Foto ter illustratie

Vaccinatie tegen het Coronavirus biedt weinig tot geen voordelen ten opzichte van niet-gevaccineerden, althans wat betreft het opheffen van Corona-maatregelen en -verboden. Gevaccineerden moeten een mondkapje dragen, tests ondergaan en worden niet gespaard van quarantaine, zoals nu ook weer is gebleken uit een geval in Neustadt an der Weinstraße, Duitsland.

Dochter geïnfecteerd, gevaccineerde ouders in quarantaine

Een administratieve rechtbank in de stad heeft namelijk geoordeeld dat zelfs gevaccineerde personen in quarantaine moeten gaan als een gezinslid met het Coronavirus is geïnfecteerd – gedurende de volle twee weken.

De uitspraak was gebaseerd op een spoedberoep van een artsenechtpaar tegen de duur van de quarantaine nadat hun dochter met het virus was geïnfecteerd. Ondanks de verwijzing van de artsen naar Israëlische studies volgens welke ziekteverwekkers niet langer kunnen worden overgedragen bij gevaccineerde personen, bleef de rechtbank bij haar beslissing.

Onduidelijke informatie over de doeltreffendheid van de Covid-19 vaccinaties

Ook deze keer werd het weer gerechtvaardigd door het gebrek aan gegevens en informatie over de precieze werkzaamheid van de Covid-19 vaccins, in dit specifieke geval dat gevaccineerde personen geen besmettelijke ziekten opliepen. De ouders, als eerstegraads contacten, worden nog steeds verdacht van infectie.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQ

  Immunoloog professor spreekt duidelijke taal: Coronavaccinatie is een gewetenloos experiment op mensen
Vorig artikelDe EU wil alle aanbieders van e-mail, messaging en chat verplichten alle privéberichten te doorzoeken op vermeend illegaal materiaal en aangifte te doen bij politie
Volgend artikelItaliaanse politiehelikopters jagen op lockdown-overtreders terwijl illegale migranten landen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in