Het vaccin gaat niet werken, vroegtijdige behandeling heeft altijd gewerkt, en mismanagement van patiënten door de overheid is de reden waarom mensen zijn overleden.” ∼ Verpleegkundige Morgan Wallace.

Tijdens een vergadering van het schoolbestuur in Wilmington, North Carolina, ging verpleegster Morgan Wallace los over de medische autoriteiten en beschuldigde hen van het veroorzaken van sterfgevallen door te weigeren vroegtijdige levensreddende Covid-behandelingen te promoten, bericht Rairfoundation.com.

Verpleegster Wallace werkte tien jaar voor het New Hanover County Hospital en zag uit de eerste hand hoe patiënten onnodig stierven omdat de overheid specifieke vroegtijdige Covid-behandelingen niet toestaat.

“We lieten je hart en longen met je borstkas open functioneren terwijl je bloed op de grond stroomde, en wat ik me realiseerde was dat patiënten onnodig stierven door het achtergehouden beleid van de overheid voor de behandeling van Covid.

Iedereen die stierf aan Covid zou als vermoord moeten worden beschouwd. Vroege behandeling is altijd effectief geweest.”

Tikkende tijdbommen

Wallace nam onlangs ontslag bij het ziekenhuis vanwege hun controversiële verplichte “vaccin” eisen. Bovendien gelooft ze niet dat de vaccins beschermen tegen Covid, maar eerder schade veroorzaken,

“Ik heb ook gezien hoe het hele personeel in het ziekenhuis, ook op mijn afdeling, werd ingeënt en vervolgens Covid kreeg.

Naast allerlei andere kwalen, heb je nu je lichaam geladen met miljoenen spike-eiwitten en ben je een tikkende tijdbom voor kanker, bloedstolsels, en wat voor kwaal dan ook wat in je lichaam kan opduiken.”

Helpen bij een vroegtijdige behandeling

De gedecoreerde verpleegster koos ervoor haar baan op te geven en haar eigen praktijk te openen om Covid-patiënten in nood te helpen.

Wallace is de enige in haar gebied die een vroege Covid behandeling aanbiedt. Ze is vastbesloten om mensen uit het ziekenhuis te houden. De verpleegster legt uit,

“Ik ben het zat om mensen aan dokters te horen vragen of ze behandeld kunnen worden voor Covid, en hun enige optie is een vaccin, of naar huis gaan, of naar het ziekenhuis gaan waar je het niet gaat redden.”

Mensen komen in opstand

“Het vaccin zal niet werken, vroegtijdige behandeling heeft altijd gewerkt, en het wanbeleid van de overheid ten aanzien van patiënten is de reden waarom mensen zijn overleden. Families hebben zich dit gerealiseerd, en ze komen in opstand, en ze gaan achter de overheden en het ziekenhuis aan,” stelt Wallace.

“De kat is uit de zak, en mensen uiten zich wereldwijd, inclusief de uitvinder van het vaccin,” legt verpleegster Wallace uit, verwijzend naar Dr. Robert Malone, de zeer gerespecteerde uitvinder van de mRNA-vaccintechnologie.

Bekijk de krachtige en gepassioneerde toespraak van verpleegster Wallace tijdens de vergadering van het schoolbestuur van New Hanover County:

Nurse Stuns School Board: ‘Everyone Who Died with Covid Should be Considered Murdered’


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

11 Australische verpleegkundigen vertellen over de bijwerkingen van het COVID-vaccin: “Ons werd verteld niet te praten over wat we hadden gezien”Volg Frontnieuws op Telegram

  Onwettigheid van vaccinpaspoorten, Neurenberg proces voor politici, flits uit het nazi verleden 
Vorig artikelDit bericht gaat uiteindelijk over úw kinderen, ónze kinderen en hun en ons aller toekomst
Volgend artikelCovid-infecties en sterfgevallen stijgen explosief na de eerste vaccinatie dosis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Als onze uitroei apparaat begin te gaan stinken dan moet jij Robert Malone jezelf op zo een manier opofferen dat geen van ons AdolfBil HitlerGates Super team iets kwaads kan worden aangedaan
  En jijzelf uiteraard ook niet
  Wij zullen onszelf altijd Koningk lijk verrijkend vrij pleiten van alle misdaden tegen de mensheid

  Dit naar wat even langs het brein vloog aan ElectroMachnetische Geluidsgolven

  Hier zit dus veel meer achter
  Onwetende Eerlijke mensen worden vermoord
  Door alwetende niet eerlijke mensen

  Dank U

 2. Wat een bijzonder goed mens, die Morgan Wallace. Fijn om dit mooie artikel te lezen deze ochtend. (Ook al weten we dat de hele gifspuiterij rondom de “covid” een ongelooflijk smerig programma is waar een hele hoop oneerlijke gasten van mee zitten te vreten, en waar een hele kudde stupide runderen met ogen wijd open in trappen en aan meedoen.)

 3. Wat een heldin.
  Jammer, dat het echt een revolutie gaat kosten om het satansgebroed van hun fluwelen zetels af te krijgen.

  • Hoi Jantjeuitnederland,

   Was het maar waar dat revoluties een oplossing brengen. Geschiedenis leert dat revoluties nog ergere zaken veroorzaken vs waar de revolutie over begon. Lui die de revolutie starten zijn bijna altijd erger dan degenen die de revolutie veroorzaakten. Vergeet dat niet.

   Groeten,
   Hugo

 4. Ja en na afloop allemaal met haar borrelen en zo de gemoederen weer temperen?? zo gaat dat overal>>wanneer gaat er echte verantwoordingen genomen worden

 5. Luister naar de toespraak van President Kennedy over de geheime genootschappen, waar hij zeker de vrijmetselarij mee bedoelde. Het verzinnen van een “virus” begon al door de vrijmetselaar Louis Pasteur. Het dreigen met een ‘pandemie’ door een niet bestaand “virus” zou iedereen wantrouwend moeten maken. Maar dat is niet gebeurd, maar heeft men zich massaal laten “vaccineren” met een spike-eiwitten verspreidende injectie waardoor de ongevaccineerden ook besmet raken met prionen. Op den duur krijgt iedereen Creutzfelt-Jacob en overlijdt een gruwelijke dood. Marion Koopmans heeft met prionen geoefend met keoien en heeft het voor elkaar gekregen dat het grootste deel van de Nederlanders zich tenminste éénmaal heeft laten inpuiten met besmettelijke prionen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in