Terwijl hordes illegale immigranten ongestoord blijven landen in Italië, meer dan zesduizend in de afgelopen weken, jagen politiehelikopters op eenzame wandelaars en badgasten.

“Politiehelikopter jaagt drie gevaarlijke delinquenten van verlaten strand
weg die de lockdown hebben overtreden om wat zeelucht op te snuiven.
Er is een jaar verstreken sinds dit absurde delirium en er is niets veranderd,
regering Draghi als regering Conte”.

Italiaans parlementslid roept op tot arrestatie van Bill Gates wegens “misdaden tegen de menselijkheid”

  Trump 'liquideert' Amerikaanse relatie met Wereldgezondheidsorganisatie
Vorig artikelDochter geïnfecteerd met Corona: gevaccineerde ouders moeten nog steeds in quarantaine
Volgend artikelGrote opschudding na interview met Biden – zijn de microfoons toegevoegd?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in