Nu de waarheid over de anti-menselijke demonische entiteiten die onze wereld vandaag de dag besturen in het heden wordt onthuld, biedt het ons de gelegenheid om het verleden opnieuw te evalueren en nieuw begrip te krijgen van onze eigen persoonlijke getuigenis van de geschiedenis zoals die zich ontvouwde, schrijft Mike Adams.

We weten nu bijvoorbeeld dat de globalisten, feitelijk gesproken, pedofielen zijn die in kinderen handelen. We weten dat ze een wereldwijde orgaanoogst en transplantatie zwarte markt operatie runnen. We weten dat ze routinematig complotten smeden om de bedrijfswinsten te maximaliseren door een willekeurig aantal mensen in het proces te doden (covidvaccins, farmaceutica, etc.), en we weten dat ze valse vlag operaties beramen om psychologische terreurcampagnes te voeren tegen de mensen van de wereld.

Met dat besef brengt het terugkijken op gebeurtenissen als 9/11, de bomaanslagen in Oklahoma City en zelfs de Tweede Wereldoorlog plotseling nieuwe helderheid: We beseffen dat de geschiedenis van de wereld een geschiedenis is van globalistisch terrorisme tegen de wereldbevolking. Bijna elke crisis die we meemaakten, werd opzettelijk in scène gezet en ontketend om een globalistisch doel te bereiken: winst, macht of ontvolking.

Er zijn bijna geen daden van terrorisme gepleegd door individuen of groepen die niet direct geleid werden door regeringen of gefinancierd werden door globalistische operatoren.

Zodra we het verleden en het heden volledig begrijpen, kunnen we de toekomst met veel meer helderheid zien. We weten, bijvoorbeeld, dat:

 1. Telkens als de mensheid op de rand staat van een massaal ontwaken of “vrijheidsgolf”, ontketenen de globalisten weer een afschuwelijke terreurcampagne om de mensen in angst geknecht te houden.
 2. Een belangrijk wapen van de globalisten is om de mensen in een isolement te dwingen, zodat ze niet met elkaar kunnen praten. Covid lockdowns waren hier een onderdeel van, maar de veel effectievere strategie is het afsluiten van het elektriciteitsnet, zodat mensen niet eens elektronisch kunnen communiceren.
 3. Globalisten kondigen hun acties van tevoren aan, omdat zij de juiste narratieven moeten opzetten voor hun volgende aanvalsgolf. Bijvoorbeeld, terwijl ze van plan zijn om zelf het elektriciteitsnet plat te leggen, geven ze waarschuwingen af waarin ze beweren dat “extremistische” groepen het elektriciteitsnet als doelwit willen nemen. De echte “extremistische” groep in de VS is natuurlijk de FBI, en er is niets extremer dan een frauduleus regime dat de macht heeft gestolen door verkiezingen te vervalsen en een valse “opstand” te organiseren om hun politieke tegenstanders te demoniseren.
  Wat hebben we geleerd?

Dit met absolute zekerheid wetende – en nu uit de eerste hand ervaren hoe globalistische regeringen de mensheid actief op het oog hebben voor totale uitroeiing – kunnen we nauwkeurig anticiperen op hun volgende escalatie-aanval.

Het volgende spel zal het FINALE spel tegen de mensheid zijn… er zal niet eens een poging zijn om hun werkelijke motieven te verbergen

Het lijkt erop dat ze klaar zijn om het “eindspel” tegen de mensheid te spelen en de beschaving volledig uit te roeien. Dit betekent het verstoren of vernietigen van de voedselketen, het elektriciteitsnet, telecommunicatie, monetaire systemen en de rechtsstaat. Het doel is absolute chaos met massale sterfte op wereldschaal als gevolg, en hoe meer chaos ze op deze manier kunnen ontketenen, hoe gemakkelijker ze de waarheid over de vaccinsterfte kunnen verdoezelen.

Dit alles bevestigt wat we al geruime tijd vermoeden. De volgende aanvalsvector zal één of meer van de volgende zijn:

 • Een geënsceneerde cyberaanval op de financiële infrastructuur om de transactie-infrastructuur plat te leggen en steden in chaos te storten. Dit zal de openingsronde zijn van het ‘great reset’ script.
 • Een doelbewuste aanval op het elektriciteitsnet, om een vergelijkbaar resultaat te bereiken.
 • Een daaropvolgende telecom “kill switch”, indien nodig, om de volledige ineenstorting van internet functionaliteit te verzekeren, zodat mensen niet langer online verbinding kunnen maken.
 • Een opzettelijke vrijlating van een zeer agressieve ziekteverwekker met een zeer hoge dodingssnelheid (Marburg / Ebola, etc.) of een giftig nanodeeltje dat een ziekteverwekker simuleert. De paniek die hierdoor ontstaat zal gebruikt worden om extra “vaccinatie” campagnes op te zetten die natuurlijk gewoon doodsinjecties zijn.
 • Binnenlands terrorisme valse vlag operaties die nucleair of radiologisch terrorisme inhouden. (Kan ook het massaal besproeien van bevolkingen zijn met drones of chemtrailsproeiers).
 • Het uitlokken van oorlog met Rusland of China en de vernietiging van het resterende Amerikaanse leger in het proces, waardoor Amerika opzettelijk kwetsbaar wordt voor buitenlandse invasie.
  Dringend: Nieuw onderzoek brengt nog meer potentiële gevaren van mRNA-vaccins aan het licht

Het opschorten van eerlijke en vrije verkiezingen, het uitroepen van een medische staat van beleg, massale confiscatie van wapens, binnenlandse controleposten, covide concentratiekampen en soortgelijke operaties.

De tijdlijn hiervoor nadert duidelijk zeer snel, omdat globalisten gedwongen worden te handelen. Hier is waarom:

 • Het ontwaken is aan het versnellen. De covid narratieven storten in. De mensheid begint in opstand te komen tegen tirannie, en de censuurpogingen hebben gefaald om het te stoppen.
 • De tussentijdse verkiezingen van 2022 komen eraan en mogen niet plaatsvinden, of de Democraten zullen uit de macht worden gegooid.
 • Het aantal sterfgevallen door vaccinaties neemt al toe en kan niet veel langer verborgen blijven. De lijkzakken stapelen zich op in de mortuaria en kunnen niet eeuwig genegeerd worden.

Dus, de bijna zekere kans voor de globalisten om hun volgende golf van aanvallen op de mensheid te ontketenen is tussen vandaag en begin november.

Dat betekent dat we minder dan 300 dagen over hebben voor het semi-betrouwbaar functioneren van de samenleving zoals we die kennen.

Wat gaat u doen met deze paar honderd resterende dagen?


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De komende moord met voorbedachten rade op miljarden: Een 21e eeuws complotVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNieuw wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de Covid-19 gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelen
Volgend artikelDubbel gevaccineerd 20-jarig model ontwikkelt Myocarditis, krijgt hartaanval en beide benen zijn geamputeerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

68 REACTIES

 1. Mocht dit zo zijn dan staan ons zware tijden te wachten. De geest is uit de fles en ik denk dat velen aanvoelen dat het er niet beter op kan of gaat worden.
  Ik ben christelijk opgevoed, ben een beetje op de hoogte van het boek Openbaringen in de Bijbel. Daar wordt de eindtijd in beschreven, maar vooral over een nieuwe Hemel en Aarde. Laat ik me daar maar aan vasthouden. Over de nabije toekomst ben ik somber en verdrietig.

   • Exact ga je bewapenen mensen Verdedig huis en haard met je leven want ze gaan alles uit de kast halen om massaal wereldwijd Bevolkingsgroepen te doden.
    Verzet U met alle middelen.

  • Niet somber en verdrietig zijn. Daar leven “ze” van. De toekomst kan altijd anders worden dan dat je denkt. Leef in het heden Skippy. Geniet van deze mooie zonnige zondag.

   • Ja leef in het hier&nu ipv de toekomst > want iedereen douwt daar alles naar toe>> vooral dat je moeten laten inenten voor de toekomst…nadat je 3 tot meer kids op deze planeet hebt gezet en de weg kwijt bent geraakt want die toekomst zal er zo niet zijn,zoals de meesten dat denken…het waterpeil stijgt te veel en aub plant even met zijn alleen miljarden bomen dan misschien…een bloeiende toekomst

    • Bomen die uitstekend aangepast zijn aan een fluctuerend waterpeil zijn o.a. de Wilg en Zwarte Els. Tussen twee haakjes: de aarde warmt niet op, maar koelt af en dus gaan ‘we’ een kleine ijstijd tegemoet. 😉

  • Christelijk opgevoed zijn betekent niet dat je automatisch gered bent en pas als je begrip hebt van de zonde en begrijpt dat je gered moet worden en dat doet volgens God’s woord de Statenvertaling bij ons. En dat is door geloof alleen in wat Jezus heeft gedaan voor ons en dat zijn bloed onze zonde kan vergeven, wetende dat je een zondaar bent op weg naar de hel en dat aan God vertellen. En als je dat gelooft in je hart en met je mond belijdt aan God zal je gered worden.

 2. Als we deze ook nog op onze nek krijgen dan breekt ook de pleurus uit .
  https://www.xandernieuws.net/uncategorized/global-cooling-dik-pak-sneeuw-in-jeruzalem-zeewater-bij-griekenland-bevroren/

  Verder ik ga niet bij de pakken neerzitten .
  Voorbereiding en afwachting dat is wat er nog rest .
  Monotaire systeem plat dan gaat het echt wel een grote verandering worden .
  Geen FN meer ?? 😛
  Ben niet somber en verdrietig @Skippy
  Zit eigenlijk in rust modus ..
  Denk wel en stiekum hoop ook dat de klapper komt.
  Weg zorgen en ook dat mijn gezin (Honden) en soulmate (meisje) in de split seconde verdwenen zijn .
  Wil uiteraard nog het nodige beleven maar tegen deze overmacht ben ik niet opgewassen.
  Steeds verzet tegen de molog geen prikken geen buigen met beklap full throttle recht vooruit 🙂
  Puur rationeel blijven , ben niet gelovig in de zin van , zelfs de wederopstanding ga ik niet in mijn bucketlist neerzetten . ( ik kan mij de christenen nog hoog in de gordijnen zien zitten om de uitspraak
  het is volbracht !! nu dat werdt ff aan het kruis genageld . Want alleen Jesus mocht dat gezegd hebben) No comment 😛
  Het is goed zo .. .
  Fijne dag allemaal .

 3. Alles wat de globalisten van plan waren zou – ik schreef het eerde – in 2050 beginnen. Haast en vooral ongeduld spelen hen nu parten. Ze zijn minder slim en zeker minder effectief als ze zelf meenden. Slimme hackers en militairen die trouw aan de bevolking zijn zullen veel, maar waarschijnlijk niet alles kunnen voorkomen, maar de overwinning van de globalisten staat steeds minder vast.

   • Ik woon in Brasil.Lula een ras socialist is enige dagen voor zijn in dienststelling bezocht door Klaus Schwab,beniewd wat er besproken werd.Voorspeld niet veel goeds.

   • Voor geld doen deze NSBers alles kijk hoe ze te keer gingen tegen ouderen zelfs gehandicapten kregen klappen kinderen moeders!
    Laffe schoften die geen enkel fatsoen meer hebben en zich hebben laten gebruiken en nog doen.
    Ik geloof in Karma een ieder die meegedaan heeft aan de uitvoer van de Nep Plandamie en het inspuiten van het MRNA gif zal dit vroeg of laat op zijn bord terug krijgen.
    Persoonlijk hoop ik dat dit zeer snel zal gebeuren ookal ontploft alles.
    Waar wij nu heen gaan een Totalitaire Communistische Dictatuur waar de Elite Pshyopaten de dienst gaan uitmaken hoe wij moeten gehoorzamen(Asociaal Krediet systeem).

  • Ik en vele anderen, vragen ons af waarom ze toch zoveel haast hebben. Vanuit hun gezien is die haast ronduit gevaarlijk Waarom dan toch veel te snel alles door proberen te voeren.

  • Idd! Heb meer vertrouwen in Poetin dan die WEF onderdanen (Macron, Johnson, Rutte, Ardern, enz enz)
   Een valse vlag die niet genoemd wordt, is een ‘buitenaardse invasie’
   De ‘UFO’ technieken waren er eind WW2 al. Wernher von Braun werd niet voor niets naar Amerika gebracht.
   Dan het DEW. 1+1=2

 4. 1 kilorijst dat zijn 10 maaltijd voor 1 mens en kost plus 1.25 euro. Blik groente kost 1 euro en daar kan je 5 keer van eten. Dus heb je er twee van nog dat is dus op geteld 2 euro. Samen met de rijst is dat 3.25 euro voor twee warme maaltijden per dag. Dat is plus min 75 cent per dag voor 1 mens. Dan een pot honing 1 liter kost 12 euro waar je 1 maand mee kan doen is 35 cent per dag. 2 Keer in de week een ei van 20 cent is 10 cent per dag. Dat is op geteld totaal 1.20 per dag. Dan een pak meel van 1 euro en je hebt er per maand 3 van nodig voor brood/spageti dat is dan op geteld 1.30 per dag. Dan appelstroop dat is 3 euro per maand is 1.40 en dan 20 cent voor andere eten is totaal 1.60 cent. Op deze manier heb je vrij goedkoop eten op voorraad wat goed te bewaren is.

   • HAHAHAHAHA, Ja Ster, Duchesne zorgt voor het vlees. Hij kan het zelfs drogen zodat het lange tijd goed blijft. Ik denk dat hij ook kan jagen. Twee rechterhanden. Geen slechte keuze, denk ik.

    Sorry dat ik me er even tegenaan bemoei, maar ik vind de reactie ronduit grappig! 😉
    Mijn opmerking is overigens niet dubbelzinnig !!!

   • USA is aan het smeken en provoceren voor oorlog. Net als de Arabische lente, Irak, Libie.
    Note–voor de slijmballen:
    –de Nato zal als gewillige slaaf oorlog uitvoeren, die in EUROPA plaats vindt; NIET in Amerika!

    Note: is er bekend gemaakt hoeveel nato bases en manschappen ner aan de Russische grens staan?
    Meer dan Russen.

    Dit ZAL oorlog worden; tweed nut van oorlog; aandacht afgeleid van de pharma doden…

    • Ik zat in 1982 in duitsland gelegerd, we kregen alarmfase hoogste klasse, dus veld in en de munutie werd uit de bunkers gehaald en naar ons gebracht….

     …een deel van de officieren was verdwenen, een is opgepakt in Gronimgem….een luitenant geloof ik, zijn auto wilde naar zijn moeder ofzo…

     …en dan zit je daar in je zelfgegraven put, nadenkend over waarom je iemand die je niet kent en net als jij nog kijkt hoe het schaamhaar zig uitbreid en ontwikkeld moet gaan kapot schieten terwijl de ruziemakers thuis in bunkers zitten…..

     ..en toen er wel 400 miljoen was voor een onderzeeboot maar geen 3 ton voor MS onderzoek….toen ben ik gaan nadenken….

     Doden geen probleem, maar ik bepaal zelf wel wie en waarom.

     • Voor MS is er al miljarden jaren een oplossing: Zonlicht. Genoeg vitamine D in je bloed en de MS verdwijt als sneeuw voor de zon… 😉

      Lees het 2e boek van Jeff Bowles over dit belangrijke hormoon (want dat is het in werkelijkheid) en je bek valt open.

      Hoog doseren is de truuk: Minstens 1000 IU vitamine d3 per kilogram lichaamsgewicht per dag en dat om een eventuele hypercalcemie of magnesium tekort te voorkomen vitamine k2 erbij nemen vergezeld van magnesium (MgCl2 werk zeer goed en kost het minst) en de andere co-factoren van vitamine d.

      Dat er nooit geld is voor wat dan nuttig ook en wel voor onderzeeboten en dat soort kwatkezerij is inderdaad te gek voor woorden. Heb ik me altijd al over verbaasd.

  • ..een werkbare compoundboog met pijlen kost rond de 100 euro….een aansteker een euro. Daarmee kun je verscheidene villa’s van VVD/CDA/D66 en ander tuig compleet met gevulde voorraadkelder overnemen …why worry?

   …zij maken onze wereld kapot, dan zorgen ze maar voor eten in de volgende.

   • ik heb ooit lange tijd op zelfgemaakte caramel en thee geleefd, dat was een keuze uit onwetendheid.
    …als ik nu minder dan biefstuk eet is dat een keuze uit smaak, niet uit het niet hebben of niet weten… De dag dat ik geen eten meer heb ga ik bij de lokale landelijke politieke vertegenwoordigers thuis langs, uiteindelijk zijn hun de fundering van de huidige staats terreur. Het is voor hen te hopen dat ze een extra stoel en bord hebben op tafel, anders eet een van hun genetische uitwerpselen op de grond of helemaal niet.

    Ik zie geen nut in het hebben van fatsoen als dat een eenzijdige wens en gedachte is…

   • Ik woon in Brasil.Lula een ras socialist is enige dagen voor zijn in dienststelling bezocht door Klaus Schwab,beniewd wat er besproken werd.Voorspeld niet veel goeds.

 5. De scheiding de Geiten en Schapen.

  Dit zegt Jezus over de scheiding der geiten en schapen( de slechte en de goede) Ik ben gekomen om te zeggen dat er inderdaad een scheiding van geiten en schapen zal plaatsvinden, zoals in de evangeliën in de Bijbel opgetekend is. De schapen verwijzen naar die zielen die vredig de hoogste spirituele waarheid, die tot nu toe op aarde beschikbaar is gesteld, kunnen ontvangen. De geiten verwijzen naar diegene die de vaardigheid niet hebben om naar iets of iemand te luisteren, omdat ze een te grote rebellerende inborst en ego-drijfveer hebben. waarom zullen zij in deze tijd gescheiden worden? Ze zullen gescheiden worden, omdat diegenen die de waarheid kunnen ontvangen die deze bladzijden bevatten en kunnen leven volgens de richtlijnen van de Bestaanswetten, zullen ontdekken dat, hoewel de volgende periode in de wereldgeschiedenis inderdaad bitter zal zijn, zij in betrekkelijke vrede en bescherming, vervulling van behoeften en opgewektheid van gemoed zullen voortgaan. De geiten zullen, helaas de gehele afschuwwekkende kracht van hun aangeboren rebellerende bewustzijn moeten doorstaan. Dit is geen!! bestraffing van iemand in den hoge-maar een natuurlijke werking van de Bestaanswet- Wat je in je geest en je hart meedraagt, zal uiteindelijk in je lichaam, je leven en je omgeving uiterlijke vorm krijgen, Wanneer je weerstaat en rebelleert, biedt het leven jou weerstand bij het vervullen van jou verlangens.

  • Hier wordt even de bijbel verkracht, een infiltatie van satan. De schapen en de geiten worden pas gescheiden na de retuning of Christ, dat is 7 jaar na de opnamen v/d gemeente, in een nieuwe dispensatie periode.
   Wat zegt Jezus over zijn schapen, zij zijn het die barmhartig waren voor de broeders of Jesus, de Joden.
   Zij ontvangen in die dispensatie tijd een oordeel over hoe zij de Israelites hebben behandeld, zij gaan niet naar de hemel maar worden burgers van het duizend jarig rijk (waar geen dood heerst).
   De geiten die geen liefde hebben getoond aan de broeders van Jesus, zullen verplaatst worden naar de eeuwige hel. Math 25 vanaf vers 31

 6. Vergeet ook niet dat ze de 5G zendmasten eerst op 26GHz. uitzenden, dan zal iedere gevaccineerde al letterlijk dood neervallen doordat grafeenoxide in hun lichaam. Maar ook de ongevaccineerde moet dekking zoeken, want bij die frequentie krijgen zij ook ademhalingsproblemen. Heb jij een zwakke gezondheid, kan het je het toch fataal worden met die frequentie. Zouden ze de frequentie direct op 60GHz. zetten dan sterft elk levend wezend wezen eraan planten, bomen, dieren en mensen binnen enkele minuten. Alleen als jij in kelders zou bevinden die ook afgerasterd tegen hoge stralingen zijn kun je het overleven of je minimaal een meter onder water bevinden. Als we al die masten zouden neerhalen, is dat gevaar voor ons geweken en ook onze persoonlijke spionage via onze mobieltjes is dan weg bij die globalisten. Als de globalisten het elektriciteit netten plat leggen, is al het digitale geld weg, maar ook hun controle apparatuur werkt niet meer.

 7. Daar heb je Mike Addams weer met zijn somber wereldbeeld. Hij is gewoon een cabal/duivel die de mensen angst aan wil praten (zoals zovelen) om zich daarmee te verrijken. Zijn grootste reclame is voor sateliettelefoons met daaraan een lekker vet abbonnement. LAAT JE NIET GEK MAKEN!

 8. Men vergeet dat deze informatie al meer dan twintig jaar geleden is gepubliceerd in het boek DE 13 SATANISCHE BLOEDLIJNEN VAN Robin de Ruiter (uitgegeven in meer dan 100 landen). Hij werd vooral in Nederland belachelijk gemaakt. Nu heeft de tijd zijn boek ingehaald en wordt er zoals in dit artikel open over gesproken. De informatie uit het boek wordt ook geregeld overgenomen op veel websites. Men vergeet daarbij bovengenoemd boek te vermelden. in Nederland wordt zelfs plagiaat gepleegd door een schrijver die zichzelf Bizar noemt.

 9. De besmettings-theorie is NOOIT bewezen.
  Veel artsen hebben zich daar mee bezig gehouden en niet eentje kon een proefpersoon met een virus besmetten. Virussen zijn sowieso niet te isoleren, dus hoe zou dat dan ook moeten?
  Lees het boek “De besmettingsmythe” van arts Thomas Cowan en het zal je helemaal duidelijk worden.
  Hij onderbouwt alles wetenschappelijk is makkelijk te lezen taal, mèt humor af en toe zelfs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in