Excuses voor de schuttingtaal in de onderstaande video. Zo praten echte soldaten in de frontlinie. Niet voor dames.

Maar hij zegt het allemaal botweg. Hij heeft het over het internet-van-alles als het instrument voor hersenspoeling op wereldwijde schaal. Ik zou de filmindustrie en televisie eerder beschouwen als hersengif op een universele schaal en met onmiddellijk effect als nog verderfelijker. Kijk maar naar de modegekte. Binnen enkele weken (zo niet dagen) na het verschijnen van een nieuw must-have kledingstuk, dragen jonge mensen overal op de continenten dezelfde nieuwe statussymboolkleding. Hetzelfde geldt voor kapsels, hetzelfde geldt voor metalen piercings van neusgaten, lippen en oren. Hetzelfde geldt voor de tatoeage-gekte, enz. enz, schrijft Claudiu Secara.

Maar onze soldaat heeft gelijk. Het is allemaal marketing en geen inhoud. Allemaal Madison Avenue PR en geen kwaliteit van het product, of het nu schoenen, auto’s, tanks of ruimteraketten zijn. Amerikaanse producten worden gemaakt om vervangen te worden door nieuwe gimmicks die zich voordoen als beter, nieuwer, mooier, “geavanceerder”. Handel en de kunst om grote winsten te maken zijn de beste vaardigheden die Amerika de wereld te bieden heeft.

Maar militaire hardware, militaire topwapens?! Luister naar de Russische soldaat. Hij heeft ze uit de eerste hand getest en hij weet hoe goed ze presteren onder echte slagveld omstandigheden. Glanzend metalen schroot.

Nog belangrijker is dat wat er een paar dagen geleden nog uitzag als onheilspellende tekenen, het (mogelijke) licht aan het einde van de tunnel blijkt te zijn, het keerpunt in het Oekraïne-verhaal. Er is iets cruciaals gebeurd in de afgelopen dagen (weken?). Het plan van de neocons/Biden was om groot machtsvertoon te geven in Vilnius door de toetreding van Oekraïne tot de NAVO te versnellen, gevolgd door een regelrechte oorlog, NAVO versus Rusland. Hebt u de lichaamstaal van Biden een paar weken geleden opgemerkt, rennend en springend als een man die net de loterij heeft gewonnen? En dan ziet u een andere Biden in Londen. Lege ogen, ronddwalend als een wandelende dode, geholpen door Zijne Majesteit de Koning als zijn adjudant. Hetzelfde toen hij Erdogan ontmoette in Vilnius. Geen overwinningsgevoel daar.

Amerikaanse financieel analist Hudson: De VS hebben van bovenaf een kleurenrevolutie in Europa geënsceneerd

De dag ervoor had hij het allemaal op een rijtje:

1. Hij dwong Frankrijk om het Oekraïne-plan te ondertekenen: NAVO-lidmaatschap, bewapend met langeafstandsraketten, nieuw financieel hulppakket, enz.

2. Hij dwong Erdogan om in te stemmen met de toetreding van Zweden tot de NAVO, de vrijlating van de Azov-gevangenen en, natuurlijk, de toetreding van Oekraïne tot de NAVO – of een kant-en-klare oranje revolutie tegemoet te zien die al op zijn plaats was.

Maar toen gebeurde er iets cruciaals. Was het de verschijning van Dr. Gal Luft, een dubbel Amerikaans-Israëlisch staatsburger, al die tijd bevriend met het Russische Sputnik News, die ontsnapte aan arrestatie in Cyprus en nu de kroongetuige is die in het Congres zal getuigen dat Biden persoonlijk $100.000 per maand smeergeld heeft ontvangen van één Chinese militaire bron alleen al (zo’n $15 miljoen in totaal) plus zo’n $60.000 per maand aan Hunter, enz.

Of is het misschien de strop om de nek van Hunter Biden die strakker wordt – in verband met de beruchte laptop die zoveel andere misdrijven onthulde?

Maar laten we teruggaan naar het volledig mislukte concept van Amerikaanse wapens en hun waardeloosheid op het slagveld.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video: Hier vernietigt een 20.000 euro drone een 7 miljoen euro dure Leopard 2A6Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Dodelijke Covid-19 prik zal meer mensen doden dan er zullen sterven in Oekraïne
Volgend artikelFrontnieuws filmpscoop – Slagveld-update & Oekraïens offensief ettert in de velden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

36 REACTIES

  • Tsja. Het probleem is dat dat de Dems/deep state alleen maar dieper in de problemen zal brengen. Het is niet zo dat ze dan zomaar iemand op die positie neer kunnen zetten, dan krijg je dus Kamala Harris. Een leeghoofd dat zich op haar rug omhoog heeft gewerkt maar nog nooit op een inhoudelijke opmerking is betrapt.
   Biden is een zelfzuchtige corrupte klootzak die tijdens zijn hele carriere steeds aan de verkeerde kant van issues heeft gestaan, maar hij was destijds in ieder geval in staat ergens over na te denken. Harris weet helemaal niks en kan nooit overtuigend overkomen, dus zal nog duidelijker slechts een marionet zijn.

   En zelfs als ze -op wat voor manier dan ook- van Harris afkomen dan wordt het de Speaker of the House; Kevin McCarthy. In naam een republikein (RINO, republikan in name only), maar dan wel uit California, de meest extreem-linkse staat die er is en die heel vaak met de dems heeft meegestemd en daardoor best veel mensen tegen zich in het harnas heeft gejaagd en dus op dat moment minimaal zal moeten doen alsof hij een heel ander bewind zal voeren.

 1. Ja dat werd ook in de 2e WO gedaan, de Fransen moesten wapens maken voor de Duitsers…en toen is er door de arbeiders een plan beraamd [wieweetwie, het zal ongetwijfeld een uitgekiende man zijn geweest] om deze wapens te saboteren; geweren richtten niet precies, sommige van de granaten ontploften in de tank alvast ….en nog meer van die geniepige dingetjes om de Nasies te soboteren in de strijd.

  • Ps, het was in Luik, belgie dus , die wapen fabriek, maar veel arbeiders waren Fransen en Belgen, soms uit het vreemdelingen legioen…..Dit geeft ons weer stof tot nadenken, over het Europese leger [hoor en lees je nooit iets over…………….

 2. Hoorde ooit een vergelijking tussen amerikaanse en russische straaljagers. De eerste hightech state of the art, duur, mooi, en voor elk onderdeel een apart gereedschap voor (de)montage. De tweede eenvoudig, maar net zo goed, en als er wat mee is landen bij een benzinepomp, onderdeeltje vervangen en weer opstijgen. Geen idee of het klopt, maar kan me er iets bij voorstellen.

 3. Zit net op nfn te lezen dat die gestoorde klimaatwet is aangenomen.

  Geen wegen. Geen onderhoud meer aan wegen. Geen bouw. Geen industrie. Geen voedsel..Niks meer…..dankzij die stikstof wet van die gestoorde omgekochte versteende tuinkabouter.

  Dit treft alles waar banen aan hangen. Dan gaat het hele land op zijn reet…..heeft er straks niemand meer te vreten.

  Als dufkut-& co nou nog niet wakker wordt……!!!!!?

  Jezus Kristus.

  Er hebben van die strontvliegen op de mestberg van de Nederlandse politiek vóór gestemd. Van mij mogen ze één voor een worden afgeknald.

 4. Nog een oorlogje er over heen.

  Willen ze dat zó?

  Best….. godverdomme. Dan kunnen ze oorlog krijgen ook. Geef mij dan maar een gun. Dan zoek ik dat schorum en derlui vuile telgen eerst wel op?

  Twas toch zo’n leuk spelletje!?

 5. Sjonge, wat een verrassing: Gal Luft, houder van zowel een Israelisch als Amerikaans paspoort. Bevriend met Sputnik News, dat ongetwijfeld in de handen is van het zelfde geloofsgenootschap dat de MSM in de VS runt, mag getuigen tegen Biden.
  De oorlog in Oekraine, het afslachten van de blanke mannen in Oekraine, Rhodesie, Zuid-Afrika, Europa en die van de blanke VS is 100% onderdeel van de blanke genocide door de Torah-enthousiasten.
  De Russen, lees de joodse communisten, trokken nadat ze 60 miljoen christelijke russen hadden uitgeroeid, naar China, hielpen Mao in het zadel en lieten hem tientallen miljoenen christelijke Chinezen vermoordden. WOII is door Judea uitgeroepen om Duitsland definitief te vernietigen en heeft naar schatting 60 miljoen blanke Europeanen het leven gekost.
  De Russen onder leiding van joodse communisten steunden Castro (een jood), Mugabe en de ANC/Ramaphosa en ze zijn hebben Brazilie in handen middels stroman Lula. Alles dmv en voor de shekels oftewel de BRICS.
  De I in BRICS: in India hebben de Cochin-joden het in de financiële wereld voor het zeggen. In China hebben de joodse chinezen ook de gok-wereld in handen.
  Volg het geld. De joodse agenda van de NWO wordt gewoon uitgerold.

  • Pas op met jodenhaat.

   Mme Blavatsky was meervoudig demonisch bezeten en een bekend occultist. Adolf Schicklgruber was een trouw volgeling en had haar boek altijd paraat. En was zelf ook een occultist die zo onder drugs en demonische invloed was dat hij de stukken uit het tapijt vrat. Dit was de man die de dood van 6 miljoen joden op zijn geweten had.

   De nazi’s waren druk bezig met occulte zaken met hun Vril Gemeinschaft in de Wemelsburg. Allemaal met goedkeuring van de paus.

   De overheersers van deze wereld richten hun pijlen altijd en hoofdzakelijk op joden en christenen. De joden worden naar voren geschoven als kopstukken zodat alle haat zich tegen hen richt. Het is net de joodse raad in het concentratiekamp. Ze denken macht te hebben maar worden gehaat van beide kanten. En uiteindelijk belanden ze net zo in de gaskamer.

   De echte Macht zit in het Vaticaan. De jezuïetenorde stuurt al die ideologieën aan met scholing, wetenschap, organisaties. Zij zijn de oorsprong van kadaverdiscipline en ‘false flag’ operaties. De grootste geheime dienst aka ’the entity’.

   Het uiteindelijke doel is hun anti-christ, Gods plaatsvervanger op aarde in de herbouwde tempel in Jeruzalem. Zij strijden voor ‘Lucifer’ en tegen de Schepper van hemelen en aarde.

   Het joodse volk is blind voor hun eigen Messias en lijden onder de haat van de hele wereld. Hoe zou jij je gedragen als je niet begrijpt waarom de hele wereld jou haat en G’d zich van je afgekeerd heeft?

   Toch blijft het Gods volk. En het blijft Gods oogappel (pupil).

   • In de nacht van 10 op 11.03.1946 pleegden Karl Haushofer & zijn vrouw zelfmoord. Haushofer was een van Hitlers/ Schicklgrubers belangrijkste adviseurs op esoterisch gebied. Hij was ook betrokken bij het Thule-genootschap (buitenaards technologie die o.a. heeft geleid tot de vliegende schotel > Haunebu I, II & III), waardoor de nazis op 26.08.1942 om 11:26 uur voor het eerst op de maan zijn geland!

  • Klopt. En zij heeft recht van spreken! Zij is joods èn van oekraïense oorsprong.

   Ze vertelt hoe haar hele familie afgevoerd is door die Oekraïnse nazi’s. En dan zegt die BBC (big black cock?) presentator Piers Morgan doodleuk: “ik ben het daar niet mee eens. Dat is jouw mening”. Hoezo ‘mening’?!

   ‘ja maar Zelenski is ook een jood’. Luister goed naar het antwoord van Roseanne!

   Must watch voor alle anti-semitische blaatapen.

 6. Er is in Vilnius nog veel meer weggegeven en beloofd. Dus straks je huis in box3, je pensioen gekort en Europese belastingen. maar het zal nog niet genoeg zijn!

 7. Die belasting op mijn huis krijgen ze niet. Ik steek het nog liever in de fik dan dat zij het in derlui vuile onbeschofte rotpoten krijgen….en aan de haal gaan met voor de godgloeiende godver jaren werk aan restauratie.

  Dat van Godverlaten hoerentuig met derlui stinkende rukkersklauwen wil mijn onderkomen afnemen?

  KLAAR MET DIE HOERENKAST. AFBRANDEN DAT PESTHOL ….MET DAT TUIG ER IN.

  ALLES KAPOT ?…. …DAN ZAL IK ER WÈL EEN ZOOTJE MEE NEMEN!!!!

  • Ze krijgen alles. De grond waar je huis op staat is van de elite, ze bepalen je WOZ. Je hypotheek, de rente die je betaald. De eisen waaraan je woning moet voldoen, nu weer de green deal en energielabel. De marktwaarde en executiewaarde. Straks bouwen ze er een asielzoekerscentrum naast en aan de andere kant een distributiecentum van 10m hoog blik. En er komt nog meer onzin bij, het enige wat je hebt gerestaureert is een luchtkasteel! In Nederland bezit je niks, jij bent het bezit!

 8. Godgloeiende godver.

  Deze woede is precies waar die hoerenkast op uit is . Ik zit mezelf hier verdomme omlaag te halen!

  Aan iedereen hier……!!!

  Ik verlies mezelf in razernij in deze. Zit mijn eigen licht te doven.

  Ik neem afscheid van jullie. Ik ga mij weer richting lichtwerk begeven. Dat de elementen van de duisternis vechten voor hun bestaan is mij inmiddels ook wel bekend. Mezelf zo kwaad laten maken voegt niets toe.

  Bedankt voor het delen.

  Succes met alles.

  Dat het jullie goed moge gaan!

  • Inhetmeer juli 12, 2023 at 17:15
   Niet weg gaan, Inhetmeer, gewoon de draak in de ogen blijven kijken. Het is goed om de vinger op de pols te houden. En je hebt hier medemensen.

   • Precies. Niet bang laten maken, niet gek laten maken en je ook niet laten ontmoedigen. Wij zijn met meer, Inhetmeer, en die revolutie komt nog wel een keer.
    We hebben nog heel veel manieren om zand in de raderen te strooien.
    Als ze oorlog willen met boeren, burgers en buitenlui, dan kunnen ze dat krijgen. 👊

  • In het meer, gewoon doorgaan met wat je leuk vind je kan toch niets mee nemen als je dood bent.
   En wat maakt het uit of er hier zogenaamd beslist wordt dat het je eigendom niet zou zijn.
   Alleen frustrerend als je nakomelingen hebt voor wie je het ook doet.

  • Inhetmeer

   Als lichtwerker hoor je niet te vluchten voor de duisternis. Het is juist andersom. Het licht schijnt in de duisternis en het duisternis heeft het niet gegrepen. (Johannes 1:3)

   Helaas werken veel/alle ‘lichtwerkers’ onbewust voor de valse lichtdrager lucifer.

   “The best trick the devil ever pulled was convincing the world he doesn’t exist
   The second best trick was to convince them he is the good guy”

   Echt licht hoeft niet te werken voor bevrijding. Alles waarvoor je moet werken is religie. Religie kan je niet bevrijden. Het is bedoeld om jou afhankelijk te maken.

 9. overduidelijk nog steeds een coup in wording , juli 2023 , je ziet het in de pijp amsterdam !….. een klein groepje ultrarijken en de rest mot aan de bedelstaf ! in de vorm van een UBI …..het middenkader ( grooste groep mensen ) moet ook arm worden …………het is de Ulliminati , je weet wel de driehoek ……ingenieus bedacht door de CIA/ Tavisstock en washinfton DC ( pentagon) ….. en gelinkt aan wijlen J. Epstein en bill gates …………. kijkerttip !…..dit is wat klaus schwab wil denk ik : Beyond the reset: animated short film …. ja dat gaat het worden als wij de mensen , lieve goedaardige mensen niet opletten en het stoppen ….. niet zoo naïef zijn . Er is niet voor niets een miljarden business in kinderhandel en bloed ….het zijn hard core satanisten ………..bedriegers met huelll veel geld . Ze willen je gevangen zetten in je eigen huis met 1400 euro per maand en een soc credit score van 880 tokens per maand

 10. Mijn eerste auto was een Ford Lincoln Premier 1958 woog bijna 2,5 ton en de benzine 58/59 cent per liter, man man onverwoestbaar dat was nog eens American made.

  Lang daarna een Pontiac Firebird 1971 toen al een stuk mindere kwaliteit, vernielde de kruiskoppelingen van de cardan as en 2 klepstoter stangen die verdwenen in het carter, hoe zou de kwaliteit nu zijn?

  • Mijn eerste auto was een kever ook rond die leeftijd, zat wel pit in was een oude politie kever hoop lawaai vergeleken met de latere.
   Heb later een Chrysler sarratoga gehad, was gelijk verkocht aan een automaat ( wat altijd ouwe lullen wagens waren) tegen dat ding kon ik niet op schakelen en ook niet terug wat een acceleratie en een verheerlijking in de files zonder koppeling.
   Denk dat de kwaliteit van nu minstens evenveel weegt, en als hij zoals een brandstof auto 100.000 km heeft gereden zal hij met een volle accu niet het aantal km halen als op het begin (als de accu nog wat doet dan)
   Terwijl de brandstof auto nog even ver komt met een volle tank, en nooit een nieuwe tank nodig heeft.

 11. Deze Rus dropt een ware truthbomb. En drops the mic.

  Grappig dat ‘grove taal’ het enige is dat eeuwig leven geeft: de vereniging in liefde. Bijzonder dat in de Engelse taal de hoogste principes en meest bijzondere symbolen gezien worden als ‘ongepast’.

  Hollywood is vol leugenachtigheid en moorddadigheid. Dit wordt verheerlijkt. Maar een tepel in beeld… Foei!
  Liefde wordt gecorrumpeerd tot lust en kinderen laten opgroeien in de veiligheid van een trouw gezin wordt belachelijk gemaakt.

  Ook roept men vaak ‘Jezus Christus’ alsof het een vloek is. Het is juist een zegen en een belofte vol hoop. God redt en zal regeren!

  Uit Star Wars ‘The Phantom Menace’: “Communications disruption can mean only one thing; invasion!”
  Hoe terecht. Het ondermijnen van klare taal en duidelijke communicatie is een teken dat we in oorlog zijn. Een oorlog die verder strekt dan vechten om aarde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in