Een 28-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk vraagt om hulp nadat ze ernstig gewond was geraakt door haar eerste dosis van het Covid-19 vaccin van Pfizer.

Op Instagram geplaatste beelden tonen onderneemster en schilderes Katrina Hermez in een ziekenhuisbed die lijdt aan een epileptische aanval, slechts een van de vele bijwerkingen na een mRNA-injectie vorig jaar, bericht Adan Salazar.

Volgens Hermez, een eerder zelf beschreven “heel gezond 28-jarig meisje”, heeft ze er spijt van dat ze werd overgehaald om het vaccin te nemen nadat ze vanaf vijf dagen na haar eerste injectie op 27 juni 2021 last kreeg van ernstige bijwerkingen.

“In 27 juni 2021 nam ik net als miljoenen andere mensen de beslissing om de Pf?zer ? te krijgen omdat ik geloofde, (zoals niet vergeten… ons verteld werd) dat dit ons en de mensen om ons heen zou beschermen. Nu een bewezen leugen,” schrijft ze in een onderschrift bij haar post, gebruikmakend van emoji’s om censoren te omzeilen.

Hermez, die zegt dat ze vroeger “bijna elke dag rende” voordat ze een rolstoel en hulp nodig had om te lopen, zegt dat ze wordt verwaarloosd door medische professionals die bang zijn om haar ziekte toe te schrijven aan de prik.

  Belgisch profwielrenner Van Avermaet: Enorme prestatiedaling na COVID-19 vaccinatie

“Ik ben op een punt in dit lijden gekomen dat het me niet kan schelen welke medische wetenschap je op Google hebt gelezen, op welk boek je afgaat, welke dokterspraktijk deze agenda heeft opgesteld, of welke nieuwszender je hebt bekeken… Ik word verwaarloosd door medische professionals die bang zijn hun baan te verliezen,” zegt ze eraan toevoegend: “Ik ben v ? gewond.”

De symptomen van Hermez omvatten het hele scala van van Covidvaccin bijwerkingen, waaronder:

10 episodes van tijdelijke verlamming die uren tot dagen aanslepen.
Voorbijgaand geheugenverlies
3 types van niet epileptische aanvallen
Migraine
Cluster hoofdpijn
Gewrichtspijn
Neuralgie
Pinnen en naalden
Brandende pijn over het hele lichaam
Pijn op de borst om de andere dag
Gevoeligheid voor geluid
Licht gevoeligheid
Gevoeligheid van de huid
Ernstige verwardheid
Ernstige duizeligheid
Rinkelen in de oren
Spraak /stotteren, onduidelijk, herhalen van woorden
Hartkloppingen
Dissociatie
Bloed in mijn oren
Zwarte zweren op de mondwanden
Intermitterend gehoorverlies
Wazig zicht
Spierstijfheid
Huiduitslag
Extreme uitputting

“Dit is geen c-vid,” schrijft ze. “Dit is geen long c-vid Dit is een direct letsel van de Pf?zer ?.”

“Ik ben bang dat naarmate de tijd verstrijkt, de symptomen erger zullen worden,” geeft ze toe op een GoFundMe fundraiser.

Hermez zegt dat ze wil dat haar verhaal wordt gedeeld in het gezicht van overweldigende gaslighting pro-vaccin propaganda en censuur door de gevestigde orde.

Hermez zegt dat ze met het ingezamelde geld van plan is om in de VS hulp te zoeken bij Dr. Mark Ghalili die gespecialiseerd is in regeneratieve behandelingen voor neurologische problemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Prikspijt: Duizenden op Twitter “Betreuren vaccinatie” – “Bijwerkingen erger dan COVID”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGoFundMe neemt 10 miljoen dollar van truckers protest fondsenwerving in beslag, zal in plaats daarvan aan liefdadigheidsinstellingen geven
Volgend artikelDr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke Zombiepandemie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Fijn dat er een GoFundMe voor haar is opgericht. Laten we hopen dat er straks ook GoFundMe’s komen voor de vax-vrijen die straks de lasten mogen dragen van het verval.

  • En wie gaat die fundingraising voor ons dan betalen als de ingespotenen zwak, ziek, misselijk of dood zijn? Wij, de niet ingespotenen blijven over om te werken. Moeten wij onze eigen fundraising gaan betalen? 🙂

 2. Afschuwelijk ik heb honderden van dit soort afwijkingen gezien op Facebook en andere media. Ook heb ik vrienden met TIA,s hersenbloedingen, halfzijdige verlamming, last van hartkwalen er komen elke dag meer mensen bij met een of meerdere afwijkingen. Het is verschrikkelijk,wat de mensheid is aangedaan. Ik zal bidden voor iedereen zijn mentale en lichamelijke gezondheid en vertrouwen op een nieuw geneesmiddel dat zal komen voor hun.

 3. Rommel, fijn dat je de berichten blijft delen en ook aan deze aandacht hebt besteedt. Hartverscheurend!

  Ergens heb ik het idee dat je nog wakker bent op dit moment. Ik hoop dat je dit leest; ik heb een nieuwe video gezien van Project Veritas dit keer.
  Ze hebben undercover camera’s…uiteraard..gebruikt tenminste…de verpleegkundige die zij interviewen en zij vertelt haar verhaal. Zorg dat je zit als je dit bekijkt. Het gaat om de kinderen. Het is ronduit verschrikkelijk wat nog komen gaat…. Hier het bewijs…er wordt gerommeld met de vloeistoffen en NIEMANDDDDDD!!!!voelt zich verantwoordelijk voor wat er met de kinderen gebeurt. Sorry…ik kan me er zó enorm boos om maken!!

  Zie hier de video van deze mooie Ziel, zij DURFT tenninste het verhaal te exposen! De rest praat wel en zelfs verplegers die zeggen het vaccin niet te vertrouwen!! Maar ze komen NIETT op voor wat kinderen wordt aangedaan..zolang het maar niet hun eigen kinderen zijn; komtie;

  https://youtu.be/yy_5vyWq-Hs

  ✌ bedankt nogmaals voor alles wat jij voor iedereen die hier terecht kan en wil komen, betekent!!!

 4. Zonde. Knappe Latina. Lijkt overigens sprekend op onze voormalige nanny (incl. zelfde leeftijd).
  Gelukkig was die minder goedgelovig en nam zij de vax niet.

 5. En wie betaald alle vax schade? Juist alle ongevaxte. Jammer voor de gevaxte maar laat ze maar bloeden. Ben klaar met die dombo’s en nu willen ze dat wij betalen voor hun, pfff F off

  • Als je je moet ‘laten overhalen’ om die smerige gifspuit te nemen, dan weet je wat er speelt. Anders laat je je niet overhalen. Ik spring ook niet zomaar van een rots; ik laat me overhalen, of ik zeg nee als ik het risico te groot vind. Dus zij nam die spuit vrijwillig en bewust van het risico. Of ik medelijden heb… zolang ze mij niet beschimpen als gifspuit-vrije kan ik er nog wel medelijden voor opbrengen. Als ze vuil naar me kijken omdat ik ‘een gevaar’ ben, dan kunnen ze verrotten van me, hoe sneller hoe beter, en hoe langer hoe beter.

   Dat gezegd, ja, als straks de rekening komt voor de schade… en die zal toch ooit wel een keer moeten komen. Ook al duurt het tien jaar, hij gaat komen. (Ze kunnen toch niet allemaal kapot gaan aan die smerige rotzooi? Waar boeren de pharma’s straks dan van? Wie gaan ze dan nog inspuiten? Of ligt er een plan B klaar om de vax-gekreupelden straks met boter en stroop in te spuiten?)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in