Uit de laatste officiële gegevens van Public Health blijkt dat 83% van de Covid-19 sterfgevallen in de afgelopen vier weken voor rekening kwam van de volledig gevaccineerden, terwijl ook 72% van de ziekenhuisopnames voor Covid-19 en 56% van de vermeende Covid-19-gevallen van 18 september tot en met 15 oktober voor rekening kwamen van de volledig gevaccineerden, bericht Theexpose.uk.

Het statistisch verslag over Covid-19 is een wekelijks verslag over Covid-19-gegevens dat wordt gepubliceerd door Public Health Scotland, en de laatste update, gepubliceerd op 20 oktober, bevestigt dat de situatie voor de volledig gevaccineerde bevolking met de week verslechtert, terwijl de situatie voor de ongevaccineerde bevolking verbetert.

Tabel 18 van het verslag bevestigt dat de meeste Covid-19 gevallen zich in de week van 18 september 2021 onder de volledig gevaccineerde bevolking hebben voorgedaan, goed voor 37.992 gevallen. De ongevaccineerde populatie bleef niet ver achter met 32.217 gevallen.

Het totale aantal gevallen naar vaccinatiestatus, zoals bevestigd door de bovenstaande tabel, tussen 18 september en 15 oktober 2021 was als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 32.217 gevallen
 • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 3.971 gevallen
 • Volledig gevaccineerde bevolking = 37.992 gevallen

Dit betekent dat de gevaccineerde bevolking tussen 18 september en 15 oktober 56% van de Covid-19 gevallen voor haar rekening nam, terwijl de ongevaccineerde bevolking 44% voor haar rekening nam.

Het verschil tussen de gevaccineerden en ongevaccineerden wordt echter veel groter als het gaat om ziekenhuisopnames, waarbij de volledig gevaccineerden nu verantwoordelijk zijn voor de meerderheid van de Covid-19 ziekenhuisopnames sinds ten minste juli 2021.

Uit bovenstaande tabel blijkt dat de ongevaccineerde 60-plussers tussen 11 september en 15 oktober slechts 11% van de ziekenhuisopnames in Covid-19 voor hun rekening namen, terwijl de gevaccineerde 60-plussers 89% voor hun rekening namen.

EU vindt mogelijk verband tussen J&J Covid prik en een andere "zeldzame" stollingsaandoening

Een soortgelijke tendens kan worden waargenomen in de leeftijdsgroep van 30 tot 59 jaar, waar de ongevaccineerden slechts 38% van de ziekenhuisopnames in het kader van Covid-19 voor hun rekening namen, terwijl de gevaccineerden goed waren voor 62%.

Het totale aantal ziekenhuisopnames per vaccinatiestatus voor alle leeftijdsgroepen tussen 18 september en 15 oktober 2021, zoals bevestigd door tabel 19 van het PHS-verslag, was als volgt:

 • Ongevaccineerde populatie = 684
 • Gedeeltelijk gevaccineerde populatie = 81
 • Volledig gevaccineerde populatie = 1672

Dit betekent dat 72% van de ziekenhuisopnames in het kader van Covid-19 tussen 18 september en 15 oktober 2021 voor rekening kwam van de gevaccineerde bevolking, terwijl slechts 28% voor rekening kwam van de ongevaccineerde bevolking.

Maar opnieuw wordt het verschil tussen de gevaccineerden en ongevaccineerden veel groter als het gaat om sterfgevallen die verband zouden houden met Covid-19.

Het totale aantal vermeende Covid-19 per vaccinatiestatus tussen 11 september en 8 oktober 2021, zoals bevestigd door tabel 20 van het PHS-rapport, was als volgt:

 • Ongevaccineerde bevolking = 96 sterfgevallen
 • Gedeeltelijk gevaccineerde bevolking = 16 sterfgevallen
 • Volledig gevaccineerde populatie = 436 sterfgevallen

Dit betekent dat de gevaccineerde populatie 83% van de Covid-19 sterfgevallen tussen 11 september en 8 oktober voor haar rekening nam, terwijl de ongevaccineerde populatie slechts 17% voor haar rekening nam.

Sommigen zullen aanvoeren dat dit te verwachten is als de meerderheid van de bevolking gevaccineerd is. Dat zou waar zijn als uit officiële gegevens niet zou blijken dat het aantal sterfgevallen door Covid-19 in september/oktober 2021 meer dan 2000% hoger ligt dan het aantal dat in dezelfde periode in 2020 is geregistreerd.

EINDELIJK!! Bij het Internationaal Gerechtshof is een rechtszaak aangespannen wegens overtreding Neurenberg-code door Israëlische regering

De reden dat het aantal sterfgevallen in september 2020 zo laag was, is dat het seizoensgebonden karakter aan onze kant stond, zoals dat altijd het geval is geweest met alle virussen van de luchtwegen.

Het feit dat het seizoensgebonden karakter niet heeft gewerkt in 2021, toen we ook Covid-19-vaccins aan onze kant hadden, doet vermoeden dat de gevaccineerde bevolking een zeer zware winter voor de boeg heeft.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De Lord of the “Vaccins” en de “Gezondheidsterroristen Ideologie”. Waar denkt u dat dit heen gaat? Stap uit die krankzinnige treinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet systeem is in paniek, het narratief werkt niet meer, houd voet bij stuk, de vijand is aan het barsten
Volgend artikelWoede over ‘niet reanimeren’-mededelingen voor Covid-patiënten met leermoeilijkheden
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  • Nee, maar voor de media zal dat niks uitmaken. Let maar op dat dit binnenkort door de hele NL media, inclusief Geenstijl e.d., overgenomen zal worden, met bijbehorende maatregelen.

 1. Het volgende van een iets andere orde, maar in het verlengde van de gebeurtenissen en de wereldwijde awakening, wil ik de volgende informatie graag onder ieders aandacht brengen:

  ‘Dit is een Amerikaanse documentaire over het gebruik van chemicaliën in cosmetica, huishoudelijke producten, en zelfs kinderkleding.

  Voor velen (en zelfs voor ons) is deze informatie deels nieuw en schokkend.

  Hopelijk denken we voortaan twee keer na voordat we zomaar iets in de supermarkt kopen…’

  https://www.naturalheroes.nl/pages/documentaire-over-de-chemische-parfum-industrie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in