Dr. Harriet “The SkepDoc” Hall, auteur van een blog over wetenschapsgeneeskunde waarin anti-vaxxers en alternatieve geneeswijzen worden bekritiseerd, is vorige week plotseling in haar slaap overleden, bericht Jim Hoft.

Dr. Hall is een gepensioneerde luchtmacht-arts en -chirurg die schrijft over pseudowetenschap en twijfelachtige medische praktijken.

“Dit is Kirk Hall, Harriet’s echtgenoot. Ik weet dat Harriet’s werk door velen van u werd gevolgd en bewonderd. Het is met grote droefheid dat ik u moet vertellen dat mijn geliefde vrouw vannacht rustig en onverwacht in haar slaap is overleden,” schreef Harriet’s echtgenoot op Facebook.

“Op dit moment zou ze u waarschijnlijk gewoon vragen om een vriendelijke gedachte voor haar te hebben, lief te zijn voor elkaar en haar geloof in de waarheid te blijven steunen,” voegde het bericht eraan toe.

Bron

“Als hoofdredacteur van Science-Based Medicine ben ik zeer bedroefd onze lezers te moeten meedelen dat Dr. Harriet Hall gisteravond onverwachts is overleden,” aldus Ron Jette, hoofdredacteur van Science-Based Medicine.

Ron Jette stuurde een e-mail waarin hij het overlijden van Dr. Hall aankondigde:

Met diepe droefheid meld ik u dat mijn goede vriendin, Dr. Harriet “SkepDoc” Hall, gisteravond in haar slaap rustig en onverwacht is overleden in Seattle.

Kirk Hall, Harriet’s echtgenoot, heeft mij vriendelijk toegestaan u op de hoogte te brengen van Harriet’s overlijden.

Wij werkten momenteel aan de januari-editie van de nieuwsbrief en die laatste editie zal in de komende dagen worden bezorgd.

Als u, net als zij, gelooft in waarheid en op wetenschap gebaseerde geneeskunde – en ik weet dat u dat doet – denk dan alstublieft aan haar. Ik zal haar erg missen en ik weet dat u dat ook zult doen.

Dr. Harriet Hall was een voorstander van het vaccinatiemandaat en tegen alle natuurlijke geneesmiddelen.

  Booster syndroom: Natuurarts slaat alarm over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen

“Overweegt u een tweede booster voor COVID-19? Bekijk mijn SkepDoc’s Corner op Skept Inquirer om te ontdekken waarom ik zeg dat uw beslissing een volmondig JA moet zijn!” schreef ze in een bericht.

Hieronder vindt u enkele van haar blogberichten:

Na haar overlijden speculeerden velen dat de Covid-vaccinatie een rol speelde bij haar plotselinge dood.

In 2021 kondigde Dr. Hall aan dat ze haar derde dosis van het Pfizer COVID-vaccin had gekregen.

“Mijn man en ik (beiden ruim boven de 65) hebben net onze derde dosis COVID-vaccin gekregen. Het Pfizer-vaccin is gratis bij Safeway voor iedereen. Erg handig en slechts een korte wachttijd. Geen afspraak nodig.”

De collega’s van Dr. Hall en zijn weduwe waren woedend over deze beweringen dat zij stierf door het COVID-vaccin.

“Nadat Dr. Harriet Hall vorige week overleed, begonnen antivaxxers de schuld te geven aan COVID-vaccins. Science Based Med’s Dr. David Gorski overstijgt zijn woede om deze samenzweringstheorie te verklaren,” aldus een tweet.

“Nadat ik over de eerste schok en het verdriet heen was die me overvielen nadat ik vorige week hoorde van de onverwachte dood van onze vriendin en collega Dr. Harriet Hall, moet ik bekennen dat, net als het geval was met de hartstilstand van Buffalo Bills safety Damar Hamlin op het veld die hoogstwaarschijnlijk het gevolg was van commotio cordis, mijn volgende gedachte was hoe lang het zou duren voordat antivaxxers haar onverwachte overlijden gingen wijten aan COVID-19 vaccins,” schreef Gorski.

Kirk Hall, de echtgenoot van Dr. Hall reageerde op het rapport:

  Amerikaanse artsen willen dat ongevaccineerde patiënten sterven, zegt verpleegster

“De antivaxxers zijn een walgelijke, verachtelijke groep die in staat lijkt te zijn om de diepste niveaus van verdorvenheid te bereiken om hun agenda door te drukken. Harriet had al vele jaren voor de Covid-19 pandemie een zwakke gezondheid. Enkele jaren geleden nam ik alle huishoudelijke taken over nadat ze in San Francisco en in SeaTac binnen een week black-outs kreeg en viel. Onlangs heeft Harriet’s arts in het Madigan Army Medical Center haar laten onderzoeken op mogelijk congestief hartfalen. Uit een zeer recent echocardiogram (we hebben de volledige resultaten nog niet ontvangen) bleek dat ze lekkage had in twee van haar hartkleppen. Ze had ook een voorbijgaande hartritmestoornis van vele jaren. Geen van ons beiden heeft Covid-19 gehad en Harriet’s blootstelling aan het leven buitenshuis was de laatste jaren beperkt tot bezoeken aan haar arts en tandarts.”

Na het overlijden van Dr. Hall stroomden de eerbetuigingen via de sociale media binnen:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze hebben een 8 maanden oude baby gevaccineerd met beide doses van het Pfizer-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

  Matt in Melbourne - Regeringscontrole is buiten zinnen

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Hoofd Wagner PCM onthult geheim van succes in Soledar
Volgend artikelVoormalige Franse vrijwilliger in Oekraïne vraagt asiel aan in Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

  • Dacht ik net ook, weer een pusher minder , ze zijn wel erg lomp want ze blijven gifprikken ondanks dat zulke mensen de universiteit hebben gedaan. Zo bewijst maar weer dat je niet perse mee r verstand hebt als je goed hebt gestudeert, sommige mensen worden der lomp van blijkbaar want alleen lompe mensen laten zich vaxen. Basta🙅‍♀️

   • @ Greet januari 17, 2023 at 12:01,
    Veel mensen die hoger opgeleid zijn, hebben hun lesstof aangenomen als de enige waarheid. Het is meer een opleiding in gehoorzaamheid aan dat betreffende leerstof. Daar de zogenaamde medische wetenschap aan elkaar hangt van aannames, maar niet met harde feiten en bewijzen. Wat die mensen allemaal missen is de praktijk, in theorie is in principe alles mogelijk. Deze fictie behoeft dan ook niets met de werkelijkheid te maken hebben en als er dan mensen zijn die de gehoorzaamheidsopleidingen niet hebben genoten, maar zich meer richten op de praktische uitwerkingen van de natuurlijke ingrediënten botst dat met elkaar. Want vanuit de regeringen wordt er meer gewicht gegeven aan die mensen die de gehoorzaamheidstesten hebben ondergaan, dan de praktijk mensen.

  • Wat betreft het eren van haar: haar ‘geloof in waarheid’ kan probleemloos gewijzigd worden in haar ‘geloof in leugen’. Verder besteed ik dus maar geen aandacht meer aan haar.

 1. Ze probeerde wakker te worden echter door de productie van o.a. cortisol maar haar reeds kapot gespoten hart kreeg een fatale opdoffer. Snij d’r maar eens open.
  Het is allemaal hoogopgeleid spul wat niet buiten het kader kan denken niet beseft dat technieken veranderen etc. Ze gaan allemaal hun ondergang vrijwillig tegemoet.

  • ‘Het is allemaal hoogopgeleid spul wat niet buiten het kader kan denken’

   Die zocht ik al even. Heel goed👍😂

   Zo ken ik ook een professor en een hoge piet bij de rabo. Allemaal zeer beperkt onderscheidingsvermogen.

   • Hoe hoger opgeleid ze zijn des te intenser is de conditionering !
    Ik zie dat in mijn eigen omgeving.
    Een van mijn buren is stratenmaker/bouwvakker. Wil geen proefkonijn zijn
    van Big Fharma.
    Een goede vriend van mij, hoog opgeleid, heeft zich ook al 3 maal laten prikken. En zo ken ik er nog een paar.
    Overigens in mijn eigen familie veel suffe prikkers en ze zijn aan de lopende band stront ziek. Totaal geen weerstand meer.
    Ze beginnen al te snotteren als ze iets uit de koelkast moeten pakken.

 2. Zoveelste media story,
  Dat de verdeeldheid moet aanwakkeren, oorzaak dood,wel of geen covid vaccin.
  bull shit! Interesseert mij niet.
  MI: Zij heeft geen vaccin genomen, heeft de holocaust gepromoot en is daar VET voor betaald.
  In Een optrekje op een eiland 🏝 zit madam van haar huurmoord geld te
  ‘genieten’
  in je persoonlijke omgeving; onderwijs, media, overheden, collega’s, gezondheidszorg
  🥼 enz. is van hetzelfde soort, veeeeel meer in aantal.

 3. Nou, ik ben niet ‘saddened by the news of her demise’. Dit soort fanatieke medische fascisten wenst ongevaccineerden hel en verdoemenis toe, tot aan gedwongen vaccinatie en kampementen. En als ze al het licht ooit zien, dan eisen ze onmiddelijk vergiffenis en menslievenheid van die verderfelijke anti- vaxxers. Ze mogen van mij allemaal de vinkentering krijgen. En nee, ik laat geen traan om hun dood.

 4. In plaats van met een inhoudelijke analyse te komen waarmee aannemelijk gemaakt zou kunnen worden dat haar dood niet door het vaccin is veroorzaakt komt men niet verder dan het aanvallen van “antivaxxers” en andere aantijgingen …

 5. Mevr. Harriet was dus niet bepaald gezond, gewoon ziek zeg maar. Kennelijk miste er iets aan kennis in haar lange medische carrière.

 6. Haar geloof in de waarheid blijven ondersteunen ? Werkelijk ? Welke waarheid ? Wie heeft het enig ware geloof ? Het is intussen een werkelijke religie die met wetenschap niets, maar dan werkleijik niets meer te maken heb.

 7. Heel opmerlijk is dat de grootste aanklagers van de niet voor covid gevacineerde mensen, uiteindelijk heel snel sterven.
  Ze was niet de eerste en zal zeker ook de laatste niet zijn die sterft vanwege hun antiepatie ten opzichte van niet gevacineerde mensen.
  God straf op een heel bijzondere wijze dat wordt wel steeds duidelijker zichtbaar, en om dit soort personen kan ik ook geen traan laten.

 8. In 1 van haar tweets schrijft ze: “denk niet dat ongevaccineerden domme idioten zijn maar probeer te begrijpen waarom ze die spuit niet willen”
  (min of meer vrije vertaling)
  En dat vind ik een goed standpunt want nergens in de media komen antivaccers aan het woord om uit te leggen waarom ze anti zijn. Dus in dit soort discussies komen de voordelen en de nadelen van de genspuit naar boven zodat het volk zelf kan kiezen welke kant ze op willen gaan, en hier zit nu juist het grote probleem waarom die discussies niet plaats vinden. Ik hoef dit niet verder uit te leggen denk ik.

 9. Mooi zo, another one bites the dust
  Zal er geen traan om laten, domme kut fascist
  En maar ageren tegen antivaxxers
  Blijkt wel dat gestudeerde mensen vaak heel dom en goedgelovig zijn

 10. Wij zijn experimentele gentherapie weigeraars, geen anti-vaxxers! Zonder open debat verzuip je uiteindelijk in je eigen aannamen. Vaarwel hermeneutisch geleerde dame.

 11. Ik heb steeds meer de hoop dat de wereld er over een tijdje toch wat mooier gaat worden, zeker nu dit soort idioten met hopen de pijp uit gaan.

 12. Ze was sowieso al ziek in haar hoofd. Maar het kwam niet door de prik hoor, echt niet.
  Toen corona zich aandiende werd ieder geval breed uitgelicht, iedere dode in het ziekenhuis kwam door corona, alles bijgehouden op het corona dashboard, dag in dag uit breed in het nieuws.
  Nu ze bij bosjes neervallen: we weten het niet. Och, is er oversterfte? Wat zou het toch kunnen zijn? Oh, ehhhhh, onderzoek? Nou, ehh, klimaatverandering, gasoven thuis, Kaagitis, syndroom van Hugo, holstrontverklontering? Oh, niets aan de hand mensen, doorlopen s.v.p. En waag het niet de gifprik te noemen, vuile ophitsers en complotdenkers!!!
  Liever een wappie dan een kudde-slappie.

 13. Natuurlijk GEEN biopsie gedaan, want het KAN TOCH NIET dat die mRNA spuit er wat met te maken heeft! Toch een nieuwe therapie DIE GEEN NADER ONDERZOEK NODIG HEEFT!
  Voor een ex-dokter een rare redenering!
  Ik ga toch de volgende uitspraak moeten geloven: hoe hoger opgeleid, hoe gemakkelijker te bewonderen! Wegens veel te ingewikkeld!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in