Op dezelfde dag dat het World Economic Forum “The Great Reset” aankondigde als een positieve manier om “toekomstige veerkracht voor globale risico’s” op te bouwen, verklaarde de New York Times het geheel tot een “samenzweringstheorie”, meldt Summitnews.

De NYT was blijkbaar van streek dat “The Great Reset” op Twitter viraal ging en publiceerde een artikel waarin het tot “een ongegronde samenzweringstheorie over het Coronavirus” werd verklaard.

In werkelijkheid hebben het WEF, NGO’s en wereldleiders maandenlang de noodzaak gehypet om de “kans” – in de woorden van Justin Trudeau – te benutten om “The Great Reset” te bereiken.

In het verslag van de NYT wordt Trudeau genoemd, maar het feit dat hij Covid-19 openlijk als “kans” had bestempeld tijdens een VN-conferentiegesprek, wordt verzwegen.

Op dezelfde dag dat de Times beweert dat de kwestie een koortsdroom is van “extreemrechtse internet commentatoren”, viert het World Economic Forum zelf “The Great Reset” als een manier om “toekomstige veerkracht voor globale risico’s” op te bouwen.

Het NYT verslag noemt het dan een “ongegrond gerucht” dat de elites de pandemie gebruiken “om hun globale economische controle op te leggen aan de massa’s”, ondanks het feit dat Davos globalist Karl Schwab specifiek deze agenda aankondigt in zijn recente boek, COVID-19: The Great Reset.

Zoals Summitnews al eerder meldde, onderschrijft Schwab ook openlijk een technocratische dictatuur waarbij mensen implanteerbare microchips zouden accepteren die hun gedachten kunnen lezen, evenals hersenscans om te mogen reizen.

Het volstaat te zeggen dat de Times het boek van Schwab helemaal niet heeft genoemd.

  "Pandemieverdrag" zal de WHO de sleutels overhandigen tot wereldregering

De NYT nam toen klaarblijkelijk contact op met zowel Twitter als Facebook in een poging om informatie over “The Great Reset” te laten verwijderen, maar Twitter weigerde dit te doen en Facebook reageerde niet.

Met andere woorden, in een poging om de mensen ervan te overtuigen dat de elite geen snode “Great Reset” nastreeft, lobbyde de krant van de elite om informatie over deze “samenzwering” (die niet bestaat) te laten verwijderen uit de publieke consumptie.

Ja, dat zal hen echt overtuigen.

De Great Reset gaat momenteel viraal op het net – waarom en wat is het

Vorig artikelDominion’s veiligheidschef is een Antifa-activist
Volgend artikelBijna de helft van de Hongaren zou een Coronavirusvaccin afwijzen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Een hooggeplaatste psychopaat:
  Klaus Schwab – Executive Chairman of the World Economic Forum
  The Fourth Industrial Revolution / The Great Reset:

  Quote 1
  “We can change our behaviour with nature again.”

  Quote 2
  “These – 5G and Smart – Technologies can intrude into the hitherto private of our minds, reading our thoughts and influencing our behaviour.”

  Terug te vinden in de eerder door Frontnieuws geplaatste video, via andere lijntjes ook hieronder:

  Why We Will Win and They Will Lose
  https://www.youtube.com/watch?v=RPd5l2ekdu4
  https://www.bitchute.com/channel/hybM74uIHJKf/
  https://computingforever.com/2020/11/15/why-we-will-win-and-they-will-lose/

  Klaus Schwab over de volgende grote komende crisis en waarbij Covid19 in het niet valt.
  https://www.iceagefarmer.com/2020/11/15/next-crisis-bigger-than-covid-power-gridfinance-down-wefs-cyber-polygon/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in