Studies over de vaccins tegen het COVID-19 coronavirus hebben uitgewezen dat zij de overdracht van de ziekte niet effectief tegenhouden, waardoor de noodzaak om ze verplicht te stellen in twijfel kan worden getrokken.

Epidemioloog Paul Alexander publiceerde onlangs een overzicht van enkele van de nieuwste bewijzen die de veiligheid en doeltreffendheid van COVID-vaccins in twijfel trekken, schrijft Mary Villareal.

Onder de studies die hij samenvatte was er een uit Israël waaruit bleek dat gevaccineerde personen die nooit eerder met SARS-CoV-2 geïnfecteerd zijn geweest een 13-voudig verhoogd risico hadden om met de Deltavariant besmet te raken, vergeleken met degenen die niet gevaccineerd zijn maar wel eerder besmet zijn geweest, waaruit blijkt dat de natuurlijke immuniteit doeltreffender is.

Een andere studie uit het European Journal of Epidemiology vond dat er geen significant verband is tussen COVID-19 gevallen en het aantal mensen dat zich laat vaccineren op landelijk niveau. Met andere woorden, meer mensen laten inenten vermindert niet noodzakelijk de verspreiding van het virus.

Uit officiële gegevens van het Verenigd Koninkrijk bleek ook dat volledig gevaccineerde volwassenen nu een hoger risico lopen op COVID-19 infectie, ziekenhuisopname en overlijden in vergelijking met de ongevaccineerden.

Op grond van de studies concludeerde Alexander dat niet verwacht mag worden dat COVID-vaccins zullen bijdragen tot het elimineren van de gemeenschappelijke verspreiding van het virus of het bereiken van kudde-immuniteit. Hij zei ook dat de studies “de beweegredenen voor vaccinatiemandaten en paspoorten ontrafelen.”

Alexander merkte ook op dat het nemen van het vaccin het risico van de persoon om geïnfecteerd te raken, doet escaleren. Dit wordt negatieve werkzaamheid genoemd, wat jargon is voor ziektebevorderende effecten bij geneesmiddelen. In het geval van een vaccin betekent dit dat de gevaccineerde meer kans heeft om geïnfecteerd te raken in vergelijking met de ongevaccineerde.

  Eindspel voor Oekraïne: Amerika versus Amerika

Dit is een slechte zaak, vooral omdat uit de bewijzen blijkt dat de vaccins niet steriliserend zijn en dat zij infectie, overdracht, ziekenhuisopname of dood niet tegenhouden. Ze hebben nooit gewerkt.

Voor Alexander doet wat er met de COVID-vaccins gebeurt, denken aan de negatieve werkzaamheid van de dengue-vaccins die in 2017 kinderen op de Filipijnen doodden, waar de injecties niet gebruikt hadden mogen worden.

Momenteel laten de repercussies van de COVID-vaccins een enorme stijging zien van het aantal sterfgevallen door alle oorzaken, gemeld door de verzekeringsmaatschappijen. Overtollige sterfgevallen duiken ook op in bijna alle leeftijdscohorten en kunnen niet door andere oorzaken worden verklaard, en het COVID-19 vaccin wordt nu de “grootste fraude” in de moderne geschiedenis genoemd.

Terwijl de zaken doorgaan voor Big Pharma bedrijven als Pfizer en Moderna, zal wanneer het woord eindelijk voorbij censoren en vaccinzeloten komt, het slechts een kwestie van tijd totdat de waarheid over de onwerkzame vaccins voor iedereen duidelijk wordt.

Overheid, Big Pharma gaslighten mensen

Er heeft zich ook een interessante verandering voorgedaan in het narratief van de medische propagandisten, de ambtenaren van volksgezondheid en de vaccinschapen van het grote publiek over de COVID-vaccins. Nu worden we verondersteld te geloven dat de vaccins nooit bedoeld waren om de overdracht tegen te houden, en ook niet om te voorkomen dat anderen met de ziekte besmet raken.

Tegenwoordig zouden de vaccins alleen nog maar ernstige ziekten, ziekenhuisopnamen en sterfgevallen voorkomen, waarbij de directeur van de Centers for Disease Control and Prevention (CDC), Rochelle Walensky, brutaal toegeeft dat de injecties de overdracht niet meer kunnen voorkomen.

  Dr. Mike Yeadon ziet einde aan wereldwijd Covid bedrog: Laat je niet vaccineren. Geef niet toe. Houd voet bij stuk.

Deze zet van de regering, Big Pharma en andere medische “professionals” wordt manipulatieve gaslighting genoemd. Men heeft de mensen vanaf het begin voorgehouden dat de snel ontwikkelde vaccins “een einde aan de pandemie zullen maken” en dat degenen die volledig gevaccineerd zijn, de enigen zijn die nog toegang mogen hebben tot hun werk en zich in openbare ruimten mogen begeven.

Van de mensen wordt ook verwacht dat zij de onethische beslissingen van de beleidsmakers aanvaarden wat betreft hun besluiten om de vaccinatiemandaten op te heffen voor beroepssporters en artiesten, maar niet voor politieagenten of gezondheidswerkers, van wie velen hun loopbaan al hebben verloren door de mandaten die de plaatselijke regeringen eerder hebben ingevoerd onder het mom van de openbare veiligheid.

Er is geen andere manier om het te beschrijven: het COVID-19 vaccin is de grootste fraude in de moderne geschiedenis.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren – “Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid.”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelStijgende olieprijzen, energie- en voedselcrisissen aan de horizon… is het mogelijk dat wij het ECHTE doelwit van deze economische oorlog zijn?
Volgend artikelDr. Mark Trozzi: De Wereldgezondheidsorganisatie moet gestopt worden! Deze schurken zijn diep begaan met het met voorbedachten rade en georkestreerd, vergiftigen en tot slaaf maken van ons allen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in