Spectaculair nieuws uit Genève wijst op een volledige en totale overwinning voor degenen die zich verzetten tegen de door de Europese Unie voorgestelde wijzigingen van de Internationale Gezondheidsregeling.

Officiële afgevaardigden van rijke ontwikkelde landen als Australië, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie en de Verenigde Staten spraken hun krachtige steun uit voor de wijzigingen en spoorden andere staten aan zich bij hen aan te sluiten en de soevereiniteit van hun land weg te geven, schrijft het Australische parlementslid Stephen Andrew.

Maar verschillende landen verzetten zich massaal tegen de plannen van de globalisten. “Geweldig nieuws!” kondigt Andrew aan. Op 25 mei, de Dag van Afrika, las Botswana een verklaring voor namens 47 Afrikaanse lidstaten. Het land zei dat het de “hervormingen”, waarover de Afrikanen zich grote zorgen maken, niet zal steunen.

Ook andere landen hadden bedenkingen bij de wijzigingen en spraken hun steun uit, waaronder Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika, Iran en Maleisië. Brazilië zei dat het liever uit de WHO zou stappen dan zijn bevolking aan de nieuwe wijzigingen te onderwerpen.

Uiteindelijk werden de WHO en haar aanhangers uit de rijke landen gedwongen zich terug te trekken. “Maar zij hebben het nog niet opgegeven. Integendeel, zij hebben een nieuwe werkgroep gevormd om “technische aanbevelingen” te doen over de voorgestelde wijzigingen, die in 2024 opnieuw zullen worden ingediend op de 77e Algemene Vergadering van de WHO, samen met het pandemieverdrag,” zegt Andrew.

Hij merkt op dat in de VS de Republikeinen sterk terugslaan en wetsvoorstellen hebben ingediend die moeten voorkomen dat de WHO nog meer macht krijgt. Andrew benadrukt dat de burgers de druk op de ESG-agenda moeten blijven opvoeren. ESG staat voor “Environmental, Social, and Governance”. Globalisten passen deze ideologische niet-financiële factoren steeds meer toe om economische “risico’s en groeimogelijkheden” te identificeren.

  Trump's covid reactie werpt een lange schaduw vooruit

Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Australische epidemioloog en WHO adviseur die de ongevaccineerden “egoïstisch” noemde, hersentumor geconstateerd


VOLG FRONTNIEUWS OP TELEGRAM

Lees meer over:

Vorig artikelAartsbisschop Vigano: Onze “Leiders” zijn schuldig aan hoogverraad
Volgend artikelWereld Economisch Forum maant mensen aan om zeewier, algen en cactussen te eten om de planeet te redden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. In 2024 vindt de volgende Algemene Vergadering plaats van het WHO-gedrocht o.l.v. schurk Tedros. Het zal de 77ste bijenkomst zijn en 77 is het 7de meestergetal van de vrijmetselaars.

  • God is in control? HaHaHa! Dat (door de mensheid verzonnen en gecreëerde mannetje) is dan letterlijk en figuurlijk (eeuwen lang) behoorlijk de controle kwijt.

   Verstop jij je maar achter een verzonnen karikatuur, hoef je zelf ook geen verantwoording af te leggen he’, lekker makkelijk! Hypocriet!

   People are in control, not a fictitious God!

   • Hm… nog zo een drammer die meent als onze creator bestaat moet ook maar de rotzooi van de mensen komen rechtzetten. Das pas laf en makkelijk.
    Dan kan je een onschuldig kind doodrijden en doorrijden, want de neglen rapen het jong wel op blazen er nieuw leven in en voila. Wat je hier proleert maakt jou kortzichtig. Er is wel DEGELIJK een schepper , maar die draagt niet onze verantwoording. Nergens niet. Onze rotzooi onze verantwoording. Maar vraag de kracht en de steun en de nieuwe energie om iets om te draaien en voila de wind waait jou kant op.🌬✨✨

  • inderdaad, tot die conclusie ben ik ook gekomen. pure brainwashing, indoctrinatie, onderwerping; is met elke “geloof” zo, in de islam merk je dat ook heel goed, idem dito katholicisme, jehova, buddhisme en jodendom. En hoeveel zelfverklaarde valse profeten zijn er niet? Die Warren Jeffs bijvoorbeeld met zijn 87 of meer vrouwen, huwelijken met en verkrachting van minderjarige meisjes. Bij Getuigen van Jehova hetzelfde gebeurd volgen getuigenissen van ex-leden in docus over Amerika.

 2. Staat: wij houden ze arm
  Kerk: wij houden ze dom en slaafs
  Politiek: wij houden ze onder controle.

 3. Dan begrijpt u het Woord(de Bijbel)niet. Het laat zien dat de mens zich kan bevrijden uit bijv een verslaving en andere onvrijheden. Waarschijnlijk mensen die wat roepen omdat ze hun eigen misere mogelijk zelf veroorzaken. En de Bijbel niet eens een letter hebben gelezen of het niet begrijpen. Bevrijdt u eens van u juk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in