© National Cancer Institute op Unsplash

Een nieuwe studie, gepubliceerd door een internationaal team van onderzoekers, stelt dat er een overgewicht van bewijsmateriaal is TEGEN het vaccineren van kinderen met de experimentele en soms dodelijke COVID-19 vaccins, en de risico’s voor hun gezondheid veel groter zijn dan de vermeende voordelen, schrijft Sayer Ji, Founder.

Bekijk de volledige studie gepubliceerd in Toxicology Reports hier.

Een pas gepubliceerde studie in Toxicology Reports getiteld, “Why are we vaccinating children against COVID-19?,” betwist het dominante verhaal dat op grote schaal wordt verkondigd door zowel de mainstream media als de gezondheidsautoriteiten van de wereldregeringen, namelijk dat vaccins universeel en a priori “veilig en effectief” zijn, ondanks een accumulerende hoeveelheid bewijsmateriaal in zowel de VAERS- als de VIGIBASE-databases van de VS-regering en de WHO dat de COVID-19 vaccins onvoorspelbare schade berokkenen aan het publiek — wat, als het waar is, een directe schending is van het medisch ethische principe van geïnformeerde toestemming.

De nieuwe studie, uitgevoerd door een internationaal team van onderzoekers uit 5 landen, wordt in het uittreksel als volgt samengevat:

“Dit artikel onderzoekt kwesties in verband met COVID-19 inentingen voor kinderen. Het grootste deel van de officiële aan COVID-19 toegeschreven sterfgevallen per hoofd van de bevolking komt voor bij ouderen met hoge comorbiditeiten, en de aan COVID-19 toegeschreven sterfgevallen per hoofd van de bevolking zijn verwaarloosbaar bij kinderen. Het grootste deel van de genormaliseerde sterfgevallen na inenting komt ook voor bij ouderen met hoge comorbiditeiten, terwijl de genormaliseerde sterfgevallen na inenting klein, maar niet verwaarloosbaar zijn bij kinderen. Klinische trials voor deze inentingen waren van zeer korte duur (een paar maanden), hadden steekproeven die niet representatief waren voor de totale bevolking, en hadden voor adolescenten/kinderen een slecht voorspellend vermogen vanwege hun kleine omvang. Verder hadden de klinische proeven geen betrekking op veranderingen in biomarkers die zouden kunnen dienen als vroegtijdige waarschuwingsindicatoren voor een verhoogde aanleg voor ernstige ziekten. Het belangrijkste is dat de klinische proeven niet gericht waren op langetermijneffecten die, indien ernstig, mogelijk tientallen jaren lang door kinderen/adolescenten zouden worden gedragen.

  CV19 mRNA-vaccins waren bedoeld om mensen te schaden en te doden - Dr. Michael Palmer

Een nieuwe kosten-batenanalyse op basis van het gunstigste scenario toonde zeer omzichtig aan dat het aantal sterfgevallen dat kan worden toegeschreven aan elke inenting vijf keer hoger ligt dan het aantal sterfgevallen dat kan worden toegeschreven aan COVID-19 in de meest kwetsbare bevolkingsgroep van 65+. Het risico op overlijden door COVID-19 neemt drastisch af naarmate de leeftijd daalt, en de langetermijneffecten van de inentingen op lagere leeftijdsgroepen zullen hun risico-batenverhouding verhogen, misschien wel aanzienlijk”.

Hieronder volgen nog enkele hoofdpunten uit de studie:

Hoofdpunten

 • Het grootste deel van de COVID-19 sterfgevallen per hoofd komt voor bij ouderen met veel comorbiditeiten.
 • COVID-19 sterfgevallen per hoofd van de bevolking zijn verwaarloosbaar bij kinderen.
 • Klinische trials voor deze inentingen waren van zeer korte duur.
 • Klinische proeven waren niet gericht op lange termijn effecten die het meest relevant zijn voor kinderen.
 • Veel sterfgevallen na inenting gemeld in VAERS (zeer korte termijn).

De conclusies van deze onderzoekers weerspiegelen gevoelens die onlangs werden gedeeld door Steven Kirsh, uitvoerend directeur van het Covid-19 Early Treatment Fund, die de FDA tijdens een open hoorzitting over COVID-19 boosters op 17 september 2021 vertelde dat het “Pfizer-vaccin meer doodt dan het redt”. U kunt zijn getuigenis onder deze link bekijken.

Volledige video: Vaccines and Related Biological Products Advisory Committee – 9/17/2021

Nooit eerder is er een grotere noodzaak geweest voor het grote publiek en de gezondheidswerkers om krachtig op te staan en een einde te maken aan het wereldwijde, massale menselijke experiment dat wordt uitgevoerd zonder geïnformeerde toestemming, d.w.z. zonder dat het publiek wordt geïnformeerd over de werkelijke risico’s die zijn verbonden aan een vaccin dat nog niet klinisch is gevalideerd als een veilige en effectieve interventie door middel van de nodige lange termijn proeven.

  Gerenommeerd viroloog waarschuwt voor onvermijdelijke "ineenstorting van ons gezondheidssysteem" als gevolg van complicaties door COVID-vaccins

Gelieve deze video en dit artikel te delen, aangezien we te maken hebben met een ongekende censuur. Het zal een ontwaakt en geactiveerd publiek zijn, dat moedig werkt om de waarheid te delen en er sterk voor te staan, dat deze afdaling naar medisch fascisme en tirannie zal beëindigen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

87.000 Nederlandse artsen en verpleegkundigen weigeren zich te laten vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Lee Merritt: Als je denkt dat je tegen een virus vecht, dan word je slachtoffer
Volgend artikelDuizenden Britten sterven meer dan gewoonlijk, maar het komt niet door Covid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Inmiddels is ALLANG wereldwijd bekend dat covid ” vaccins ” gifspuiten zijn die mensen direct doden of na eerst chronisch ziek te zijn geweest.
  M.a.w wereldwijd wordt genocide gepleegd met de covid gifspuiten.
  Iedere regeringsleider moet hier allang van op de hoogte zijn, na zoveel alarmsignalen van wetenschappers en medici over de gifspuiten.
  Dus de regeringsleiders zijn nu voor 100% verantwoordelijk voor massamoorden onder hun bevolking.
  De vraag is waarom alle regeringsleiders meedoen met deze massamoorden.
  Bekend is dat presidenten die zich tegen de gifspuit hebben verzet, allen toevallig ( ja ja…. ) zijn overleden.
  Belangrijk is dus dat regeringsleiders zich daarom verzamelen en massaal aangeven geen covid vaccinaties, mondkapjes PCR testen meer toe te staan in hun land.
  Daarbij hun land weer volledig normaal laten functioneren als voor covid.
  Er zijn nu reeds miljarden mensen wereldwijd gevaccineerd.
  Deze mensen gaan binnen nu en omstreeks vier jaar dood, als zij niet al zijn overleden door de gifspuit.
  Dus de depopulatie van de wereldbevolking als doel van de satanische elite, is nu wel bereikt!
  De wereld moet NU stoppen met de wereldwijde massamoorden via de gifspuiten.
  Want op een uitgestorven aardbol gaan de weinige overlevenden door hun GERINGE aantal ook absoluut ten onder!!!

 2. Wat is er allemaal waar !!! voor mij DE grote vraag …ken veel gevacxte personen gezonde en minder gezonde en zelfs heel oude ..en NIEMAND is ook maar ziek of heeft problemen !!? ook niet die het eerst waren !..ik heb zelf jaren een medicijn genomen dat maar 12 weken was aangeraden ! steeds weer voorgeschreven zonder controle ! als je de bijwerkingen leest begin je te zweten !…maar heb nooit ook maar iets ondervonden !! en ondanks heel verslavend zoals gezegd heb ik het in 3 weken afgebouwd zonder problemen !…mijn punt is het KAN allemaal die dingen doen ..maar hoe veel gebeurd het uit eindelijk !!! word het hier ook niet allemaal zo opgeblazen zoals covid !! …tis toch allemaal erg zwart wit !!!

  • Ik ken 2 personen die zijn gevaccineerd. Mijn buurvrouw heeft weer last van chronische pijn aan haar knie, terwijl zij dit al jaren niet meer heeft gehad. De andere persoon blijkt plotseling slechte longblaasjes te hebben nadat zij na het vaccin kortademig werd.
   Enfin bovenstaand kan toeval zijn maar ik las reeds van anderen dat het hen opviel dat bij gevaccineerden oude klachten terugkeerden, zoals ook bij mijn buurvrouw.
   Verder moet het griepseizoen nog beginnen in NL en dan wordt duidelijk of gevaccineerden hier ook massaal ziek worden zoals in andere landen.

  • Het ligt eraan wat je verstaat onder geen bijwerkingen en kan je ze herkennen? In mijn omgeving ken ik twee mensen, jongeren, die positief waren getest, wat ziekjes zijn geweest en goed zijn hersteld. Ik ken al meer mensen die auto-immuunreacties ontwikkelden na vaccinatie, met neurologische uitval, blindheid en zichtsverlies, rode ontstoken ogen. Herseninfarcten, hersenbloedingen, hartinfarcten. Ik ken één iemand die binnen 24 uur in elkaar zakte na vaccinatie en een week op de IC heeft gelegen. Ik kan er ook een aantal opnoemen die heel ziek zijn geweest door het vaccin. Zeer zware hoofdpijn, heel hoge koorts en druk op de borst. Allemaal mensen onder de 60 jaar. Sommige bijwerkingen en of werking moet zich nog voordoen wanneer het immuunsysteem eenzelfde variant tegen gaat komen. En ja, ik zie ook genoeg mensen die ogenschijnlijk nergens last van hebben. Maar elke bijwerkingen voor mensen onder de 70 is een ernstige bijwerkingen wanneer dit door corona zelf nooit was opgetreden.

  • Pharma Maffia afhankelijke, zoveel als mogelijk onvruchtbare ‘S.M.A.R.T. – Grid’ Kids, wanneer ze althans niet per ommegaande bezwijken. Tenslotte zijn degenen die dit alles gestalte geven ervan overtuigd dat er teveel mensen zijn die hen voor de voeten lopen. Iets wat een menigte hen na roeptoetert want dat hebben ze op de Tell A Vision gezien en dan is het waar dus helpen ze hun jonkies braaf aan de spuit want ‘we doen het voor elkaar’.

 3. De satanische globalistische elite (1%) willen de aarde voor zichzelf alleen.Daarvoor moet eerst 90% van de wereldbevolking uitgemoord worden,de overige 10% dient als slaven.Het uitmoorden gebeurt momenteel met de dodelijke corona vaccinazi,s (killswitch) eventueel i.c.m. oorlog(en)

 4. Het “vaccineren” is niet om ons te beschermen maar om het 5G netwerk maximaal te kunnen benutten. Heeft u constant hoofdpijn, duizeligheid of soortgelijke evenwichts problemen? Dd kans dat het 5G is welke in sterkte word opgevoerd is de meest grote kanshebber, vooral omdat het door heel Nederland maar feitelijk de hele wereld plaatsvind.
  Ik heb een wespennest in de schuur, maar ze zijn zo traag en totaal nul agressie, zelfs als ik de stofzuiger bij het nest hou en ze massaal erin worden gezogen doen de overigen NIETS. Vogels liggen overal dood of lopen op de weg en vliegen niet op als je komt aanrijden…..niet normaal….

  Als mens zijn we gevoelig voor trillingen, en 5G is vrij absurd qua trillingen. Als mens zijn we een soort lopende batterij, door de zouten en zuren en andere stoffen in ons lichaam. Met inspuiting van grafeen worden we een ontvanger en mogelijk een zender. Uw mobiel heeft als basis om te zenden en te ontvangen een miniscuul stukje steen wat stroom krijgt om gegevens op te slaan en te geven, wat denkt u dat een lichaam kan doen….

  De inspuiting en alles eromheen is de camouflage om 5G en de mens te koppelen. En dan kan selectief een groep worden geisoleerd of gewoon afgemaakt. Feitelijk is de inspuiting een permanente ketting waaraan mensen komen te liggen. Een onzichtbaar koord, zoals Annie M.G. Schmidt het ooit beschreef in de schillenschuit.
  Daarom zijn al die regeringslui overal zo fanatiek. Hun macht en ego mogen doorgaan en niemand kan er iets tegen doen. De enige zwakten zijn stroom, communicatie van de leiding en hun eigen leven en leefomgeving.

  Ach ja, logisch gezien is de wereld te vol, dus het punt van de dieren opdrijven en de afgrond in jagen heeft wel een prehistorisch en praktisch/logisch tintje. Daarna is de wereld schoon en relatief leeg en dat schept met de huidige kennis weer veel mogelijkheden….

  Alufolie jas en broek en hoed is misschien nog niet zo’n slecht idee….

 5. p.s. de protesten van “anti vaxx-ers” etc. heeft als basis oorzaak een verlies van vertrouwen in regergine n politiek, en instanties. Dat is logisch gezien de leugens, het bedrog en het doofpot systeem.

  Dit is volledig de eigen schuld van de machthebbers en hun ambtenaren aopparaat. Als liegen en bedriegen de nieuwe normaal is en het gaat maar lang gennoeg en openlijk door, dan zal op termijn zelfs de meest verstokte slaaf nog wakker worden.

  Het vertrouwen in de rechterlijke macht en de overheden is voor een deel van de bevolking permanent verloren, willekeur en corruptie en verzwijgen zijn daar de oorzaak van. Het zogenaamde bonnetje van Teeven, het inlegvel bij het verdrag van Lissabon, het zijn slechts 2 gevallen uit ene lange3 reeks gezichts en reputatieverlies van politiek en regering op regering.

  Wij hebben een revolutie nodig willen we in vrijheid en als mens kunnen leven.
  Een grote schoonmaak in zowel politiek als ambtenarij.
  Wanneer wet en recht word genegeerd omdat niemand zich er nog iets van aantrekt, dan KAN de mens en burger niet anders dan het systeem ten grave dragen.

  Dat is logica, maar ook onvermijdelijk. De geschiedenis heeft dat eeuw na eeuw aangetoond.

  Laat de revolutie beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in