© World Economic Forum via Flickr, (CC BY-NC-SA 2.0).

Klaus Schwab heeft zich net als George Soros plotseling teruggetrokken uit de jaarlijkse top van het World Economic Forum in Davos, die van vandaag tot 20 januari wordt gehouden, bericht Baxter Dmitry.

Op grond van een onverwacht “planningsconflict” kondigde Soros in het weekend aan dat hij maandag de WEF-bijeenkomst niet zou bijwonen.

Schwab kondigde op zijn beurt aan dat hij lijdt aan een niet nader omschreven “gezondheidsklacht” en verwacht niet in staat te zijn de top in Davos bij te wonen.

De onverwachte aankondigingen van de twee wereldleiders hebben de tongen doen rollen, en veel deelnemers aan Davos zouden zich zorgen maken over wat er werkelijk achter de schermen gebeurt.

Kim Dotcom haalde een eerder door Newspunch gepubliceerd nieuwsbericht aan om te suggereren dat de elites bang zijn.

De afwezigheid van Soros en Schwab heeft de elite er echter niet van weerhouden naar het hoofdkwartier van de globalisten in de Zwitserse stad te komen om deel te nemen aan de jaarlijkse top.

  Franse president Emmanuel Macron zegt dat zijn 70-jarige vrouw niet als man is geboren

Honderden globalistische elites landden de afgelopen dagen in privéjets op luchthavens rond Davos om achter gesloten deuren zogenaamde mondiale uitdagingen, zoals klimaatverandering, te bespreken.

“De rijken en machtigen zwermen naar Davos om achter gesloten deuren het klimaat en de ongelijkheid te bespreken met behulp van de meest ongelijke en vervuilende vorm van vervoer: privéjets,” vertelde Klara Maria Schenk, campagnevoerder transport voor de Europese mobiliteitscampagne van Greenpeace, aan nieuwswebsite Politics.co.uk.

Greenpeace publiceerde een nieuw rapport waaruit bleek dat voor de bijeenkomst van vorig jaar 1.040 privéjets van en naar luchthavens rond Davos vlogen, waardoor de CO2-uitstoot van privéjets vier keer zo hoog was als het weekgemiddelde.

Het feit dat de deelnemers aan het WEF in drommen privéjets arriveren, alleen om de klimaatcrisis te bespreken, is hypocrisie ten top. Als er echt een crisis was, zouden deze zogenaamde klimaatstrijders dan niet het openbaar vervoer nemen om de planeet te redden? Misschien is de crisis die het WEF propageert slechts een gefabriceerde hype.

Update

SCHWAB KWAM OPDAGEN!

Klaus Schwab kwam vandaag wel degelijk opdagen bij de opening van het WEF, ondanks dat hij publiekelijk had gezegd dat hij er om gezondheidsredenen niet zou zijn! Hier is een foto van hem terwijl hij het podium verlaat na een kort welkomstwoord:

  Duitse politica: Pandemie was een bètatest voor de totalitaire agenda van de globalisten

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Piloot onthult: De Davos elite wil door ongevaccineerde piloten worden rondgevlogenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalige Franse vrijwilliger in Oekraïne vraagt asiel aan in Rusland
Volgend artikelSteeds meer mensen sterven plotseling en ‘Normies’ merken het eindelijk op
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

83 REACTIES

   • Het einde van de vrijheid is aan gebroken zij zullen in Davos over ons lot het beslissen het bijl hangt boven ons hoofd maar wie geloofd mij het is toch immers Rutte en Kaag en dat links vuil wat jullie vertrouwen, te hopen als het zover is dat jullie het niet mogen overleven want angst maakt meer kapot dan je lief is domme schapen.

 1. Dat Der Swabber ziek in zijn hoofd is dat weten we allang natuurlijk.
  Maar misschien is de aanvoer van adenochrome gestopt en begint hij hopenLIJK in rap tempo
  af te takelen.

  • Hij ruikt het Neurenberg proces dat niet op gang mag worden gezet en hij probeert zich te uiten dat hij een burnout heeft gehad en niet meer weet wat hij op poten heeft gezet Misschien dat RUTTE en co ook nattigheid gaan voelen en aftreden van het gehele kabinet plotseling uit de lucht komt vallen

 2. Ook op mijn werk, mogen mensen van eenzelfde discipline nooit allemaal samen reizen.
  Dit is risico spreiding.
  Ik vertaal dit als; niet alle wef satanisten mogen bij mekaar komen ivm risico spreiding.
  Zijn ze bang voor een serieuze aanslag 😱🪓💣🔥

  • Alle World Evil Forummers moeten worden berecht voor volksverraad, terrorisme, genocide bendevorming en pedofilie neiging en alle politieke deelnemers nog eens voor hoogverraad.

   De deelnemende techmensen met psychopaat Harari voorop krijgen, de door hunzelf opgelgde wens om iedereen te chippen, een brainchip van Musk waarbij hun gehoopte onsterfelijke brein in een viruele gevangnis/hel veranderd. Kunnen ze alvast oefenen met hun gruwelijke transhumanisme.

 3. Zo’n uitvinding als een supersonisch rakketje is een oplossing van dit WEF/WOH probleem ze zitten straks allemaal bij elkaar in een keer vanaf bij ons nieuwe regering wat wil je nog meer🤔 🧐😂😂🖕💉

  • Wij zijn een bezet land, we hebben de nazi duitsland verruilt voor de usa.
   Helaas is dat zo gelopen, nl media meld bijn na nooit iets positiefs over republikijnse presidenten of hun kandidaten.
   Daaruit kun je afleiden dat we eerder een democraties dan republikeins geassosieerd / protectoraat zijn.

   Wij hebben hele knappe collaborateurs nodig, hopelijk eindigen ze niet als Mussert…

   Markie en woppie zijn er ook niet
   Bnr.nl —> Rutte en Hoekstra sparren in Washington met Biden over ASML en de IRA (usa wet)

   Paar jaar geleden is intel ingestapt bij asml Met aandelen, bestuurders en technologie,
   software asml apparaten word is usa gemaakt.
   Er waren een paar sterfgevallen.
   Kortom usa controleerd wat asml kan doen.

 4. Misschien zijn ze (GS en KS) erachter gekomen dat die 5000 militairen er niet zijn om hun te beschermen maar om ze op te pakken.
  I know, wishful thinking…….

 5. Gewoon stelletje laffe honden inderdaad,bang dat putin ze kapot maakt denk ik. Daarbij zieke geest soros onderhand ook al honderd , word tijd dat dat gedrogt hier vertrekt en zijn kontbuddy hitler klaas schwaab meeneemt. Hopelijk worden ze snel vergiftigd ofzo….en de rest mag volgen.

  • Putin is ook lid van de club ga de Ukraine Oorlog Hoax maar eens onderzoeken We worden wereldwijd genaaid waar we bij staan.
   Niets is zoals het moet zijn.
   Vergeet niet dat Putin keihard meedeed met de Fake Covid Pandemie!!

  • gelezen idd, maar of het zo is?
   immers die mRNA mede uitvinder Robert Malone heeft ook al een paar keer zo op het web gestaan dat die was overleden, hij zette die artikelen op zijn pagina op GETTR en zij, ik ben zeker niet dood.

   Zou wel mooi zijn dat die 2 oude Dooddoeners nu echt dood zouden zijn, helaas hebben ze familie die ook vuistdiep in hun handel/wandel/overlijkengaande organisaties/foundations zitten.

   het is dus nog lang niet over.

  • Ja en Hillary/Obama/en Biden zijn geëxecuteerd in Guantanamo jaren terug,Als je ze ziet in het nieuws zijn dat
   replica’s met een masker van was gemaakt,PPFFFF over misleiding en nep[nieuws gesproken, deze krankjorum
   helpt niemand verder !!

  • Nou hij was gisteren nog springlevend Rutte met Wopke was Biden gaan aftrekken om ook in de bunker straks zich schuil te mogen houden welke idioten hebben allemaal niet op hun eigen ondergang gestemd en gedacht hebben de eerste duizend euro hebben wij al binnen maar daar zitten ze nog steeds op te wachten, hoe dom kan je zijn.

 6. Bill Gates spijbelt ook dit jaar. Dat zijn dus 3 kopstukken uit het hele drama.

  En veel regeringsleiders zijn ook niet aanwezig, terwijl Nederland met een behoorlijke (onofficiele) delegatie daar is.

  Hele vreemde situatie.

  PS: Iemand nog nieuws over de Bilderberg conferentie, die voorheen vaak het toneel pakte i.p.v. het WEF?

  • de Bilderberg Group is de criminele moederorganisatie vh WEF en is nog veel geslotener en tevens machtiger dan het WEF. Behalve dat ze een keer per jaar een jaarlijkse conferentie houden, zijn er jaarlijks tientallen digitale bijeenkomsten in het geheim, waar de zaken die nu in Davos worden besproken allang beslist zijn.

 7. HendRIK,
  Waar is het bewijs dat deze levend loslopende opvretende belastinggeld figuren niet op de malidiven bivakkeren?
  Net als, ze zijn dood?
  Maakt weinig uit , voor klaus en soros staan 10 anderen in de rij, om deze graai en snaai baan over te nemen.
  Ook hiermee is het probleem niet opgelost. Zie de nsb aanhang in Nederland.
  Betreft, Greenpeace=MSM , wordt al jaren gesponsord door VN, WEF etc schrijven alle voorgekauwde rommel vlg opdrachten.
  In davos, kunnen de hoerenlopers wat extra de tijd nemen, verdubbeling tijdafspraken.
  En wij, eens kijken waar alle
  ‘suddenly dead’ feak woont, daar gaat de bom, schade vallen mogelijk.
  Mogelijk weet jij dit hendRIK ?

  • Het kan zomaar zijn dat straks Rutte met Kaag er nog alleen zitten en kunnen zich samen dan nog veel wijs maken wat een tuig ik schaam mij voor het volk die op hun eigen ondergang hebben gestemd, stel gestoorde.

 8. Behalve Soros zijn ook de Rotschilds, Rockefellers, Gates en Kissinger afwezig. De big five horrorcriminelen zijn er dus niet,…of toch? Jawel, ze zijn er digitaal op de geheime achtergrond, omdat ze bang zijn als ze in Davos zijn om dan afgeschoten te worden.

 9. Ik vraag me af of de WEF-criminelen niet van plan zijn om een grote “false flag” operatie in Davos te laten gebeuren, om daarna de schuld op Rusland te steken. Stel je voor dat er een nuke afgaat in Davos en het ganse WEF middle-management uitroeit. Of dat de 5.000 Zwitserse troepen plots van kant keren en het hele zootje arresteren ? George Soros weet goed genoeg dat Putin tegen hem een arrestatiebevel heeft uitgebracht.

  Er staat volgens mij iets gigantisch te gebeuren …. Geen Rotschild of Rockefeller te bespeuren …
  Ze weten duidelijk wel waarom !

  Just wait and see …..

  • T zou me niet verwonderen met die psychopaten. een fantastische zet van die ouwe knarren. Losers zoals Rutte zijn niet meer dan puppets voor ze. Vroeg of laat moeten ze van die losers af omdat ze hun doel gediend hebben. Dan worden ze alleen maar een last en worden ze gedumpt. Davos opblazen zou een mooi moment zijn

  • Dat vraag ik mezelf ook af……
   Ukraine wil het best wel graag uitvoeren. (Fals flag) Daar zijn ze niet te beroerd voor……. Dat hebben ze afgelopen week nog gedaan door een flatgebouw te bombarderen……met hun eigen bevolking…….
   Dus om een grote oorlog te forceren zie ik ze er ook wel voor aan……

   Dan zullen we in Europa en in Amerika zien EN WETEN HOE DE UKRAINERS ECHT‼️ZIJN…….

   ZIJ SLEUREN ONS RECHTSTREEKS DE TOTALE OORLOG IN. MET ZALENSKY VOOROP….

  • @ Anna januari 17, 2023 at 16:31,
   De koning en maxima zijn ook niet op de gastenlijst te zien, terwijl zij elk jaar present waren. Maar meerdere kopstukken die voorgaande jaren altijd present waren, staan nu niet op de gastenlijst. Dit is voor mij gewoon te verdacht.

 10. Het WEF = de bilderberg groep,de bilderberg groep = het WEF.De bilderberg groep is de machtigste club op aarde,klauSS schwab is ook een bilderberger.

 11. Zouden deze lieden dan met een echt vaccin geprikt zijn❓
  Komen er nu bij hen OOK COMPLICATIES AAN HET LICHT❓
  ZIJN ZE ZIEK,LIGGEN ZE IN EE; PRIVÉ KLINIEK?

  Is deze afwezigheid slechts voor één dag, om verder de meeting toch bij te wonen❓

  Hebben deze lieden er kennis van wat Putin “ aan het beramen is” ?????
  Want Putin “ zijn maat” met Europa is vol……. Zijn geduld met deze proxi oorlog is op…….. het door de NAVO Ukraine volpompen , nu met zeer zwaar geschut en de elite en de bevolkingen van west Europa , zelf buitenspel willen blijven IS ONACCEPTABEL VOOR PUTIN…… HIJ IS HET ZAT…….. BOVENDIEN KENT, HIJ, PUTIN DEZE BIJEENSKOMSTEN VAN BINNEN UIT……… Hij is er diverse malen bij geweest……
  En NU z’ on clubje ELITAIRE PESTERS VAN RUSLAND BIJ ELKAAR ZITTEN ………….. ZIET ER AANLOKKELIJK UIT……..

  Wat weten deze twee leidende ( nu afwezige ) figuren van de corrupte kliek in DAVOS, wat anderen niet weten?
  DE TIJD ZAL HET ONS LEREN IK BEN WEL BENIEUWD…….

  • Zij zijn bang heel erg bang voort Poetin en dat is ook maar goed, ik blijft het roepen ruim dat tuig in Davos op wij zullen ze niet missen de wappies de schaapjes wel.

 12. Als kopstukken onverwacht zich afmelden is er iets heel ergs aan de hand. Het maakt eigenlijk niet uit of dit waar of niet is. Het zaadje is dan al geplant dat er niet voorzienbare problemen met de WEF organisatie in het geheel is.

  Misschien heeft wel te maken met het Oekraïne verhaal, want met de grote reset was Oekraïne van levensbelang voor het slagen ervan. Want de landbouwgronden waren al opgekocht door Bayer/Monsanto voor hun GMO gewassen. Shell had in de Donbass de schaliegas gronden al opgekocht voor 10 miljard dollar. De grote aantallen biolabs zijn al opgerold e.d. Deze landbouw en schaliegas gebieden liggen nu in de Russische geannexeerde gebieden.

  Daar de Russen steeds verder oprukken en de NAVO nog steeds meer in de verdediging moeten en zware verliezen lijden. Ziet dat op langer termijn er niet goed uit. Daar de kosten voor het westen de pan uitrijzen is dat ook niet hoopvol. Daarbij komt dat alle westerse wapens niet vervangbaar zijn, omdat zij afhankelijk zijn van de grondstoffen uit Rusland. Dat Rusland actief de volksrepublieken te hulp schoten, was ook al niet voorzien.

  Daar de westerse sancties ook niet het resultaat brengen, waarop men had gehoopt. De Russen laten het westen nu zo realiseren, dat hun hegemonie over de wereld eigenlijk een papieren tijger was, die enkel op regels gebaseerd is. Rusland is zwaar onderschat door het westen. Voor ons EU burgers is het afwachten wat er nu gaat gebeuren. Het lijkt alsof er een pad stelling is, maar ik kan mij vergissen.

 13. Ik moet plots denken aan een scene uit de Godfather waarin alle hoofden van families worden samengeroepen voor een belangrijke vergadering.
  Plots oo het laatste moment glipt de organisator snel de vergaderzaal uit en sluit de deuren af.
  Dan komen er helicopters om op die verdieping alles en iedereen kapot te schieten.
  In 1 klap heeft een machtige al zijn concullega’s uitgeschakeld.
  Geen idee waarom dit nu ineens in mij opkomt …

 14. Deze mega smeerlappen zijn steenrijk geworden door het consumentengedrag van het volk, nu ze denken almachtig te zijn vallen ze het volk aan op alle mogelijke manieren ze plegen genocide en misdaden die het daglicht niet kan verdragen.
  Zouden die hufters nooit erover hebben nagedacht als de meerderheid van het volk de oorlog tegen hun verklaard dat ze dan niets meer voorstellen en nergens meer echte veiligheid voor hun met hun familie hebben.
  We gaan het in de nabije toekomst meemaken er zal in aanloop nog veel bloed vergoten worden maar de uiteindelijke uitslag staat vast zij die de zijde van het kwaad hebben gekozen zullen op onnatuurlijke wijze de hel in worden gebracht.

 15. Schwab was er niet omdat hij een overeenkomst aan het tekenen was met de UN. Voor het geval het WEF tijdig ontmanteld mocht worden, staan opvolgende organisaties natuurlijk al lang klaar. Het zijn veelkoppige monsters. Hak je de ene kop af, verschijnen er 2 extra. En natuurlijk dit alles mogelijk gemaakt dankzij sociopaten, incompetente landverraders en wannabee dictators als Rutte en Kutkaag.

 16. hier worden deze dummies wereldleiders genoemd. zijn ze dan gekozen.
  en Soros wereldleider? wereldverdeler. splitter. verrader van al wat goed is.

 17. Wij enkelingen kunnen niet veel doen. Het volk wel.
  Maar protest : kop in geslagen.
  Maar pride : beschermd.

  ” be thankfull, for wat you got”.

  WILLAM Devaughn 1974

  Groetjes @ntw@rpe

 18. velen van ons willen een bom op Davos ,maar dat zet enkel de wereld effe op zijn kop , de echte leiders van het WEF zijn voor ons onbekend en lopen uit veiligheid niet in de kijker.
  na de oorlog was er de organisatie van Simon Wiessenthal met meer dan 4500 leden die jacht maakten op de Nazi’s , ze dachten toen ook dat de Nazi was opgeruimt.
  nu zien we hoeveel Nazileden er in het westen zijn die het Nazi Oekraine steunen

 19. Soros en die andere lul hebben teveel krekelkroketten gevreten en zijn nu aan de schijt. Het is met die insecten net als met garnalen, er hoeft er maar één verkeerde tussen te zitten en je bent zo ziek als een driedubbeloverde’kopgeslagen hond.

 20. 2 centuries of slavery, false doctrines, destructive indoctrinations, absurd ideas, children’s stories about God, education, medicine and love and lasted until the end of 2019 with these ingredients: blaming others, appropriation without any right, law and regulation, perpetrator Imposing your own will and maintaining control are/were the ingredients of the previous cycle that is slowly changing.

  The new Aquarius energy is: back to origin, authenticity, respect for the individual and mother earth such as: Transformation, Unity, Holism, Love, Acceptance, Charity, Compassion, Freedom, Free will experience. From the constellation Pisces it gradually moves to Aquarius in our time. The age of Aquarius could, according to some astrologers, be accompanied by major changes on a global scale.

  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.

  As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence.
  You can’t stop this because is the Schumann frequency’s on earth and plays on gut feeling is making the split for yourself to stay in the lower self is “lust and chaos” (based on ego) or higher state of mind is reaching “Supreme Self” is wisdom is a higher state of love directly from the hart.
  An Introduction to HeartMath Institute tools and technology that are transforming people’s lives. https://youtu.be/-otFYviO2zQ

  Aquarius traditionally rules electricity, computers, aviation, democracy, freedom, humanity, idealists, modernization, astrology, nervous disorders, rebels and rebellion, so changes should be expected in each of these areas. Other keywords and ideas associated with Aquarius are non-conformity, philanthropy, truthfulness, perseverance, humanity and indecisiveness.

  As we settle into this new age, humanity will slowly adapt and find ways to create positive change, together. This change will be supported by mission-driven non-profit organizations, conscious businesses putting in the hard work to lower their impact on nature and serve social justice, and individuals taking ownership to live a more sustainable life. The source of all creation, our galaxy is “The Great Mother” and her center, her heart.
  By aligning the Earth favorably with the heart of “The Great Mother”, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.

  So, what does it all mean? What can you expect from the Age of Aquarius? Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through – a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all – we come out completely renewed and ready to take on the world ✨

  Signs of a Toxic Person
  https://www.webmd.com/mental-health/signs-toxic-person
  OR Our planet is evolving into a coalescence of collective race fields which create Group Consciousness and this is not a choice, it is a fact during the Ascension Cycle. This means we will need to become aware of what Group Consciousness means and how it impacts us in our day to day life, as well as every relationship we have on this planet. https://energeticsynthesis.com/library/planetary-stewardship/2906-group-consciousness

  The Aquarian age. “Humanity does not actually have an economic, logistical or social problem, but a deep spiritual problem. It is an existential crisis: we still do not know what the real meaning of life is. Not who we are, where we come from and where we are going”.

  But they don’t allow you to do = Is Agenda 21-2030 by the UN WHO and WEF is being implemented in hopes to control us from evolving to a higher states of consciousness in this celestial clock of ages, which the elite clearly have knowledge of-all in the name of greed? Through my research, my educated conclusion is “YES”. Solution- Knowledge is power and applied knowledge is freedom. We are all one and would be allowed to = real FREEDOM = We Are All Related So basically wars are just huge family arguments https://youtu.be/BhtgINeaJWg but iI Don’t Belong To You = don’t let me misunderstood

 21. Je zoekt elkaar altijd weer op op het verhaal af te maken en was 2019 toch echt ascension van 1940-45 komt na 84 jaar gewoon weer terug = HOW KARMA WORKS explained by Hans Wilhelm https://youtu.be/EA5HLuvZNek he always comes back to do it in another timeline with a 2nd,3rd,4th chance until you learn it. MAW you can’t get out of it….. is the collective memory of the earth.
  WHY WE DON’T REMEMBER OUR PAST LIVES https://youtu.be/kSlyw45zDyo

  De ziel is onsterfelijk en maakt altijd af waar ie aan begon en zoekt zijn maatjes altijd weer op = Ze komen altijd weer terug en herhalen wat ze reeds eerder deden….Hoe de onsterfelijke ziel een nieuwe bestemming krijgt in een ander leven. https://youtu.be/ZDu65l6iQm

  In “Onsterfelijke geest” leveren Ervin Lazlo en Anthony Peak het wetenschappelijk bewijs voor de continue aanwezigheid van bewustzijn met of zonder verbinding met een levend organisme.

  Ze onderzochten de snel groeiende hoeveelheid wetenschappelijk bewijsmateriaal voor de continuïteit van bewustzijn, met inbegrip van bijna-doodervaringen, communicatie na de dood, reïncarnatie en de neuro-zintuiglijke informatie ontvangen tijdens een andere staat van bewustzijn.

  Zij verklaren hoe de aanhoudende aanwezigheid van bewustzijn, ook al is het lichaam overleden, in wezen laat zien dat we onsterfelijk zijn wij blijven bestaan zelfs wanneer ons fysieke bestaan tot een einde is gekomen.

  Is the planet Pluto the planet of reincanation….
  So They’re is Life after Death? Young children who claimed to recall past lives in the NOW.
  Does some aspect of our personality survive bodily death?
  https://youtu.be/0AtTM9hgCDw

  “Then there is the life-force, the Prana, that works in our vital being and nervous system. The Upanishad speaks of it as the first or supreme Breath; elsewhere in the sacred writings it is spoken of as the chief Breath or the Breath of the mouth

  https://www.bol.com/nl/nl/p/onsterfelijke-geest/9200000084827704/?bltgh=ulXdELF0AxVn-5rR6OdGlQ.2_17.21.ProductImage

 22. Het is dus niet “Who am I” het is who was “I” want je bent hier al eerder geweest The Three Factors of Gnosis: Death, Birth & Sacrifice https://youtu.be/e_oHJz_2wLYen heeft het Vaticaan het grootste archief hiervan die niet prijsgeven en werd in 2011 de macht over gegeven aan landen en hebben die doelstelling nu overgeheveld en er dit van gemaakt en gaat het verhaal over macht en controle over mensheid gewoon door = But they don’t allow you to do = Is Agenda 21-2030 by the UN WHO and WEF is being implemented in hopes to control us from evolving to a higher states of consciousness in this celestial clock of ages, which the elite clearly have knowledge of-all in the name of greed? WHO RULES THIS WORLD? Secret World Government….Who makes up the secret societies and all powerful organizations that rule our world? And who is purposely excluded from the decision making? https://youtu.be/n0LaB53QsUE Who makes the chaos…We discuss the Cardinals’ decision to mobilize against Pope Francis and the potential consequences of his resignation.

  Pope Francis has been under increasing pressure from within the Catholic Church to resign, and the Cardinals have decided to take appropriate action in response. This video discusses the likely consequences of Pope Francis’s resignation, and how it will impact the Church as a whole.

  A cardinal said the conservative group of cardinals is ready to move against the ‘communist’ Pope Francis…..https://youtu.be/wwkk9pBMQ3M

  Vergeet niet dat we tot eind 2024 in het onthullen van de AntiChrist zitten wereldwijd en wie het beste met het volk voor heeft en zit de wereld nu in 2 richtingen = the unbelievers (low self esteem About themselves) en de believers (diegene die door deze zeepbel heen kijken en hoger bewustzijn hebben) want daarbij werd het derde oog al geopend in 5D eind vorig jaar 2022 op onbewust niveau en kon je voelen tussen je wenkbrauwen.

  En/Of heb je hier last van = Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, Memory loss, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing, Headaches. The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth. https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

 23. En komt het bij de jeugd vandaan en doen dit This Video Shows You Who Secretly Runs This World (R$E)
  https://youtu.be/G7KLWbo23w8 of deze DAS passiert gerade in Davos (Klaus Schwab Nachfolger?)
  https://youtu.be/5jVVRkJAleg (Luister hier goed naar wat hij over Kissinger zegt) en onthullen dus de Darknights of the souls voor ons. Hoe meer dit gedaan wordt hoe beter want schrikt die lui in Davos alleen maar af als we door die agenda’s heen prikken en niet het beste met het volk voor hebben…..Vrede zit in jezelf en zijn niet dienen die je van alles opleggen en/of afdwingen of je met geweld in stem of opgelegde regels je iets afdwingen. We zijn allang vrij maar zij laten ons niet vrij en mag nooit en te nimmer gebeuren en heb je te maken. met toxische lui…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in