Georgia-Rose Sega

Schokkende aantallen meldingen van zenuwstelselaandoeningen na een Covid-vaccinatie, met meldingen aan het Yellow Card Scheme van het Verenigd Koninkrijk van bijna 300.000 verwondingen en 300 sterfgevallen. Desondanks houdt de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA), die het Yellow Card Scheme beheert en alle verdachte letsels beoordeelt, vast aan hun mantra dat Covid-vaccins “veilig en effectief” zijn, schrijft Sally Beck.

Hun boodschap maakt muziekmanager Georgia-Rose Segal, 34, uit Hertfordshire, een voorheen actieve fitnessfan, woedend. Hoewel ze kerngezond is en een laag risico loopt om Covid-19 op te lopen, maakte ze zich zorgen over de experimentele vaccinatie, maar ze besloot het toch te doen nadat ze door drie huisartsen was gerustgesteld. Ze kon dan voor haar werk naar het buitenland reizen, ongeveer één keer per kwartaal, en familie in Israël bezoeken om Rosj Hasjana te vieren, het joodse nieuwjaar.

Het is een beslissing die ze bitter betreurt, want ze is nu een statistiek, een van de 100.000 slachtoffers met 300.000 neurologische verwondingen die tot 5 januari 2022 zijn gemeld, en die we in ons speciale verslag hieronder hebben geanalyseerd.

Na haar bijwerkingsreactie werd Georgia, die welbespraakt en nuchter is en duidelijk moeite had gedaan om goed geïnformeerd te zijn, opgenomen in het Stoke Mandeville Hospital in Buckinghamshire – een specialist op het gebied van ruggengraatletsel – met symptomen zoals gebrek aan evenwicht, duizelingen, tremoren, tics, geheugenverlies op korte termijn en hersenmist.

Georgia kreeg haar eerste dosis Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccinatie op 13 mei 2021 in Hemel Hempstead pop-up vaccinatiecentrum. Ze was er kapot van.

“Ik had het gevoel dat ik wel een jaar had kunnen slapen. Zo voelde ik me een paar dagen,” zegt ze. Ze kreeg haar tweede dosis op 29 juni. “Binnen vier uur voelde ik me duizelig en licht in mijn hoofd. Die avond viel ik flauw, en in de daaropvolgende dagen begon ik tot drie keer per dag flauw te vallen.

Na tien dagen kreeg ik neurologische symptomen. Mijn benen voelden niet goed aan. Ik had moeite om ze te bewegen, en ze voelden zwaar aan.

Ik was in Tesco, ging naar de kassa en kon mijn benen niet meer bewegen. Mijn vriend Luke [bokscoach Luke Groves, 29] stond buiten. Ik probeerde hem te bellen, maar mijn hersenen wilden geen contact maken met mijn hand.

Ik realiseerde me toen dat ik een probleem had.”

Desondanks woonde Georgia op maandag 12 juli een bruiloft bij in Dorset, en realiseerde zich dat er iets ernstig mis was.

  Waarom de wereld zal eindigen bij de 7e Covid prik en wie er werkelijk achter de vaccinmandaten zit

“De dag voor de bruiloft stortte ik in mijn hotelkamer in. Luke bracht me bij door me met koud water te besprenkelen en ik ging in bed liggen, toen begon mijn lichaam voor het eerst te trillen,” zegt ze.

“Ik slaagde erin om de volgende dag naar de bruiloft te gaan en keerde terug naar de hotelkamer. Ik viel weer flauw en stootte mijn hoofd tegen de vloer. Mijn hoofd begon te trillen, en mijn lichaam volgde.

Luke dacht dat ik misschien iets moest eten, dus gingen we naar de pub. Toen we daar aankwamen, begaven mijn benen het voor het eerst onder mij, en dat werd mijn nieuwe normaal.”

Op woensdagochtend om 5 uur reed Luke haar naar het ziekenhuis in Stoke Mandeville, waar ze tien dagen lang “alle mogelijke onderzoeken, waaronder MRI- en CT-scans en bloedonderzoeken” onderging. Ze kwamen allemaal goed terug, en de artsen waren sceptisch toen ze vertelde dat ze dacht dat het het vaccin was. “We zijn niet zeker. We hebben er niet genoeg informatie over,” zeiden ze.

De artsen van de NHS zeggen dat ze een “functionele neurologische stoornis” (FND) heeft, een term die ze graag gebruiken om aan te geven dat de symptomen “allemaal in het hoofd zitten”. Ze dachten dat de dood van haar vader toen ze drie jaar oud was, de oorzaak kon zijn. “Het is belachelijk,” zegt Georgia. “Waarom zou ik daar ineens last van hebben op hetzelfde moment dat ik de prik kreeg?”

Later die maand postte Georgia een video van zichzelf op haar privé Instagram-account @georgiarosess. Daarop is te zien hoe haar benen het begeven terwijl ze over haar keukenvloer probeert te lopen; haar drie honden volgen haar angstig voor het geval ze zou vallen.

Vrienden vroegen of ze de video mochten delen, dus maakte ze haar account openbaar en ging de video viraal, met 4,7 miljoen views. Binnen enkele dagen was Georgia’s account gegroeid van 680 vrienden en familieleden tot meer dan 52.000 volgers die zaten te popelen om informatie over vaccinatieschade.

The Times vond de video en vroeg om een interview. Het lijkt erop dat ze haar claim over vaccinschade niet hebben gecontroleerd en simpelweg hebben gepubliceerd dat haar video “antivaccin-geruchten de wereld in heeft geholpen”. De Daily Mail volgde met dezelfde beschuldiging. The Sun deed tenminste onderzoek en citeerde professor neurologie Jon Stone van het Royal Infirmary of Edinburgh, die zei dat “verwacht wordt dat sommige mensen FND zullen krijgen na het vaccin”.

  DYSTOPISCHE NACHTMERRIE: 10 ongelooflijke dingen die binnenkort zullen gebeuren als we de opmars van de tirannie en de onderwerping van de mensheid niet stoppen

De stukken van de Times en Mail maakten de trollen enthousiast die Georgia bestempelden als ‘antivax’, een verkeerde benaming omdat ze duidelijk het vaccin had genomen, en Instagram schorste haar account omdat het haar beschuldigde van niet-authentieke inhoud en verkeerde informatie.

In oktober, toen ze met Luke in de auto zat, merkte Georgia dat ze niet meer kon praten. Ze had vermoedelijk een transient ischaemic attack (TIA) of mini-beroerte gehad. Haar gezicht hing aan één kant en ze was tijdelijk verlamd aan haar linkerkant. “Mama bracht me terug naar Stoke Mandeville”, zegt ze. “De dokter die ik bezocht wist niets over mij en stelde voor dat ik naar een psycholoog zou gaan.”

Georgia’s vaccin ‘hot lot’ batchnummers, EW4109 en FD5613, staan op een website die de ADR’s heeft geanalyseerd voor elke genummerde batch van het vaccin. Haar eerste heeft 1.962 ADR-rapporten, waaronder zes dodelijke slachtoffers, 160 handicaps en 52 levensbedreigende ziekten. Haar tweede heeft 633 ADR’s, één dodelijk slachtoffer, 41 handicaps en negen levensbedreigende ziekten.

Voordat Georgia het vaccin kreeg, dachten de artsen dat ze misschien het syndroom van Ehlers-Danlos had, een aandoening van het bindweefsel die hypermobiliteit veroorzaakt, het prikkelbare darmsyndroom en het posturaal orthostatisch tachycardiesyndroom (POTS), dat de bloedstroom beïnvloedt en kan leiden tot flauwvallen. Zij werd doorverwezen voor onderzoeken die zij vanwege haar kaakreactie niet heeft kunnen krijgen, maar dit zou haar kwetsbaarder hebben kunnen maken voor een ongewenste bijwerking. Dat weten we niet omdat de farmaceutische bedrijven het vaccin alleen op gezonde mensen hebben getest.

Georgia benadrukt dat waar ze nu mee te maken heeft heel anders is dan toen. Ze zegt: “Ik viel zelden flauw. Waar ik nu onder lijd, is van de schaal af.”

Ze zocht hulp bij een particuliere huisarts van OSD Healthcare in Hemel Hempstead, die haar NHS-arts vertelde dat Georgia van verdere vaccinatie moest worden vrijgesteld. “Georgia heeft een aanzienlijke gecompliceerde reactie op de Covid-vaccinatie gehad,” zei hij in een brief. “Dit heeft geleid tot aanzienlijke neurologische en neurocognitieve bijwerkingen, waaronder een gebrek aan concentratie, overgevoeligheid voor geluid, snel optredende vermoeidheid, onwillekeurige tics en mobiliteitsproblemen als gevolg van het in elkaar zakken van de benen. Dit is naast andere bijwerkingen die ziekenhuisopname noodzakelijk maakten”.

  Nieuwe data: volledig gevaccineerde personen lopen niet alleen COVID op, maar dragen ook meer virus bij zich waardoor ze ongevaccineerden infecteren

Ondertussen was Georgia, die ervan genoot haar honden dagelijks uit te laten, te rolschaatsen, te boksen en fitnesslessen te volgen, gereduceerd tot het gebruik van een rolstoel. “Ik heb thuis ook twee Zimmer frames,” zegt ze.

Ze is mentaal sterk, heeft “een vuur in mijn buik om beter te worden” en boekt vooruitgang, maar deze angstaanjagende symptomen hebben hun tol geëist. Haar stem breekt als ze zegt: “Ik heb een week lang elke dag gehuild en ik dacht: “zal ik altijd zo blijven?”

“Ik wou dat er een soort van sanctie was voor de mensen die mij hebben overgehaald om de prik te nemen. Geen van mijn artsen heeft het gemeld bij Yellow Card, dat moest ik zelf doen en ik heb sindsdien niets meer gehoord. Ik heb een aanvraag ingediend bij het Vaccin Damage Payment Scheme voor compensatie. Ik heb een brief gehad waarin stond dat over deze claims gewoonlijk binnen zes maanden wordt beslist, maar dat dat gezien de huidige situatie onwaarschijnlijk is.”

Op de website van de MHRA wordt niet gewaarschuwd voor neurologische bijwerkingen, alleen gedetailleerde, moeilijk te vinden uitsplitsingen van Yellow Card-rapporten. Er is wel een waarschuwing over een neurologische aandoening op de website van de Amerikaanse Centers For Disease Control, al moet je goed zoeken. Zij geven toe dat de prik “zeldzame” gevallen van het syndroom van Guillain-Barré veroorzaakt, een “zeldzame” neurologische aandoening “waarbij het immuunsysteem van het lichaam zenuwcellen beschadigt die spierzwakte en soms verlamming veroorzaken.”

Georgia is hierover niet ingelicht, en anderen die ernstige bijwerkingen hebben ondervonden, zeggen hetzelfde. Het wordt pas vermeld nadat een patiënt schade heeft opgelopen. Dit is duidelijk geen geïnformeerde toestemming, die in dit land nog steeds wettelijk vereist is, en iemand injecteren zonder die toestemming kan worden beschouwd als mishandeling of geweldpleging en aanleiding geven tot strafrechtelijke vervolging.

In totaal krijgt 1 op de 120 geïnjecteerden te maken met een ongewenst voorval met een Yellow Card, wat volgens de MHRA minder dan 10% van de werkelijke cijfers kan zijn.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPrikspijt: COVID prikslachtoffers “Neem dit vergif niet”
Volgend artikelTwee vrouwen laten zien hoe krankzinnig de COVID-manie mensen heeft gemaakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Wat houdt mensen na twee jaar bedonderd te zijn tegen om onderzoek te doen naar de inhoud van “vaccines”? Artsen weten niets omdat ze worden betaald om hun mond te houden. Met de slechte voorbeelden uit Israël moet zij toch weten dat het niet goed is om te doen. Blijkbaar is het reizen belangrijker dan hun gezondheid. Ik durf te wedden dat zij voor een dure aankoop meer onderzoek doet dan bij een prik met een onbekende serum!

 2. precied zoals ik al 1,5 denk

  Een heel groot deel krijgt 2x placebo

  Een klein deel 1x placebo

  En nog een kleinere groep heeft dubbel pech.

  Maar als ik iemand dat vertel kijken ze me debiel aan.

 3. Als je niet beter zou weten zou men kunnen denken dat degene op de foto de horlepiep aan het dansen is. De waarheid is echter veel grimmiger. Miljoenen mensen zullen door die gifspuiten blijvend invalide blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in