Nu Joe Biden onlangs bewezen heeft het lachertje van de wereld te zijn (haal hier uw biden deurmat!), nadat hij zijn “spiekbriefje” onthuld had, dat hem eraan herinnert zulke moeilijk te onthouden dingen te doen als “gaan zitten”, de deelnemers na de vergadering bedanken en “vertrekken” (waarvan wij wensen dat hij dat ONMIDDELLIJK doet, in het belang van Amerika en de wereld), is het nu van cruciaal belang om nog eens goed te kijken naar een reeks opmerkingen die Biden onlangs gemaakt heeft, in het licht van al het andere dat nu gebeurt, schrijft Stefan Stanford.

En met de reacties op dat verhaal die allemaal de spijker op de kop slaan, met als nummer 1 “Niet grappig en alleen maar meer bewijs dat hij niet geschikt is voor deze baan, welke baan dan ook,” zoals we in dit verhaal zullen onderzoeken, is Biden zo ver heen dat zijn recente “voorspelling” dat ER “nog een pandemie” ZAL ZIJN, Amerika precies vertelt waar we heen gebracht worden, nu 2022 halverwege is.

Want terwijl andere reaguurders op dat Daily Mail verhaal ook op het overduidelijke wezen, zoals de opmerking van iemand die beweerde “dat hij een marionet is, het is een schertsvertoning,” bracht een ander een geweldig punt naar voren: “Als stemmer eis ik dat ik de persoon zie die de kaarten schrijft.” Wedden dat het dezelfde mensen zijn die het COVID-biowapen op Amerika loslieten om massale stembusfraude toe te laten om de “onwettige” Joe Biden in het Witte Huis te krijgen?

En met een andere reaguurder die erop wijst “Deze verrekte vent moet verteld worden wat hij moet doen, inclusief wanneer hij moet gaan zitten. Hoe absoluut gênant, we zijn zo genaaid”, zoals een andere reaguurder opmerkte, “iedereen die werkelijk gelooft dat deze raap de verkiezingen van 2020 gewonnen heeft, of Amerika’s wettige POTUS is, moet zijn hoofd laten nakijken. Fraude!”

Volledig en gratis te lezen bij de Epoch Times: “2000 Mules Team Presents Evidence of 243 Mules Visiting 5,700 Drop Boxes to State Legislature“.

Maar daar is hij dan. Zittend in het hoogste ambt van het land, Amerika en zichzelf in verlegenheid brengend, de hele wereld bewijzend wat een absolute ramp hij is, terwijl hij daarbij de globalisten een handje helpt. Denkt u dat het gebrabbel van Biden over “er zal weer een pandemie komen” niet een soort Freudiaanse verspreking was, waarbij deze man notitiekaartjes nodig heeft om hem eraan te herinneren dat hij “moet gaan zitten”?

  "Het vaccin doodt mensen. Daarom probeert iedereen die zegt dat je het vaccin moet nemen, je te vermoorden."

Wij kunnen allemaal zien waar dit heen gaat, ondanks een artsengroep die onlangs Biden aanspoorde om een einde te maken aan de vaccin- en quarantaine-aanbevelingen voor kinderen, en het is op weg naar een heel duistere plaats in de tijd en de geschiedenis.

Zoals Dr. Joel Hirschhorn onlangs in dit ANP verhaal waarschuwde, nu de laatste maanden steeds meer jongeren een zeer mysterieuze dood sterven, en nu Biden’s “departement van ontvolking” dit dodelijke “vaccin” voor Amerika’s jongste generaties goedkeurt, wordt het tijd voor een grote opstand van de massa.

Want nu Biden en de Democraten ook hun hand lichten over de depopulatie-agenda via hun aandringen op onbeperkte abortussen (dat klopt, de Democraten willen dat de Amerikanen hun eigen kinderen VERMOORDEN!), is Amerika toe aan een grote afrekening, gezien het feit dat er sinds 1973 meer dan 50 miljoen ongeboren kinderen op brute wijze zijn afgeslacht, met de volledige goedkeuring van de Democraten en RINO’s in het Congres en de regering van de Verenigde Staten, volgens dit verhaal bij het Life Institute.

In dat verhaal wordt gemeld dat er sinds 1973 meer Afro-Amerikaanse baby’s gedood zijn door abortussen dan het totale aantal Afro-Amerikaanse sterfgevallen door AIDS, geweldsmisdrijven, ongelukken, kanker en hartziekten bij elkaar, waarom blijven de Afro-Amerikanen dan weer op de Democraten stemmen, terwijl diegenen in het Congres en het Witte Huis zeer zeker en heel duidelijk in oorlog met hen zijn?

En zoals wij steeds weer op het ANP gemeld hebben, zijn het niet alleen de Afro-Amerikanen waarmee die duivelszaadjes in Washington DC in oorlog zijn, nu de voedselvoorzieningsketen van Amerika onder een grootscheepse aanval ligt en het aantal van die aanvallen op onze manier van in leven blijven elke dag toeneemt.

Zoals wij gemeld hebben in dit ANP verhaal van 22 juni, getiteld “Alarming Chart Shows Rapid Escalation Of Mysterious Destructive Events Hitting America’s Food Supply Chain With Meat Under All Out Attack As The Globalists Push ‘Crickets’ As New Superfood”, zijn wij de laatste 2 jaar al getuige geweest van een enorme toename van het aantal “aanvallen” op onze voedselvoorzieningsketen, en de volgende kaart die wij hieronder hebben ingesloten, en die u interactief kunt zien op deze link, laat zien dat zelfs wij het enorme aantal van dergelijke “gebeurtenissen” hier in Amerika onderschat hadden.

  VS: wil 74 miljoen mensen tot terroristen bestempelen

Als u nog overlevingsvoedsel nodig hebt, staan er binnen dit ANP-verhaal genoeg links naar voedsel dat nu verkrijgbaar is.

Dus met “raap” Joe Biden (en wij bedoelen geen minachting voor rapen in die opmerking, want die zijn duidelijk nuttiger dan de onwettige, hersenloze sukkel die in het Witte Huis zit) die sinds zijn “plaatsing daar” alles in het werk stelt om Amerika te vernietigen, leidt hij regelrecht de genocide waarvan wij nu getuige zijn, nu steeds meer Amerikanen “dood neervallen” (om de woorden van Biden te gebruiken) door het “vaccin”, en de Amerikanen kunnen de komende dagen maar beter goed voorbereid zijn op deze regelrechte aanvallen op het Amerikaanse volk, die de komende dagen alleen maar zullen toenemen.

De Democaraten zijn er perfect in geslaagd een nieuwe rode vlag wapenwet in te voeren, nadat het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten hun een enorm verlies had toegebracht in de ongrondwettelijke wet op verborgen wapenbezit die in New York werd verworpen, en daarom vragen wij ons nogmaals af hoe wannabe-communistische tirannen de Amerikanen kunnen ontwapenen van meer dan 475 miljoen wapens zonder daarbij hun eigen ondergang te verzekeren. Dankzij de verbazingwekkende wijsheid van Amerika’s Founding Fathers kunnen zij dat niet. Toch zullen wij blijven bidden dat het nooit zover komt.

Maar merk op hoe zij ons elke dag botweg blijven voorliegen, een groot deel van de reden waarom Biden een goedkeuringscijfer heeft van ruwweg slechts 36%, als we de opiniepeilingen van de mainstream media zelfs maar moeten geloven, een afschuwelijk onvoldoende, hoe je het ook bekijkt, tenzij je het bekijkt door middel van de “slagingscijfers” van het huidige onderwijssysteem van ver onder de onvoldoende.

En met dit verhaal van 14 juli 2021 bij Gallup, waarin gemeld wordt dat het vertrouwen van het Amerikaanse volk in bijna ALLE “openbare instellingen” enorm gedaald is, waarbij de kranten en het tv-nieuws nog maar door 21% en 16% van de Amerikanen vertrouwd worden, het Amerikaanse Congres door een absoluut abominabele 12% van de Amerikanen vertrouwd wordt, terwijl het openbare schoolsysteem nog steeds door slechts 32% van de Amerikanen vertrouwd wordt, bleek uit die opiniepeiling ook dat het Amerikaanse medische systeem nog maar door 44% van de Amerikanen vertrouwd wordt, toen al, voordat alle massale sterfgevallen van de “klonterprik” volledig bekend waren. Wij durven te wedden dat het vertrouwensrecord van het medische systeem in 2022 waarschijnlijk gedaald is tot ver onder de 30%, nadat mensen als Dr. Fauci ons allemaal gezegd hebben “go get vaccinated, it’ll make you a dead end to COVID“, voordat hij zelf COVID kreeg.

  Biden gebruikte tijdens het debat de islamitische uitdrukking "Injhallah"

Dus met Mike Adams die ons onlangs waarschuwde dat de regelrechte “Sloop” van onze toeleveringsketens niets minder is dan SABOTAGE om het slagveld voor de binnenlandse OORLOG vorm te geven voor de burgeroorlog, zoals te horen is in de 1e video hieronder, zoals Susan Duclos had gewaarschuwd in dit ANP-verhaal van 30 mei, begrijpen de globalisten heel goed dat “de controle over het voedsel” hen in staat stelt “de mensen te controleren”.

En zoals John Scotto in dit ANP-verhaal van 21 juni waarschuwde, zijn wij getuige van niets minder dan “Diabolical Left-Wing Policies Gathering Like A Perfect Storm To Transform America From A Constitutional Republic Into A Third World Communist Hell Hole”, waarbij de Amerikaanse schapen naar de slachtbank geleid worden, terwijl de hel losgelaten wordt op de wens van het Amerikaanse volk om gewoon hun leven te leiden, iets wat onmogelijk zal zijn als deze duivelaanbiddende satanisten in Washington DC in de komende dagen, weken en maanden hun zin krijgen.

In de 2e video hieronder horen we meer over Biden’s waarschuwing voor een 2e “scamdemie” die eraan komt, in een video waarin ook verslag gedaan wordt van al die groeiende aantallen “mysterieuze” klonterprikken sterfgevallen bij jongeren in het hele land en de hele wereld, terwijl we in de laatste video hieronder op de Dr. Jane Ruby Show gewaarschuwd worden dat we nu duidelijk en onmiskenbaar bewijs hebben dat de U.S. Food and Drug Administration een terroristische organisatie is die samenspant met een door Defensie gestuurd binnenlands bioterrorisme programma.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 – 2024 bekend gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe wereldwijde geplande financiële tsunami is nog maar net begonnen – De crisis zal gebruikt worden om de wereld te dwingen een nieuwe Centrale Bank Digitale Valuta te aanvaarden
Volgend artikelNu meer en meer jongeren door het “vaccin” worden vermoord, is een massale volksopstand nu dringend nodig!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Over bloedbad gesproken. Bij Astrid Kersseboom(ook zo’n foute) op de radio vanochtend kondigde een politiechef bij haar aan dat als de boeren zo door blijven gaan er vuurwapens gebruikt zullen worden. Dus de politie gaat onze boeren doodschieten. Helaas hebben de boeren toch niets meer te verliezen dus die zullen nu hun vel bijzonder duur gaan verkopen. Ik hoop dat die politiechef erbij is als zijn manschappen afgeslacht worden.
  Die politiechef moest zijn volk eens gaan verdedigen, smerig stuk vreten. Pas de rovende, verkrachtende asielzoekers eens zo aan, watje. Hielenlikker. Maar ja, hij is niet voor niets bij de politie.

  • Stuitend te moeten horen hoe msm het schieten goedkeurt of zelfs aanspoort, ze zijn helemaal losgezongen van de realiteit?

  • Na de boeren wordt het publiek geruimd. een bepaald percentage mag blijkbaar doorgaan met het leven als een getranshumaniseerd persoon volgen Klaus Schwab, natuurlijk onder auspiciën van de ministerpresident.

 2. Herhaling van zetten, Stefan Stanford somt deze in de juiste volgorde op en schetst hiermee een beeld waarvan velen van ons dissidenten er mee eens zijn, aardig verhaal over Biden is dat hij vertolkt/gespeeld wordt door een acteur genaamd Athur Roberts, foto’s circuleren op het internet van de twee gepersonifieerde Biden’s alleen aan het verschil van de oorlellen zou de echte Biden herkent kunnen worden.

 3. Ik ben zo blij met de heer Biden, Rutte, Trudeau, Johnson enzovoorts. Nu ziet zelfs de meest achterlijke persoon hoe rot, corrupt en mentaal ziek de politiek is.

 4. Ik woon in een omgeving met veel boerderijen. Het is hier fijn wonen. Zelf ben ik geen boer maar blijf godverdomme met je poten van mijn boeren af. Wij hebben geen vuurwapens maar wel eer en lef. In 1302 versloeg een leger van burgers het franse leger van ridders in de zgn Guldensporenslag. Wat zij deden kunnen wij ook.

  • Heb jij echt geen vuurwapen ? Hoe ga jij jezelf binnenkort beschermen?
   Ik hoop alleen dat ik genoeg munitie heb, want bijna nergens nog te verkrijgen

 5. Je ziet nu boeren met staven en palenkloppers op politieauto’s inslaan. Dat laat de msm wél zien, zodat de bevolking tegen de boeren wordt opgezet. Weet wel dat de politie daarmee begon. Er zijn beelden van dat politielui in het zwart met helmen en maskers op, boeren aanvallen in hun busje. Terwijl die niets doen.
  Alleen laat de msm die beelden niet zien.

 6. Die gekkies (Nato, EU, GB, USA) kunnen een grte bek hebben, maar Poetin laat ze met de duivel (Satan 2) dansen.
  Rusland zal onaangeroerd blijven, maar wordt het westen agressief, worden ze vernietigd.

  Deze keer: what goes around, comes around…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in