Foto ter illustratie

Vaccinatie tegen het Coronavirus biedt weinig tot geen voordelen ten opzichte van niet-gevaccineerden, althans wat betreft het opheffen van Corona-maatregelen en -verboden. Gevaccineerden moeten een mondkapje dragen, tests ondergaan en worden niet gespaard van quarantaine, zoals nu ook weer is gebleken uit een geval in Neustadt an der Weinstraße, Duitsland.

Dochter geïnfecteerd, gevaccineerde ouders in quarantaine

Een administratieve rechtbank in de stad heeft namelijk geoordeeld dat zelfs gevaccineerde personen in quarantaine moeten gaan als een gezinslid met het Coronavirus is geïnfecteerd – gedurende de volle twee weken.

De uitspraak was gebaseerd op een spoedberoep van een artsenechtpaar tegen de duur van de quarantaine nadat hun dochter met het virus was geïnfecteerd. Ondanks de verwijzing van de artsen naar Israëlische studies volgens welke ziekteverwekkers niet langer kunnen worden overgedragen bij gevaccineerde personen, bleef de rechtbank bij haar beslissing.

Onduidelijke informatie over de doeltreffendheid van de Covid-19 vaccinaties

Ook deze keer werd het weer gerechtvaardigd door het gebrek aan gegevens en informatie over de precieze werkzaamheid van de Covid-19 vaccins, in dit specifieke geval dat gevaccineerde personen geen besmettelijke ziekten opliepen. De ouders, als eerstegraads contacten, worden nog steeds verdacht van infectie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

Dodelijk "incident": 17-jarige Irakees vermoordt 92-jarige Duitse vrouw

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here