Toen ik voor het eerst e-mails begon te ontvangen dat drie artsen van één enkel gezondheidscentrum in Canada half juli waren overleden, vroeg ik mij af of een Internet hoax viraal was gegaan, schrijft Alex Berenson.

De kans leek onwaarschijnlijk groot. Artsen zorgen over het algemeen goed voor zichzelf.

Maar de e-mails dat drie artsen van Trillium Health Partners in enkele dagen tijd gestorven waren, waren echt, geen hoax.

En dan hadden ze het nog niet eens over twee andere sterfgevallen van artsen uit Toronto-gebied sinds 15 juli. Dat waren beide blijkbaar hart-gerelateerde sterfgevallen, waaronder één van een 27-jarige vrouw – een buitengewoon zeldzame gebeurtenis.

De telling van overleden artsen in de omgeving van Toronto in de laatste twee weken staat nu op vijf, van wie er vier 50 jaar of jonger waren. Eén stierf aan longkanker, twee aan een klaarblijkelijke hartstilstand, en in twee gevallen is de doodsoorzaak niet bekend gemaakt.

Al deze artsen hadden vrijwel zeker ten minste drie inentingen met het Covid-vaccin gekregen. Canada heeft de inentingen voor gezondheidswerkers sinds vorig jaar verplicht gesteld.

Of iemand een vierde prik had gekregen, is niet duidelijk. Maar op 13 juli heeft Ontario alle leeftijdsbeperkingen voor een tweede booster laten vallen, dus een ieder van hen of allemaal had dat kunnen doen. Ziekenhuizen in Canada hebben – net als ziekenhuizen overal – de werknemers zwaar onder druk gezet om Covid-prikken en een eerste booster te krijgen, hoewel de druk voor een tweede booster wat lijkt te zijn opgeheven.

Op zichzelf bewijst deze cluster van sterfgevallen niets.

  Noorse man gedwongen opgesloten in psychiatrische afdeling voor delen van Covid "samenzweringstheorieën" op Facebook

Clusters van zeldzame gebeurtenissen komen voor als je ze breed genoeg definieert; een reeks sterfgevallen onder artsen in een groot stedelijk gebied, bijvoorbeeld. Verschillende loten zullen waarschijnlijk vanavond de Mega Millions jackpot delen, ook al is de kans dat een lot wint 300 miljoen tegen 1, in wezen nul.

Toch is dit een opvallende opeenvolging van slecht nieuws in een zeer korte periode, vooral nu het slechts enkele dagen geleden is dat het vierde lot beschikbaar kwam. Meer informatie zou welkom zijn.

In plaats daarvan houden de ziekenhuizen vol dat de sterfgevallen op geen enkele manier verband houden met de Covid-prikken. “Het gerucht dat op de sociale media circuleert is gewoon niet waar,” twitterde Trillum – waar drie van de artsen werkten – woensdag. “Hun sterfgevallen hielden geen verband met het COVID-19 vaccin.”

Het ziekenhuis waar de vierde dode arts, Dr. Paul Hannam, werkte, bood een soortgelijke verklaring aan de Toronto Sun aan. “Het North York General Hospital kan bevestigen dat de tragische dood van Dr. Paul Hannam geen verband houdt met COVID-19 of vaccinaties van welke aard dan ook,” zei het.

Waarop het enige antwoord is: hoe kunt u daar zo zeker van zijn? Hannam was een 50-jarige voormalige Olympische atleet en marathonloper die tijdens een hardloopwedstrijd overleed. Myocarditis en andere hartcomplicaties zijn bekende bijwerkingen van de mRNA injecties. Is er een autopsie verricht? Had hij aanwijzingen voor hartkwalen?

Natuurlijk zijn noch North York noch de familie van Hannam verplicht die vragen te beantwoorden.

Maar als zij daartoe niet bereid zijn, klinken algemene ontkenningen dat het niet aan het vaccin lag, eerder wanhopig dan iets anders.

  Viraal flauwvallende Vaccin-verpleegster plaatst cryptische Instagram-post na twee maanden van stilte

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Volledig gevaccineerde vrouw acht vingers geamputeerd nadat ze zwart werden door “mysterieuze ziekte”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEr zijn bewijzen dat het artillerievuur op de Oekrainse Azov-krijgsgevangen in Jelenovka werd afgevuurd vanuit de Amerikaanse HIMARS
Volgend artikelDe NAVO brandstichterchef Jens Stoltenberg wil dat de Westerse burgers betalen voor een Oekraïense brand die hij hielp aansteken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. “Het North York General Hospital kan bevestigen dat de tragische dood van Dr. Paul Hannam geen verband houdt met COVID-19 of vaccinaties van welke aard dan ook,” zei het.”

  Werd er voor covid ooit beweert er een correlatie zou kunnen bestaan tussen iemands dood en een vaccin.
  NOOIT!
  Nu wordt hardnekkig en expliciet steeds weer vermeld dat iemand niet is overleden door de covid-vaccins. Dit op zich geeft al te denken….
  Omdat er nooit GRONDIG en wereldwijd onderzoek is gedaan naar de fatale, lichamelijke gevolgen van de prikken blijft men beweren dat de prikken ” veilig ” zijn.
  Maar het feit dat steeds weer de prikken niet als oorzaak worden benoemd van iemands overlijden, geeft mij wederom de bevestiging dat de prikken wel degelijk de veroorzakers zijn van de massale oversterfte.
  Iets wat namelijk geen enkele gezondheidsschade oplevert wordt uberhaupt niet benoemd….!

 2. “Tegenwoordig wordt deze controle over de volksgezondheid en het medisch-industriële complex uitgeoefend door David Rockefellers protegé en pleitbezorger voor eugenetica, Bill Gates, de zelfbenoemde tsaar van de WHO en wereldvaccins. Dr. Tony Fauci, hoofd van NIAID, dicteert vaccinmandaten zonder bewijs. De fraude achter het poliovirusschandaal na de Tweede Wereldoorlog is verfijnd met behulp van computermodellen en andere listen van tegenwoordig, om het ene zogenaamd dodelijke virus na het andere te bevorderen, van Covid19 tot Monkeypox tot HIV.”
  https://journal-neo.org/2022/07/12/toxicology-vs-virology-rockefeller-institute-and-the-criminal-polio-fraud/

 3. Prachtig ook weer; er is een zogenaamd apenpokken virus, zeer besmettelijk… én jaja.. er is al een “vaccin” voor…. MAAARRR om verdere besmettingen te voorkomen is er niet nagedacht aan het opheffen van Gay events?

  1 woord: belachelijk!

  oh en 5 woorden: BEN ER ZOOOOOO KLAAR MEE….

 4. Jammer dat ze zo snel eraan kapot gegaan zijn had met veel pijn en langer mogen duren misschien waren dan enkele idioten wakker geworden en dat zelf geloof ik tegen beter weten in, blij dat ze dood zijn zij kunnen nu tenminste geen misdaden meer plegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in