pixundfertig / Pixabay

Wetenschappers waarschuwen dat geoengineering-methoden die bedoeld zijn om de temperaturen in Californië af te koelen, een hittegolf in Europa kunnen veroorzaken.

Onderzoekers van de Universiteit van Washington sproeiden vorige maand reflecterende aerosolen (chemtrails) in wolken boven de oceaan bij San Francisco Bay om het oppervlak eronder af te koelen, een praktijk die “marine cloud brightening” wordt genoemd, schrijft Jamie White.

Maar een studie gepubliceerd in het tijdschrift Nature Climate Change ontdekte dat, terwijl de experimentele geoengineering-kunstgreep de blootstelling aan hitte in de regio aanzienlijk kan verminderen, “dezelfde interventies tijdens mid-century opwarming de hittestress in het westen van de Verenigde Staten en over de hele wereld minimaal verminderen of zelfs verhogen.”

“Het laat zien dat het ophelderen van wolken op zee zeer effectief kan zijn voor de westkust van de VS als het nu wordt gedaan, maar het kan daar in de toekomst ineffectief zijn en hittegolven in Europa veroorzaken,” vertelde teamleider en oceanograaf Jessica Wan van UC San Diego aan The Guardian.

Het experiment werd later stilgelegd door stadsambtenaren, vanwege bezorgdheid over de gezondheid.

De onderzoekers achter het onderzoek waarschuwden dat het gebrek aan regelgeving de effecten van experimentele geo-engineering projecten die over de hele wereld aan de gang zijn, zou kunnen verergeren.

Uit The Guardian:

De auteurs van de studie zeiden dat de bevindingen “beangstigend” waren omdat de wereld weinig of geen regelgeving heeft om regionale toepassingen te voorkomen van de techniek, marine cloud brightening, waarbij reflecterende aërosolen (meestal in de vorm van zeezout of zeespray) in stratocumuluswolken boven de oceaan worden gespoten om meer zonnestraling terug de ruimte in te reflecteren.

Experts hebben gezegd dat het gebrek aan controle betekent dat er weinig is dat individuele landen, steden, bedrijven of zelfs rijke individuen ervan weerhoudt om te proberen hun lokale klimaat aan te passen, zelfs als dit ten koste gaat van mensen die elders wonen, wat mogelijk leidt tot concurrentie en conflicten over interventies.

De recente sterke stijging van de temperatuur op aarde heeft sommige onderzoeksinstellingen en particuliere organisaties ertoe aangezet om onderzoek te doen naar geo-engineering, iets wat voorheen vrijwel taboe was.

In Australië zijn wetenschappers al minstens vier jaar bezig met het testen van marine cloud brightening strategieën om te proberen het Great Barrier Reef af te koelen en het verbleken ervan te vertragen.

Eerder dit jaar sproeiden wetenschappers van de Universiteit van Washington zeezoutdeeltjes vanaf het vliegdek van een uit de vaart genomen vliegdekschip, de USS Hornet, dat was aangemeerd in Alameda in de baai van San Francisco. Dit experiment werd door de lokale overheid stopgezet om te kunnen evalueren of de nevel chemicaliën bevat die een gezondheidsrisico kunnen vormen voor mensen of dieren in het Bay-gebied.

Ironisch.

  NASA rapporteert: Methaan van stortplaatsen erger dan CO2

Liberale initiatieven om het weer te manipuleren in naam van de strijd tegen klimaatverandering (opwarming van de aarde) leiden in feite tot het fenomeen dat ze juist proberen te bestrijden.

Het is bijna alsof het manipuleren van het weer in een poging om voor God te spelen geen goed idee is of zo.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NASA verbergt pagina die zegt dat de zon de primaire klimaatstimulans is, en wolken en deeltjes belangrijker zijn dan broeikasgassenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBelangrijke baanbrekende studie ontdekt ‘uitknop’ voor Covid mRNA-prikken
Volgend artikelDr. Coleman: Dit is je toekomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Al dat nieuws van “wetenschappers” zijn bevestigingen van wat al decennia aan de gang zijn. Om precies te zijn in de jaren ‘40 waren ze al begonnen met geoengeneering! Overal in de wereld werd geoengeneering getest en toegepast!

  • mokkapunt juni 23, 2024 Bij 10:27

   Beste mokkapunt de Nederlandse wetenschappers hebben hun ziel reeds lang verkocht bijv. viroloog Ab Osterhaus ontkende dat hij voordeel heeft gehad aan de Mexicaanse griep. “Ik word er niet beter van.” Een dag in de week werkt hij bij ViroClinics in Rotterdam, een bedrijf van het Erasmus MC dat onderzoek doet naar medicijnen tegen virussen. Osterhaus bezit bijna tien procent van de aandelen.

 2. En zo gaat het, een paar ‘wetenschappers’ beginnen er eindelijk achter te komen – de ‘experts’ beginnen nu te roeptoeteren. Maar dit is al jaren aan de gang, en je kan het zelf zien. Maar niemand heeft interesse. Het is in feite een groot, ongevraagd experiment, dat niet getest kan worden op een zolderkamertje of zo. Het betreft het hele firmament, dus ook de hele aarde (plat of rond, maakt geen duvel uit.) Je goede vriend Bully Gates was een jaar of 15 ook al bezig met die wolken boven de Pacific, en met het idee van een krijtwolk rondom de Aarde. Waarom voeren ze dit experiment uit? Omdat er EMF gebruikt wordt tegen het firmament. Waarom wordt er EMF gebruikt tegen het firmament? Om gaten te boren in de plasma lagen. Waarom moeten er gaten geboord worden in de plasmalagen? Om de ruimtevaart mogelijk te maken (platte aarde of holle aarde of ronde aarde maakt geen duvel uit). Verder wordt EMF gebruikt om het weer te manipuleren. Waarom moet het weer gemanipuleerd worden? Dan heb je macht, ‘he who controls the weather controls the war’. Wat nog meer? Weather as a force multiplier in oorlogsvoering – droogtes veroorzaken en oogsten vernielen, honger. Overstromingen veroorzaken en infra schade maken. Regen veroorzaken en mensen depressief maken. Tornadoes verergeren, hurricanes verergeren, de jet stream verplaatsen, en nog veel meer. Met EMF vanuit HAARP kan je van alles. Geloof het maar niet, dat is beter voor je. Je ziet vanzelf wel wat de consequenties zijn van dit enorme, globale en zeer detructieve programma dat door Bill Gates en de US Mil uitgevoerd wordt. Vergeet ook niet dat ALLE landen er mee gemoeid zijn. Space, the final frontier. Global warming, heet het, dus ga maar lekker protesteren tegen de ‘opwarming van de Aarde.’ Alsof het de schuld van de Aarde is, maar dat ‘do good’ gevoel krijg je er wel van, toch? ROFLMAO

 3. “Wetenschappers zeggen dat geoengineering-kunstgreep om hittegolf in Californië af te koelen de temperaturen in Europa kan doen stijgen.”

  Herhaling van zetten, deze houden zich niet aan de vijftigzettenregel een spelregel in het schaakspel, waardoor een partij in remise kan eindigen. Wanneer er door beide spelers vijftig zetten zijn gespeeld zonder dat een pion is verzet of een stuk is geslagen kan een speler remise opeisen.

  Met andere woorden doorgaan totdat de juiste dynamiek is ontstaan, zodat de overheden de werkelijke kracht van het volk voelen.

  • Dit is gewoon hun manier om aan te kondigen dat ze Europa nu, na 7mnden herfst, volledig gaan uitdrogen. Ze je maar schrap, over een maand of hooguit twee, praten we over water rantsoenering… let maar op.

   • En de oogsten naar de kloten helpen.
    De waterstand in de Amer is ineens een halve meter gedaald door meer te spuien terwijl in de 7 maanden daarvoor de boel kunstmatig hoog werd gehouden.
    Het verderop gelegen Haringvliet kan een halve meter per uur spuien indien nodig volgens de DKW 1800 kaartenset.

    • Rijkswaterstaat heeft ons 7mnden verzopen en nu gaan ze droogte creëren. Weather warfare en 99% kan het maar niet geloven.

     Over een jaar is er schaarste. Schaarste waarmee ze ons bij de ballen hebben en weer nieuwe wetten en regels tegen ons kunnen gebruiken.

     Ze willen een permanente spoedwet situatie… eeuwige crisis, zodat ze ons van ALLES kunnen beroven.

 4. “ En het loopt allemaal vrij rond”
  Wetenschap, ‘ een ruime benaming’
  Zowel de systematische controleerbare menselijke kennis.
  Het bijbehorende proces van kennisverwerving als de gemeenschap waarin deze kennis wordt verzameld .

  Alles is anoniem , de privacywet is mi doorgevoerd alleen ten behoeve van de overheid
  Niet voor de inwoner.
  Zie kiesstelsel
  Zie onderzoeken
  Zie grafieken
  Zie geo engineering

  Word ik morgen bekeurd , dan is er geen privacy wet, die bon komt in mijn brievenbus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in