Verslaggevers en presentatoren op televisie zijn de afgelopen jaren plotseling ingestort, vaak midden in live-uitzendingen. Verslaggevers in Brazilië en Argentinië stortten in tijdens een live-uitzending, bericht Jim Hoft.

Verslaggeefster Vanessa Medeiros van TV Tribuna, een filiaal van Rede Globo en gevestigd aan de kust van Sao Paulo, Brazilië, verloor het bewustzijn tijdens de live-uitzending.

Voordat ze viel, zei Vanessa zelfs dat ze zich niet goed voelde: “Bij deze drie mannen zijn twee rugzakken met verdovende middelen in beslag genomen… Deze man is gearresteerd, wordt gearresteerd en ligt in het ziekenhuis… Sorry, mensen, ik voel me niet goed, goed,” zei ze seconden voordat ze instortte.

Bekijk de video:

“Onmiddellijk werd Vanessa Medeiros gered door filmverslaggever Fernando Skillo. Hij vertelde G1 dat hij snel de camera liet vallen om zijn collega te helpen die, volgens Skillo, nooit de grond raakte,” meldde Ofuxico.

“Ze is in orde. Ze is hersteld. Ik breng Vanessa naar Unimed om te kijken hoe haar bloeddruk is. Ze heeft de grond niet eens geraakt. Toen de informatie uit haar hoofd ‘liep’, deed ik niets, maar toen ze haar hand op haar gezicht legde, ‘liet’ ik de zijkant van de camera los en hield haar dicht bij de muur. Ze viel zelfs flauw, maar ze kwam terug”, aldus de cameraman.

Een andere tv-persoonlijkheid in Argentinië viel flauw tijdens een live-uitzending van Buenos Dias América (BDA).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

11 Australische verpleegkundigen vertellen over de bijwerkingen van het COVID-vaccin: “Ons werd verteld niet te praten over wat we hadden gezien”Volg Frontnieuws op Telegram

  Vaccinventer ex-CNN presentator (42) kreeg hartaanval en trombose

Lees meer over:

Vorig artikelSorry dat we jullie anti-vaxxers noemden, dat jullie je baan verloren en dat jullie kinderen van school werden gestuurd. Het blijkt dat jullie gelijk hadden
Volgend artikelDit wordt steeds vreemder en vreemder…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Leuke nieuwtjes op de meanstream media vandaag:

  Lerares Slingerbos school in Harderwijk stortte gisteren in. Er kwam zelfs een helicopter. 100 leerlingen moesten naar huis en gaan later ‘praten’ over het incident. Wat een ophef over een instorting he…? Waar zou dat nou aan liggen? De lerares is vandaag in orde, zo luidde het nieuws.

  Dan is er een regenboog trap aangelegd op een school in Winterswijk, waar een aantal ouders beledigd over waren omdat ze het ‘geneuzel van de lghbtqrsxyz’ niet meer door de strot willen. Echter iedereen is vandaag gerustgesteld en de trap doet dienst.

  Dan was er Ome Rutte, die beweerde dat Rusland ‘steeds meer geisoleerd raakt’ waarvan hij vond dat dit goed was. En dat er morgen een ‘gezamenlijke uitspraak van alle deelnemers’ zal komen over de ‘oorlog van Rusland’.

  Ja, ja, het Nieuwe Normaal, mensen!

 2. p.s. Over wat Ome Trutte te vertellen had, over de “gezamenlijke uitspraak” over de ‘oorlog van Rusland’ – ik bedacht me net nog dat het verdomme wel op een soort van Grand Jury proces lijkt, waar alle landen gedwongen worden een unanieme uitspraak te doen over een verdachte, of hij wel of niet naar trial moet. Of in het ergste geval, een vonnis bij verstek. Rusland wordt nu gewoon door de hele globale kutwereld een vonnis toegewezen, op ras Amerikaanse manier.

  Over wat een klote bende het is geworden in ruim 2 jaar tijd…. er zijn geen woorden meer voor. Een heel land wordt gewoon veroordeeld onder druk. Morgen krijgen we het vonnis te horen. Hopelijk ziet FN er het nut van in om dit vonnis te plaatsen als er meer concrete info over te vinden is! Zet je schrap.

  • Dat krijg je met die zoutoplossingen. Die doen helemaal niks. Hugo het clowntje heeft volgens mij al vijf van die nepspuiten in zijn donder gehad.

   • Inderdaad, Heb ook al gezien dat ze een spuit gebruiken waarvan de naald – op het moment dat die zogenaamd in de arm wordt gezet – Niet door het vel in een ader gaat maar, in de spuit zelf schuift. Dus het lijkt alsof die spuit er diep ingaat maar niets is minder waar. Tja, wil niet weten hoeveel schapen zich daardoor hebben laten overhalen.

    • Yep. Het is ook niet verwonderlijk dat al die medewerkers van die farmabedrijven en overheidsdiensten in de binnenste cirkel in Amerika allemaal vrijgesteld werden van vaccinatieverplichting.

 3. Zijn ze toch hun boostertje vergeten. Hier in Holland heeft al meer dan de helft van de ouderen hun vierde of vijfde Frankensteinshot gehaald. Het is natuurlijk ook zo dat ouderen een makkelijke doelgroep voor propaganda zijn. Alleen zij kijken voornamelijk nog televisie. De jongeren zijn allang afgehaakt.

 4. Geweldige beelden en ik hoop dat alle Idioten dood om vallen in uitzendingen en graag live, genieten deze uitzendingen dan wat een kijk cijfers ❤️

 5. bedenkingen , “ flauw vallen van presentatoren Brazilië en Argentinië.

  1. In Nederland is niets life opgenomen , bh dan een voetbalwedstrijd; waarom in zuid Amerika wel.
  2. Vind het vreemd , het aantal presentatoren , zit mi een kantje aan waar ik geen verklaring voor heb. Mogelijk kan het met de ether straling te maken hebben gebruik tv uitzendingen (?)
  3. Gehele MSM is WEF en aanverwant dus worden presentatoren ook geselecteerd hierop.
  4. vindt situaties waarbij suddenly dead en suddenly flauwvallen mogelijk
  Gebaseerd kan zijn op tweeerlei uitleg.
  5. Een ander, niet te noemen aspect, is ook mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in