Donald Trump’s jurist Rudy Giuliani beweerd dat van Black Lives Matter “duidelijk zal worden dat het zich om een terroristische organisatie handelt” en bekritiseert New York Burgemeester Bill De Blasio’s voor een BLM straatschildering voor de Trump Tower.

Tijdens een interview met ‘Hannity‘ op vrijdag zei de ex-burgemeester van New York, Giuliani:

Black Lives Matter is een organisatie die wordt geleid door drie Marxisten en wordt gefinancierd door een veroordeelde terrorist – die ik toevallig heb veroordeeld, die 58 jaar in de gevangenis heeft gezeten en een corrupte pardon heeft gekregen van Bill Clinton.

Dit is geen goedaardige organisatie. Ik kan nog niet zeggen dat we kunnen bewijzen dat het een terroristische organisatie is. Het is zeker een gewelddadige organisatie, en ik denk dat het in de loop van de tijd duidelijk zal worden dat het een terroristische organisatie is, aldus de voormalige burgemeester van New York City.

De Mail Online rapporteert:

Black Lives Matter is een georganiseerde beweging voor geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid om te protesteren tegen politiegeweld tegen Afrikaanse Amerikanen.

De beweging begon met het gebruik van de hashtag #BlackLivesMatter in social media na de vrijspraak van George Zimmerman bij de dood van de zwarte tiener Trayvon Martin in februari 2012 en is in een stroomversnelling geraakt na de moord op George Floyd door de politie van Minneapolis op 25 mei.

De drie oprichters van de beweging en de hashtag zijn de activisten Alicia Garza, Patrisse Cullors en Opal Tometi, die het project tussen 2014 en 2016 hebben ontwikkeld tot een nationaal netwerk van meer dan 30 lokale afdelingen.

  Conservatieven vieren de aankoop van Twitter door Elon Musk door vreugdevol gecensureerde waarheden te posten

BLM is een netwerk van de overkoepelende organisatie Thousand Currents, waarvan de radicale activist Susan Rosenberg als vice-voorzitter van de raad van bestuur fungeert.

Black Lives Matter and Thousand Currents hebben nog niet gereageerd op het verzoek van DailyMail.com om een reactie.

Rosenberg maakte op 19 mei actief deel uit van de radicale linkse revolutionaire terreurorganisatie, die de Amerikaanse regering ten val wilde brengen door middel van gewapende actie en een volksmilitie. De groep maakte deel uit van de Black Power-beweging en de New Communist Movement.

Ze werd in 1984 met in het bezit van wapens en explosieven gearresteerd en veroordeeld tot 58 jaar gevangenisstraf op beschuldiging van wapens en explosieven overtredingen. Giuliani was destijds een Amerikaanse jurist voor het Southern District of New York.

Ze bracht 16 jaar door in de gevangenis als schrijver en AIDS-activist, tot president Bill Clinton haar gratie verleende op zijn laatste dag in functie op 20 januari 2001.

Susan Rosenberg, die voor haar financiën zorgt, is een veroordeelde terrorist die betrokken was bij de Black Panthers, die vroeger politieagenten afslachtten, zegt Giuliani in de uitzending.

Deze veroordeelde terrorist werd veroordeeld tot 58 jaar. Clinton’s corrupte pardon in het laatste uur heeft haar bevrijd. Nu betalen we de prijs, tweette de 76-jarige Giuliani op vrijdag.

Black Lives Matter? Een zwarte slaaf in Libië kost $ 200 dollar… en niemand interesseert het

Vorig artikelDe moord op Elin Krantz
Volgend artikelDe sinistere cabal achter de rasvermenging reclame’s
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in