Pixabay

Niet alleen recente onderzoeken uit Engeland, maar ook de laatste cijfers uit Oostenrijk laten een aanzienlijke stijging zien van het aantal sterfgevallen in de laatste week van juli: tussen 18 en 31 juli stierven vijf keer zoveel mensen als gemiddeld tussen 2015 en 2019. Alleen al in de voorlaatste week van juli stierven 1.830 mensen – een kwart meer dan gemiddeld tussen 2015 en 2019. Wie een verband met vaccinatie hier niet als duidelijk of op zijn minst mogelijk wil zien, sluit zijn ogen voor de werkelijkheid, bericht het Oostenrijkse nieuwsorgaan Wochenblick.

15 procent meer sterfgevallen dan in Corona-jaren

De concrete cijfers spreken voor zich. In de laatste week van juli zijn in heel Oostenrijk 1.706 mensen omgekomen – 15 procent meer dan het gemiddelde. Het sterftecijfer was ook hoger dan in de eerste twee Corona-jaren 2020 en 2021. Met 6.672 doden was het sterftecijfer 11 en 15 procent hoger dan in dezelfde periode in respectievelijk 2021 en 2020. Telkens wanneer de mainstream media hierover berichten, spreken zij gewoonlijk hun verbazing uit en zijn zij volkomen onwetend over de oorzaken van deze sterke stijging.

De “hittegolf” zou de schuldige zijn – of anders Corona

Als verklaring nemen de regeringsgezinde vaccinatievoorstanders dan hun toevlucht tot de “hittegolf” van de laatste weken, die tussen 20 en 25 juli in alle deelstaten voor deze maand recordtemperaturen veroorzaakte. Hittegolven leiden gewoonlijk tot een toename van het aantal sterfgevallen, zeggen zij. En natuurlijk mag Corona zelf niet onvermeld blijven – hoewel Omicron wereldwijd bijna alleen maar onschadelijke ziekteverlopen veroorzaakt.

  Geen genade voor de lockdowners

Omdat het aantal covid-gevallen ook ongewoon hoog is – dit jaar was er “al een grote infectiegolf in de zomer” – wordt opnieuw gezegd dat de sterfte aan het virus te wijten is,  maar wat hoogstwaarschijnlijk op de eerste plaats veroorzaakt werd door de vaccinatie ertegen. In juli stierven 320 mensen aan Corona, vijf en zeven keer zoveel als in 2021 en 2020.

Afgezien van het feit dat het niet altijd mogelijk is te zeggen of de getroffenen met of door Corona gestorven zijn, en dat de uiterst milde Omicronvariant nog niet tot een noemenswaardige oversterfte heeft geleid, is de iets sterkere hitte zeker geen plausibele reden voor zo’n opvallende toename van het aantal sterfgevallen – althans niet als de directe oorzaak ervan en in dit volume.

Vaccin Aids als oorzaak?

De bijwerkingen van de COVID-19 vaccinaties blijken dus weer eens de grote olifant in de kamer te zijn waar men niet over durft te praten. Dat een immuunsysteem dat verzwakt is door meerdere inentingen vatbaarder is voor ziekten en er minder goed tegen kan, zou iedereen nu toch wel moeten weten. Maar vaccinaties worden niet eens terloops genoemd als zelfs maar een rudimentair aannemelijke oorzaak. In plaats daarvan gebruiken zij wat in hen opkomt.

Het zijn dezelfde afgezaagde gemeenplaatsen die sinds het begin van de vaccinaties eind 2020/begin 2021 naar voren zijn gebracht. Terwijl zelfs in Duitsland de bijwerkingen steeds openlijker besproken worden, zelfs door de publieke omroepen, houden ze in Oostenrijk blijkbaar vast aan het vaccinatietaboe. Het land wordt tenminste niet meer bedreigd met verplichte vaccinatie, die in Duitsland nog steeds boven de bevolking hangt als het zwaard van Damocles van het Coronaregime, dat nog wel even door zal gaan.

  Vaccinzeloten smeken om vergeving nadat ze de levens van miljoenen mensen hebben verwoest

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wil je de effecten zien van de COVID injecties in autopsies? Deze wetenschapper laat het je zienVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs het Westen zijn eigen dood aan het faciliteren?
Volgend artikelDe laatste blanke wordt gedood door diversiteit
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Beste Mensen

   Lies
   Heel kort en Super krachtig uitgelegd
   Super
   Hartklep gaat kapot als stukjes klonters langs door het klep moeten gaan

   Eigen ervaring
   Heel pijnlijk

   In de winter zal omdat die klonters dan de bloedvaten zullen afdichten
   Niet meer vloeiend mee gaan
   Het Hart overbelasten
   Als gevold bloed aders spattingen scheuren
   Welk dus zal leiden tot de dood

   Alles is heel eenvoudig en zo simpel
   Als men het maar wil zien

   Dank U

 1. Interessant is de visie van Bechamp die gelijktijdig met Pasteur een onderzoek deed naar ziektes. Pasteur werd geloofd en hieruit volgt de virus theorie. Logisch misschien omdat deze theorie een verdienmodel voor de pharmaceutische industrie werd. Toch, en ik ben geen medicus, spreekt de theorie van Bechamp mij erg aan.

 2. ik zie geen sterfgevallen in mijn stad en hier wonen tientallen 80 jarigen met 3 en 4 prikken ikzelf geen prikken
  waar halen jullie deze vandaan graag echte bewijzen niet uit Australië maar duidelijk hier in Europa, dus keiharde bewijzen en namen.

 3. Ik werk in het ziekenhuis en zie wel veel collegas die geprikt zijn vaker ziek worden. Zij testen dan positief op covid en voelen zich flink ziek. Gevolg hiervan is dat er grote gaten in de bezetting vallen die niet goed zijn op te vullen. Ook zie ik meer agressieve kanker ontstaan binnen de prive omgeving. Binnen minder dan een jaar 3 mensen hieraan overleden. Of dit gifprikgerelateerd is, kan ik niet zeggen maar het zet wel aan het denken. Er klopt iets niet. Zelf heb ik geen prikken gehad.

 4. Vroeger waren we ook ziek, en moe en overwerk, burnout. Verkoudheid, grieperig buikkrampen, blaasontsteking… we bleven doorwerken, omdat we schrik hadden voor ontslag. En uitgemaakt te worden voor profiteur en plantrekker.

  Dat ziek zijn nu, zie ik als een manier van onthaasten. De mensen lopen zichzelf voorbij. Ratrace.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in