Vaccinatieramp dreigt – Deskundigen “ongerust”: meer infecties en sterfgevallen na meer vaccinaties

1
Pixabay

Om zoveel mogelijk mensen ertoe aan te zetten zich te laten vaccineren, werd de illusie gewekt dat na een voldoende vaccinatie van de bevolking het leven weer mogelijk zou zijn zoals het was “vóór Corona”. “Samenzweringstheoretici” waren zich er echter van bewust dat de “door vaccineren” agenda natuurlijk doorgedrukt zou blijven worden, parallel aan de “Build Back Better” van de samenleving agenda dankzij Corona. Een terugkeer naar een normale situatie wordt helemaal niet overwogen, bericht unser-mitteleuropa.com.

De disciplinering zal doorgaan – ieder mens is nu een gevaar

Met andere woorden: de disciplinaire maatregelen, waaronder de gedeeltelijke beperking van de fundamentele burgerrechten, zullen uiteraard worden voortgezet. Soms meer, soms minder. Nu bijvoorbeeld voor de zomer, wanneer zoals bekend het aantal geïnfecteerden net als vorig jaar massaal daalt (zonder vaccinaties), zullen bepaalde versoepelingen ruimhartig worden toegestaan. Maar altijd met de toevoeging. Voorzichtig, iedereen kan nog steeds een gevaar zijn als virusverspreider en iedereen kan geïnfecteerd worden. Ongeacht of je ingeënt bent of niet. Gezonde mensen moeten bang zijn voor gezonde mensen.

Seizoensgebonden afname van infecties wordt geherinterpreteerd als vaccinatiesucces

De seizoensgebonden daling van het aantal gevallen zal natuurlijk worden gepresenteerd als een succes van de vaccinatie, de groep van degenen die moeten worden gevaccineerd moet ook worden uitgebreid tot kinderen, zodat in de herfst dan “alles weer goed is”. Vooral voor de farmaceutische industrie. We herinneren ons: ook vorig jaar waren er in de zomer nauwelijks infecties zonder vaccinaties.

Ramp dreigt: infectiecijfers stijgen op de plaatsen waar de meeste vaccinaties zijn uitgevoerd

  Gevaccineerde Italianen verbranden hun Covid-19 vaccinpaspoort uit solidariteit met de ongevaccineerden

Helaas doet zich nu het geval voor dat, ondanks het warme seizoen, het aantal geïnfecteerden dramatisch toeneemt onder mensen die al gevaccineerd zijn. Zoals al in verschillende media werd gemeld, waren er bijvoorbeeld 1.800 nieuwe infecties bij vermeend geïmmuniseerde mensen in Keulen. Op 12 mei waren daar 2.611 mensen positief getest. Op zondag (9 mei) waren het 3.444 mensen. Het explosieve feit is dat 1.789 van degenen die met het Coronavirus zijn besmet, reeds een vaccinatie hadden gekregen. Zoals gemeld door de Bild-Zeitung liepen 1.335 mensen een infectie op ondanks de eerste vaccinatie en 454 ondanks het feit dat zij al een tweede vaccinatie hadden gekregen. Zo is de helft van de in Keulen gerapporteerde Corona-geïnfecteerden toe te schrijven aan mensen die reeds gevaccineerd zijn. En dat terwijl in Keulen nog niet eens de helft van de bevolking is ingeënt. Je hoeft geen wiskundig genie te zijn om te weten dat er iets mis is.

Cijfers die niet langer kunnen worden afgedaan als statistische normaliteit, maar zelfs deskundigen voor een raadsel stellen. Het hoofd van de Keulse gezondheidsdienst, Johannes Nießen aan BILD:

“Het is niet normaal dat je ondanks vaccinatie geïnfecteerd raakt. Ik maak me zorgen over deze cijfers”.

Het aantal gevallen is echter “beheersbaar”, voegt hij eraan toe:

“Zolang het er zo weinig zijn, is wat er gebeurt beheersbaar. We blijven de situatie volgen, maar tot nu toe hebben deze gevallen geen gevolgen gehad voor ons vaccinatieschema”.

Nießen weet ook nog iets positiefs te vinden over de vaccinaties:

“Iedereen die ondanks vaccinatie is geïnfecteerd, ervaart gewoonlijk een mild beloop van de ziekte”.

Dit geldt echter ook in de meeste gevallen voor niet-ingeënte mensen. Alleen deze mensen dragen niet het risico van vaccinatieschade. Een beschadigd immuunsysteem inbegrepen.

  Brits model keek uit naar haar AstraZeneca-vaccin - sterft aan 'zeer zeldzame' bloedstolsel

Vaccinatie problemen waren voorspelbaar

Alleen ‘vaccinsceptici’, ‘Covidiots’ en andere ‘complottheoretici’ verwonderd dit niet. Onze redactie heeft bijvoorbeeld de afgelopen maanden een groot aantal artikelen gepubliceerd waarin wij dit voorspelden zelfs zonder kristallen bol en ziener-achtige vermogens. We hoefden alleen maar de deskundige adviezen van serieuze wetenschappers en artsen ter harte te nemen in plaats van ons gek te laten maken door de “serieuze media” en politici die de allesoverheersende belangen nastreven. Een voortdurend spervuur van de media dat nu al 14 maanden duurt, heeft ertoe geleid dat veel mensen niet meer in staat zijn feitelijk na te denken.

Nu de feiten:

Laten we de statistieken van het aantal sterfgevallen eens vergelijken en Zweden afzetten tegen de vice-wereldkampioen vaccinatie Chili. Ook de statistieken van Duitsland en Oostenrijk bewijzen dat er ondanks de lockdown geen relevante verschillen met Zweden kunnen worden gevonden (vergelijk Zweden met Oostenrijk – beide landen hebben ongeveer dezelfde bevolking). En zelfs in Hongarije, waar ze bijzonder trots zijn op hun hoge vaccinatiegraad, zien de statistieken er allesbehalve rooskleurig uit. In vergelijking met de hier getoonde waarden voor de andere landen bevestigt dit de veronderstelling dat vaccinaties niet opleveren wat wordt beloofd.

Statistieken Covid sterfgevallen Zweden

Statistieken Covid sterfgevallen Duitsland

Statistieken Covid sterfgevallen Oostenrijk

Statistieken Covid Sterfgevallen Hongarije

Bron van de bovengenoemde statistici: Center for Systems Science and Engineering (CSSE) aan de Johns Hopkins University.

Hier nog een diagram van Owid dat de aantallen laat zien, waaruit blijkt dat in landen met een hoog inentingspercentage, het aantal sterfgevallen toeneemt.

  Covid "vaccins" veroorzaken microbloedklonters bij miljoenen... en er is geen medische oplossing

Hierboven gegeven: gevaccineerd per 100 inwoners.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen

Vorig artikelAls u weemoedig denkt dat de Coronacrisis snel voorbij zal zijn, stel ik voor dat u uw perspectief verandert
Volgend artikelVertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. De hoeveel vaccinatie spotjes op tv valt echt heb.
    Alleen samen komen we er uit.
    Afstand houden, handen wassen en mondkapjes dragen.
    In goed in mekaar gezette filmpjes over een vrije samenleving, waar je mee wordt bestookt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in