Het is een verkiezingsjaar in het Verenigd Koninkrijk, de VS en een groot deel van Europa. Ongeacht wie er wint, of het nu rechtse of linkse partijen zijn, we stevenen af op netto-nul en de Grote Reset – hoewel de toekomst sneller zal aanbreken als linkse regeringen aan de macht komen. Dr. Vernon Coleman vat samen waar we naar uit moeten kijken.

Dit is een jaar van grote verkiezingen in het Verenigd Koninkrijk, de VS en een groot deel van Europa, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Maar het maakt eigenlijk niet uit wie de verkiezingen wint, hoewel de toekomst sneller zal aanbreken als linkse regeringen aan de macht komen.

We stevenen af op netto-nul en de Grote Reset.

Welke leugens ons ook verteld worden, dit is waar we naar uit kunnen kijken:

Er zullen meer 15-minutensteden worden gebouwd – met accommodatie in torenflats. Voedsel voor elke 15-minutenstad zal worden verbouwd in lokale, overdekte boerderijen.

Er zullen sociale kredietregelingen worden ingevoerd. (Lees ‘Social Credit: Nightmare on Your Street’ om uit te vinden wat dit voor jou betekent).

Gezondheidszorg zal steeds minder beschikbaar zijn – behalve vaccinatieprogramma’s, die zullen worden uitgebreid.

Om een winkel of een openbaar gebouw binnen te gaan, moet je met je smartphone knipperen om je te identificeren (al die mensen die hun smartphone gebruiken om koffie te betalen, hebben hiertoe geleid).

Over het algemeen zal het weer kouder en natter zijn omdat de zon wordt tegengehouden door geoengineers. (zoek online naar “radiation management” als je me niet gelooft).

Traditionele boerderijen zullen failliet gaan en sluiten en het land dat gebruikt wordt voor landbouw zal verwilderen.

  Het is officieel - WEF in bed met de mainstream media om 'The Great Reset' uit te rollen (Nederlands ondertiteld)

Euthanasie zal overal legaal worden – en zwaar gepromoot. In veel ziekenhuizen zal het “vrijwillige” element van doktershulp bij zelfdoding stilletjes verdwijnen als ouderen, zwakken, geesteszieken, gehandicapten en armen stilletjes worden gedood. (Lees voor meer informatie over hun kwaadaardige plan voor euthanasie: ‘They Want to Kill Us’ door Jack King. KLIK HIER om dit krachtige en belangrijke boek te kopen en vertel het vervolgens aan zoveel mogelijk mensen om de waarheid te verspreiden).

De pensioenleeftijd zal omhoog gaan en niemand zal een staatspensioen ontvangen tot hij of zij ver in de 70 is. De meeste mensen in de werkende leeftijd zullen helemaal geen pensioen ontvangen.

Reizen zal steeds moeilijker en duurder worden. Het rekeningrijden zal worden ingevoerd om automobilisten te ontmoedigen en om de prijzen voor vrachtwagens te verhogen. Er zullen nieuwe appartementenblokken worden gebouwd op parkeerplaatsen en tankstations. De parkeerplaatsen die overblijven zullen alleen nog betaald kunnen worden met een speciale App, en de plekken zullen steeds kleiner worden om het bezit van grote auto’s te ontmoedigen. Vakanties zullen worden ontmoedigd. Vandaag krijgen passagiers te horen dat ze drie uur voor vluchttijd op hun vliegveld moeten zijn. Dit zal nog erger worden.

Stakingen zullen regelmatig en alledaags worden omdat vakbonden hun macht gebruiken om te ontwrichten en schade aan te richten en om ons te dwingen tot de Grote Reset.

De belastingen zullen onverbiddelijk stijgen. En er zullen steeds meer nieuwe belastingen en heffingen komen. Regeringen zullen enorme hoeveelheden geld nodig hebben om te betalen voor netto-nul. En wij betalen de prijs. De uberrijken en de non-dom (niet gedomicilieerde) miljonairs zullen niet meer belasting betalen. Als ze zich bedreigd voelen, zullen ze gewoon het land verlaten. De middenklasse en de ambitieuze middenklasse zullen worden vernietigd.

  Nederland: Schandaal - Koninklijke familie uitgejouwd in koets bij traditionele ceremonie - arrestaties voor "belediging"

Spaarders en investeerders zullen het doelwit zijn en extra belastingen betalen. De stimulans om te sparen zal verdwijnen. Onthoud: je zult niets bezitten (en je ellendig voelen).

De lokale belastingen op woningen zullen drastisch stijgen. Er komen speciale belastingen op vrijstaande huizen en tuinen zodat mensen gedwongen worden om naar de nieuwe hoogbouwflats in de nieuwe steden te verhuizen.

Iedereen die werkt zal armer zijn dan hij was. De enige mensen die de toekomst comfortabel zullen overleven zijn degenen die een uitkering hebben en voor wie de energiekosten worden betaald (door belastingen die van de werkende armen worden afgepakt).

De politie zal steeds minder tijd besteden aan het stoppen van misdaad en steeds meer aan het arresteren van mensen die kritiek hebben op de autoriteiten.

Onafhankelijke websites en platforms op het internet zullen worden gesloten.

Immigratie zal massaal toenemen.

Groot-Brittannië zal effectief weer lid worden van de fascistische, ondemocratische EU en het Brexit-referendum zal effectief tegen de wil van het volk worden teruggedraaid.

Onthoud dat dit allemaal gaat gebeuren tenzij we het tegenhouden. En stemmen zal geen enkel verschil maken. Om te stoppen met wat er gebeurt, moeten we meer mensen vertellen wat er gebeurt en, nog belangrijker, waarom het gebeurt. We voeren een informatieoorlog. We moeten eerlijke media eisen en druk uitoefenen op oneerlijke politici. Deel de waarheid zo breed mogelijk. Leg uit over de Grote Reset en leg uit dat klimaatverandering en netto-nul een gigantische fraude zijn. Deel alsjeblieft mijn video’s en deze website met iedereen die je kent. Er is niet veel tijd meer.

  Neil Oliver waarschuwt dat er een 'storm op komst is' voor de schuldigen

Als je meer wilt weten over de toekomst die ze voor ons in petto hebben, lees dan ‘Social Credit: Nightmare on Your Street‘ en `They want your Money and your Life.’


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Dit leer je waarschijnlijk niet van de tv, YouTube of andere propagandakanalenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWetenschappers zeggen dat geoengineering-kunstgreep om hittegolf in Californië af te koelen de temperaturen in Europa kan doen stijgen
Volgend artikelBrits parlementslid waarschuwt NAVO ‘Vuile Bom’ valse vlag in Europa plant om WO3 te ontketenen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

 1. De ouwe man in de stoel vat het goed samen. Hij zegt alleen niet waar de Grote Reset vandaan komt, en waar die momenteel gebouwd wordt: de BRICS. Zo ver is hij nog niet. Wees maar niet ontluisterd, en accepteer de zure waarheid nou maar gewoon, want het wordt met de dag duidelijker dat de BRICS de achterdeur van de Great Reshit is. En Rusland gaat je niet redden. Vermoedelijk worden landen die niet mee doen gewoon vervuilde 3e wereld landen, inclusief de VS. Overal waar er grondstoffen te pikken zijn, worden mensen weggejaagd, de 15 min cities in. Ook in Rusland zijn ze bezig met die 15 min cities. En let op, de kudde vindt het heerlijk. Jij mss niet, maar de kudde wel. Zie het jonge moedertje in de 15 min city met haar volledig gevaccineerde kindje in het wagentje effe lekker naar de GMO groente winkel wandelen. Wat een bevredigende en stressloze dag voor haar, alles goed geregeld in haar kleine gebiedje zonder auto’s. Trouwens, mooie dag over Weffiestan om nog even van de zon te genieten! Groetjes.

  • Dr. Coleman is de grootste DOEMdenker hier op Frontnieuws met zijn commentaren, en jij de grootste fantast, samen met je groepje hier, die denken de waarheid in pacht te hebben, en die vele anderen die niet in jullie straatje passen, demoniseren.”mir ging’s zum Kotzen” zou Nina Hagen zeggen.

   • We hebben een beller, alleen begrijp ik niet wat Efka probeert duidelijk te maken. Wat bedoel je nu precies te zeggen? Spreek je uit, maak van je hart geen moordkuil. Waarom ben je in de pen geklommen?

 2. de schapen zijn toch oerdom wat maakt het uit, ze zijn echt dom je kan het je niet voorstellende oplossing is dat we alle WEFleden moeten ombrengen maar welke schapen gaan wakker worden ??

  • Niet alleen alle WEF-leden Rudy, maar vooral diegenen die boven hun staan, namelijke alle familieleden tot en met de verst mogelijke graad van de miljardairsfamilies die de deep state vormen. En dan hebben we het over duizenden, verspreid over de wereld. Mission impossible dus.

 3. p.s. En hier willen ‘ze’ heen, en de ouwe zak in die doorgezakte stoel is daar ook een voorstander van:

  “De enige mensen die de toekomst comfortabel zullen overleven zijn degenen die een uitkering hebben en voor wie de energiekosten worden betaald (door belastingen die van de werkende armen worden afgepakt).”

  Hoop doet Leven! LOL

  • Immortal juni 23, 2024 Bij 11:24

   Ja beste Immortal zo werkt ‘democratie’ altijd dezelfde die opdraaien voor de ellende die de overheden 24 x 7 x 365 over ons mensen beoogd uitstorten.

 4. Globalisten mogen wat mij betreft allemaal de typhus krijgen.

  – ze slopen culturen
  – zetten de bevolking tegen elkaar op
  – creeren hun eigen verdienmodellen
  – demoniseren anders denkenden
  – maken van de wereld een dwars door de tuin soep
  – ondermijnen de democratie door alleen naar de elite te luisteren
  – permitteren zichzelf zaken die ze anderen willen ontzeggen
  – gaan over lijken van dier en mens om hun doel te bereiken
  – kleuren het zogenaamde onafhankelijke nieuws

  walgelijke schertsfiguren

 5. Om te stoppen met wat er gebeurt, moeten we meer mensen vertellen wat er gebeurt en, nog belangrijker, waarom het gebeurt. We voeren een informatieoorlog. We moeten eerlijke media eisen en druk uitoefenen op oneerlijke politici. Deel de waarheid zo breed mogelijk. Leg uit over de Grote Reset en leg uit dat klimaatverandering en netto-nul een gigantische fraude zijn. Deel alsjeblieft mijn video’s en deze website met iedereen die je kent. Er is niet veel tijd meer.

  Nou dat helpt, gut gut gut. Mensen worden vervangen door AI, er gaan ontzettend veel beroepen verloren. Mensen worden overbodig. Willen we dat niet? Weet je wat dan wel helpt? Als 10% van die al voetbalsupportes in het bezit van een circelzaag, de palen omzagen. Maar ik zie het niet gebeuren. Dan werkt porno en social media ook niet meer. Dat is toch wel een zware prijs om te betalen. We zijn erin gegaan met ” gemak”. Dat gaat nu afgepakt worden.

 6. Spijtig dat dat euthanasie hier in Frankrijk nog steeds taboe is. Heb er al twee maal om gevraagd in het
  ziekenhuis, maar nada. Héél vervelend, maar ik begrijp dat zulks binnenkort verleden tijd word?
  Nou, kijk ernaar uit!

 7. alle neuzen eerst naar poetin.

  maak poetin zwart dan valt het niet op dat daar via poetin de wereldorde ontstaat.

  daarom moet het westen eerst vallen door alles te vernietigen.

  uiteindelijk een wereldregering via bricks.

  links of rechtsom , we zijn de pineut als het volk op deze aardbol geen tegengas geeft.

  ALLE LEIDERS ZIJN UITVOERDERS VAN DE WERELDMACHT!!!!

  • NEEN, ALLE LEIDERS ZIJN NIET UITVOERDERS VAN DE WERELDMACHT!!!
   BRICS (en het is dus NIET met ck zoals jij het schrijft) is opgericht TEGEN de deepstate die wereldmacht wil.
   Alles is hier al heel goed uitgelegd in vele artikels, maar voor mensen zoals jij heeft het gewoon geen zin hé “t.a”.
   Of ben je weer zo een gefrustreerde linkse? die razend kwaad is op Frontnieuws en dan hier wat verwarring probeert te zaaien?
   Hoe zielig zeg.

 8. Ik sluit ook niet uit dat Poetin samenwerkt achter de schermen. Misschien is er gewoon besloten dat er teveel mensen zijn. Roei ze maar uit op de akkers daar denken ze. De criminelen zijn al op heb ik begrepen. Uit de gevangenis vrijgelaten om het volk te dienen en dan een ticket naar huis. Een ticket naar onze vader zal je bedoelen.

 9. Vertrouw jij nu echt een man die goede vriendjes is met Xi van China en met heel veel roem wordt onthaald door de leider v N Korea ? Zie berochtgeving afgelopen weken.
  Dit klopt niet.
  Volgens mij probeert de elite van de wereld langs twee manieren de great reset en de NWO door te voeren : de US en zijn deep state en moest dat mislukken via de Brics. Het zijn geen uilen daar. En hebben al ettelijke 10-tallen jaren zitten bedenken hoe ze de NWO zonder teveel weerstand van het volk kunnen erdoor krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in