Een kind helpt haar vader bij het blokkeren van het Nieuwe Normaal. Als het Nieuwe Normaal onbelemmerd zou blijven, zou het hen de weg naar een betere toekomst versperren. © Jordan Henderson (klik voor groot, Esc voor terug) Original Paintings – Fine Art Prints.

9:40 uur: Zuid-Korea meldt een nieuw record van 5.266 dagelijkse Coronavirus-gevallen, volgens het Koreaanse Agentschap voor Ziektebeheersing en Preventie. Het land worstelt om de verspreiding van het virus een halt toe te roepen, maar op woensdag bereikte het aantal dagelijkse infecties voor het eerst de 5000. Zuid-Korea meldde ook de eerste vijf gevallen van de nieuw opgedoken Omikron-variant, bericht Uncutnews.ch.

Reuters: Denemarken meldt dagelijks recordaantal infecties met COVID-19

Denemarken heeft woensdag een recordaantal nieuwe dagelijkse Coronavirus-infecties gemeld, zo blijkt uit gegevens van het Deense Seruminstituut.

Het Scandinavische land, dat al enkele gevallen van de nieuwe Omikron-variant heeft bevestigd, meldde woensdag 5.120 nieuwe COVID-19 gevallen. Dit vertegenwoordigt 2,6% van het totale aantal binnen 24 uur geteste gevallen.


  31-jarige Italiaanse professor dood, drie weken na  AstraZeneca-injectie - Let op als je het woord "embolie" ziet
Vorig artikelSchok: 50 keer de hoeveelheid kankerverwekkende ethyleenoxide op teststaafjes dan toegestaan
Volgend artikelDe Wereldgezondheidsorganisatie zegt dat er geen bewijs is dat boosters de gezonde bevolking een betere bescherming bieden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in