In een interview op de Israëlische televisie op zaterdag gaf Albert Bourla, CEO van Pfizer, toe dat een boosterdosis van het vaccin van het bedrijf niet de bescherming biedt waarop het had gehoopt.

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu beveelt alle Nederlanders van 18 jaar en ouder aan een derde dosis vaccin tegen covid-19 te nemen – een zogenaamde “boosterdosis”.

In Israël heeft het grootste deel van de bevolking de derde injectie al gehad en een panel van deskundigen heeft maandag aanbevolen dat iedereen boven de 18 een vierde injectie moet krijgen, die men een “tweede boosterdosis” noemt.

Intussen blijkt uit een studie van Israëlische wetenschappers dat zelfs vier injecties niet voldoende bescherming bieden tegen de nu overheersende virusvariant Omicron.

Toen Pfizer CEO Albert Bourla zaterdag in een televisie-interview werd gevraagd of hij teleurgesteld was over het effect dat het vaccin de afgelopen maanden heeft gehad, gaf hij toe dat hij dat was.

“Was u teleurgesteld over de doeltreffendheid van het vaccin in deze maanden, omdat bij de derde inenting werd gedacht dat het minstens zes maanden of langer zou beschermen?” vroeg de verslaggever van de Israëlische tv-zender N12 News.

“Ik ben altijd teleurgesteld als iets niet zo goed uitpakt als we gehoopt hadden. Maar we weten dat de situatie met dit virus een uitdaging is. Daarom nemen we veel maatregelen. Op dit moment doen we bijvoorbeeld onderzoek met grotere doses, grotere hoeveelheden vaccin, we doen onderzoek met hybride vaccins, tegen Omicron en Delta. We willen alle mogelijke scenario’s afdekken, zodat we kunnen beschermen,” antwoordde Albert Bourla.

  Waarom de wetenschap aan het verliezen is van autoritaire massamoordenaars

Hij zei ook dat hij het geen goed idee vindt om de bevolking zo vaak als om de vier of vijf maanden een nieuwe dosis te geven. In plaats daarvan pleitte hij ervoor om de injecties één keer per jaar te laten herhalen, omdat het “gemakkelijker zou zijn om mensen ervan te overtuigen” de injecties te nemen.

“We zullen zien of we een vaccin kunnen maken dat omicron bestrijkt zonder de andere varianten te vergeten. Dat zou een oplossing kunnen zijn,” zei Bourla.


Copyright © 2021 Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vrouw verliest beide benen en beide handen na tweede Pfizer COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMaak je klaar voor chronische COVID – De vaccins hebben de gevaccineerden veranderd in schietschijven voor dit virus
Volgend artikelKlaus Schwab: “Wij zijn er zeer trots op dat wij met onze Young Global Leaders in elk kabinet doordringen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Typisch een antwoord van een marketing man met een bedenkelijke kennis. Het product is ondeugdelijk maar wacht even, een goede opvolger komt. Die het genomen hebben jammer, maar die het nog willen…..
  Alleen gericht op omzet.
  Zoethoudertje van eens per jaar is waarschijnlijk alleen houdbaar zolang het interview duurt.

 2. Goed bedacht van hem. Gewoon zwaarder maken die spuit. Dan werkt het dodelijker, maar 1x per jaar, en dan valt het niet op. Mensen vergeten toch alles binnen een maand of zo.

 3. Weer psychologisch….
  Mensen beginnen te balen van 3-4-5 x per jaar in het vooruitzicht voor toegang kroeg en vakantie en nu MAAR 1x per jaar (ff vergetend dat een echt vaccinatie 1x zou zijn en dat er hoe dan ook rommel na rommel in het lijf komt.)

  Als ze ons met rust zouden laten zou ik het echt te grappig vinden bedacht door deze massa-stumper-moordenaar.

 4. Een GEVAARLIJK ADVIES om de booster te nemen.
  Je ziet heel vaak een “ antibody enhenchment Disease “ optreden.
  Dit is een “overreactie” van de nog aanwezige antilichamen op de nieuwe ingespoten Spike eiwitten.
  Dit is nooit onderzocht bij mensen wel bij proefdieren, lang geleden en ze gingen allemaal dood.
  Toen heeft men gezegd dat het mRNA voorlopig niet bij mensen gebruikt moest worden….. en een paar jaar later is men dit vergeten en is het zover mRNA prikken, en nog wel bij miljoenen mensen……
  Dit is een groot en reëel probleem.

  Maar ook daar heeft men een oplossing voor……… (?) ❗️?
  Een “ booster vaccinatie schade” ( overlijden ) gaat pas gelden ( tellen ) 2 weken na het toedienen van de booster. ‼️

 5. Ik had Pfizer gebeld en met de vraag waarom alvast spike-eiwitten in je lichaam nemen als je nog geen virus hebt > antwoord van Pfizer: Ja ,het vaccin zorgt ervoor dat je lichaam alvast anti-stoffen aanmaakt ,dat vaccin dient dan als een soort wanted posters als je dan het criminele virus krijgt dan kan ie meteen opgepakt worden en gevangen gezet worden>>>verderop in de telefonische discussie kwam hij met allerlei wetenschappelijke studies die ik dan maar eens moest gaan lezen> hetgeen ik al reeds gedaan had… vervolgens deelde hij mij mede dat hij alvast 2x had laten vaccineren…..totaal geen zin het is een bedrijf dat niet transparant is en iedereen in de maling kan nemen…..controle?? welke labs???

  Coronavirus bestaat niet is gekweekt en alleen als het in bloedbaan word gespoten kun je er mee besmet worden anders niet!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • FYA – Ook mijn complimenten dat je steeds weer contact opneemt met dit soort instanties. Je zou – slechts wanneer je dit zou willen uiteraard – dit soort gesprekken kunnen opnemen en ze op bitchute of iets dergelijks plaatsen om de content op die manier te delen. Gewoon een gedachte. Misschien met een ingewikkelde voice over als zoiets überhaupt zin heeft en hetgeen ik betwijfel aangezien iets wat vervormd wordt ook weer kan worden teruggezet met de juiste techniek. Afijn, zo wie zo bedankt voor het delen!

 6. Pfizer geeft toe dat een boosterdosis van het vaccin van het bedrijf niet de bescherming biedt waarop het had gehoopt.
  Dus we zijn proefkonijnen

 7. Bij resultaten van EXPERIMENTEN kun je als bedrijf inderdaad verheugd of teleurgesteld zijn. Ben je teleurgesteld, dan breng je wat kleine correcties aan en gaat het testen gewoon verder. Dat kan! Want net als bij konijnen, muizen en ratten zijn er testdieren, ehhh… -mensen genoeg. Zolang je ze maar bang blijft maken (hypnotiseert) voor een onzichtbare vijand, want dan melden ze zich met tientallen tegelijk bij de test-… ehh… priklocaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in