Peter Schirmacher is hoofd-patholoog aan de Universiteit van Heidelberg. Hij behoort tot de top 100 van pathologen in de wereld. De patholoog verrichtte autopsies op 40 mensen die binnen twee weken na de COVID-19 vaccinatie waren overleden. Het resultaat van zijn onderzoek: minstens 30 tot 40 procent was gestorven door het vaccin. Het zou ook 90 procent kunnen zijn, maar op zijn minst 30 tot 40.

Dood na vaccinatie is dus geen “zeldzame” bijwerking, zegt technologieondernemer Steve Kirsch – uitvinder van de optische muis en van Infoseek, een van de eerste internet-zoekmachines – op een conferentie. Waarom zou Schirmacher liegen? Omdat hij zijn reputatie op het spel zette, zegt Kirsch.

Hij probeerde de patholoog te bellen, maar kon hem niet bereiken. Zes maanden later kwam hij te weten waarom Schirmacher hem niet had teruggebeld. Zij hadden gedreigd zijn familie te doden als hij over zijn onderzoek zou praten. Sindsdien heeft Schirmacher gezwegen.

“Dat is de reden waarom wij niets meer van Peter Schirmacher horen,” zegt Kirsch. “Zo hoort wetenschap niet te werken.”

Andere pathologen verrichtten ook autopsies, waaronder Arne Burkhardt en Walter Lang. Zij concludeerden dat 70 procent van de sterfgevallen waarschijnlijk door het vaccin veroorzaakt was.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Chef-patholoog dringt aan op aanzienlijk meer autopsies van gevaccineerde personen – 30-40% van reeds verrichte lijkschouwingen aan vaccinatie overleden

  Uit officiële gegevens blijkt: Vaccinatie verlaagt gemiddelde leeftijd van overlijden
Vorig artikel4 Horrorverhalen die bedoeld zijn om u (letterlijk) van uw eten af te houden
Volgend artikelHet Ministerie van Buitenlandse Zaken van Rusland dreigt de EU met een nucleaire aanval
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Dat is nou de “ wetenschap! “
  Op dit moment!
  Nog nooit zoiets idioots gezien! ARTSEN WORDEN BUITENSPEL GEZET. MOGEN HUN BEVINDINGEN NIET MEER PUBLICEREN ‼️
  En er is kennelijk dreiging want artsen publiceren hun bevindingen ook niet meer❗️
  In welke idioterie leven wij. ❓❓
  Heel Nederland ziet toch dat mensen zomaar dood neervallen. Of in hun slaap overlijden. Veelal ook jonge mensen❗️
  Deze dokter wordt gerehabiliteerd door de FEITEN‼️
  Omdat het verdriet overheerst, gaan families niet op onderzoek uit.❗️❗️ EN DAT IS NOU JUIST WAT DE OVERHEID WIL! Niet onderzoeken want dan weet je het niet! ❗️Als arts kun je jezelf er in z’on situatie altijd uit kletsen❗️
  En wat gaat er komen….. a.s.❓ Winter dan komen er virussen en bacteriën zoals s’ winters altijd. Dan zullen vele mensen ziek worden of sterven aan een door het vaccin onwerkzaam geworden natuurlijk immuunsysteem.❗️Daar anticipeert Kuipers op als hij zegt 10 miljoen besmettingen te verwachten….. Ja dat zou zomaar kunnen je immuunsysteem is kapot…. Dus geen weerstand meer! ❗️
  Verder zijn diverse kanker soorten ook beschreven als bijwerking/ complicatie van het vaccin! Zelfs Justin Bieber loopt met aangezichts verlamming rond! ( een beschreven complicatie) Dit is het meest inhumane dodelijke experiment wat ooit is uitgevoerd op mensen!

 2. “Zij” hebben gedreigd zijn familie te doden. Wie zijn zij… Het lijkt wel pure mafia – die komen ook achter je familie aan. Schirmacher had trouwens zelf ook een spuit genomen.

  Hier is info:
  https://theegg.house/covid-19-jab-is-cause-of-death-in-30-40-of-autopsies-of-recently-vaccinated-says-german-chief-pathologist/

  “Schirmacher clarified that his intention in publicizing his findings is not related to spreading unnecessary fear or anxiety. The Chief Pathologist also wants to emphasize that he is not against the COVID-19 vaccine because he’s already had a dose himself. Instead, his main objective in getting all of this out in the open is to assess the issue competently.

  Remarkably, should Schirmacher’s findings receive the regard and attention they deserve, it could spell out disaster to big pharmaceutical companies. They are set to lose billions of dollars worth of long-term business in COVID-19 vaccines, booster shots, and other drugs purportedly created to combat the pandemic.”

  Dus, hij moest de bek gesnoerd worden. En de volgschaapjes bleven lekker boesteren. Jammer van die man, hij was oprecht en eerlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in