Beste vrienden. We moeten ons verenigen. Alleen al in Canada zijn er ongeveer acht miljoen mensen, waaronder ongeveer vier miljoen volwassenen, die zich hebben verzet tegen de opgelegde biowapeninjecties. In de wereld zijn er zes miljard mensen die zich tot nu toe niet hebben laten schenden door een naald, schrijft Dr. Trozzi.

De globalistische roofdieren zijn geïnfiltreerd in vele regeringen en instellingen. Op vele plaatsen, waaronder Canada, gebruiken zij hen nu om medische apartheid of “vaccinpaspoorten” op te leggen aan hen die zich niet willen onderwerpen.

Wij mogen ons niet onderwerpen. We moeten altijd onze door God gegeven rechten erkennen.

Hoe zullen wij deze nieuwe medische apartheid tegemoet treden?

Aan de ene kant: weiger het op te leggen. Schend niet de privacy en lichamelijke soevereiniteit van anderen door te eisen dat zij “hun papieren laten zien” en bewijzen dat zij zich hebben onderworpen aan injectie-predatoren zoals Bill Gates. Zelfs als je voor je werk deze invasieve vragen aan mensen moet stellen, moet je hun recht accepteren om te zeggen: “nee dank u, ik wil niet bespreken welke medicijnen of experimentele injecties ik heb gehad”.

Aan de andere kant: erken dat u uw persoonlijke medische informatie aan niemand bekend hoeft te maken. Als uw werkgever, de universiteit, het restaurant of de sportschool u vraagt om uw zogenaamde “vaccinatie”-papieren te zien, weiger dan beleefd. Zeg dat u uw persoonlijke medische geschiedenis niet wenst te bespreken, ook niet of u al dan niet experimentele genetische injecties neemt. Ga dan verder.

Uw handvest van rechten en vrijheden

Erken uw handvest van rechten en vrijheden op uw werk, op uw school of op elke andere normale plaats waar u zich mag begeven. Als iemand u zegt dat u zich niet vrij mag bewegen omdat u uw injectiedocumenten niet hebt overgelegd, vecht dan niet, maar aanvaard of gehoorzaam hem niet. Ga uw gang. Maak gebruik van uw vrijheden en rechten. Wees kalm. Als ze u tegenhouden of duwen, of zelfs iemand in uniform u laten duwen of trekken, vecht dan niet, maar neem het op. Neem deze gebeurtenissen op, of laat een vriend ze opnemen. Indien mogelijk, neem namen op en noteer datum en tijd. Maak duidelijke uitspraken zoals “val me niet aan, stop met aanvallen, je valt me aan, je schendt mijn rechten, stop met het schenden van mijn rechten”. In dit scenario kan het best zijn dat u uiteindelijk vertrekt, maar u vertrekt met het bewijs van de aanranding en de schending van uw rechten, dat we later in de rechtszaken zullen gebruiken.

  FBI-agent sterft binnen 24 uur na zijn COVID prik - Weduwe reageert op vaccinpushers

Vervolgens moeten we overleven. We zullen waarschijnlijk een aantal magere jaren tegemoet gaan. De manipulatieve globalistische roofdieren en hun marionetten in de regering, hebben hard gewerkt om ons te isoleren met hun lockdowns, gedwongen gezichtsbedekkingen, en haatdragende taal tegen de niet-geïnjecteerden; het is de oude “verdeel en heers” methode. Dus, verenigt u! We moeten elkaar helpen om door deze apartheid heen te komen. Het kan betekenen dat we moeten inkrimpen, dat twee of drie gezinnen één huis delen, dat we voedsel, vervoer of onderdak delen. We zullen heel goed moeten worden in met elkaar omgaan, samenwerken, in grotere groepen leven, voedsel, onderdak en andere middelen delen. We moeten elkaar liefhebben.

Velen van ons kunnen binnenkort hun baan verliezen omdat we de biowapen-injecties van Gates en Fauci weigeren. Zij die nog geld kunnen verdienen op de oude manier, zullen het moeten delen. Maar we kunnen allemaal voor elkaar werken. Zij die geen geld kunnen verdienen, kunnen de verdieners op andere manieren ondersteunen. Bouwen, repareren, schoonmaken, voedsel verbouwen, en elkaar op allerlei manieren helpen of dienen. In sommige opzichten leven we misschien met minder, maar we zullen rijk zijn door de dingen die we voor elkaar doen en verzorgen. Laten we teruggaan naar de basis van een goede cultuur, zoals: heb elkaar lief, en volg de Gouden Regel.

Heb elkaar lief, werk voor elkaar, trek de broekriem aan, en steek zoveel mogelijk tijd en energie in het optreden tegen de globalistische roofdieren.

Het is tijd om te jagen op de globalistische roofdieren

  Vaccinzeloten hebben een nieuw symptoom voor hun vaccinverwondingen verzonnen: "Long Covid na vaccinatie"

Ja, we moeten jagen op de roofdieren en al hun volgelingen. We kunnen nooit een veilige en vriendelijke wereld hebben zolang deze schurken nog steeds rondvliegen in hun privé jets en de wereld manipuleren. We hebben een grote opruimklus te klaren! Iedereen heeft een rol te spelen in de wakkere reus, die de mensheid op zijn best is.

We bevinden ons in een crisis: een oorlog eigenlijk. We zijn allemaal misbruikt en gehersenspoeld. Velen zijn gezwicht en geloven in de hersenspoeling.

Wij die niet zijn bezweken, of die zijn bezweken en daarna ontwaakt zijn, moeten nu heel creatief worden en ons organiseren.

Er zijn mensen die injectieslachtoffers zijn, maar zich bewust zijn van het bedrog en de schending die hen is aangedaan. Zulke slachtoffers onder ons kunnen ook zeer gemotiveerd zijn in de jacht op de daders.

We moeten ons verenigen

We moeten ons verenigen, elkaar liefhebben, elkaar helpen te overleven, en onze krachten bundelen om op de mondiale roofdieren te jagen.

Mensen en organisaties komen samen om deze roofdieren te bestrijden en de vrije en eerlijke samenleving te herstellen. Dus kom samen met gelijkgestemde mensen, en sluit je aan bij gelijkgestemde organisaties. Dergelijke organisaties kunt u hier vinden: https://freedomrising.info/join-the-alliance/

Wij zijn niet alleen. In Canada zijn er ongeveer acht miljoen Canadezen die de lijn hebben gehouden en de gevaarlijke gedwongen injecties hebben afgewezen. Er zijn er nog veel meer die slachtoffer van de injecties zijn geworden, die onze hulp nodig hebben en ook bereid zijn te vechten voor gerechtigheid en vrijheid.

  Geen woorden kunnen de pijn beschrijven: Moeder vertelt hoe haar baby 5 dagen na haar tweede Pfizer-injectie overleed

De remedie voor covid is eenheid, overleven, gerechtigheid en liefde.

-Mark Trozzi, MD

Dit is wat er gebeurt wanneer mensen zich verenigen tegen tirannen

Via Free Speech Warrior Bitchute-account


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig WHO-wetenschapster waarschuwt voor plan om de wereld te ontvolken en te controleren met behulp van het COVID-virusVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDigitale Tirannie en het Rockefeller-Gates WHO “Vaccin-Certificaat Paspoort”: Op weg naar een scenario voor de Derde Wereldoorlog
Volgend artikel“Niet bang worden. Word boos, maar raak niet gedemoraliseerd. Dat willen ze.”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. er staat een link naar een canadese site voor verzetsorganisaties…
  we zijn veel meer gebaat bij nederlandse organisaties, want hier kunnen we nix mee.

 2. ik zoek al maanden naar gelijkgestemden in de buurt (deurne), maar heb nog steeds niemand gevonden, terwijl ik actief wil zijn in verzet.
  eerder heb ik een verwijt gezien aan mensen die alleen maar achter hun ramplank zitten en nix doen, maar ik denk dat het jullie (echte oppositiesites) taak is om ons ook in dit kader de weg te wijzen.

 3. Inderdaad, nu nog Nederland. Degene die de rug recht willen houden zijn langzaam aan bezig outlaws te worden en in je eentje is dat moeilijk te redden. Ik dacht aan grond waarop mensen met kennis van zaken met hulp van vrijwilligers diverse gewassen of groente kunnen verbouwen. Opvang of ander soort hulp delen. In omgeving Rotterdam niets gevonden, ook niet bij “Vrij bij mij”.

 4. Bio-weapons | Phil Stewart and Mica Rosenberg
  Fri, October 1, 2021, 12:12 PM

  WASHINGTON (Reuters) – Er gebeurt iets onverwachts op Amerikaanse militaire bases waar Afghaanse evacués worden opgevangen: vele honderden van hen vertrekken gewoon voordat ze Amerikaanse hervestigingsdiensten ontvangen, vertelden twee bronnen die bekend zijn met de gegevens aan Reuters.

  Het aantal “onafhankelijke vertrekken”, dat boven de 700 ligt en hoger zou kunnen zijn, is niet eerder gemeld. Maar het fenomeen wekt alarm bij immigratieadvocaten die bezorgd zijn over de risico’s voor Afghanen die opgeven wat nu een open, complex en volledig vrijwillig hervestigingsproces is.

  In de snelheid en chaos van de terugtrekking van de VS uit Afghanistan in augustus, na 20 jaar oorlog, werden veel evacués naar de Verenigde Staten gebracht onder een tijdelijke status van ‘humanitaire voorwaardelijke vrijlating’. Eenmaal overgebracht naar Amerikaanse militaire bases, hebben vluchtelingenhervestigingsgroepen en Amerikaanse functionarissen geprobeerd mensen in contact te brengen met diensten voor een soepele overgang naar de Verenigde Staten.

  In een verklaring weigerde een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS) commentaar te geven op de cijfers die door bronnen aan Reuters waren verstrekt, maar zei dat mensen die de bases “over het algemeen” hadden verlaten, banden hadden met de Verenigde Staten, zoals familieleden van vrienden, en middelen om zichzelf te onderhouden.

  De woordvoerder zei dat bovendien aan het begin van de operatie veel van de geëvacueerden Amerikaanse staatsburgers of permanente inwoners waren of speciale immigrantenvisums hadden goedgekeurd, zodat ze snel konden vertrekken.

  Maar vroeg vertrekken kan andere Afghaanse evacués belangrijke voordelen kosten – zoals versnelde werkvergunningen – en een hele reeks juridische problemen veroorzaken, gezien de complexiteit van het Amerikaanse immigratiesysteem.

  “Het is een gigantisch blik wormen”, zei een functionaris van het Amerikaanse staatsburgerschap en de immigratiedienst, die sprak op voorwaarde van anonimiteit.

  “Dit zou kunnen leiden tot jaren en jaren van vreselijke problemen met de immigratiestatus.”

  De voordelen die de evacués hebben gekregen, zijn tot nu toe beperkter dan wat aan vluchtelingen wordt aangeboden. Maar dat lijkt te veranderen na wetgeving die donderdag door het Congres is aangenomen – ondanks tegenstand van de Republikeinen – die Afghaanse evacués de uitgebreidere hulp zou geven die gewoonlijk aan vluchtelingen wordt geboden.

  “We moeten alles doen wat in onze macht ligt om onze Afghaanse bondgenoten te helpen een goede start te maken in hun nieuwe huizen”, zei de democratische senator Jeff Merkley in een verklaring.

  De nieuwe wetgeving zegt dat Afghaanse asielaanvragen moeten worden bespoedigd. Maar degenen die de Amerikaanse bases vroegtijdig verlaten, krijgen misschien niet alle juridische oriëntatie die ze nodig hebben om hun aanvragen te starten.

  ENKELE REIS OFFBASE

  Immigratie-experts zeggen dat Afghanen die de bases verlaten de Amerikaanse wetten niet overtreden en dat militaire functionarissen geen wettelijke bevoegdheid hebben om gezagsgetrouwe Afghanen tegen hun wil vast te houden op een van de acht locaties waar 53.000 Afghanen zijn gehuisvest die de Taliban ontvluchtten op Amerikaanse evacuatievluchten.

  De omvang van de onafhankelijke vertrekken varieert van basis tot basis, volgens de bronnen – meer dan 300 alleen in Fort Bliss in Texas – een cijfer dat waarschijnlijk zowel voorstanders als critici van de massale Amerikaanse hervestigingsoperatie zal alarmeren.

  Amerikaanse functionarissen benadrukken echter dat alle Afghanen die de Amerikaanse bases verlaten, al een veiligheidsonderzoek hebben ondergaan voordat ze in de Verenigde Staten aankwamen. Het risico van de onafhankelijke vertrekken ligt bij de Afghanen zelf.

  Reuters heeft een document bekeken, getiteld “Departee Information”, dat bedoeld is om Afghanen te waarschuwen dat ze overwegen te vertrekken voordat ze hun hervestiging voltooien. Het herinnert hen eraan dat ze op de basis hun immigratiepapieren kunnen laten verwerken en zelfs contant geld om de reis naar hun bestemming in de Verenigde Staten te betalen.

  “Als je deze basis eenmaal verlaat, verlies je deze voordelen en kom je misschien niet meer terug”, staat er.

  Margaret Stock, een immigratieadvocaat met expertise in zaken die verband houden met het leger, zei dat de waarschuwing niet slecht bedoeld was.

  “Ik denk dat ze op zoek zijn naar mensen”, zei ze.

  “De mensen die de bases beheren, maken zich terecht zorgen dat iemand zich misschien niet volledig bewust is van de gevolgen van het afdwalen.”

  Afghanen die Amerikaanse bases verlaten, kunnen in sommige delen van het land een gevoelig probleem zijn, vooral gezien de berichtgeving in de media over veiligheidsincidenten in Fort McCoy, in Wisconsin, en Fort Bliss.

  Maar generaal Glen VanHerck, hoofd van Northern Command, verzette zich tegen het idee dat criminaliteit een probleem was op de Amerikaanse bases. Hij vertelde donderdag aan Pentagon-verslaggevers dat het aantal incidenten met beroving en diefstal aanzienlijk lager was dan in de algemene Amerikaanse bevolking, met slechts acht gevallen in zes weken.

  Op de vraag wat de beperkende factor was om Afghanen te laten verwerken voor hervestiging, zei VanHerck dat het geen vaccinaties tegen mazelen of het coronavirus of veiligheidscontroles waren.

  In plaats daarvan waren het inspanningen van Amerikaanse functionarissen om ervoor te zorgen dat “elk van de Afghaanse gasten een geweldige plek heeft om te landen en zekerheid te hebben over waar ze naartoe zullen verhuizen.”

  “Dus ik begrijp dat dit op dit moment de beperkende factor is voor de output,” zei hij.

  (Reporting by Phil Stewart and Mica Rosenberg; additional reporting by Jonathan Landay;Editing by Mary Milliken and Grant McCool

 5. Ik hoop nog steeds op een goed en eerlijk deel van onze militairen. Deze regering kan echt alleen met geweld worden gebroken. Proportioneel geweld, groot genoeg om de bewaking in Den Haag uit te kunnen schakelen om vervolgens de regeringsploeg en de fracties van de regeringspartijen in de kamers aan te houden en te interneren tot hun berechting. In alle landen zal het zo moeten gaan het is namelijk oorlog en wel WO III. Zonder proportioneel geweld gaat het niet. Ik wil niemand vermoorden, ook de criminelen die verantwoordelijk zijn niet, maar ze moeten wel gedeactiveerd worden en later gestraft. De tijd van praten is echt al lang voorbij.

  • Helemaal mee eens en uit mijn hart gegrepen. Deactiveren en straffen, ZO zal het moeten gaan. De tijd van praten is inderdaad al heel lang voorbij………

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in