Een zwarte vrouw die zich kandidaat stelde voor burgemeester van Sumter, South Carolina, zette haar eigen ontvoering in scène om stemmen te winnen.

De 29-jarige Sabrina Belcher, die zich opstelde voor burgemeesterskandidaat voor de Democraten in de Amerikaanse stad Sumter, South Carolina, heeft toegegeven dat ze zelf een ‘ontvoering’ heeft geënsceneerd waarvan ze eerst beweerde dat ze op dinsdag het slachtoffer van was geworden.

Ze deed zelf aangifte bij de politie en beweerde ook beroofd en geslagen te zijn door een man die ze niet kende. Belcher heeft zelfs de video van “haar mishandeling en ontvoering” live uitgezonden op Facebook, compleet met geluidseffecten en een rijdende auto om sympathiestemmen te winnen.

Rechercheurs ontdekten echter dat ze contact had met haar ‘ontvoerder’ Christopher Eaddy, die net als Belcher zwart is, en het allemaal gepland had.

Politiechef Russell Roark is niet geamuseerd door haar optreden en beschuldigt Eaddy en Belcher van het verspillen van kostbare politiemiddelen van de stad. Beiden worden nu verdacht van samenzwering, waarbij Belcher ervan wordt verdacht een valse politieaanmelding te hebben ingediend.

“Dit was simpel een poging om wanorde en ongenoegen te creëren in onze gemeenschap voor persoonlijk gewin. Als gevolg daarvan werd een waardevol aantal middelen, waaronder personeel, manuren van de politieafdeling en lokale medische professionals, verspild op basis van valse informatie”, zegt politiechef Russell Roark.

Belcher wordt vastgehouden op een borgsom van $10.000, volgens gevangenisambtenaren. Eaddy kreeg een borgsom van $5.000 en is sindsdien vrijgelaten.

Somalische tiener die vrouw met metalen staaf sloeg zonder aanklacht vrijgelaten omdat zijn IQ 49 is

  Black Lives Matter doet er niet toe wanneer zwarten elkaar doden
Vorig artikelOndernemer verzet zich tegen Cancel Culture – verdubbelt zijn omzet
Volgend artikelZweedse gemeente dwingt schoolkinderen om minder te eten – na  aankoop van kapitale villa’s voor migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in