Een Zuid-Koreaans Halloweenfeest is uitgelopen op een chaos toen tientallen jongeren in de straten van Seoel in elkaar zakten na een fatale hartaanval. Het evenement in de hoofdstad van het land werd nog dodelijker toen de schokkende taferelen een stormloop veroorzaakten onder de menigte van tienduizenden mensen, bericht Frank Bergman.

Het aantal dodelijke slachtoffers is op dit moment nog niet bevestigd, maar een aanwezige beweert dat een politieagent ter plaatse tot nu toe minstens 81 doden heeft gesuggereerd.

Op sociale media zijn video’s verschenen van in elkaar gezakte jongeren die op straat worden gereanimeerd nadat ze kennelijk een hartstilstand hebben gekregen.

Kijk (Waarschuwing: verontrustende scènes):

De beelden van de tragedie zijn hartverscheurend terwijl omstanders wanhopig proberen te reanimeren.

Volgens sommige berichten zouden mensen een hartaanval hebben gekregen door “overbezetting tijdens de Halloweenfeesten”.

Dit meldt de Daily Mail:

Een ambtenaar van de Nationale Brandweer zei dat ongeveer 100 mensen gewond raakten tijdens de dodelijke volksoploop op zaterdagavond in de uitgaanswijk Itaewon in Seoel.

Volgens berichten zouden maar liefst 50 mensen een hartstilstand hebben gekregen en zouden meerdere anderen zijn overleden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het aantal hartaanvallen rijst de pan uit, en de media geven de schuld aan alles behalve aan de COVID-vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

  De mRNA-experimentele gen-veranderende giftige spuiten

Lees meer over:

Vorig artikelZij regeren over een disfunctionele ruïne, maar zij regeren
Volgend artikelZieke kinderen blijven toestromen naar spoedeisende hulp in Canada: “Het lijkt wel een horrorfilm”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

84 REACTIES

  • Nu is Halloween een feestje waarbij mensen zich verkleden als demonen en monsters om mensen angst aan te jagen. Maar Halloween is van oorsprong een feestje waarbij mensen juist de lokale criminelen, monsters en demonen angst aan jaagden. Dat is omgekeerd. Net zoals de satanisten alles hebben omgekeerd.

   • @Naam*

    Je lijkt de bel horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt en je zit er toch ietwat naast. Met een beetje kennis van het occulte, zou je kunnen weten dat Haloween een super occult feest is en blijft.
    Het maakt niet uit wat de ‘feestvierder’ denkt of als motief heeft: het occulte doet, waarvoor het ‘bedacht’ is.

    Te vergelijking: het maakt niet uit welk motief of gedachte je de covid-19 mRNA prik neemt. De prik doet zijn werk, ongeacht jouw denken, doen of laten…. 🤔

     • In het verlengde heel logisch om de straten, ramen, deuren te behangen met afbeeldingen van bange meisjes achter ramen en skeletten die op zoek zijn naar deze meisjes.

      In deze tijd kun je het ook zo bekijken dat er mensen zijn die de vele covid-biowapen-spuit-doden aan het vieren zijn. Met snoepjes, verkleedpartijen en heel veel drank.

      Ik houd het bij Pompoensoep maken.
      Overigens is het oorspronkelijke nieuwjaar pas half maart.

     • je hebt daarin gelijk…
      ik zie echter ook dat heel wat het woordje ‘satanisme’ te pas en te onpas gebruiken zonder enig besef van wat dat nu eigenlijk inhoudt..
      ze kennen de tvshow ‘satanisme’, de excuses satanisme, maar het werkelijke satanisme??? bij hen totaal ongekend en onbekend…
      mochten ze zich ’s wat verdiepen in het ‘occulte’ (of het verborgene inderdaad) EN het satanisme, een totaal nieuwe wereld(beeld) zou opengaan…
      zelf ben ik geen satanist, alhoewel ik met enkelen van hen bevriend ben….ik heb ook een aantal fundamentele wetten overgenomen van het satanisme, wetten waar ik naar leef…persoonlijk ben ik luciferiaan….en dat is van oorsprong een gnostische christelijke tak…..(gnosticisme is kennis, wijsheid)…..lol..
      nou ja…het licht verblindt…en velen staren in het licht en zien niets….

      • en dat is van oorsprong een gnostische christelijke tak´

       Dus mensen, wees gewaarschuwd… Heeft niets, ik herhaal niets te maken met de leer van Yahusha.

     • Ik had recent een operatie waarbij je dan standaard wordt gevraagd of als het fout gaat je wel of niet wil worden gereanimeerd. Ik moest daar echt even heel goed over nadenken Mede omdat ik die vraag niet had verwacht. Ik heb toen gekozen voor ja omdat ik nog jonge kinderen heb.
      Was dit niet zo geweest dan had ik nee geantwoord

 1. Tuurlijk.
  Met nog misschien nog een opengedraaid 5G kraantje .
  De een zijn dood is de ander zijn wakkerworden.
  Als er gevaccineerde mensen zeer dicht op elkaar zijn en lopen dan kan het zijn dat grafeen een collect veroorzaakt tussen deze mensen en er een versterkt magnetisch veld optreed en onder 5 G een reactie optreedt .
  Het magnetronwonder.

  • @Frans,

   Inderdaad beste,

   Ook ik denk dat dit een 5G TEST is…..dit staat ons te wachten.
   Ik heb afgelopen week verdorie ergens een heel stuk gelezen over 5G en het schijnt dat er bij een bepaalde frequentie de totale zuurstofopname door het bloed gestopt kan worden, dus dat het bloed gedurende een tijd welke de frequentie opgeschroefd is ongeveer hetzelfde effect zal optreden wat ook bij HCN oftewel blauwzuurgas zal optreden.

   Je kunt dan ademen zoveel je wilt, er komt simpelweg geen zuurstof meer in het bloed….en dat betekend EINDE VERHAAL!!

   Dit is waar is zo als duivel voor ben want hier kun je werkelijk geen ene flikker aan doen.

   In mijn straat stonden nog steeds oude lantaars, zowat de enige in het dorp want de rest zijn al vernieuwd, maar sinds een kleine 2 maanden staan er 2 eendenbek lampen met daarin ledverlichting en sindsdien fluiten mijn oren wat ik eerst helemaal niet doorhad totdat ik deze schoonheden zag……..tijd om ze er toch maar binnenkort ff af te monteren.

   Ze mogen doodvallen met hun kutlampen….en ik heb ze gewaarschuwd op de gemeente…..

   Gaat nog een leuk spelletje worden en daar heb ik dus helemaal compleet schijt aan…….ehhhhh…..valt dit niet heel toevallig onder “burgerlijke ongehoorzaamheid” of vergis ik me hierin….maakt ook niks uit….ze gaan eraf punt uit!

   De lampen waar ik het over heb zijn afgelopen 2 jaar in nagenoeg elke gemeente in NL vervangen en ze zijn in de bebouwde kom te herkennen aan een soort eendenbek met daarin erg wit LED licht……de grotere buiten de bebouwde kom zijn bovenop gewoon bolvormig maar lang gerekt en daarin ook heel erg wit LED licht.

   Zorg dat je deze in jullie betreffende buurten in no time kunt “demonteren” want ik denk dat precies daar de crux zit.

   Er zijn hiervoor een aantal simpele en snelle manieren om te doen…..geef maar een gil als ik tips moet geven maar een goed verstaander heeft maar een half woord nodig nietwaar…….ze vermoorden ons ermee…..dussssssss………time is tikin’…

   Fijne avond verder,

   Gladiator

   • Na die lampen te hebben verwijdert zo als ik jouw was ook zilverwater maken van lood en dat in je verf stoppen en alles mee verven. Ook je deuren enn je kozijnen enz. Je ramen daar kan je plakplastiek voor gebruiken en daaronder eerst je ramen met loodwater besproeien. Zorg voor hele goede kledij voor je eraan begint en maak buiten je huis deze loodwater. Lees martinvrijland wat binne kort ons alle te wachten staat. Of ie gelijk heeft hierin ik weet het niet.

   • Hi Gladiator, bij mij staan deze nieuwe lantaarnpalen er ook alweer een jaar of drie. Tijdens de montage op de palen van de nieuwe lamp koppen ben ik erbij geweest en heb foto’s gemaakt van deze lamkoppen inclusief het interieur en gesprekken gehad met de monteur die deze monteerde. Op het moment van de montage zat er nog geen 5G onderdeel in en volgens mij is hij nog steeds Dus niet actief. Nu heeft elke lantaarnpaal een service luikje wat je eenvoudig kan openen Als je de passende sleutel hebt, die kun je vinden op bol.com. Je kan dan in de nachtelijke uren bijvoorbeeld het luikje open doen en gewoon met kabels doorknippen.

   • Ik heb een camera, een tijd terug hebben ze hier de straat ‘vergroend’ (lees parkeerplekken afgepakt in het centrum), uiteraard kwamen er lantarenpalen terug. Niet de oude. Ik zie nu regelmatig allerlei stralen uit de richting van de paal in beeld. Eerst dacht ik dat het aan de zon lag, maar het is er ook in het donker.

  • @Rommel,

   Beste,

   Zou je aub even in de spambak willen kijken of mijn reactie erin ligt……heb geen kopie gemaakt en het was toch nogal wat tekst.

   Bij voorbaat dank!

   Gladiator

  • Angst voor de dood is echt zinloos. Ennuh… het leven is een stuk zwaarder dan dood zijn. De dood is onze verlossing. Maar de satanisten hebben alles omgekeerd om ons overal bang voor te maken. Mijns inziens is doodgaan als in een bad stappen dat perfect op temperatuur is. Wie dat onzin vindt, zal waarschijnlijk in totale angst leven en sterven. Het leven is een vakantie voor je ziel. Op aarde is die leuke vakantie helaas duizenden jaren geleden verandert in een werkkamp.

    • Er zijn duizenden en duizenden kinderen geincarneerd in deze tijd.
     Er was moed voor nodig om uit het hiervoormaals naar de aarde te komenhet zijn bizondere kinderen
     Die al heel jong een denk en begrijp vermogen hebben!
     Ahw de toekomstige volwassene in hen spreekt al mee!
     Zeer moelijk voor hen om eerst de kinderfasen te moeten doorleven.
     Op hun 14e willen ze waarschijnlijk niet meer naar school omdat ze de kristalheldere kosmisch aardse wijsheid al kunnen verkondigen.
     Wees dankbaar voor hen en voedt ze goed op.
     Ze weten al veel.
     Ze zijn de redders van onze aarde!
     De sterrenzaden! Ze zijn met honderdduizenden al in onze wereld.
     En zij weten precies wat ze moeten doen.
     Wordt stil van binnen ! Zoek jezelf in je binnenste en ruim daar alle oordeel, vooroordeel en veroordelen op.
     Het maakt je een stuk helderder.

   • Ik had recent een operatie waarbij je dan standaard wordt gevraagd of als het fout gaat je wel of niet wil worden gereanimeerd. Ik moest daar echt even heel goed over nadenken Mede omdat ik die vraag niet had verwacht. Ik heb toen gekozen voor ja omdat ik nog jonge kinderen heb.
    Was dit niet zo geweest dan had ik nee geantwoord

   • Beste Mensen

    Alle Zielen en al hun belichamingen gedaanten verschillende vormen
    Daarom
    Leeft in Harmonie met Alles
    Wij allen zijn verweven met elkander als een spinneweb met Spinnen inclusief hun prooi
    Of een trein rail met treincoupés
    Treinen ontsporen worden ontkoppeld gekoppeld en het blijft maar door denderen
    Het stopt niet

    Ook Gij zeit een Ziel
    Het lichaam is de tijdelijk verkregen Woonplaats Huis voor U de Ziel

    Dank U

  • @PJ

   Waarom? Trek deze lijn door en als je consequenrt bent en blijft, zou je zelfs geen aspirine mogen slikken.
   Natuurlijk is er verschil, maar iemand reanimeren, daar is toch niets mis mee…. Zelfs bij de grootste schurk zou je dit behoren te doen (dus zonder aanziens des persoon).

   • Ik had een tante die is 100 jaar precies geworden en die heeft doosjes vol asperine geslikt haar hele leven lang en was nooit ziek geweest totdat haar levensduur op was!!!!!

 2. Voorproefje/test voor wat gaat gebeuren met gevaccineerde mensen 2.0 als ze in opstand komen hier in het westen…5G beam…hup down,and stay down….Zolang domme schapen niet beseffen dat wij allen vibreren op mhz ,ons hele lichaam en hart met name en dat 5G te gebruiken is als een wapen is zullen we dit steeds vaker zien. Triest maar voorspeld door velen.

 3. het begint er op te lijken dat mensen met prikken en een verhoogde hartslag (zoals atleten, mensen bij tv-optredens, bij paniekaanvallen etc.) door bloedproppen vaak last krijgen van de slechte doorbloeding en dan omvallen.

 4. Vlgs ooggetuigen zakten jongeren al in elkaar voor de stormloop, terwijl er genoeg ruimte om hen heen was. Ook een tweet om geen candy aan te nemen die daar uitgedeeld werd. Bevatten die Fentanyl? Hartmassages werden door hulpverleners niet correct uitgevoerd. Satanistische afbeeldingen in het straatje. 153 doden las ik gisteren al. En onverantwoord zo’n massa in zo’n smal straatje. Allemaal daar tegelijkertijd naartoe gedirigeerd door Influencers. En dan hebben we de onderbroeken hamer affaire nog.

 5. Als de hersenen al 4 min. of langer geen zuurstof meer hebben gehad, is het al te laat. Dan heeft uitwendige hartmassage en mond-op-mond beademing m.i. enkele geen zin meer.

 6. Tsja, feestvieren is slecht voor het hart, dat weet toch iedereen? Lekker thuisblijven, elke maand een spuitje erin jassen en aan de overheidsuitkering van een paar cbdc. Heerlijk leven toch? Niks aan de hand verder, gewoon doorgaan met de geninjecties (en natuurlijk ook 5G, lang leve supersuperextreemgigasnel internet, dat wil toch iedereen!)

 7. Gelukkig hadden de meeste wel mondkapjes op! Je zou toch geen hartaanval willen krijgen en dan ook nog dood gaan aan corona! Die verschrikkelijk besmettelijke alsook dodelijke ziekte!

  Ik heb eens BHV les gehad en je moet niet alleen op het hart drukken maar afwisselen tussen een aantal keer op het hart drukken en dan mond op mond beademing geven. Maar dat is zeker te gevaarlijk met die “””””verschrikkelijk besmettelijke alsook dodelijke ziekte””””” griep! eh…, corona bedoel ik natuurlijk! Stel je voor dat je tijdens mond op mond beademing opeens corona overdraagt aan het stervende hartaanval-slachtoffer! Dat zou pas echt erg zijn! We hebben immers tijdens de twee jaren corona (TERREUR! oh sorry dat schoot er even uit) geleerd dat dood door corona de meest verschrikkelijkste dood is! Daar moet je absoluut niet aan doodgaan. Kanker, aids, overgewicht, ebola is wel ok maar niet corona. Gauw een vaccin inelkaar draaien zodat we de bevolking kunnen (naaien… eh,) redden!

  • Een waarschuwing via tweet dat men geen candy moest accepteren. Zou Fentanyl ingezeten hebben. Influencers riepen alle groepen tegelijkertijd op om naar diezelfde straat te gaan. Maar mensen vielen al voor dood neer terwijl er meer dan genoeg ruimte om hen heen was. En dan heb je nog Microwave wapens.

 8. Wat mij direct opviel was het feit dat vrijwel al die Zuid-Koreanen buiten(!) rondliepen met gesloten muilkorven op. Een gemuilkorfde hond is zo slecht nog niet af, ademen geen probleem, alleen bijten is wat lastiger.
  In Japan en China denken ze ook allemaal dat gemuilkorfd rondlopen helpt…. waartegen weten ze uiteraard niet. Wèl maakt het een ongelofelijk domme indruk.
  Ik vind Aziaten meestal een bedachtzame indruk maken, maar het veelvuldig dragen van niet alleen zinloze, maar bovendien zeer ongezonde muilkorven heeft voor een flinke deuk gezorgd in mijn positieve indruk van hen.
  De onder het communisme lijdende Chinezen hebben natuurlijk weinig te zeggen, maar van Japanners en Zuid-Koreanen zou je toch meer weerstand verwachten tegen deze oerstomme “maatregel”.
  Hoe dan ook, mensen die zich braaf laten muilkorven, zullen ook wel braaf alle voorgeschreven gifspuiten accepteren. Met alle gevolgen vandien.

  • In China zijn honderden arbeider uit de fabriek waar ze werken gevlucht omdat ze in quarantaine moesten blijven omdat er weer een lockdown was ingsteld (officieeel kanaal nieuws overigens) op die giga fabriek werken overrigens duizenden mensen maar het Chinees regime doet daar nog steeds de lakens uitdelen en doet met het volk wat ze willen Verzetten is strafbaar overigens In de EU/WEF OVERIGENS,,,,,,, WILLEN DIT CHINEES VOORBEELD ER OOk,,,, MET DWANG INSLAAN!!!!!

 9. Ik heb ook BHV maar geen haar op mijn hoofd die eraan denkt deze uit te voeren. Ik ga geen gratis spikes inhaleren van klappende vaxxies…Dank u vriendelijk.

 10. Beste Mensen

  Het is verworden gewoon standaard
  Immers bij een Satanische feest
  Hoort dat erbij
  Satanisch is Gespleten Tong Mentaliteiten
  Zoete gedeelte Zure gedeelte
  Satan is Vader van de tweeling gebroeders God en Duivel
  Satan wordt ookwel Sliss de Slang genoemd
  Satan betekend de samen bundeling van de Negatieve entiteiten
  Kosten wat kost de Belangen , Zaken worden behartigd door de twee alom bekende voorgenoemde hoofd kinderen
  De twee verboden Bomen in uit de tuin van Eden
  Hierbij worden zowel de man als de vrouw aangespoord om te eten van elkanders vruchten in het bos
  Met alle andere bomen als toeschouwers
  Aanzet geven tot negatieve handelingen verrichten
  Zodat ook die andere bomen van elkander kunnen gaan snoepen
  Van Lust en Verlangens
  Vandaar de over bevolking
  Hersenen bezittende hersenlozen
  Mensen horen de Lust en Verlangens Zelf in bedwang te houden
  Zonder dat regering in eigen belang handelende daaromtrent opleggingen gaan opsommen
  Wat helaas onmogelijk is

  Dank U

 11. Kunnen we even vasstellen hoe fijn het is om Frontnieuws te hebben met de redacteuren die de moeite nemen om verslag te doen van ons leven in deze ‘ gevangenis’ waarbij we met gelijkgestemden ( de wakkeren) kunnen communiceren over de diverse onderwerpen zonder meteen allemaal mitsen en maren of scheldwoorden over ons heen te krijgen?!

  Can i get an Amen on that?😀

 12. Goed van je Rommel!
  Het is een hoop extra werk om trollen te vinden .
  Al die Faceboek mensen, die was ik jarenlang aan het wakker maken toen de gele hesjes strijders, vooral in het begin van 2019..tot 2021 .toen was het allemaal makkelijk te doen….Maar daar kwamen de trollen.
  Op een gegeven moment had ik meer geblokkeerden dan vrienden.
  Ik vond het een sport om ze te detecteren en af en toe ging ik een kijkje nemen in mijn faceboekgevangenis….leuk wel ….. toen was het allemaal nog te doen …Op een gegeven moment was er zo een agressieve troll die na ik checkte wel 3 verschillende faceboek indentiteiten bezat .
  Hij bezwoer mij toen ik hem framede dat hij mij vreselijk zou gaan pakken…
  Nu dat is gebeurd …na jaren shadowbanning nicely te hebben omzeild [ook al een sport] werd ik toen permanent gebanned ..offff ik moest mijn telefoonnummer gaan invoeren…..nou dus dat gaan we niet doen …. ben nu helemaal verlost van fuckboek …heerlijk.

  Succes Rommel je moet iemand inhuren hoor want het opsporen vreet veel tijd zo….
  Alleen kom ik nu jullie lastig vallen met mijn geblaat …LOL

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in