Voormalig volksvertegenwoordiger Tulsi Gabbard liet deze week een reeks waarheidsbommen op Twitter vallen, waarin ze waarschuwde dat chemicaliën die door Bill Gates worden geproduceerd en op onze gewassen worden gesproeid, de genderdysforie-epidemie veroorzaken die over Amerika raast.

Volgens Gabbard moet het Congres onmiddellijk actie ondernemen om de zeer giftige gewas-geslachtsveranderende chemische stof, atrazine, die overal op ons voedsel wordt gesproeid, te verbieden, bericht Thepeoplesvoice.

De belangrijkste fabrikant van atrazine is Syngenta en het is een van de meest gebruikte herbiciden in de Verenigde Staten. Syngenta werkt samen met de Bill & Melinda Gates Foundation en ontvangt via hen aanzienlijke financiering.

Atrazine is extreem gevaarlijk omdat het het hormoonprofiel van mensen verandert. Studies hebben aangetoond dat kikkers en andere dieren die blootgesteld worden aan atrazine vaak veranderen in het andere geslacht.

“Het Congres moet atrazine, een van de meest gebruikte en giftige herbiciden, verbieden om verdere vervuiling van onze voedsel- en watervoorraad te stoppen,” verklaarde Gabbard in een tweet.

“Atrazine ‘richt een ravage aan in het seksleven van volwassen mannelijke kikkers, waarbij driekwart van hen wordt gedemasculeerd en 1 op de 10 verandert in een vrouwtje’, volgens studies.”

Naturalnews.com meldt: 2024 presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. heeft zich ook uitgesproken over atrazine en gewaarschuwd dat er geen plaats is voor atrazine in de landbouw vanwege de enorme risico’s die het gebruik ervan met zich meebrengt.

Gabbard, Kennedy en vele anderen schudden de massa wakker over de chemische vernietiging van Amerika’s giftige voedselvoorziening

De bedrijfsmedia krijgen een meltdown omdat deze en andere prominenten de aandacht vestigen op de chemische vervuiling die overal in de Amerikaanse voedselvoorraad wordt gespoten. Sommige nieuwsorganen zijn hierover in paniek en verspreiden verkeerde informatie en leugens in een poging om de angst onder het publiek weg te nemen.

  Bill Gates maakt zich zorgen over de lage Covid-19 cijfers in Afrika

Aangezien de media gekocht en betaald worden door grote industrieën, zoals de industrieën die profiteren van farmaceutische producten, gewaschemicaliën en zelfs transgenderverminking, is het logisch dat de “officiële” nieuwsbronnen de feiten die door Gabbard, Kennedy en anderen worden genoemd, hekelen.

Het eerder genoemde onderzoek waar Gabbard in haar tweet naar verwees, werd gepubliceerd op 1 maart 2010. Onderzoekers van UC Berkeley keken naar de negatieve effecten van atrazine, dat al vele jaren in de Amerikaanse landbouw wordt gebruikt.

“De EU heeft het al verboden, nu moeten de VS hetzelfde doen,” schreef Gabbard verder in haar tweet over atrazine. “Bel uw vertegenwoordigers.”

De tweet van Gabbard kwam nadat Axios op 5 juli een artikel had gepubliceerd waarin werd geprobeerd om degenen die over de schadelijke effecten van atrazine spraken af te schilderen als samenzweringstheoretici.

“Fringe gender-chemische theorie wordt mainstream,” spotte Axios over alle aandacht die atrazine tegenwoordig krijgt.

Het Axios-stuk beweert dat degenen die de waarheid over atrazine aan het licht brengen, dit doen “zonder wetenschappelijk bewijs,” en verwijst naar mensen als Gabbard en Kennedy als “randfiguren” die “steeds vaker het bestaan van transgenders wijten aan milieuvervuiling.”

Het blijkt dat het Axios-stuk volgde op een ander, nog erger stuk van een of ander mediakanaal dat we niet bij naam zullen noemen en dat door Axios “America’s LGBTQ News Source” werd genoemd.

In dat stuk wordt Kennedy aangeduid als een “bekende anti-vaccin samenzweringstheoreticus … wiens carrière evenzeer bepaald is door zijn lidmaatschap van een van Amerika’s beroemdste families als door zijn trouw aan gevaarlijke samenzweringstheorieën.”

  De komende genocide van schadelijke Covid-vaccinaties en wiens schuld het is

Deze lage opmerkingen werken misschien bij het handjevol mensen dat nog steeds het mainstream “nieuws” leest, maar de meeste mensen ontwaken tegenwoordig dat vaccins, gewaschemicaliën en andere producten van de grote industrie gevaarlijk zijn en verboden zouden moeten worden.

De U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is een andere atrazine-ontkenner die beweert dat de chemische stof veilig is voor de algemene bevolking bij de huidige blootstellingsniveaus.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates’ zieke geest: “We willen niet veel herstellende mensen” – de reden achter de lockdownsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen leuke dag
Volgend artikelGlobalisten stellen “financiële schok” en klimaatbeheersing voor om hun Grote Reset te lanceren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

51 REACTIES

  • Die vraag stel ik mij ook. Onze voeding zit in elk geval VOL met chemicalien, dat is onontkenbaar, hier in mijn buurt bijv zijn maisvelden die in het begin van de aanplantingsperiode wekenlang een walm van chemische ‘producten’ uitwasemden….kan niet gezond zijn…

  • Beste fem,
   Mogelijk door producten die uit de VS afkomstig zijn.
   In de EU zijn bepaalde bestrijdingsmiddelen verboden omdat ze schadelijk zijn voor de gezondheid.
   In Spanje gebruikt men nog steeds een gif op aardbeien wat in de EU verboden is.
   Spanje heeft echter uitstel van het verbod gekregen zodat ze tijd hebben gekregen om naar een alternatief te zoeken voor hun aardbeien.
   En in de tussentijd………
   De consumentenbond heeft destijds de aardbeien van ‘ zomerkoninkjes naar gifbommetjes’ omgedoopt.

  • Bijvoorbeeld chips en cola..voedsel dat het grootste deel van de bevolking naar binnen hijst. dat heb ik niet bewezen hoor, ik ben al oud en heb dat in de loop der tijd zien gebeuren. enzovoort..Ik kijk de laatste tijd ook naar bepaalde super grote merken die sponsoren zijn van de SGD’s. Als kinderen een paar keer die cips en cola gnaar binnen hebben gekregen zijn ze daar al aan verslaafd.

  • First, I’d like to hear Tulsi PUBLICLY DENOUNCE the WEF she is/was a respected member of. She has been asked to discuss this on a TV show but she declines to do so…

  • Ceed:
   RFK jr…goeie vraag wie dat is en waar hij voor staat.
   De Kennedy familie was/is niet voor ‘het gewone volk’ en geen heilige RK clan…zoals door de VS propaganda werd/wordt verkondigd.
   De tijdschriften Life Magazine, the Economist en Newsweek zijn zulke reclame bladen van de elite…Donald Ducks voor het geringe lezende publiek. Zoiets als bij ons supermarkt kranten: Ditjes en Datjes, Klets-maar-raakjes.

   Iedereen die een baantje krijgt in het Witte Huis (bv: pro forma president zijn met fotoshoots in de Oval Office…de Kerstboom…enz.) is gescreend, minstens tien jaar geprepareerd, is chantabel en dus gehoorzaam, naar Washington DC getransporteerd en blijft onder surveillance van geheime diensten, handlers, high crime en de creeps die de kolonie Verenigde Slaven hebben opgezet en screenen.
   Volgens insiders: de Verenigde Slaven zijn een experiment van een x aantal familie netwerken en sektes die in de VS en Engeland al 800 jaar de dienst uitmaken. Nothing is real en niets is wat het lijkt te zijn.
   Land van vrijheid…home of the brave?

   Zou een integere Robert FK jr. kunnen ontsnappen aan de tentakels van de alom aanwezige al dan niet georganiseerde misdaad?
   Dat is de vraag…

 1. Ik geloof niet dat deze chemicaliën transgender veroorzaken. Er zijn gewoon veel idioten mannen die in vrouwenkleding willen rondlopen. Ik schat dat ieder dorp er 2 heeft en iedere stad 100.
  Tja…..gewoon malloten niks anders.

  • Het is vooral indoctrinatie, al vanaf de basisschool. Maar chemicaliën spelen wel degelijk een rol. Kijk maar wat er bij de waterzuivering geconstateerd wordt wat er in ons afvalwater aan medicijnen zit. En wat we nog meer uitplassen wat er teveel in ons bloed zit.

   Alex Jones’ ‘gay frogs’ is geen broodje aap verhaal. Vooral amfibieën zijn hier gevoelig voor en kunnen echt van geslacht veranderen.

    • Zeker, en de residuen van al die medicijnen en andere chemicaliën komen terecht in het riool. Vervolgens in de waterzuivering. Worden al die rest stoffen verwijderd?

      • Klopt. Die oestrogenen krijgen ze er niet uit……net als een deel van de herbiciden.

       Schaf jezelf maar een degelijk drinkwater filter aan.

     • Ze hopen zich ook op in ons vet weefsel, om er pas uit te komen als onze enegie huishouding radicaal veranderd; zwangerschap, hongersnood, laatste levens fases tijdens ouderdom – dan eten we onszelf op. Andere stoffen hopen zich op in ons botweefsel – leukemie.

 2. Wij hebben een waterfilter in huis……en ik ga er bij deze maar een chemicaliën-filter bíj́ zetten.

  Er zijn koolstofpreparaten, die deze vuiligheid binden aan zichzelf, in het milieu-interne, en via het natuurlijke systeem worden afgevoerd. Ik zal er de komende tijd aandacht aan besteden.

  U zult nog van mij horen.

  • Wij al 10 tallen jaren Brita filter. Met koolstof idd. Hier in huis is elk geslacht nog zoals hij of zij geboren is.
   Ook nauwelijks pilgebruik.

   • Brita filter hebben wij ook al 10tallen jaren, maar die filter niet alles eruit. Nu dus een andere gekocht Aqualine via Tradeline. Filtert 99,9% van alle medische, chemische en andere vervuiling eruit. Indien nodig kan je dus ook slootwater filteren.
    Zeer goede service, 2 jaar garantie.

 3. Die wil de mensen vermoorden nu met eten en met de push van corona vaccinatie en misschien is die zelf homo zou me niet verbazen naar het eiland met kinderen.

 4. Ik denk niet dat er zoiets bestaat als middel waardoor mensen gaan twijfelen aan hun vrouw of manzijn als mens, wel heb ik grote twijfels aan de coronavaccins waar dingen door ontstaan, het bewijs wil men tegenhouden voor zover zij dat kunnen maar daar geloof ik wel in, een middel dat je een genderwankel maakt nee dat lijkt mij onmogelijk, trouwens de VS is een land waar ik niet zoveel positieve dingen vandaan zie komen, door hun hele geschiedenis is dat land van g.d los en geen eenheid, ik zou als ik een Amerikaan was zeker voor die Kennedy stemmen maar ik weet dat er boven de gekozen President een geheime organisatie zit die alles beslissen, zijn 2 andere Kennedy’s en Martin Luther King al door vermoord he dus echt dingen kunnen veranderen door een President is niet bedoeling van de VS en zijn zogenaamde democratie, denk dat er wel nog landen zijn die vrij zijn en waar het eerlijk aan toe gaat maar dat zijn nog maar heel weinig landen vermoed ik, misschien is IJsland wel zo een land maar zeker weten doe ik het niet.

  • Beste flardinga,
   Mijn vermoeden is, dat ze een landbouwgif hebben uitgevonden die een bijwerking heeft wat voor hun goed van pas komt.
   De werkingen van hormonen zijn erg sterk in het gewone leven, kijk eens b.v. naar het soms opstandige gedrag van pubers.
   Ook voor en tijdens de menstruatie bij vrouwen kunnen er soms aanzienlijke gedragsveranderingen waar te nemen zijn.
   Ook tijdens de ‘overgang’ kunnen er soms stevige gedragsveranderingen plaats vinden. o.a. emotionele uitbarstingen, huilbuien, overmatige poetsneigingen, enz.

   Fluor is ook zoiets.
   Het is een giftig afvalproduct uit de aluminiumindustrie wat men vandaag de dag in veel producten tegenkomt ( met de bijkomende gevolgen o.a. autisme )
   Aluminium gerelateerde producten werken in op de hersenen ( alzheimer, Parkinson enz.)

   Onderschat niet de invloed van chemicaliën, of er nu opzet achter zit of niet.

   • Begrijp de tekst van U als Peeters, denk niet dat ik niet kritisch ben of denk over de big pharma of de chemische industrie, er zitten ook criminelen tussen in die industrie, misschien hebben jullie gelijk, ik hoop het niet natuurlijk, net als jullie ben ik sceptisch en wantrouwig maar neem niet alles zo maar aan, ook niet op deze site met berichten!
    Beiden dank voor het delen van de info.

    • Even lezen over de wekelijkse vergaderingen “der goden” van de bazen van de chemische reuzen Hoechst, BASF en Bayer, als kartel bekend onder de naam IG Farben.

     Dan weet je waar dingen vandaan komen en alleen maar grootschaliger en slechter zijn geworden.

    • In de VS kreeg men Polio. Een fabriek loosde zijn afval in de rivier. Stroomafwaarts dus polio, maar stroomopwaarts geen enkel geval van polio. Ben de plaats vergeten, maar zal wel te achterhalen zijn. Indien nodig.

 5. Het is chemisch wel mogelijk het mannelijke hormoon testeron te vernietigen , atrazine behoord tot deze stoffen en veranderen de menselijke hormoonhuishouding in een hemafrodiet ( tweeslachtig ).

 6. hm, las idd zojuist dit>

  Atrazine is een waterverontreinigende stof die slechts langzaam afbreekt. Het werd na verloop van tijd steeds vaker en in hogere concentraties aangetroffen in grond- en drinkwater. In Vlaanderen bijvoorbeeld was atrazine de voornaamste oorzaak ervan dat in het IJzerbekken in de zomermaanden de drinkwatermaatschappijen geen oppervlaktewater konden aanwenden voor de drinkwaterproductie: de concentratie aan atrazine en afbraakproducten van atrazine was soms tientallen malen hoger dan toegelaten.<

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Atrazine

  • Toch ook maar een goed waterfilter aanschaffen? Zie elders in dit draadje bij Pepper waar ik Aqualine noemde van Tradeline.

 7. Als we depressieve vissen in de wateren hebben die niet meer willen voortplanten , kan.
  Als kunstmatige oestrogeen in bier me tijdens m’n drinkebroederdagen een aardige cup b kan geven en huilbuien om verloren voetbalwedstrijden …

  Dan kan dit ook.
  We zijn een wandelende hormonen fabriek.
  En wat moeder natuur schiep maken zij chemisch en kunstmatig na

 8. Het hormonale stelsel in ons lichaam is zeer delicaat , en wordt naukeurig geregeld door ons endocriene systeem. Enkele moleculen van deze boodschapper stofjes zijn al voldoende om lichaams processen te veroorzaken. Nou is dat makkelijk te beinvloeden met hormoonnabootsende chemicalien?
  En of dat zo is. Het is bekend dat een stof als Bis phenol A tegenwoordig in de gekste dingen wordt gestopt ,zelfs in toilet papier. waar komen deze kleine deeltjes terecht? Oa in de prostaat en met alle gevolgen van dien. Glyfosaat ofwel roundup is net zon goedje. En dan scheermessen met die smalle glijstrips boven de mesjes, ideaal om mannen te voorzien van de nodige hormoonverstoorders.
  Dan nog het steeds meer en meer verbreide gebruik ook in de bio landbouw van NANO ZILVER.
  Tony Pantalleresco had daar een hele uitzending aan gewijd en zei oa dat nano zilver IT SREDS THE TUBULARS in THE TESTICALS. ofwel je klote gaan naar de klote.
  We worden werkelijk op alle fronten bestookt, via ons voedsel, zeep, water, de lucht, en huishoud en self care middelen. alle plastics waar u aan zit dagelijks bevatten deze hormoon verstoorders.
  Niet verwonderlijk dat er zoveel vruchtbaarheids stoornissen zijn ,en dat er zoveel gefeminiseerde mannen rondlopen.

  • Helemaal mee eens dat we op alle wijzen bestookt worden met stoffen die niet in ons lichaam thuis horen. Ook met Keert die aangeeft dat de 22 weken prik kan meewerken aan de tweeslachtigheid. Maar in (kinder)vaccins wordt ook weefsel gebruikt van geaborteerde foetussen. Zou het zo zijn dat bepaalde batches voor meisjes en andere voor jongens zijn? Dan kun je hiermee ook invloed hebben op het geslacht.

   Ook in medicatie zitten stoffen die je niet in je lichaam wilt hebben. Zo zit er in een hormonaal middel wat gebruikt wordt om de prostaat te verkleinen een vorm van tolueen. Tolueen mag al minstens 10-15 jaar niet gebruikt worden in lijm of verf. Is kankerverwekkend. Maar mag wel in middelen voor prostaatproblemen? De uroloog kende het niet, schrijft dus kennelijk zonder na te denken en te onderzoeken voor wat de farmacie adviseert. Als je echt onderzoek doet naar wat “medicatie” doet dan schrik je je een hoedje.
   Nog even naar de nanozilver. Vroeger werd zilver bestek gebruikt, o.a. om de positieve werking hiervan op de gezondheid. Het is natuurlijk niet voor niets dat de farmacie / chemische industrie dit middel als slecht betiteld en stelt dat het alleen uitwendig gebruikt mag worden. Het wordt ook in verband gebruikt of in sokken/kleding.
   Kan me wel voorstellen als in de landbouw het in grote hoeveelheiden wordt gebruikt dat dat mogelijk niet goed zal zijn.
   Maar ook hier geldt dat de dosis bepaalt of iets giftig is.
   Stel je voor dat nanozilver een helende werking heeft. Dan worden veel mensen “brodeloos”.

   • Zilver:
    Is silver an antibacterial? The antibacterial activity of silver has long been known and has found a variety of applications because its toxicity to human cells is considerably lower than to bacteria. The most widely documented uses are prophylactic treatment of burns and water disinfection.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2364932

    Alle nano deeltjes zijn gevaarlijk, omdat ze de cellen ongecontroleerd binnendringen en ook andere stoffen kunnen mee sleepen. Denk aan de nano vet bolletjes in het vax dat in onze cellen binnendringt, dan afgebroken word en daar het rDNA en ook DNA vrijlaat.

  • Al 10 jaar geeden was er een wetenschapper op tv die zei:
   “In plastic , waar al ons voedsel , en alle andere zaken in zijn verpakt, zitten hard en zachtmakers.
   Dit zijn enorme hormoonverstoorders!
   Over enkele jaren kunnen we een tsunami aan hormoongerelateerde klachten verwachten”.
   En dit is precies wat nu gaande is.
   En hormonen hebben vooral met de voortplanting te maken..

  • Je slaat de spijker op de kop
   Bodybuilders gebruiken graag hormonen (Steroids) om vetweefsel in spierweefsel om te zetten – het zogenaamde droger worden. Die stoffen zijn uitgevonden om kippen en varkens heel snel naar het slachtgewicht te laten groeien. https://extension.umn.edu/beef-news/growth-promoting-hormones-beef-production-and-marketing#:~:text=Hormones%20such%20as%20androgens%20and,and%20growth%20rate%20of%20cattle.

   Koeien in de vs krijgen ook hormonen om de melkgifte te vergroten.
   Artificial growth hormones in milk are generally considered safe by the Food and Drug Administration (FDA) and the World Health Organization (WHO) … Still, since dairy companies started giving rbGH to cows in the 1990s, people have speculated that it might be linked to certain health issues that are on the rise, including early puberty, cancer, and antibiotic-resistant infections.
   https://www.verywellfamily.com/growth-hormones-in-milk-2633556
   During the last couple of years, increasing body of evidence are indicating another property of hormones in dairy products as possible impact on human health including the role of some estrogens and insulin-like growth factor-1 in initiation and provoking of breast, prostate and endometrial tumours.
   https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4524299/

  • Isengrimm juli 15, 2023 Bij 19:28

   Klopt.Heb je wel een seen etiket gelezen van een deo spuitbus?
   Nee?Moeilijk he met zulke piepkleine lettertjes.
   Ben wat ouder dus de ogen worden minder.Maar ik heb een soldeerstation voor elevtronica en heb de loup 10x er even uitgehaald.
   De lijst met chemicalieen is schrikbarend!
   Bepaalde chemie kun je niet eens uitspreken.
   Maar van aluminiumoxide tot butane,iso butane,aluminium chloro hydrate,ppg 14 butyl ether,c12-15 alkylbenzoate,dmethyconol,propylane carbonate,alpha-isomethylionone.
   Maar iedere dag omhullen mensen (vrijwillig) deze producten op hen lijf.
   Net als dat soja-bonen oestrogeen bevat.
   Overal zit plantaardige olie doorheen,terwijl dierlijk vet pas echt een goede brandstof is.
   Ik gooi zo nog even bakleverworst met reuzel in de pan!

 9. Het schijnt zo te zijn dat er in een jongetjes baby, meisjes dna gespoten wordt en vice versa. Er wordt blijkbaar geknoeid met XX/XY genen, vraag maar aan Ronald Plasterk. Bij 1 op de 3 schijnen dan hermafrodiet chimera verschijnselen te ontwikkelen, wel vreemd dat er dezer dagen steeds meer hermafrodieten zijn zelfs met de 2 geslachten op een lichaam. Men kan zich wel voorstellen dat een jongen zich als een meisje kan gaan voelen en vice versa, met die dominerende genen in het lichaam die van het andere geslacht zijn. De 22 wekenprik wordt verdacht en als de baby geboren is worden allerlei lichaamsvreemde stoffen ingespoten om zogenaamd op de wereld te kunnen overleven. Waar het dus vooral om gaat is dat het al sinds 2001 zo is dat alle baby’s dus blijkbaar Dna krijgen ingespoten van het andere geslacht. Hehe zodat de mens wordt gevormd naar het figuur Bapomet, de 2 slachtige bok, wie weet.

 10. Ik ben een aantal jaren achter elkaar naar Zuid Frankrijk gegaan [ werk-vakanties ]. Je rijdt dan door bv de Haut Garonne. Je rijdt door heel veel landbouw- en veeteelt gebieden heen en soms zie je opeen een SYNGENTA fabriek staan !! Vanaf dat moment geloofde ik al die verhalen niet meer van de puurheid van de lokale en traditionele producten, waar men altijd de gemiddelde toerist mee weet te benevelen. Ik heb een keer met een lokale boer gesproken en hij vertelde mij: Zie je al deze prachtig uitziende velden en akkers? Alles is besproeid met shit van Bayer/Monsanto en Syngenta ! Er zullen zeker nog wel boerenbedrijfjes zijn die het zo ‘schoon’ mogelijk trachten te doen, maar de concurrentie, wetten en regels dwingen de boer om de ongezonde en onveilige kant op te groeien.
  ps: Elke dag sterven er miljoenen mensen op aarde door allerlei oorzaken. Eén mega billionnair -genoemd in dit artikel – die al decennia het leven op aarde in gevaar brengt, kan dan niet opgeruimd worden?? Wat is dàt nou ! De aloude ethische kwestie: Is het ethisch om 1 mens op te ruimen zodat miljoenen mensen [ nog even ] gered kunnen worden.? En dan is er nog de dooddoener: indien dit gedrocht opgeruimd wordt zal zijn plek meteen ingevuld worden door misschien iemand die nog misdadiger is dan hem . . . Dat kan allemaal waar zijn, maar iig hebben we, het Volk, een signaal af kunnen geven dat dit tuig NIET onaantastbaar is. Enfin, zoals Hanneke Groentemann vroeger altijd aan het eidn van haar tv programma zei : “Zie maar! “.

 11. Dat is voor mij geen nieuws. Als je “uitzoomt” en van steeds grotere afstand bekijkt wat er nu allemaal gebeurd heb ik de conclusie al redelijk lang geleden gemaakt. Ook de hitsige tweedeling in de maatschappij wordt daardoor aangestuurd. je ziet mensen ook steeds dommer uit hun ogen kijken. Laat staan de stommiteiten die ze zijn gaan geloven. ?Wordt?is behalve de fysieke immuniteit ook de intelligente immuniteit uitgeschakeld? Behalve door de prikken ook door het idiote chips/cola eten van Unilever en consorten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in