Regelmatig krijg ik persoonlijke verslagen van Frontnieuwslezers in de redactiemail die confronterende situaties in onder meer de huiselijke sfeer, familie of met gezondheidsautoriteiten beschrijven als gevolg van de uitrol van het ‘vaccin’. Zelden tot nooit krijg ik toestemming voor publicatie. Deze keer wel. Een waarschuwing van een bezorgde vader voor zijn zoon, en misschien voor ons allemaal.

Geachte Redactie,

Bijgevoegd een open contact in de vorm van een brief aan mijn zoon. Het is niet zozeer mijn bedoeling om deze brief te publiceren maar het is een brief over de ontwikkelingen die in deze genoemde pandemie, Sars-Covid-19 plaatsvinden.

Het is een schrijven in de intermenselijke betrekkingen die geheel buiten deze regeringsleiders omgaan. (Ze leven in een andere wereld). Tot op heden zijn alle genomen maatregelen zinloos gebleken en alleen opgelegd als machtsmiddel om de bevolking te onderwerpen aan de Great Reset van Klaus Schwab van het WEF. Het heeft twee jaar geduurd voordat het tot de bevolking doordrong dat er wat meer aan de hand was dan alleen een pandemie (?) Daarom lijkt het mij zinvol deze brief in uw archief te bewaren als bewijs van het gebeuren in 2020 – 2022.

Bij voorbaat vriendelijk dank.

Vader en Zoon

David, we hebben afgesproken dat we ieder mens in zijn eigen waarde laten. Zeker wat de beslissingen over de vaccinaties betreft. Ik heb voorspeld dat die Corona en zijn vele varianten nooit meer over gaat en dat de gevaccineerden elk half jaar een herhalingsprik of een booster moeten gaan halen tot ze aan de bloedklonters er dood bij neervallen. En ze blijven besmettelijk voor anderen. De regering heeft eens gezegd dat als je het niet doet je QR code, na zes maanden, zou vervallen en dan ben je uitgesproken dan krijg je net zoveel rechten als een ongevaccineerde en kan je door je baas worden ontslagen. Dan heb je je lichaam vol gif, (gen-therapie), en vier, vijf, zes, herhalingsvaccins en boosters laten spuiten, waarvan in de toekomst niet vaststaat wat de gevolgen zijn.

  Mainstream media geven "klimaatverandering", "gebroken-hart-syndroom", "pandemische angst" - ALLES behalve de injecties - de schuld van de plotselinge toename van hartziekten

Ik weet dat je in een hoek gedrukt zit wat je werk betreft en ik weet dat je het voor je onderliggende kwalen als bronchitis, voor je longen, doet. Maar dat heb ik ook, ik ben 77 jaar en heb nu drie cva’s, (herseninfarcten), gehad en ben rechtzijdig verlamd. Ik heb twee hartinfarcten gehad en drie stents in mijn kransslagaderen. Deze worden allemaal veroorzaakt door bloedklonters. Dan neem ik toch geen vaccinatie met gentherapie waarvan je bloedklonters krijgt?

De Regeringen van Nederland en van Europa hebben een hele andere agenda. Ze willen staatsslaven creëren. Lees uitgebreid de verslagen van artsen en virologen over de gehele wereld op  www.frontnieuws.com  En die onsympathieke paardenkop van een Rutte is met zijn WEF en Great Reset  nog niet klaar. Dit is nog maar het begin van de ontmanteling van de democratie. Regeringen hebben zoveel geld gestolen van de burgers dat ze alleen nog maar geld bij kunnen drukken, de Hyperinflatie staat voor de deur. Ze weten dat alleen een derde wereldoorlog hun nog maar kan redden Je ziet het aan Rusland, met de Nato en de Oekraïne, met China en Amerika en Taiwan en Japan met de ontwikkelingen in Europa. Ze zijn bezig met de opbouw van een Europese politiemacht en een Europees leger. Ik ben militair geweest en heb een beetje verstand van strategie. We zijn er nog niet en het wordt nog veel erger. De bevolking is het afgeleerd om verzet te plegen. Verzet daar vallen dodelijke slachtoffers bij. Nee David ik voorspel je een sombere toekomt en alleen een tribunaal kan deze waanzin stoppen.

  Israël: Infecties bij gevaccineerden ook na derde dosis

Je Vader

Beste Vader,

Een zeer emotioneel en persoonlijk schrijven. Dank dat u het mij wil delen.
Vraag: mag ik deze brief op FN publiceren? Uiteraard anoniem.

Met vriendelijke groet,
Rommel

PS
Brief is op mijn privéserver voor de geschiedenis opgeslagen.

Redactie, daar geef ik mijn toestemming voor, omdat ik meen dat lezers in het algemeen nog onvoldoende begrijpen waar het in de nabije toekomst met Nederland naar toe gaat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In het land van Rutte – Een gewoon verhaal, hoe een burger er tegenaan kijktVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke Zombiepandemie
Volgend artikelWe zijn allemaal verstrikt in het Web van de Elite
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. Je hebt volkomen gelijk. Europa is het verlengstuk van de VN. Daar zitten dezelfde coalitie van 300 achter. Hun doel is inderdaad om mensen “om te bouwen met hun vaccinaties”. Het is in Nederland voor een deel al gelukt. Daarom gaan ze nu de druk opvoeren met 2G en daarna 3G. Uiteindelijk moet de EUID uit voort vloeien. Daar hebben ze de pandemie voor bedacht. In 2014 was het plan namelijk mislukt. Gelukkig staan een tweetal rechtszaken tegen de club.Waarvan de eerste binnen twee weken plaatsvindt. De tweede in mei. Dus er staat wat te gebeuren.

 2. Als de euroforce stormtroopers weer incognito klaarstaan in Rotterdam om Nederlandse burgers te meppen en neer te schieten en aan te rijden dan is het lang niet over, en is er al boven de 80% uitgeschakeld om in enig verzet te komen.

  Je zit allang in oorlog niet tegen het terrorisme, niet tegen een virus, maar een oorlog om het eigen vermogen en de eigendommen en de bezittingen van de burger te doen afpakken, net zoals de bolsjewieken alles afpakten van degene die zij aan slavernij legde onder het kopje van Communisme.

  Het WEF en de VN zijn niks anders dan een ander kaftje Marxisme en andere tijden vereisen andere aanpakken.

 3. Domste kotsartikel van dese site…niveau daalt.

  Wat een achterlijk gelul als een sukkel al z’n medische bla, bla (ongetwijfeld door eigen levensstijl) dossier ophoest.

  Kots van dit soort fossielen dat dé oorzaak van alle shit zijn.
  Voor hun gecreërd mislukt graaipensioensysteem meer dan opvreten, eindelois rondhangen op hun debiele fossiele brandstofverbruikende rotfietsen etc. etc.

  • Peter heeft een punt!
   De pensioenen worden betaald uit de begroting van de Europese Unie.
   Maar die kas is inderdaad compleet leeggeroofd door Ali baba en zijn 40 rovers (New World Order of Bill Gates, George Soros,…). Die doen elk jaar een bezoekje in elk land, wanneer daar veel gestolen geld (belastingen) is dan nemen ze het mee naar hun schuilplaats, haha
   De EU is uiteraard van Ali baba.

  • Nou nou 🙁
   Kort door de bocht met 170km .
   Tijd dat je terug bakt naar de achteruit .. (met 170 PU)
   Moet dit nu zo negatief uitlaten ?
   Of vreet de waarheid zo aan je fundament ?
   Het steekt je duidelijk maar zo afgeven op FN siert je niet dude .
   Hartvochtig imo .

  • Deze man was militair..hij was zeer betrokken bij het vededigen van onze veiligheid!!! Ja ook de jouwe!!!!..weet jij hoe vaak militairen ingeënt worden????
   misschien en zeer waarschijnlijk volgens mij zijn deze bloedstolsels veroorzaakt door de vele vaccins..die zij verplicht zijn te nemen ..en dan nog wat: wees jij maar blij dat je niks mankeert behalve een egoïstisch karakter! trol!!!!

 4. Ga er nou maar vanuit de Great Reset en Agenda 2030
  staat voor massamoord op 7 miljard mensen.
  Alle nobele doelen die daarbij genoemd worden
  is slechts zand in onze ogen.
  P.S. ik vind het wel een mooie brief!

 5. Dank Rommel (ook dank aan de vader)!
  Bezorgde vader en is redelijk op de hoogte.
  Bepaalde zinnen komen mij wel heel bekend voor…
  Iedereen heeft wel bepaalde redenen om het geheel te weigeren.
  Hij vergist zich wel dat alleen een tribunaal deze waanzin kan stoppen…
  Democratie is allang verleden tijd, ons volledig systeem, dus ook elke rechter is corrupt tot op het bot!
  Zijn ze dat niet dan worden ze wel gechanteerd, dat is het enige wat ze goed kunnen.
  Ja, hier en daar kan je nog een KLEINE rechtszaak winnen maar je zal zien dat verder niks zal veranderen.
  Zelfs de Rechten Van De Mens is groot luchtbel, steekt zodanig in elkaar dat ze die elk moment naar hartenlust kunnen veranderen…
  Ik persoonlijk ging nooit naar de verkiezingen omdat ik wist dat democratie groot toneel is.
  En ja een derde wereldoorlog kan want dan zijn ze ook van ons vanaf maar ik zie het momenteel eerder als schijnvertoning voor een totale Black-out; je weet wel de schuld van de Russen.
  Dan hebben ze weer redenen om nog meer vrijheden van je af te pakken!
  Vooral reden voor een internetpaspoort… tot een avondklok?
  Natuurlijk het geheel weer mooi verpakt onder het mom van je veiligheid en gezondheid, haha
  Wat je ook doet, de kans dat het slecht zal aflopen is – ENORM – groot.
  Misschien kan hier iemand mij overtuigen hoe het wel goed kan aflopen?

 6. Jacob de Meerdere
  Ik graag helpen.
  Voor eerst wil de bompa helpen:
  Laat uw natuurdokter u aub, HAMAMELIDIS-TINCTUUR In de volksmond TOVERHAZELAAR voorschrijven 3 flesjes v 250ml. En gaat u dikke € 3,00 / fl kosten

  Daar neemt u 3X daags 3 ml in glas water
  Of 1X daags 9 ml met wat water
  Wat doet dit middel het maakt al uw adertjes groot en klein weer open.
  Hij boor zich overal door in je aanradertjes waar obstakels tegenkomt.
  Het maakt dat al uw organen terug optimaal gaan werken.
  Mijn dokter zei na beluisteren van mijn been aders, uw doorbloeding is na 15 jaar rolstoel nog steeds perfect.
  Dit product kan dus ook soelaas brengen bij mensen die de boester prik hebben gehad.
  Wees verstandig en zeg niet dat bedoeld is v d boester prik
  Dit mijn vrije meningsuiting.

 7. Ik ben tegen al deze giftspuiten wat ze ons lichaam willen inspuiten en tegen de mensen die dat willen nou lekker doen hoe eerder hoe beter en verder hoop ik jullie nooit meer in de hel tegen te komen zelfs naar het begraven zijn jullie nog gevaarlijk voor de mensheid, ik heb wel eens het gevoel dat jullie trots zijn op het vermoorden van mensen het kan ook angst zijn en schaamte waar jullie straks mee geconfronteerd gaan worden dat alles een grote leugen is en ik ben eerlijk voor angsthazen zal hier geen plek straks meer zijn verraders zijn in mijn optiek foute mensen.

 8. Corona is nooit over of voorbij. Verdwijnt tijdelijk naar de achtergrond. Let op de achtergrond, daar word weer een virus of variant gepland die komende winter bewijst dat Kuipers gereedschapskist nodig is? Intussen stevenen ze op oorlog af. De aanstichters v. Corona wedden nu op 2 paarden. Op wat voor manier ook ze moeten de NWO doordrukken. Lukt het niet met de 2 paarden, dan komt er wel ’n 3e. Het maakt ze niet uit ze nemen zelf geen verantwoording voor de farce waar ze en wij in beland zijn. De rechtzaken als die.gewonnen worden door de aanklagers,
  zijn onze enige hoop. Ook het tribunaal v.
  Reiner Fuellmich en co, kan voor velen licht op de huidige sitiatie werpen. Geen enkele reguliere zender zal daar echter zendtijd aan besteden. Dus als burgelijke ongehoorzaamheid, zou men kunnen gaan flyeren met zelfgeprinte flyers, met de http/www. adressen. Verder veel sterkte iedereen, want dit is nog lang niet voorbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in