Er wordt nu beweerd dat long covid (de denkbeeldige ziekte die volgens mij ontworpen is om de productiviteit te helpen verlagen en de economie nog verder te vernietigen) wereldwijd meer dan 100 miljoen mensen treft. En wetenschappers beweren blijkbaar dat covid in verband gebracht is met het ontstaan van hersenaandoeningen twee jaar na de infectie. Onderzoekers vergeleken 1,25 miljoen mensen bij wie covid was vastgesteld met een soortgelijke groep die andere infecties van de luchtwegen hadden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Ik heb twee vragen. Ten eerste, waren de mensen die de diagnose covid hadden gekregen gediagnosticeerd met de volstrekt nutteloze PCR-test? Zo ja, dan beschouw ik het onderzoek als volstrekt nutteloos. Ten tweede, hebben de onderzoekers gekeken welke patiënt de covid prik had gekregen? Aangezien het zeker lijkt dat de covid prik de hersenen aantast (zie het transcript van mijn video getiteld “What’s the covid jab doing to the brain?”, n.v.d.r. zie het Frontnieuws Nederlandse transcript Dr. Vernon Coleman: Wat doet de Covid-19 prik met de hersenen). Het is duidelijk van belang te weten of de personen met hersenletsel de covid prik gekregen hebben. Intussen zullen de samenzweerders long covid de schuld blijven geven van alle problemen die door de prikken veroorzaakt worden. (Veel van degenen die zogenaamd aan long covid lijden, lijden waarschijnlijk aan depressies die veroorzaakt worden door de onzekerheden, de chaos en de angsten.)

De bejaarden in verzorgingstehuizen zullen sitting ducks zijn voor de vaccineerders met de nieuwe Moderna covid-19 prik. Niemand zal voor hen opkomen of hen beschermen. Hoeveel zullen er daardoor sterven? En hoe kunnen artsen en verpleegkundigen dit doen? Het antwoord is dat zij het ofwel doen omdat zij te dom zijn om vragen te stellen, ofwel omdat het hun niet kan schelen zolang de cheques maar blijven komen. “Wij volgden alleen maar orders op!” is hun verdediging. Dat excuus werkte niet zo goed bij de processen van Neurenberg en het zal ook niet goed werken wanneer dokters en verpleegsters hun slachting van bejaarden proberen uit te leggen. Hoeveel bejaarden moet je doden voordat je beseft dat het verkeerd is? Dr. Shipman staat niet meer in de top 1.000 van seriemoordenaars in het VK. Verzorgingstehuizen in het Verenigd Koninkrijk zouden Dachau, Auschwitz of Belsen moeten heten. Hoeveel Joden moet je doden voordat je besluit dat het verkeerd is? Deze keer worden er echter ook christenen, katholieken en moslims afgeslacht. Ik veronderstel dat dat een knipoog is in de richting van religieuze gelijkheid.

  Duitse gegevensanalist onthult gegevens van ziektekostenverzekeringen die een viervoudige toename van Plotselinge Sterfgevallen laten zien na de uitrol van het COVID-vaccin

Oorlogsmisdadiger Lord High Executioner Tony Blair, schildknaap van de Royal Bathmat en trawant van Sir Klaus Schwab, heeft opgeroepen om elke volwassene in Groot-Brittannië een giftige, dodelijke booster te geven. En hij wil het dragen van maskers verplicht stellen. En meer bescherming voor de falende NHS, die miljoenen heeft verraden. Blair, die geen medische kwalificaties heeft en duidelijk niets weet over de covid prik of de gevaren van het dragen van een masker, is een existentieel gevaar voor de gezondheid en het welzijn van de Britse burgers. Mijn vriend Abit Bloted vreest dat hij verantwoordelijk is voor meer doden dan de Yorkshire Ripper.

De kop van de voorpagina van de Daily Mail van 22 augustus 2022 luidt: “NIEUWE BLOEDTEST TEST STOPT 1 OP 10 KANKERDODEN”. Hoe prachtig, zou u denken. En het artikel is geschreven door de wetenschapscorrespondent van de krant. Maar wanneer u de sprong waagt en het artikel daadwerkelijk leest, staat er in de derde alinea het volgende: “Hoewel er nog geen resultaten zijn, zijn de onderzoekers optimistisch dat het een “enorm” potentieel heeft.” Hebt u dat gezien? “Hoewel er nog geen resultaten zijn…” En de volgende alinea begint: “Op basis van modellering…”. Dat zal, neem ik aan, het soort modellering zijn waar Neil Ferguson bekend om staat. Ik wou dat al deze modelbouwers terug naar hun Plasticine gingen. En ik zou willen dat de Daily Mail ophield met te doen alsof het een krant is.

De scholen zullen in de winter waarschijnlijk drie dagen per week open zijn, omdat de kosten van de loonsverhoging van de leraren betekenen dat de scholen het zich niet kunnen veroorloven om de verwarming aan te houden. Ouders zullen dus twee dagen per week vrij moeten houden van hun werk. Niet dat het veel verschil zal maken. Uit een recente enquête is gebleken dat de Britse werknemers gemiddeld 1,5 dag per week naar kantoor gaan en dat slechts 13% de moeite neemt om op vrijdag op te komen dagen. Bijna niet te geloven is dat strafpleiters een loonsverhoging van 15% hebben afgewezen en een verhoging van 25% eisen. Het woord “crimineel” lijkt op zijn plaats. De productiviteit in het Verenigd Koninkrijk, die nu al zowat de slechtste ter wereld is, zal door de stakingen en het thuiswerken dramatisch dalen. En de economische crisis van het land zal verergeren. Ongelukje? Natuurlijk niet. Zoals ik lang geleden al voorspeld heb, zal de inflatie uit de hand lopen. De ouderen, de zieken en de armen zullen bij duizenden van de kou en de honger sterven. Nogmaals, als u denkt dat dit per ongeluk gebeurt, dan hebt u niet goed opgelet.

  EXPLOSIEF: Spanje onthult geheim militair chemtrailprogramma!

Busmaatschappijen schrappen hun diensten omdat de overheidssubsidies (die tijdens de covid-fraude werden verstrekt) nu gestopt zijn. Dit zal bijdragen tot de vernietiging van plattelandsgemeenschappen en meer mensen dwingen in groezelige flats in stadscentra te gaan wonen.

Er wordt beweerd dat de RAF gestopt is met het aanwerven van blanke mannen, zodat zij meer vrouwen en niet-blanke mannen kan aanwerven. Als dat waar is, zou ik graag willen dat iemand mij uitlegt waarom dat soort van woke diversiteit-gekte niet gewoon ouderwets racisme is. Dit lijkt meer bewijs te zijn voor mijn theorie dat de mensen die tegenwoordig het meest te lijden hebben van racisme in Groot-Brittannië, blanke mannen zijn.

SNP en Groene ministers in Schotland zijn blijkbaar bezorgd dat 2% van de whisky verdampt tijdens het rijpingsproces. (Dat heet het “angel’s share”.) De SNP en Groene gekken zijn bezorgd dat die 2% verdampte whisky een slecht effect zou kunnen hebben op de gezondheid en het milieu. Er is een onderzoek gefinancierd om deze enorme bedreiging voor de gezondheid van de Schotten te onderzoeken. Hoe lang duurt het nog voordat het maken van whisky verboden wordt? Als dat gebeurt, zal Schotland helemaal geen industrie meer hebben, behalve het maken van kilt’s om zijn onafhankelijkheid staande te houden.

Naar verluidt heeft het Royal Devon and Exeter Hospital een wachttijd van 16 uur op zijn spoedeisende hulpafdeling. Ik zie daar geen enkel excuus voor – vooral omdat Exeter een opleidingsziekenhuis is en een klein leger van medische studenten heeft die zeker in dienst zouden kunnen worden genomen. Het is onvergeeflijk dat de wachttijden oplopen tot 16 uur. Soortgelijke problemen doen zich ook elders in het land voor. Vooral oude mensen schijnen het langst op behandeling te moeten wachten, waarbij verschillende mensen meer dan een dag moeten wachten tussen een ongeval en een bezoek aan een arts. Het VK heeft niet langer een gezondheidsdienst.

  Covid is slechts het excuus voor regeringen om constante bewaking van uw bloed, lichaamsvocht en medicatie te eisen

De Japanse regering heeft een nieuwe manier ingevoerd om geld te verdienen. De regering vraagt jongeren meer alcohol te drinken om de belasting die de regering int te vergroten. Wat is het volgende? Wilt u alstublieft meer peuken roken? Dat is net zo logisch.
Media-watjes van allerlei slag winden zich op over de vrije meningsuiting. De aanval op Salman Rushdie heeft veel reacties losgemaakt. Margaret Atwood heeft blijkbaar gezegd: “Dit toont aan dat als wij het vrije woord niet verdedigen, wij in tirannie leven”. Vrije meningsuiting? Welke vrije meningsuiting? Ik en anderen die vraagtekens zetten bij de covid prik worden verbannen van de BBC en uit de mainstream media. Ik word verbannen van YouTube, Facebook, Linked-In, Twitter en de rest van de sociale media omdat ik de waarheid durf te zeggen. Wanneer zullen de mensen beseffen dat er GEEN vrije meningsuiting is. Wij leven in tirannie.

Gluiperds en verklikkers zijn druk bezig geweest hun buren aan te geven wegens het gebruik van tuinslangen. Het enige probleem is dat er in de meeste gebieden geen verbod op het gebruik van een tuinslang is. De Grote Reset kweekt een nieuw soort “mens” die niet gelukkig is als hij iemand niet verklikt of besluipt. “Alstublieft, juffrouw, die jongen daar heeft zijn tuinslang tevoorschijn gehaald!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman: “Er gaat iets heel gevaarlijks gebeuren met de nieuwe griepprik”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelComputergestuurde thermografische beeldvorming en analyse van levend bloed na COVID-19 injectie
Volgend artikelVACCIN TAPIJTBOMMEN: Er worden aërosolvormige “vaccins” ontwikkeld die op bevolkingssteden kunnen worden gespoten voor automatische ontvolking
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

    • Haha als jij zo heilig GELOOFT in jouw media en politiek, wat doe je hier op deze site? Wij zijn niet van GELOOF, wij willen BEWIJZEN zien! Bewijs van het bestaan van cojona/ virusen, bewiis van het schadelijk zijn van stikstof voor de natuur, bewijs dat Rusland de slechterik is etc etc. BEWIJZEN, geen geroeptoeter en AANNAMES!

  1. Zoals ik al veel eerder heb gezegd “Wie schopt die verrader met zijn glimlach op zijn kuttekop nu eindelijk eens uit zijn luie aambeienstoel?”

  2. De huidige machthebbers zijn alle die een vast script moeten uitvoeren. Hun taak is omdat met list en bedrog te doen, om een verschuiving in de maatschappij te verzorgen stapje voor stapje richting de totale controle over de bevolkingen. Daar wordt steevast de angst kaart getrokken en doordat de meeste onwetend zijn in die materie werkt de angst kaart iedere keer weer. Omdat angst bij de mens verlammend werkt en zo zijn we eerder geneigd om de machthebbers blindelings te volgen. Dat er dan situaties ontstaan die zo absurd en onlogisch zijn, wordt niet naar gekeken. De opdracht om het script uit te voeren kosten wat het kost is belangrijker dan wat dan ook. Houden zij niet aan het opgelegde script, dan worden zij vervangen door andere, die wel het script exact opvolgt. Stel dat de regering zou vallen, worden zij vervangen die het opgelegde script gewoon door zetten. Verkiezingen zijn dan enkel een illusie dat de bevolking een stem heeft.

    Ongeveer 75% van de bevolking zullen nooit vragen stellen of argwaan koesteren. Die gaan er nog klakkeloos van uit dat de politiek het beste met hem/haar voor hebben. 20% zet er vraagtekens bij en van die 20% zoeken er ongeveer 2 tot 3% het tot de bodem uit. Zo ook van die 20% zoeken ongeveer 10% deze informatie van die 2 à 3% echte onderzoekers. De laatste 5% zijn de uitvoerders met de machthebbers, die er een zeer rijkelijke boterham aan verdient.

    Het is al langer bekent dat geld heerst over de wereld en doordat we alles zijn gaan uitdrukken in geld en het leven verpolitiseren, zorgt ervoor dat alles wat we doen voor elkaar geld tegenover gesteld moet worden. Het vroegere vertrouwen in elkaar en het geven en nemen met een gesloten beurs of de ruilhandel wordt zo langzamerhand de nek omgedraaid. Het menselijke contact met elkaar wordt steeds minder en minder, terwijl het digitale contact steeds meer wordt. Dit resulteert weer in dat we 24/7/365 dat iedereen te volgen is en wat er gezegd is. Zo ook met wie jij praat en waar je bent en hoe laat jij daar bent. De smartphone is het ideale spionage apparaat van de overheden, zonder dat menige het door hebben.

    Doordat er steeds meer Apps te komen, blijven de mensen hun smartphone gebruiken en het steeds meer intensiveren. Mede dat er zogenaamd voordeeltjes behaalt kunnen worden door kortingen op een product. Hiermee geven zij ongemerkt al hun privacy weg aan de App instantie, zodat iedere die smartphone gebruikt met de apps. lopende producten worden, die verhandeld worden op de markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in