volgens het Koreaanse Agentschap voor Ziektebeheersing en Preventie. Het land worstelt om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen, maar op woensdag bereikte het aantal dagelijkse infecties voor het eerst de 5000. Zuid-Korea meldde ook de eerste vijf gevallen van de nieuw opgedoken Omikron-variant, bericht Uncutnews.ch.

Reuters: Denemarken meldt dagelijks recordaantal infecties met COVID-19

Denemarken heeft woensdag een recordaantal nieuwe dagelijkse Coronavirus-infecties gemeld, zo blijkt uit gegevens van het Deense Seruminstituut.

Het Scandinavische land, dat al enkele gevallen van de nieuwe Omikron-variant heeft bevestigd, meldde woensdag 5.120 nieuwe COVID-19 gevallen. Dit vertegenwoordigt 2,6% van het totale aantal binnen 24 uur geteste gevallen.


Vaccinpusher Bill Gates geeft eindelijk toe dat zijn vaccins ondoeltreffend zijn en roept op tot een "nieuwe" aanpak van vaccins

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here