© Thomas Angus, Imperial College London / Wikimedia (CC BY-SA 4.0)

Dr. Neil Ferguson, de man achter het Imperial College Report, waaruit bleek dat miljoenen mensen zouden sterven aan COVID-19, speelde een centrale rol in de verschuiving van onder meer het VK en de VS van de kudde-immuniteitsstrategie naar maatschappelijke lockdown, schrijft hannenabintuherland.com.

Het rapport bleek later frauduleus te zijn, werd nooit wetenschappelijk gepubliceerd, zelfs niet peer-reviewed en verscheen meer als een plan. En Ferguson werd uit zijn functie ontheven wegens onbehoorlijk gedrag bij ontmoetingen met een getrouwde minnares tijdens de lockdown, dus hij ligt er al uit.

Het belangrijkste punt is dat het de WHO was die in maart 2020 samen met het Imperial Report van Dr. Neil Ferguso het massale angstscenario schilderde.

Gezamenlijk creëerden zij het massale angstscenario waarin verwacht werd dat tot 65 miljoen mensen door COVID-19 zouden sterven.

Het Imperial rapport voorspelde dat er zonder lockdown 510.000 zouden kunnen sterven in het Verenigd Koninkrijk, terwijl er 250.000 zouden kunnen sterven zelfs met een isolationistische strategie. Het rapport zou de premier van het Verenigd Koninkrijk, Boris Johnson, van gedachten hebben doen veranderen, van kudde-immuniteit naar het snel implementeren van een lockdown van de samenleving in het Verenigd Koninkrijk – vandaag, 15 maanden later, nog steeds van kracht.

“Het Imperial Report is zelfs nooit wetenschappelijk gepubliceerd; het is niet peer-reviewed, wat een wetenschappelijk artikel wel zou moeten zijn; het is gewoon een intern departementaal rapport van Imperial. En het is fascinerend; ik denk niet dat enig ander wetenschappelijk werk zo’n indruk op de wereld heeft gemaakt als dat betwistbare document”, zei Johan Giesecke, de Zweedse professor die tussen 1995 en 2005 de staatsepidemioloog voor Zweden was en voormalig hoofdwetenschapper van het European Centre for Disease Prevention and Control (ECDC).

  Ga uw gang... haal uw COVID-booster. Niets om u zorgen over te maken. Dit zijn allemaal toevalligheden

Dr. Mathew Maavak, een Maleisische deskundige op het gebied van risicoprognose en governance, merkte onlangs op: “Volgens de prognoses zouden tot 65 miljoen mensen aan deze infectie sterven. Het zal geen verbazing wekken dat de gemene deler tussen beide prognoses het alomtegenwoordige Microsoft was, dat Dr. Neil Ferguson hielp de code ’te perfectioneren'”. Deskundigen en politici over de hele wereld “luisterden natuurlijk naar de wetenschap“, een afspiegeling van de hysterie van een tiener over een andere zogenaamd existentiële kwestie.

Maar nu komen er shadow-banned links uit Google’s zoek limbo tevoorschijn om ons te informeren dat Dr. Neil Ferguson’s code in feite een buggy mess was die “meer leek op een kom engelenhaar pasta dan een fijn afgesteld stuk programmering”, volgens een data expert. “Dit is waar onze eindeloze lockdowns en dwangmatige vaccinatie programma’s op gebaseerd zijn”. Einde citaat.

Dr. Neil Ferguson was reeds berucht voor het overschatten van cijfers in het verleden. Hij was daarbij betrokken tijdens Ebola en de Mexicaanse epidemie. Hij zei ook dat 150.000 mensen zouden sterven tijdens de uitbraak van mond- en klauwzeer. Uiteindelijk stierven er 200 mensen.

Tijdens de ontmoeting met de EU-leiders op 10 maart schatte Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie, het sterftecijfer onder degenen die het virus oplopen op 3,5% of meer. Tedros zei dat er 118.000 gevallen waren in 114 landen, en 4.291 doden als gevolg van het virus, en omschreef de uitbraak als “pandemisch”.

Als het sterftecijfer 3,5 % is, betekent dat miljoenen doden door COVID-19. Als het sterftecijfer daarentegen 0,3 % bedraagt, zoals voorspeld door Rystad Energies, impliceren de extreme maatregelen een dramatische overreactie.

  Videoboodschap: Canadese politievrouw in tranen bedankt "Freedom Convoy" truckers

Tedros staat erom bekend dat hij Bill Gates zijn “broer” noemt, de beroemde westerse oligarch-miljardair die “wereldpandemie-expert” is geworden met een bijzondere belangstelling voor wereldvaccins en de controle van de volksgezondheid. Zijn slecht werkend poliovaccin heeft volgens Robert Kennedy 500.000 kinderen verlamd in India.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volksgezondheid regeringsfunctionarissen vernietigen de mensheidVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeorge Orwell’s 1984 is een blauwdruk geworden voor onze dystopische realiteit
Volgend artikelHet Delta bedrog: ‘dodelijke’ Delta-variant heeft meer dan 99,9% herstelpercentage
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in