1. “Zwarte dozen” om de gegevens van uw auto te registreren – Op 6 juli is een nieuw beleid in de hele EU van start gegaan waarbij alle nieuwe voertuigen met een “zwarte doos” zullen worden uitgerust.

Net als zijn naamgenoot in een vliegtuig zal de doos alle technische gegevens van uw auto registreren – snelheid, richting, plaats, of de deuren al dan niet open zijn of de veiligheidsgordels al dan niet gebruikt worden, enz. – maar anders dan in vliegtuigen zal het al die gegevens vervolgens ter beschikking stellen van de wetshandhavers, of er nu een ongeluk gebeurt of niet, bericht Off-guardian.org.

Wij weten hoe dit werkt. Het is toezicht in naam van de “veiligheid”.

Naar verluidt zal de regeling “vrijwillig” zijn, en kunnen de bestuurders zich afmelden voor het registreren van gegevens, maar als Covid-vaccins ons iets geleerd hebben, dan is het dat “vrijwillig” niet altijd echt vrijwillig betekent.

Zij beweren ook dat de gegevens geanonimiseerd zullen worden… maar gelooft u dat echt?

Dit gaat hand in hand met het feit dat zowel het VK als de EU vanaf dit jaar verplichte “snelheidsbegrenzers” aanbrengen op alle nieuwe voertuigen.

Een snelheidsbegrenzer is een reeks sensoren die ontworpen zijn om de snelheid van uw voertuig te detecteren, waaronder camera’s die verkeersborden lezen, en die ofwel de snelheid met geweld verlagen door het vermogen van de motor te beperken, ofwel “feedback” geven aan de bestuurder tot hij langzamer gaat rijden.

Dit schijnt deel uit te maken van een wereldwijde trend om de vrijheid van voertuigen aan banden te leggen – in januari bevatte de infrastructuurwet van Joe Biden een clausule dat in alle nieuwe voertuigen tegen 2026 op afstand bediende “kill switches” geïnstalleerd moeten zijn.

  Ziekenhuizen in Israël moeten zich voorbereiden op "duizenden slachtoffers" en andere alarmerende ontwikkelingen met wereldwijde gevolgen

2. “Nepjournalisten en nepbiografieën

Een interessant verhaal van GMWatch over een Franse auteur die zegt betaald te zijn door een marketing/PR bedrijf om bijna 600 artikelen te schrijven die vervolgens verspreid worden onder nieuwsorganen en tijdschriften en gepubliceerd worden onder valse namen met valse biografieën.

Het rapport, afkomstig van het Franse tijdschrift Fakir Presse, zegt dat journalist Julien Fomenta Rosat door een “marketing solutions” bedrijf iStrat gecontracteerd is om artikelen te schrijven over verschillende onderwerpen – waaronder het promoten van kernenergie, het verdedigen van glyfosaat en het promoten van het gebruik van “slimme meters”.

Dit weerspiegelt onthullingen van de Duitse journalist Udo Ulfkotte, die beweert dat veel journalisten gewoon verslagen krijgen van inlichtingendiensten en er dan hun naam op zetten.

Een geheugensteuntje: ondervraag alles. Een naam en een bio en een foto maken nog geen persoon, en elk mainstream artikel dat u ziet zou heel goed in opdracht van marketingbedrijven, NGO’s of regeringsinstanties kunnen zijn gemaakt.

3. Nederlandse boeren, ondermijning en misleiding

De Nederlandse boeren protesteren nu al meer dan twee weken tegen het regeringsbeleid dat de voedselproductie in het hele land drastisch zou doen dalen – vorige week was dat nog ons goede nieuws.

Maar deze week is het misschien een goed voorbeeld geworden van hoe de “machten die niet mogen zijn” de energie van protesten kunnen absorberen en dan ombuigen, totdat de mensen die protesteren uiteindelijk ongewild een grotere agenda dienen.

Vorige week gebruikten de boeren hun tractoren om het verkeer te vertragen en hielden zij demonstraties – deze week begonnen zij de bevoorradingsdepots van de supermarkten te blokkeren, wat leidde tot lege schappen in de supermarkten.

  Anti-Rusland? Probeer deze maar eens

Zij gebruiken de slogan “geen boeren, geen voedsel”, wat een terecht punt is… maar het is ook contraproductief.

Ten eerste zal het ervoor zorgen dat gewone mensen in voedseltekort komen, ze nooit voor zich zal laten winnen, vooral niet tijdens een recessie. Maar wat belangrijker is, het speelt de “Nieuwe Normaal”-mensen recht in de kaart.

Wij hebben de “oorlog tegen voedsel” gedocumenteerd, een reeks beleidsbeslissingen die genomen zijn om voedseltekorten te creëren en te rechtvaardigen dat wij onze eetgewoonten “opnieuw instellen”. Lege supermarkten dienen die agenda uitstekend.

Men kan zich afvragen wie precies deze verandering van tactiek heeft voorgesteld.

Bonus: Hellegat van de week 

Het is weer zo ver – Australië, waar zijn jullie mee bezig?

Niet tevreden met de rijen voor de voedselbanken, die letterlijk kilometers lang zijn…

Ze melden nu dat Australiërs binnenkort een vijfde dosis van het Covid-vaccin nodig zullen hebben om als volledig ingeënt beschouwd te worden:

Het wordt echt de gouden standaard van de Grote Reset.

Bonus II: Onberouwvolle oorlogsmisdadigers van de week

Alistair Campbell was deze week in het vragenuurtje op de BBC, predikend over ethiek in de politiek. Toen iemand (terecht) erop wees dat Campbell praatte over “partygate” terwijl hij medeverantwoordelijk was voor de oorlog in Irak, was dit zijn antwoord…

Wij hebben al eerder geschreven dat Campbell’s nog steeds voortdurende vrijheid – laat staan mediaplatform – alles is wat er mis is met de wereld. Stelt u zich eens voor dat gezicht te trekken als antwoord met al dat bloed aan uw handen.

  WEF: AI zal in "vijf jaar menselijke dominantie beëindigen"

Wat betreft de “laatste man” die er blijkbaar “spijt” van had Campbell een leugenaar te noemen … nou ja, misschien bedoelt hij Dr. David Kelly.

Het is niet allemaal slecht

Deze week is Bob Moran zijn gebruikelijke woeste zelf…

Neil Oliver is voorspelbaar welsprekend over de val van Boris Johnson…

Ook Joe Biden blunders zijn altijd goed voor een lach, zoals zijn bezorgdheid dat zwangere vrouwen de staat uit moeten reizen om “hun presidentschap te beëindigen”.

Was het maar zo.

Alles bij elkaar een behoorlijk hectische week voor de nieuwe normaal meute, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de voortdurende puinhoop in Sri Lanka of The Guardian die plantaardig vlees pusht “voor het klimaat”.

Er hangt veel verandering in de lucht, er zijn veel agenda’s in de maak, als u een krantenkop, artikel, bericht of interview ziet waarvan u denkt dat het een teken des tijds is, zet het dan in de commentaren of deel het op social media.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Ierse dokter onthult ‘Great Reset’ agenda achter Covid-hoax in indrukwekkende videoVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelArtsen over de hele wereld zien vreemde dingen bij jonge mensen
Volgend artikelDe winter van ontevredenheid staat voor de deur – Komende lente zullen wij allen op een vreemde en andere planeet leven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Tja… de hamvraag is; hoelang zal de bevolking bepaalde landverraders nog tolereren?
  Ooit moet die bom ontploffen… want ergste moet nog komen en die weten zelf niet waar de grens ligt.
  Maar wees gerust, veel van die verraders weten nu al wanneer en waar ze op tijd kunnen onderduiken met heel hun familie. Dat is allang besproken geweest.
  Vraag mij steeds af hoe al die marionetten van het WEF (van politie, militair, dokter, wetenschapper, zorgverlener, school… tot zelfs de media) nog goed kunnen slapen.
  Ik zou mij echt schamen en de mensen niet meer in de ogen durven zien.
  Ik walg van enorm veel mensen en ben mijn vertrouwen in mensen totaal kwijt!
  Mij krijgen ze zelfs niet meer in een ziekenhuis!
  Een geluk dat ik nog kan relativeren… zonder dat ben je een kat voor de vogels, haha

  • @Jossi (Ik zou mij echt schamen en de mensen niet meer in de ogen durven zien.
   Ik walg van enorm veel mensen en ben mijn vertrouwen in mensen totaal kwijt!
   Mij krijgen ze zelfs niet meer in een ziekenhuis!)

   Vele met jou…

 2. Met de toekomstige gevaarlijke zelfdenkende voertuigen is voor mij de lol van autorijden eraf. Voordeel dat ik straks geen rijbewijzen meer ga vernieuwen.

  Vandaag weer helemaal flabbergasted over de te simpele mens.
  Er is nu een ring om om je vinger te doen die (voor sporters) een lichaam scant en je gezondheid meet. Bla, bla, allerlei analyses..voor big data big money.
  Je wilt niet geloven hoeveel debielen wereldwijd hier lyrisch enthousiast op reageerden. Slechts 1 kritisch.
  En één die wil wachten op de goedkopere Chinese variant. Tuurlijk.

  Ik zou zeggen: flink doorgaan met spuiten.

 3. Ondertussen worden er maar nieuwe verordeningen en beleid naar de meute gegooid. En iedereen moet het maar slikken. Mij werd nooit gevraagd of ik de zwarte doos zie zitten; het wordt maar gedaan alsof je een debiel bent, zo van, vanaf vandaag ga je paarse pampers gebruiken. In de VS kon je iets in je auto installeren dat de snelheid meet. Je kreeg dan korting op je auto verzekering als blijkt dat je je aan de snelheid houdt. Nou ja, dat was dan ieg nog een besparing. Die zwarte doos is een verdienmodel terwijl het data vergaart. Beter om mensen er van te weerhouden dat ze met de kop omlaag op hun mobiel zitten te loeren terwijl ze rijden. Klootzakken vind ik het, en ik heb al een paar keer een ongeluk moeten vermijden met zo’n debiel.

 4. Wb die domme video met die griezel: iemand van “tien jaar” moest “naar Indiana reizen” om een “pressency” te beeindigen “om haar leven te redden”. Welke tien-jarige reist in haar eentje, en welke tien-jarige raakt zwanger. En deze lul weet niet hoe je “pregnancy” uitspreekt? Man, man, ik voel met je mee Discobol… ik begin ook zo enorm te kotsen van de meeste mensen. Even stomen: gisteren bij de Aldi, ongeveer 30 mensen in de winkel, en een aantal bij de kassa’s in de rij. Ik luister en kijk. En de bekrompenheid, de klein-burgerlijkheid en dat eigengerechtigde van die mensen… het spatte van ze af. En dan denk ik, je bent allemaal vaxxies, je hebt een stronthekel aan mij als vax-vrije, en je hebt een stronthekel aan mij als ik een woordje of twee zeg, want het gaat je boven je petje. En zelf verdom je het om intelligenter te worden, om kritisch te gaan denken, want je vindt het veel lekkerder en gemakkelijker om in je haat te zwelgen voor je medemens, en je wordt bovendien bevestigd door je kleinburgerlijke burgertrut buurvrouw, die doet net zo hard mee dus je bent nooit alleen. Als je denkt, wat lult die Immortal, vergeet nooit hoezeer die vaxxies hun medemens haatten. En ook mij krijg je geen ziekenhuis meer in, vermits ik inspraak krijg en waardering voor het lezen van serieus, wetenschappelijk onderzoek om mijn behandelijk optimaal te maken ipv maar blind mee te doen met de stupide en rigide ‘protocollen’ waar je zorgverzekering voor betaalt.

 5. >>>“Zwarte dozen” om de gegevens van uw auto te registreren<<<

  hm, schijnbaar noemen ze het EDR

  Heel toevallig toen ik een week of 2 geleden op de RDW site wat moest opzoeken, kwam ik het artikel tegen over die dozen, schijnbaar vanaf 2023 verplicht in alle dan nieuwe voertuigen…

  Dan zou bv de politie u staande kunnen houden, want ze zoeken u op, u bent een lastig persoon tegen de regering en hebt duizenden volgers, dus een gevaar voor? en lezen ff uw EDR uit en zeggen, zo zo meneer, u reed daar en daar te hard volgens 'onze' wetten/regels en gaan u bekeuren… of bij bepaalde auto's kunnen ze het op afstand wellicht inlezen en u opzoeken als u een 'wappie' bent… het gaat nog 'gezellig' worden.

  elders lees ik vanaf juli 2022 en verplicht voor de dan nog te produceren autos? vanaf 2024

  Kan dat op de RDW site helaas zo niet terug vinden, wel hier van Top gear

  https://topgear.nl/autonieuws/zwarte-doos-personenauto-edr/

 6. Die spydoos zit al in de nieuwere auto’s. Ik dacht vanaf 2008. De auto’s waar je contact kunt maken bij ongeval “tuurlijk!”

  Verder zitten steden als Zwolle al vol camera’s op de wegen.

  En het schorum dat echt alleen maar op hun debiel kijkt tijdens het rijden met hun moordwapen: de b…..!

  En vergeet niet de gevaarlijke link te leggen met de omgekeerde bewijslast.
  “U bent schuldig tenzij…..”

 7. Net zoals die Chinese generaal dat schreef 1500 jaar terug, en net zoals Hitler dat schreef in “mein Kampf”: gewoon allerlei schijnbaar onbenullige wetjes maken; tegen de tijd dat de bevolking ziet wat er is gebeurd; zijn ze al hun vrijheid kwijt….

  Graaf Stalin maar op; zou een verbetering zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in