Pfizer heeft de medische wereld versteld doen staan door de overname van Seagen, een klein farmaceutisch bedrijf dat turbokankers behandelt en nauwelijks $2 miljard per jaar verdient, af te ronden.

De overname betekent dat Pfizer het grootste oncologiebedrijf ter wereld wordt, dat in staat is om de meeste turbokankers te behandelen die worden veroorzaakt door mRNA-vaccins.

De aard van de overname heeft echter veel mensen op hun hoofd doen krabben. Waarom zou Pfizer, overspoeld door de enorme winsten die het heeft geoogst met zijn mRNA-vaccin, $43 miljard teveel betalen voor een klein bedrijf dat medicijnen tegen kanker maakt?

Pfizer heeft het geld niet nodig. Het zal ook $31 miljard aan schulden aangaan alleen maar om Seagen te kopen. Iedereen neemt dit klakkeloos aan. Maar er schuilt iets heel sinisters in de details van deze deal.

Wat gebeurt er hier?

Ten eerste moet worden erkend dat Pfizer (en Moderna) COVID-19 mRNA vaccins met een ongekende snelheid in de wereldgeschiedenis turbokankers veroorzaken.

Gebaseerd op beschrijvingen van gevallen van turbokanker in meer dan 30 medische artikelen, zijn hier de Top 5 turbokankers die we zien in aantallen bij mensen die gevaccineerd zijn met ten minste één mRNA-prik:

Lymfoom (verschillende typen)
Hersenkanker (meestal glioblastoom)
Borstkanker (meestal triple negatief, stadium 3/4)
Darmkanker (stadium 4)
Longkanker (stadium 4)

De top 10 van turbokankers op basis van het aantal getroffen mensen (in willekeurige volgorde):

Leukemieën (slechtste prognose)
Melanomen (Stadium 4)
Sarcomen (stadium 3,4)
Testiculair/ovarium (snelle progressie, stadium 1-4)
Nieren (RCC stadium 4)

De nieuwe overname van Pfizer brengt hen van de mogelijkheid om twee van deze turbokankers te “behandelen”, naar de mogelijkheid om zeven van de 10 kankers te behandelen. Niet slecht voor een bedrijf dat de markt wil veroveren door dezelfde problemen te behandelen die het zelf veroorzaakt.

  Recent interview met advocaat Reiner Fuellmich: "De inentingen zijn verricht om de wereldbevolking te verminderen en het lijkt er ook op dat vaccinatie wordt gebruikt om te zien hoe ons DNA het best kan worden gemanipuleerd"

Maar het wordt nog erger. Albert Bourla, CEO van Pfizer, gaf een interview aan de media over de overname van Seagen ter waarde van $43 miljard. Hier zijn de belangrijkste punten uit zijn interviews:

– 33% van de mensen zal in de toekomst turbokanker krijgen (daar is hij zeker van)
– Hele families zullen worden getroffen (nogmaals, hij is er zeker van)
– De nieuwe kankerbehandelingen zijn als “raketten” die “de meeste” turbokankers zullen treffen
– Pfizer zal ze produceren op een schaal die nog nooit eerder is vertoond.
– Tegen 2025 zal Pfizer “een wereldwijd netwerk hebben.”
– “We hebben een zeer snelle manier om klinische onderzoeken te voltooien”.
– Zal “OP SCHAAL” geproduceerd worden, “net als mRNA.”

Denk eens na over wat Bourla met deze informatie vertelt. Waarom zou welk bedrijf dan ook kankerbehandelingen moeten produceren op een schaal die nog nooit eerder is vertoond? Waarom zou uitgerekend Pfizer bereid zijn om tientallen miljarden dollars in te zetten op turbokanker dat de komende jaren wereldwijd exponentieel blijft groeien?

Volgens de analyse van Seeking Alpha zal Pfizer minstens tien jaar nodig hebben om break-even te draaien met deze deal. Financieel gezien heeft deze overname van 43 miljard dollar geen zin voor Pfizer.

Tenzij Bourla en zijn trawanten iets weten over de toekomst dat ze ons niet vertellen.

Via Dr. William Makis en Thepeoplesvoice.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan dodenVolg Frontnieuws op Telegram

  Wat gebeurt er als een ongevaccineerd persoon een getransplanteerd orgaan krijgt van iemand die meerdere COVID-vaccinaties heeft gehad?

Lees meer over:

Vorig artikelWe staan voor een demografische ineenstorting van epische proporties
Volgend artikelPfizer classificeert zijn eigen mRNA-product als “giftig”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Ontkennen dat het ‘vaccin’ bijwerkingen heeft en ondertussen een nieuwe tak van industrie opzetten om diezelfde bijwerkingen te behandelen. Hoe kan hij anders nu al weten hij dat het lucratief gaat zijn?

  Bourla heeft ‘daderkennis’ zoals dat in opsporingskringen heet..

  • en de gekochte MSM zal hun prijzen en wat een goedheid en blablabla.

   dit soort inhumane mens zal van dee aarde moeten verdwijnen en daarbij zal het volk een handje moeten helpen.

 2. Dat tuig is uiteraard niet te vertrouwen. Eerst een gifprik op de markt brengen die o.a turbokanker veroorzaakt om vervolgens kanker ” medicijnen ” te fabriceren.
  Hiermee wordt m.i bedoeld, giftige kankermedicijnen om de patienten nog sneller de dood in te jagen.
  Wereldwijde genocide is immers het ultieme doel van de deep state.

 3. Hoe zou ons leven zijn zonder de farmaceutische industrie die de problemen eerst zelf maakt om ze later te bestrijden .
  Dus dit begrepen kunnen we zonder hun.
  Let goed op wat u eet.

 4. Albert Bourla is een Joodse seriemoordenaar, wereldwijd is er weinig animo om dit stuk uitgekotst kosher stront voor een tribunaal te brengen wegens misdaden tegen de menselijkheid, groothandelaar in menselijk leed.

 5. In de Aquarius periode gaat het over liegen. Hoe dan?????

  Zitten we nog steeds met hetzelfde gesteggel. Hierbij zou je jezelf af moeten vragen waarom zou je mensen onder controle willen houden als je jezelf niet eens onder controle kan houden en bakken met geld uitgeeft ECB TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld?????

  Banken zijn overal om aan het vallen, in de USA maar dat is ook gelinkt aan de EU.

  ❌ DE STAAT DER NEDERLANDEN EN WASHINGTON D.C. IS FAILLIET BESTE MEDELANDERS!

  Washington D.C. is failliet, de Staat der Nederlanden is daarom ook failliet. De Belastingdienst in Heerlen is bij de Kamer van Koophandel uitgeschreven. Alle wetten zijn nu ongeldig, incl. die van de EU, de VN (UN) en de NATO. Vandaar het vertrek van Rutte, Kaag, Hoekstra etc.

  Wanneer de (r)overheid opnieuw hun wetten en regels oplegt aan U, aan de bevolking betekent dit dat er een stille coupe is geweest, oftewel een staatsgreep.

  De plannen die ze op de agenda hebben staan zijn: Ze plannen het zelf…..

  Disruption of the Global Financial System……??????
  https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

  Verantwoordelijkheid nemen over je eigen actie maar dat doet ze niet.

  Met als gevolg. MISDADEN TEGEN DE MENSHEID
  Een overzicht van wrede misdaden tegen de mensheid, gepleegd door de globalistische financiële elite, die aan het hoofd staat van het WEF, de WGO, de VN, het IMF, de BIS en andere organisaties. Van georganiseerde pandemieën en oorlogen tot klimaatoorlogsvoering en massale gedachtencontrole.
  https://stopworldcontrol.com/nl/misdaden/

 6. Hoe dan?

  Banken zijn overal om aan het vallen, in de USA maar dat is ook gelinkt aan de EU.

  ❌ DE STAAT DER NEDERLANDEN EN WASHINGTON D.C. IS FAILLIET BESTE MEDELANDERS!

  Hierbij zou je jezelf af moeten vragen waarom zou je mensen onder controle willen houden als je jezelf niet eens onder controle kan houden en bakken met geld uitgeeft ECB TECHNISCH FAILLIET met een schuld van 300.000.000.000.000 dollar schuld????? Verantwoordelijkheid nemen over je eigen actie maar dat doet ze niet.

  Washington D.C. is failliet, de Staat der Nederlanden is daarom ook failliet. De Belastingdienst in Heerlen is bij de Kamer van Koophandel uitgeschreven. Alle wetten zijn nu ongeldig, incl. die van de EU, de VN (UN) en de NATO. Vandaar het vertrek van Rutte, Kaag, Hoekstra etc.

  Wanneer de (r)overheid opnieuw hun wetten en regels oplegt aan U, aan de bevolking betekent dit dat er een stille coupe is geweest, oftewel een staatsgreep.

  De plannen die ze op de agenda hebben staan zijn:MISDADEN TEGEN DE MENSHEID

  Een overzicht van wrede misdaden tegen de mensheid, gepleegd door de globalistische financiële elite, die aan het hoofd staat van het WEF, de WGO, de VN, het IMF, de BIS en andere organisaties. Van georganiseerde pandemieën en oorlogen tot klimaatoorlogsvoering en massale gedachtencontrole.
  https://stopworldcontrol.com/nl/misdaden/

 7. Geen nieuws, Stella Kyriakides van de EU had dat VOOR Corona al aangeven dat er een ernorme toename in Kanker zou komen, dus toen Dr. Bakhdi dat schreef tijdens Corona en de vacijns was dat voor mij 1+1.

 8. Ik ben zeer blij met mijn overtuiging mezelf niet te laten vaccineren.
  Overigens niemand van mijn gezin.
  Iets wat opgelegd wordt en min of meer verplicht omdat je overal buitengesloten werd wekt argwaan.
  Een werkelijk goed product verkoopt zichzelf
  Hoogste tijd om de farmaceuten aan strenge banden en controles te leggen.
  Door onafhankelijke mensen die ook weer gecontroleerd worden dat ze niet omgekocht worden.
  Misdaden tegen de mensheid zijn dit

 9. Gegarandeerd succesvol.

  Nergens verantwoord voor zijn, en maar geld tellen, dankzij “alle partners in crime”.

  Zouden het toch ruimtewezens zijn?

  Het gaat maar door, tot “wij” stop zeggen.
  Onze volksvertegenwoordigers van hun plek zetten, en een ander soort regering installeren.

  Soros zal zijn wereldnatuurpark krijgen.

  Het zal op de kale verbrande vlakten lijken, verlost v.d. vernietigende kracht ” de mens”.

  Zelfs degenen die denken boven het menselijk tas te staan, overleven deze teloorgang niet.

  Een troostvolle gedachte m.I.z.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in