In onderstaand interview met de Braziliaanse bioloog en medisch onderzoeker Felipe Reitz bespreken wij zijn bevindingen van levend bloed analyse en thermografische beeldvorming van met COVID-19 geïnjecteerde personen. Een thermogram is een regionale temperatuurkaart van het oppervlak van een lichaamsdeel, die verkregen wordt door een infrarood sensorapparaat. Hiermee worden stralingswarmte en de onderhuidse bloedstroom gemeten. Thermografie is voorgesteld als een niet-invasieve manier om diep-veneuze trombose op te sporen, dat zijn bloedklonters in het veneuze systeem, schrijft Dr. Ana Maria Mihalcea.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/2384734/

Op deze nooit eerder vertoonde beelden van personen die de experimentele mRNA-prik hebben gekregen, zien wij uitgebreide abnormale aderbeelden die wijzen op bloedstolling in zowel het diepe veneuze als het oppervlakkige veneuze systeem. Deze personen zijn volkomen asymptomatisch en voelen niets, en hebben ook geen zwelling.

Bovendien bespreken wij de bevindingen van de bloedanalyse van gevaccineerde personen vergeleken met ongevaccineerde.

Bekijk hier onze presentatie en bespreking van de schokkende bevindingen:

Computergestuurde thermografische beeldvorming en analyse van levend bloed na injectie met C19

Wij correleren de bevindingen van de Live Blood Analysis met de Thermografische beelden.

Recente analyses van COVID-19 injectieflacons hebben zelfassemblerende nanostructuren aangetoond.

Ik heb hier over de resultaten over de hele wereld geschreven.

Het meest recent heeft Mike Adams van Natural News de chemische samenstelling onderzocht van bloedklonters van geïnjecteerde personen die gestorven zijn met uitgebreide zelfassemblerende bloedklonters. Uit de samenstelling bleek dat dit niet dezelfde samenstelling is als normale menselijke bloedklonters, maar hij vond metalen als Aluminium, Tin en Natrium die elektrisch geleidend zijn.

U vindt meer over de stolselanalyse hier: EXCLUSIVE: Natural News releases post-vaccine clot ICP-MS elemental analysis results, comparing clots to human blood … findings reveal these clots are NOT “blood” clots

  Binnen 4 tot 7 dagen na COVID-19 injectie hebben 3 op de 5 bloedstolsels

Samenvatting:

Deze schokkende thermografische beelden wijzen op uitgebreide onderhuidse en diep-veneuze bloedstolsels bij met COVID-19 geïnjecteerde personen. Donkerveld Microscopie vult de analyse van deze personen aan, en toont wat mogelijk grafeenhydroxide of nanostructuren van andere metaalsamenstelling zouden kunnen zijn. Deze alarmerende bevindingen moeten de gezondheidswerkers waarschuwen om mensen die de genmodificerende injecties hebben gekregen te screenen op bloedklonters, zelfs als zij volkomen asymptomatisch zijn. Thermografie kan een niet-invasieve veilige manier zijn om dat te doen. Felipe heeft dit nu ook gezien bij kinderen van nog maar 2 jaar oud. Dit visuele bewijs van schade zou elke zorgverlener ertoe moeten aanzetten de injecties niet meer te geven en iedereen om ze niet meer te aanvaarden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische televisie: Het resultaat van Europa’s eigen energie-experiment is een dodelijke winter
Volgend artikelDr. Coleman: Erger dan uw ergste nachtmerrie: De Grote Reset komt elke dag dichterbij
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Knap gemaakt, maar wel zieke shit zeg. Geen last hebben maar toch gegarandeerd de pijp uit gaan.
  Allemaal gaan ze dus kapot. Kan nooit lang duren. 1, 2, 3 of 4 injecties maken dus niet uit.
  Zoveel kunnen we nu wel zeggen.

 2. Alles heeft zijn prijs; ook domheid, blind vertrouwen, kudde mentaliteit en je laten leiden door eenkudde linkse flikkers.

 3. Ik dat filmpje kijken, blijken beide artsen heilig in cojona te geloven. Sorry, maar dan kan ik ze echt niet serieus nemen. Jammer, dit soort mensen zijn totaal gehersenspoeld en gaan het nooit begrijpen.

  • Ik de k dat de foto’s voor zich spreken. Ongeacht cojona bestaat of niet. De vax maakt schade en dat maakt dat deze mensen belangrijk werk doen om deze schade aan te tonen. Heel erg beangstigend dat mensen geen klachten hebben maar welke dichtgeslibte aders die gevaarlijk aan de rand van de dood staan. Ontkennen dat veel mensen de griep hebben gehad is naief. Ik heb in maar een griep gehad heb 5 weken niets geproefd of geroken. Normaal is dat hooguit 10 dagen dat ik iets minder proef. Er is wel degelijk een beestje aan het rondwaren. Ik geloof best dat het beestje via de foute vax word rondgestrooid. Jij doet net of we kunnen nooit ziek worden. Dat is naief. Er waart wel degelijk iets heel fout rond dat expres onder de mensen is gebracht om zich te verspreiden. Daar naief over zijn maakt je erg kwetsbaar. N acetyl is een goed product om zo is twee weken aan een stuk te gebruiken of ivermectin om het half jaar om te beestjes optijd buiten te zetten wanneer ze nog niet in grote getalen in ons rondzwerven.

 4. Wat ik nou niet zo goed begrijp is het feit dat ik gisteren met veel gedoe toch met behulp van de redactie hier een video heb kunnen plaatsen, jullie weten wel, die wat 2 uur duurt…..maar het schijnt dat de meesten deze niet gekeken hebben en DUS weer het bos in gaan samen aan het handje met CHILL Mike Adams…….

  https://www.frontnieuws.com/de-sociologie-van-de-massas-versus-de-politiek-van-de-idioten-wie-is-wie/

  In dit artikel staat de video wat ik bedoel.

  Er zit GEEN MRna in deze teringzooi…..dit is vast komen te staan nadat een team van ongeveer 20 onderzoekers en allemaal met de juiste papieren, 2300 “vaccins” hebben onderzocht op de inhoud.

  Deze video bekijken duurt 2 uur, en da’s knap lang….ik heb deze 2x bekeken daar deze mega vol met info zat, zinnige info……

  Dit hele gedoe met die thermo enz. brengt naar voren dat er zelf bouwende zaken gebeuren in het bloed………dit was ruim een jaar geleden al bekend want Prof. Dr. Arne Burkhardt heeft dit destijds helemaal uitgezocht en LATEN ZIEN wat er voor opgebouwde microchips inmiddels in het bloed zaten van de onderzochte overledenen…….(te vinden is dit hier: “Pathologie-Konferenz – Pressekonferenz Tod durch Impfung, Undeklarierte Bestandteile der COVID-19-Impfstoffen” en de duur is 159 minuten!!!)
  Er was hiervoor een 1e en een 2e Pathologie-Konferentz welke resp 1 uur en 2,5 uur duren welke al dit bovenstaande ook al duidelijk maakte, ruim een jaar geleden dus. We kunnen natuurlijk wel blijven herhalen maarrrrrr………..

  Dit kan dan nu nog eens worden herhaald maar Mike Adams in een iets andere context…..tja…..neem aan dat men weet wat ik bedoel.

  Dit is vijftien dubbele informatie.

  In de video van gisteren hier bij genoemd artikel geplaatst kwam naar voren dat de basis van ALLE ONDERZOCHTE “vaccins” hetzelfde was, dus van alle 2300 onderzochte teringzooiampullen!!

  Daarbij waren 35 varianten met elk eenzelfde mengsel van zware metalen, o.a. osmium, silica, goud, zilver, lood, nikkel en nog een paar……deze zware metalen waren dus in 35 varianten aanwezig IN ALLE gifspuitampullen en dat was van toepassing op ALLE MERKEN…….

  GEEN MRna, ook niets wat in een normaal vaccin zoal zit. Dan wel menselijke foetuscellen, en nog wat smerige troep waar men menselijke lichamen van binnenuit kan slopen waaruit voor 100% zekerheid blijkt dat geen enkel spuitje ook maar in de buurt komt van een gewoon vaccin wat overigens ook puur ervoor is om mensen ZIEK te maken en niet te behoeden voor een ziekte!

  DIT BETEKEND DUS NIETS MEER EN NIETS MINDER DAT ER VANAF HET BEGIN GENOCIDE GEPLEEGD WORDT EN IK NOEM HET VARKENTJE GEWOON BIJ DE NAAM……ER WORDEN WILLENS EN WETENS MOORDEN MET VOORBEDACHTE RADE GEPLEEGD DOOR ONZE REGEERDERS, MEDICI, VERPLEGEND PERSONEEL EN POLITIE EN JUSTITIE ALSMEDE DE MSM ZIJN VOOR DE VOLLE 100% MEDEPLICHTIG AAN DEZE GIGANTISCHE MOORDPARTIJ.

  Helaas heet ik niet Mike Adams maar heb wel gelijk……mooier kan ik het niet maken……wél makkelijker!

  Fijne zonnige dag gewenst morgen….

  En als ik u echt eerlijk ben dan zijn wij, omdat wij dit nu ook zeker weten, want dat kunnen we, helaas net zo schuldig aan al dit moois.
  Ik wordt er ziek van……..wat een enorme shitzooi hebben we nu hier!
  Dit gaat godverdomme opgelost worden, linksom of rechtsom.

  De idioten in theater den Haag zijn nu bezig om zichzelf te laten vallen, om zodoende weer demissionair te worden zodat ze in opdracht van dat koninkje wat er bij de gratie Gods zit, lekker impopulaire wetjes erdoor kunnen jagen die ons lekker helemaal met de rug tegen de muur zetten.

  En dan nog even dit……niet minder belangrijk denk ik……

  Ik zie al maanden geen enkel lid meer van de criminele organisatie, vroeger politie genaamd, over straat rijden, nergens meer alcoholcontroles, niets nakkes nada meer.

  Weet niet of er in de grote steden ook minder is dan normaal want daar zullen deze criminelen wel nog een beetje zichtbaar aanwezig zijn.

  Dit riekt naar iets wat me niet zo aanstaat!! Toch!!

  Eurogenfor wordt overigens op dit moment een beetje uitgebreid……….naar ik meen 300………..DUIZEND man…..en let op…..deze hebben WETTELIJK licentie om te doden en dat zijn de feiten….

  En wij maar steeds …….nee, laat ook maar. Ben op je hoede….de klapper staat recht voor de deur en niemand die hem ziet….en da’s fijn maar niet voort ons.

  Gladiator

  • Dankjewel voor dit goed uitgelegd en verwoord schrijven , en delen van de video , tis veel erger dan menig mens zich kan voorstellen , vandaar ook de gekte om ons heen die toeneemt , k zie het somber in voor ons zover glijden we af in rap tempo
   Groet van mij , broeder !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in