Ik heb het over nieuws dat niet wordt gerapporteerd door “vrije” en “democratische” westerse media. Toegegeven dat het CNN Turkiye was die erover berichtte:

Volgens het laatste nieuws zei minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu in een verklaring na de explosie in de Istanbul Taksim Istiklal Straat: “We accepteren de condoleanceboodschap van de Amerikaanse ambassade niet. Als we de aanvaller niet hadden gepakt, zou hij vandaag naar Griekenland zijn gevlucht,” zei hij.

Dat moet pijn doen. Vervolgens legde Soylu uit waarom de Turken geen condoleances van de VS accepteren, schrijft Andrei.

Minister Soylu zei: “De operaties gaan door. Al onze veiligheidstroepen en alle inlichtingeneenheden staan samen op scherp. We hebben gezegd wat we gisteravond wilden zeggen. We weten hoe het incident is gecoördineerd. We weten hoe het is gecoördineerd. “We zullen onze lichamen begraven. We hebben zojuist onze Ecrin naar Adana gestuurd en zijn vader gestuurd. Het moet gezegd worden. We kennen de boodschap die ons werd gegeven, we hebben de boodschap die ons werd gegeven ontvangen en we weten welke boodschap ons werd gegeven. Wij zullen een zeer sterke boodschap sturen naar deze boodschap.”

De enige “boodschap” die het gecombineerde Westen kan sturen is die van het terrorisme. Voor al het andere zijn er wil noch middelen. Maar laten we in Turkije blijven.

In de Russische media circuleren berichten over geheime Amerikaans-Russische besprekingen in Turkije. Het dagblad Kommersant meldde op basis van anonieme bronnen dat de onaangekondigde bijeenkomst maandag in de Turkse hoofdstad Ankara zou plaatsvinden. Het dagblad meldt dat Moskou Sergej Narysjkin, directeur van de Russische buitenlandse inlichtingendienst (SVR), naar de gesprekken heeft gestuurd. Kremlin-woordvoerder Dmitry Peskov bevestigde later aan Russische media dat er in Ankara bilaterale gesprekken hebben plaatsgevonden, en voegde eraan toe dat deze op initiatief van de VS werden gehouden. Eerder deze maand meldden westerse media dat Russische en Amerikaanse topambtenaren onofficiële contacten onderhielden. Volgens de Wall Street Journal heeft de Amerikaanse adviseur voor nationale veiligheid Jake Sullivan contact gehad met Yury Ushakov, een hoge adviseur voor buitenlands beleid van president Vladimir Putin, en met Nikolay Patrushev, de tegenhanger van Sullivan in de Russische regering. – RT

Het is mij bekend dat de achterkanalen nu zeer actief worden, omdat de VS maar zo lang kunnen doorgaan met de optiek. Zie ook mijn laatste video hierover. De VS heeft een “deal” nodig, want na de hysterie met Kherson kan iedereen die zelfs maar iets van de geschiedenis van WO II heeft bestudeerd, zien wat er is gebeurd. Vandaar de lachwekkende “strategische” uitspraken van de westerse media over de “stagnerende dynamiek” van de Oekraïense strijdkrachten (VSU).

  Oostenrijkse kanselier krabbelt plotseling terug na verwerpen neutraliteit

Ik begrijp dat die arme debielen van WSJ nooit hebben gehoord van natuurkunde, noch van de betekenis van momentum, ook niet in zijn specifieke militaire toepassingen. Wij kunnen hen er dus aan herinneren dat momentum in militaire toepassingen veel gemeen heeft met de natuurkundige, mechanische aard ervan: p=mv, dat wil zeggen massa vermenigvuldigd met snelheid. Met andere woorden, het is de snelheid die de massa krijgt. In lekentaal is het militaire momentum de massa (hoeveelheid) van de troepen vermenigvuldigd met hun voortbewegingssnelheid. Voor iedereen die ooit de moeite heeft genomen om te zien hoe Kherson werd ontruimd, wordt het duidelijk dat de VSU geen enkele opmars maakte in het gebied rond Kherson, dat de Russen sinds februari met succes verdedigden. Het beroemde offensief van VSU in Kherson in augustus-september liep uit op catastrofale verliezen voor de VSU, die nergens vooruitkwamen, totdat de Russen besloten Kherson te evacueren.

Dus, in elke fysische of militaire zin houden de Amerikaanse media, zoals gewoonlijk, het publiek voor de gek. De realiteit voor de VS is natuurlijk militair gezien grimmig, omdat grote NAVO-strijdkrachten (laten we ze noemen wat ze in werkelijkheid zijn) nu vastzitten in de operationele en strategische impasse van Kherson, terwijl het grootste deel van de gemobiliseerde strijdkrachten voor Rusland, ongeveer 200.000 extra, zich klaarmaakt om eind november-begin december te worden ingezet. Daarna is het aan de Generale Staf om te beslissen hoe zij het zal aanpakken. Vandaar stuiptrekkingen van Amerikaanse zijde in wanhopige pogingen om af te wenden wat mogelijk op komst is en in ieder geval te proberen de SMO te “bevriezen” en tegelijkertijd verdere afbraak van Oekraïne te voorkomen. Vandaar Zakharova’s verklaring over “rekening houden met de realiteit”, die heel eenvoudig is – zeker, laten we praten, Rusland is altijd bereid om te praten, maar Kherson, Zaporozhie, Donetsk en Lugansk Oblasten zijn UIT den boze, om nog maar te zwijgen over de Krim. Dat zijn Russische gebieden, dus daar valt niet over te praten. Voor de rest…

  Dom en dommer - Scholz en Macron hebben een plan om vrede te brengen in Oekraïne

Naryshkin is een professionele inlichtingenofficier en het is zijn taak om in te schatten of de VS een “seizoensgebonden” ding probeert te doen – d.w.z. proberen om de door velen verwachte Winter opmars van Rusland dieper in het voormalige Oekraïne te saboteren, of dat de VS echt een regeling op lange termijn wil. Het feit dat de VS om dergelijke besprekingen hebben gevraagd en dat zelfs Sleepy Joe spreekt over vermindering van de spanningen zijn in ieder geval zeer goede tekenen. En dezelfde Kommersant bracht het nieuws dat Vicki Nuland naar Moskou wil. In november. Arme, arme Mr. Ryabkov, maar krijg hier een lading van. Het is verbazingwekkend dat Vicki naar Moskou gaat om te praten, LOL. Iemand is wanhopig in D.C. Maar vertel me niet dat ik er niet voor gewaarschuwd heb. Lees mijn lippen – je kunt maar zo lang “optisch” doen, dan begint de realiteit op de grond de overhand te krijgen.

Er zijn vele goede merken neusklemmen en oordoppen die Russische diplomaten kunnen gebruiken terwijl ze doen alsof ze met deze oorlogsmisdadiger communiceren. Ja, ze staat op de verboden lijst, maar vandaag is een slechte dag voor Ramzan Akhmatovich Kadyrov – hij is verwijderd van de sanctielijst van het State Department. Hij was zo trots en vereerd dat hij op de sanctielijst stond. Ik meen het. Ik denk dat ze haar nog steeds nodig hebben om op de een of andere manier in Moskou te komen en dat ze bereid zijn daar veel voor te doen. Lees mijn lippen – de VS is wanhopig. Iemand die bevoegd is in het Pentagon of de CIA is er eindelijk in geslaagd de boodschap over te brengen aan het Witte Huis en we zien de eerste reacties daarop in D.C.

  EU staat op het punt de "realiteit" van de sancties tegen Rusland onder ogen te zien - Hongarije

UPDATE: Dankzij gigi Bi en anderen die u hierop hebben gewezen, is het nieuws over de komst van Nuland naar Moskou kennelijk foutief gemeld door de Russische nieuwszenders. Dus, negeer het en verheug u, want deze verspilling van een mens komt überhaupt niet naar Moskou. De rest van het bericht is van toepassing, inclusief de kwestie van neusklemmen en oordoppen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Europa: Steeds meer de slaaf van AmerikaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHet nieuwe normaal: TV-presentatoren in Brazilië en Argentinië storten in tijdens live-uitzendingen (Video’s)
Volgend artikelWat zou een Russische nederlaag betekenen voor de bevolking van het Westen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Veel mensen passen de bekende frase “En de waarheid zal je vrij maken” verkeerd toe.

  Het is niet zo zeer dat de waarheid jou uit een benarde situatie redt. Het is dat als je alleen de waarheid verteld, je niet in je eigen mentale gevangenis van leugens blijft wonen.

  Als je liegt moet je onthouden wat je tegen wie hebt gezegd. Als je veel liegt, moet je veel onthouden. Als je alleen maar liegt, dan zijn de muren van je mentale gevangenis onoverwinbaar zolang je die leugens blijft volhouden.

  Dus, de waarheid zal je vrij maken/houden.

  In dit geval heeft het Westen een gigantisch probleem van een mentale gevangenis die door iedereen maar versterkt en verstevigd wordt.

  Ze zullen deze leugens wel vol moeten blijven houden. En zolang ze zich niet bekeren zal het probleem en de gevolgen van het probleem alleen maar groter en groter worden.

 2. De mislukte staatsgreep (2016) in Turkije veranderde de interne politiek en de betrekkingen met de EU en VS volgens vele doorgeefluiken van de grote Main Stream Media was het Erdogan die de gecontroleerde coup heeft laten plegen, er was geen spliter van bewijs tegen Erdogan, zelf vermoedde ik dat de CIA achter deze coup poging zat, waarom? Nou omdat Poetin Erdogan persoonlijk had gewaarschuwd, dus Erdogan kon alle veiligheidsmaatregelen verder opschroeven en de PPK de moeder bombarderen kortom het zal géén sinecure zijn om de ware daders van deze laffe aanslag aan te wijzen.

  Het komt als een geschenk uit de hemel voor Erdogan nu het zó slecht met de Turkse economie gaat, omdat deze gecontroleerde aanslag zó snel opgelost blijkt te zijn de daders gepakt en achter slot en grendel gegooid, wordt het imago van de Turkse dictator weer opgevijzeld want Erdogans AK-partij staat er slecht voor in de peilingen. De regeringsgezinde pers in Turkije wijst echter liever op de problemen die de oppositie heeft een tegenkandidaat aan te wijzen voor de presidentsverkiezingen van volgend jaar, niet vreemd natuurlijk een tegenkandidaad bedenkt zich wel 2 keer om niet de toorn van de grote, verlichte leider over zich heen te krijgen.

 3. Hoop dat de Russen zich niet weer in de maling laten nemen door Zelensky, zijn Azov Nazi vrienden en de VS, hoeveel doden zijn er niet gevallen in die Russisch sprekende delen onder het Minskakkoord met Frankrijk en Duitsland erbij als getuigen, ben benieuwd wat de Russen gaan doen!

 4. De westerse media staan bol van de berichten over hoe de komende gevechtspauze, vanwege de invallende winter, gebruikt moet gaan worden om vredesbesprekingen met Rusland in gang te zetten.
  De westerse idioten hebben dus blijkbaar niet in de gaten dat de Russische beer een winterdier is, en dat zo gauw het in Oost Oekraïne gaat vriezen de hel los gaat breken, OF ze hebben het wel in de gaten en denken de Russen middels vredesbesprekingen tot het voorjaar aan het lijntje te kunnen houden.
  In beide gevallen gaat het slecht met hen aflopen…

 5. 1 ding de veroorzaker van al deze ellende dat gore Amerika en deze gaat praten over vrede over een land wat ze zelf tot de grond toe laten afbranden en wat al nog niet meer, nou Rusland nu kun je pas echt zien hoe zwak dat land is ( nog nooit 1 oorlog gewonnen zelfs niet WW2) maar dat was vanaf het begin al duidelijk, nee meneer Poetin vernietig de NATO en Navo anders zijn we in een paar jaar of eerder in dezelfde situatie en dan bedoel ik Oekraïne en andere landen, meneer Poetin bevrijd ons van dat Nato tuig.

 6. Maar ondertussen is de aandacht helemaal gericht op de oorlog in Rusland en zo kan Europa door de elite helemaal leeg gezogen worden wie houd ze nog tegen het dom volk zeker niet er is inmiddels zoveel kapot gemaakt dat je zeker vijftig jaar nodig zal hebben om het een beetje democratische weer zal worden.
  Zoals de mensen omvallen zo vallen ook de bomen om ,de gehele natuur die door de boeren zijn ontstaan en de veelzijdigheid wordt op dit moment vernietig door de linkse fascisten , Timmermens en Klaver slopen alle bossen en planten vervolgen komen er steeds meer windmolens die vervuilen viermaal zoveel als de boeren ons land wordt een totaal kaal land met alleen nog maar zonnepanelen waar het leven van mens en dier steeds meer ongezonder wordt, ga eens zelf je de vraag stellen wie wordt er nou beter van wij het volk zeker niet…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in