© David Woolfall / Wikimedia / (CC BY 3.0)

De NAVO is van plan om een valse vlag-aanval uit te voeren op een Europese stad met behulp van een nucleaire “vuile bom” en de schuld in de schoenen van Rusland te schuiven, volgens het Britse parlementslid Andrew Bridgen, die zich beroept op parlementaire inlichtingen op hoog niveau, bericht Baxter Dmitry.

Bridgen legde op GB News uit dat agenten van de Britse inlichtingendienst hem hebben gewaarschuwd over het complot om de wereld te verwikkelen in de oorlog met Rusland in Oekraïne en de derde wereldoorlog te ontketenen.

Bij een “aanval” van Rusland op een NAVO-land in Europa zou artikel 5 in werking treden, waardoor de Verenigde Staten en alle NAVO-leden Rusland de oorlog zouden moeten verklaren. Een valse vlag door de NAVO, gericht op Rusland, zou dezelfde functie kunnen vervullen.

Kijk:

Artikel 5 van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie stelt: “De partijen komen overeen dat een gewapende aanval tegen één of meer van hen in Europa of Noord-Amerika zal worden beschouwd als een aanval tegen hen allen.”

De secretaris-generaal van de NAVO, Jens Stoltenberg, is wanhopig geweest om meer partijen bij de oorlog in Oekraïne te betrekken. Hij noemde Rusland een expansionistische dreiging, ondanks het feit dat de Russische strijdkrachten al tientallen jaren op Russisch grondgebied gestationeerd zijn, terwijl de NAVO-strijdkrachten gestaag dichter bij de Russische grenzen zijn gekomen.

  Wees gewaarschuwd: Rusland verklaart NAVO-besprekingen tot mislukking, zegt militaire middelen te zullen gebruiken

De vertrekkende secretaris-generaal gebruikte een recent interview met NPR om het belang van Artikel 5 te benadrukken en de VS op te roepen zich opnieuw in te zetten voor de verdediging van Europa in het geval van een aanval.

Stoltenberg noemde de kans op een “grootschalige oorlog” in Europa en zei dat eenheid binnen de NAVO essentieel is.

“De belangrijkste taak voor elke secretaris-generaal van de NAVO is om ervoor te zorgen dat Noord-Amerika en Europa samen staan en klaar zijn om elkaar te beschermen,” zei Stoltenberg in een interview met Leila Fadel van NPR.

“En dat is nog meer het geval nu we in een gevaarlijkere wereld leven met een grootschalige oorlog in Europa en een nieuwe oorlog in het Midden-Oosten en een wereldwijde rivaliteit.”

Stoltenberg bereidt zich voor op zijn aftreden na tien jaar leiding te hebben gegeven aan de NAVO. Later dit jaar zal de Nederlandse premier Mark Rutte, een volgeling van het World Economic Forum, het stokje overnemen.

Een valse vlag-aanval in een Europese stad zou niet de eerste keer zijn dat NAVO-strijdkrachten een valse vlag-aanval inzetten tijdens de Rusland-Oekraïne oorlog. De aanval op de Nord Stream pijpleiding in de Oostzee in 2022 is de grootste daad van industrieel terrorisme in de geschiedenis.

Volgens de ervaren Amerikaanse journalist Seymour Hersh geven zijn bronnen aan dat de VS de Nord Stream pijpleidingen opblies omdat Washington ongelukkig was met het gebrek aan steun van Duitsland voor Oekraïne.

Tijdens zijn interview met Tucker Carlson zei de Russische president Vladimir Poetin dat de Verenigde Staten de Nord Stream pijpleiding “zeker” hadden opgeblazen.

  Gehele Oekraïense eenheid geeft zich over in Volksrepubliek Donetsk

Volledig interview:

Als u in Groot-Brittannië woont, dan is Mr. Bridgen’s onthulling van de geheimzinnigheid en doofpotaffaires binnen de Britse politiek van begin tot eind een must om te bekijken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Russische tanks bereiken de Atlantische Oceaan bij Lissabon…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Dit is je toekomst
Volgend artikelWat is deze mysterieuze Russische rij bollen in een Oekraïens veld?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. I wouldnt be surprised. The poms have done a lot of devious things in the past .
  They are with the yanks tge most crooked people on earth.

 2. N.P.P. Zaporyzhia – onder Russisch beheer – is al tijden het doelwit van UAF en NATO.
  Makkelijk middel, om een ‘false flag’-operatie mee uit te voeren.

 3. Vandaar dus de uitspraken van Vucic. En het in de armen nemen van de knettergekke noord Koreaan door Rusland. Ze weten wat hun vrienden aan de andere kant vh rookgordijn gaan uitvreten. Het Theater der Psychopaten, koopt uw tickets nu!

   • Inderdaad Svea, het Westen levert de psychopaten.
    En Immortal die weet dat hoor.
    Maar hij wordt door de Nederlandse regering betaald om alle waarheidsgetrouwe artikels hier te ondermijnen en alle schuld voor alles wat mis gaat te steken op Putin, China en Brics.

    • Wàt een verrassing het zou zijn moest Rusland bij de uitbraak van W.O. 3 Londen platbombarderen met atoombommen en eisen dat W-Europa zich zou overgeven en hem (V.V.) zou aanvaarden als “redder” en nieuwe President van héél Europa …

 4. Mark Rutte, een volgeling van het World Economic Forum, het stokje overnemen.

  Dit valt niet te ontkennen want hij koketteert zelfs in de kamer met zijn WEF tasje. Dus het WEF heeft de NAVO geïnfiltreerd. Kan je niet meer omheen kijken. .

 5. Kan iemand mij vertellen of Rusland ooit een false flag heeft gebruikt.

  Voor zover ik weet gebruikt alleen het westen false flags to start wars.

  Maar goed de domme schapen onder ons slikken alles wat msm hen voor kauwen.

  • Denk goed aan de false flag van MH17 !!!

   Waarom anders moet het hele MH17 onderzoek geheim blijven…. omdat het van begin tot het einde gelogen is.
   De ware daders van de MH17 zijn Amerika, Nederland en Oekraïne.

   • Patriot,
    Goed punt van jouw kant, ik weet van een collega dat toen dat Nederlandse vliegtuig werd neergeschoten er in de lucht een Russisch vliegtuig was met aan boord Putin, de Azovvrienden van Rutte en de Navo dachten dat zij dit vliegtuig uit de lucht knalden, alles is in het werk gesteld om de schuld in die van de Russen te schuiven, de Russen hebben er helemaal niks mee te maken, Kees van der Pijl heeft er dacht ik een boek met bewijs over geschreven, walgelijk hoe men in het Westen de omgekomen passagiers en hun nabestaanden hebben gebruikt, de media we weten het wel he, ik heb er nog een andere krant van bewaard, gaat over Rusland, de aanslagen in het theater in Rusland is begaan door het Westen, de pijpleidingen, de groenen heb ik niet horen protesteren voor een milieuprobleem, zijn oorlogen wel duurzaam te doen, geintje, de lijst is eindeloos van wat het Westen allemaal doet en heeft gedaan, dat Rutte nu de nieuwe man is geworden van die Navo, ook dat is bizar na alles waar hij verantwoordelijk voor is, ik heb er echt geen woorden meer voor, wel fijn om mij te kunnen uiten hier, ik ben zo boos over sommige dingen en dat al jarenlang, vanmorgen lekker een stukje hardgelopen en dat was prima met muziekje op, voelde mij even echt vrij, groet van mij aan jou, dank voor het delen van jouw mening en vooral feiten, het is als ademen!

    • Het JIT heeft lustig in video’s zitten knippen en plakken.

     Bij een van de video’s ( van YouTube die ze gebruikt hebben ) stond op de route een vlierbes die in bloei stond.
     Vlierbessen bloeien in mei en niet op 17 juli !

     Het hele onderzoek barst van de leugens.

     • Juist, de 2 straaljagers zijn door de vele gezien op deze onbewolkte zonnige dag, dat doet ze de das om…. de rest is brokstukken en gooi er maar wat stukken buk tussen!!! De klaar als een klontje, arme Weffiestanners in dat vliegtuig, ze zijn geofferd!

    • De piste van “het vliegtuig van Poetin” is een hoax. Ja, het vliegtuigvan Poetin heeft dezelfde kleuren, maar… 1) gebruikte niet die route 2) tijdstip klopt helemaal niet 3) een BUK (beweren ze toch) wordt bediend door een hoog opgeleide ploeg die niet zomaar door een verrekijker zit te kijken naar een vliegtuig met dezelfde kleuren en zou wel eens Poetin kunnen zijn. De besturingsparameters van een Buk-systeem zijn echt wat complexer. Dit is een broodje-aapverhaal voor de schapen.

     • De MH17 kreeg de opdracht van z’n route af te wijken, en de helft lager te gaan vliegen….!!!!!
      Een Buk-raket kan een vliegtuig neer schieten op 10 km. Hoogte.
      Al deze maneuvers was dus niet nodig, voor een Buk-raket.!
      Lulkoek van het Jit onderzoek…!!!!
      Ook vertelde Kery Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken,
      een dag later, dat een Amerikaanse satelliet een foto heeft gemaakt dat je kan zien dat Rusland, de schuldige is, ik heb nog nooit een foto gezien, wel hoorde ik dat deze geheim moet blijven.
      Dat soort kinderachtige spelletjes deden wij vroeger op het schoolplein…….!!!!!!!

   • Er moesten er een paar dood die in dat vliegtuig zaten,
    De rest van de doden is nevenschade.
    Als je het eenmaal doorhebt zie dat usa de grootste terroristen zijn.

   • De REGERINGEN van Amerika, Nederland en Oekraïne en ook de REGERINGEN van Maleisie en Australie deden mee.
    Ik maak onderscheid tussen bevolking en regeringen.
    Een regering is per definitie een vijand van de bevolking.
    Ook al zien de meesten het nog niet zo helaas.

     • Luc,
      Zij sluiten zich ook aan bij de BRICS inmiddels, Vietnam heeft ook die plannen, dit gedeelte naast de contacten met het regime in Noord-Korea, nee daar heb ik niet zoveel mee maar daar gaan die Koreanen natuurlijk zelf over, maar die Aziatische landen versterken het tegengewicht tegen de macht van de VS, die lopen overal nu zelf tegen muren op en hun economische misbruik en militaire macht komt teneinde, zo staan de feiten, ik wilde het bericht niet zo lang maken eigenlijk, een foutje.

    • @ Ruck Futte juni 23, 2024 Bij 15:27
     De bewuste MH-17 is nooit opgestegen van Schiphol, de omgekatte MH-370 is uit de lucht geschoten. De nasleep was 1 groot opgezette toneelstuk voor de bühne voor de burgers. Met veel zwijggeld voor de acteurs, zo worden de onwetende burgers al eeuwen bedondert.

     Zo zijn alle regeringen niets meer dan acteurs, die hun rol hebben in het grote toneelspel. Rutte krijgt nu weer een andere hoofdrol toe gewezen, zal mij niet verbazen dat die vuile bom de Rotterdamse haven is. Dit doel werd ooit al eerder genoemd door de Russen. Zodat het net lijkt alsof de Russen de kwade dan zijn.

     Want Oekraïne moet beschermd worden tegen Poetin, want die heeft de jacht op de pedofielen geopend in Oekraïne. Oekraïne is het hoofdkwartier van de mensen kinderhandel, orgaanroof handel, adrenochroom handel en illegalen biolabs. Deze zijn veruit het meest lucratieve handel ter wereld waar honderden miljarden per jaar mee verdient wordt. Er verdwijnt nu om de 4 seconde een kind wereldwijd.

     Daar de huidige acteur die Rutte speelt een kloon is, omdat de originele Rutte al in 2020 is opgehangen in GITMO. Met de bekende uitdrukking van Rutte van “daar heb ik geen actieve herinneringen aan” Daarmee loog hij niet, omdat hij vervangen is door een kloon of een acteur met silicone masker. Klonen en/of acteurs spelen enkel hun rol en hebben geen geweten.

     • @Qvic
      het toneelstuk ging om het verslepen van het goud via de lijken via Kazachstan.
      opmerkelijk dat er gister een fire was in astana.

     • Wat een onzin weer Qvic, jij gebruikt ook teveel drugs man!! Fantast!! En al die mensen dan??? Ze zijn wel degelijk opgestegen…. Een kennis heeft haar nicht uitgezwaaid en zien opstijgen!!

     • Ik bebrijp niet dat V.V. zo lang wacht om de papieren tijger “Navo” (Macron’s woorden !) aan te pakken …Misschien gaan hij eerst onze banken en verzekeringsinstellingen “aanpakken” ? Na een financiële instorting van het Westen, volgen logischerwijze (cfr. Rome) opstanden, burgeroorlogen en is het a piece of cake om binnen te vallen ! Lees maar eens de boek van N. Kondratieff over de lange economische cycli (Het Westen stort ineen in 2033).

      Ik geef jullie de goede raad om voedsel op te potten.

 6. Hopelijk dan op LONDON, het grootste klootzakken ‘hub’ van de wereld ….Op ze minst eentje zoals in Hiroshima, ALLES weg ….De klootzakken vooral! ..En het ‘volk’ ….ja dat krijgt meestal wat het verdiend, toch …ipv naar het decadente , super idiote voetbal te kijken (ik niet) moest iedereen op straat komen TEGEN OORLOG ….. Niemand dus ..

 7. Hebzucht en machtwellust TUIG regeert de wereld en onder die noemer zit de nato bende ook. Ook al weer een usa schoothondje.
  Als de aandeelhouders van de militaire rotzooi industrie maar een ruim bonus / dividend ontvangen, dan is alles geoorloofd. Of er dan honderduizenden of miljoenen slachtoffers vallen, dat interesseert die schoften NIKS, helemaal NIKS.
  En dat geldt ook voor die smerige oorlogophitsers in Europa en in Brussel. En niet te vergeten in de zgn democratische westerse regeringen en de handlangers in de kabinetten (lees volksverraders)
  Streef verdomme naar vrede, dan doen jullie idioten tenminste iets nuttigs. Maar dat mag niet van het failliete zooitje dat usa heet. (Ook voor Europa trouwens, waar de staatsschulden bizar zijn)

 8. Het was de laatste dagen, weken zelfs, heel rustig qua nieuwsberichten ivm Hoerkraiene, vandaag echter groot enthousiasme over een aanval op de Krim, op het strand dan nog wel, waarbij burgers omkwamen….Op het vlaams NATO propaganda tool, HLN genaamd, meer dan 1000 anti Rusland commentaren ….Poetin gooi aub een DIKKE bom op Brussel, maakt ni uit als ik er zelf het leven bij inschiet , de wereld is sowieso kompleet naar de kloten in alle opzichten….DO IT !

  • Als je de gazet “Het Laagste Nieuws” leest, moet het toch al snel opvallen dat de rubriek “reacties” geschreven worden door lieden met een IQ overeenstemend met het doelpubliek? Uiteraard wordt enkele een selectie gepubliceerd die de redactionele lijn van de gazet versterken. Omdat het dikwijls terug op mijn internet opduik tik ik er soms ook eens eentje maar de censor moet mijn naam al te goed kennen.

 9. Of gewoon gegeneerd met Ai. Nog makkelijker. Ze bedonderen de boel toch dus dat kan er ook nog wel bij. Geloof maar niks van wat je lees.

 10. Stoltenberg treedt af na 10 jaar “ LEIDING” te hebben gegeven aan de Navo .

  Dmitry bedoelt wellicht
  Stoltenberg heeft 10 jaar als een poedeltje aan een ‘ gouden’ lijntje gelopen en gekeft wanneer hem gezegd is ; BLAF !

  False flag , volgens legende is VS hier in bedreven . Na 1 Bom door de Duitsers op Rotterdam volgden er cica 30 door …. U raad het al !

  • Er staat een vacature open voor
   Rotterdam, toch ?
   Of het wederom gaat knallen in Rotterdam is de vraag , anderzijds men heeft mi de route beschrijving in een schoenendoos bewaard “ weinig fantasie in de VS “
   Met hun false flags en klasjes van young world leaders. Hoe word ik een “gevierd” een Hollywood acteur. 📷 pathetic.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in