Ik moet toegeven dat ik, in mijn pogingen om extreem-linkse/globalistische ideologieën en agenda’s te analyseren en te ontleden, op een punt ben gekomen waar ik net zo gefascineerd als geschokt ben. Denk even aan het progressieve “intersectionele” narratief dat we vaak “woke” noemen: het is geen activistische beweging omdat ze al gelijke rechten hebben onder de wet. Het is gedeeltelijk een politieke beweging, maar hun doelen gaan veel verder dan kandidaten in de regering zetten – Een groot deel van de regering staat al aan hun kant, schrijft Brandon Smith.

Ze beweren tegen het “kapitalisme” en de macht van het bedrijfsleven te zijn, maar hun beweging wordt voornamelijk gefinancierd door de elites die ze zeggen te verachten.

Nee, deze beweging is iets anders – het is een systeem van blind geloof en de invasie van een sekte die zichzelf aanbidt, die macht aanbidt en de waarheid waar mogelijk probeert te ondermijnen als middel om een doel te bereiken. We zijn getuige van geschiedenis in wording; de geboorte van een monsterlijke religie van moreel relativisme.

Om politiek links en hun tactieken te begrijpen, moet u hun relatie met de globalisten begrijpen. Woke groepen zijn een creatie van het corporatieve/globalistische regime. Decennialang hebben denktanks zoals de Ford Foundation en de Rockefeller Foundation universiteiten klaargestoomd om een gestage aanvoer van sekteleden te produceren, die allemaal geïndoctrineerd zijn in een zorgvuldig opgesteld narratief dat vasthoudt aan het socialisme en slachtofferstatus als betaalmiddel gebruikt.

Ze verafschuwen meritocratie en hebben waanideeën over gelijkheid. Ze eisen een onmogelijk Utopia dat gelijke resultaten garandeert. Ze zien zelfvoorziening als criminaliteit; een poging om aan het collectieve toezicht te ontsnappen. En ze zijn meer dan bereid om oneerlijkheid, desinformatie, deconstructie, chaos en moord te rationaliseren als middel om te krijgen wat ze willen.

Zoals ik in het verleden al heb opgemerkt, is het moeilijk om een beweging zonder moraal en zonder schaamte te bestrijden. Als het uw doel is om hen te overtuigen om te stoppen met wat ze aan het doen zijn met behulp van logica, gegevens, gezond verstand en een beroep op het geweten, dan zult u falen. Geen van deze dingen kan hen iets schelen. De obsessie van links met macht is absoluut – het is het enige waar ze over praten. Het is de kern van al hun argumenten.

Dat gezegd hebbende, hun concept van macht is nogal beperkt en kinderachtig.

  Klaus Schwab: "God is dood" en het WEF "Verwerft goddelijke krachten"

Voor de woke zit de macht in de cancelcultuur. Macht zit in de menigte. Macht zit in uitingen van collectieve vernietiging en controle.

Ze vragen zich af: “Wat kunnen we van anderen afpakken en hoe kunnen we angst zaaien? Zij geloven dat hoe meer ze kunnen afpakken, hoe meer macht ze hebben.

Globalisten zien macht op een vergelijkbare manier als links, maar zij breiden het manifest uit met de vraag “Hoe kunnen we anderen overtuigen om ons vrijwillig controle te geven?”

Woke nuttige idioten zien macht als iets dat gestolen moet worden door intimidatie of geweld. Globalisten zien macht als iets dat hen wordt aangereikt door nuttige idioten. Om die macht te krijgen, besteden globalisten het grootste deel van hun energie en rijkdom aan het creëren van instemming. Het is niet genoeg om de bevolking te controleren, u moet ze laten geloven dat uw oligarchie HUN IDEE is. Op die manier proberen ze nooit terug te vechten.

Terwijl woke-activisten rondrennen als apen met lucifers om te proberen de wereld af te branden, kijken globalisten naar de activisten en zeggen “Hoe kan ik die apen de dingen laten afbranden die ik wil dat ze afbranden?”.

Om instemming te krijgen van de helft van de bevolking van een land is een enorm desinfo-apparaat nodig. Ik betwijfel of de meeste linkse mensen wel beseffen dat hun hele filosofie gefinancierd en verzonnen is door bedrijfsbelangen. En als je ze inlicht over het feit dat ze nu geallieerd zijn met dezelfde ultra-rijke bedrijfsvampiers die ze zeggen te haten, zul je snel ontdekken dat ze het niet erg vinden. Ze omarmen met plezier het contract van de duivel omdat ze het zien als een middel om te “winnen”. Op deze manier zijn politiek links en de globalisten onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Daarom neem ik argumenten over het “valse links/rechts paradigma” niet meer zo serieus. Natuurlijk zijn er nog steeds Neo-Cons in de Republikeinse Partij die beweren conservatief te zijn terwijl ze eigenlijk globalisten en links zijn. Maar daar gaat het niet om. Het punt is dat miljoenen en miljoenen gewone linkse mensen moedwillig de kant van de globalisten hebben gekozen en specifiek de conservatieve en patriottistische cultuur hebben uitgekozen om vernietigd te worden.

Zij zijn de vijand, net zoals de globalisten de vijand zijn. Zonder de linkse meute hebben de globalisten geen macht. Het is tijd om deze realiteit te accepteren in plaats van terug te vallen op hetzelfde oude luie argument: “Maar beide kanten zijn het probleem…” Nee, slechts één kant is het probleem. Zij zijn altijd het probleem geweest, ongeacht de politieke maskers die ze dragen.

  Het World Economic Forum geeft nu openlijk toe dat hun doel is om binnen enkele jaren een "Nieuwe Wereldorde" te creëren

Als u de piramide van beneden naar boven bekijkt, bestaat er niet meer zoiets als het “valse links/rechts paradigma”. Er is een ECHT links/rechts paradigma. De verdeeldheid is een feit. Het establishment heeft de lijnen getrokken; of je bent met hen of je bent tegen hen. Er is geen tussenweg.

In de film “The Cabinet Of Dr. Caligari” verandert een elitair lid van de samenleving een man door middel van hypnose in een monster en stuurt hem het platteland op om mensen te doden die de elite uit zijn weg wil hebben. De globalisten hebben ook mesmerisme gebruikt om hun eigen linkse monster op te roepen wanneer ze vuil werk gedaan moeten krijgen. Er zijn twee belangrijke pijlers die ze links willen laten afbreken – de perceptie van vrijheid en de perceptie van objectieve feiten.

Kijk bijvoorbeeld naar de recente covud “crisis” en de draconische reactie die door de meerderheid van de linkse mensen werd gesteund. Kijk ook naar de hysterische verhalen over klimaatverandering en de roep om koolstofbeperkingen die onvermijdelijk tot massale ontvolking zouden leiden; ook hier weer grotendeels gesteund door politiek links.

Beide agenda’s zijn gebaseerd op het idee van een existentiële bedreiging die vereist dat mensen hun vrijheden op microniveau opofferen. Toch suggereren covid-mandaten dat we de bevolking van de dood moeten redden, terwijl klimaatveranderingsmandaten suggereren dat we het grootste deel van de bevolking moeten doden om het milieu te beschermen. Het klopt niet, tenzij u begrijpt dat het uiteindelijk gaat om het verminderen van vrijheid. Covid ging nooit over het redden van levens en klimaatbeheersing heeft niets te maken met het redden van de planeet.

Wat betreft de perceptie van objectieve feiten, hoeft u maar naar de transgenderbeweging te kijken om te zien dat de fundamenten van de waarheid onder vuur liggen. Als biologie subjectief is, als identiteit subjectief is, als de genetische details die we gebruiken om onze soort te definiëren en te categoriseren “sociale constructies” zijn in plaats van feiten, dan kan bijna elke waarheid het doelwit zijn. Ik geloof dat deze poging om biologische waarheid tot een voorrecht te maken, gedaan wordt met de bedoeling om morele waarheid veranderlijk te maken.

  Twintig grimmige realiteiten blootgelegd door lockdowns

Als de beschaving overtuigd kan worden om de chirurgische/chemische verminking en sterilisatie van onze jeugd te accepteren, als we overtuigd kunnen worden om de seksualisering van kinderen vanaf jonge leeftijd te accepteren, dan kunnen we gemakkelijk overtuigd worden om zo ongeveer alles te accepteren. Pedofilie? Slavernij? Moord? Allemaal in de naam van hedonisme dat zich voordoet als vrijheid.

In het verlengde hiervan zal het opgeven van universele waarheden steevast leiden tot het afkeuren van de vrijheid zelf. Wat is vrijheid eigenlijk? Is het een legitieme zorg voor de toekomst? We “leven tenslotte in een samenleving” en volgens linkse mensen heeft alles wat we doen “invloed op alle anderen”. Daarom kan vrijheid gevaarlijk zijn; het kan anderen kwetsen of van streek maken. Het kan de planeet ruïneren. Het beste is om het helemaal af te schaffen voor het welzijn van het collectief…

Het is een eeuwige dichotomie – Zonder waarheid kan er geen vrijheid zijn – Zonder vrijheid kan er geen waarheid zijn. Aan de donkere kant van die munt staat de dichotomie globalisten/links – Zonder de globalisten is er geen linkse meute, zonder de linkse meute worden de globalisten uitgewist.

Globalisten proberen de wereld te onderwerpen en om dat te doen moeten ze de basisprincipes van menselijke interactie en begrip ondermijnen. Ze zijn een bondgenootschap aangegaan met politiek links om de bevolking met chaos te overstelpen, mensen afgeleid en uit balans te houden terwijl de machthebbers hun tentakels om elk laatste restje privévrijheid wikkelen.

Onze grootste hoop is dat de burgerij een vijandige houding aanneemt en weigert ook maar een duimbreed toe te geven. We moeten beginnen politiek links te noemen voor wat ze werkelijk zijn – de slaande hand van de globalistische cabal. Er kan geen sprake zijn van geven en nemen als het om onze kernprincipes gaat. Geen tolerantie meer voor deconstructie, geen laksheid meer voor saboteurs. Als een subversieve groep het morele weefsel probeert af te breken dat het westen functioneel en vrij maakt, als zij het erfgoed willen uitroeien waarvoor onze stichters vochten, dan moeten we doen wat de stichters deden en de bedreiging verwijderen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Waarom linksen de economische ineenstorting niet zullen overlevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe ongevaccineerden zullen gerechtvaardigd worden: Een eerbetoon aan de burgerhelden van onze tijd
Volgend artikelOekraïne situatierapport: Chernihiv tentoonstelling klaar – Update: Iskander raketinslag op video vastgelegd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Eens een bedrijf, dank zij de vrije markt groot geworden is, wil het de vrije markt economie zoveel mogelijk aan banden leggen om te voorkomen dat andere concurrenten ook groot zouden kunnen worden.
  Dat is de reden voor hun parasitaire samenwerking met linkse politici die ook de vrije markt willen vernietigen.
  Deze samenwerking tussen grote monsterbedrijven en linkse politici heeft zelfs een naam: fascisme.

 2. Het gevaar van Leeghoofden is dat ze zich laten voeden door externe bronnen, ipv zelf waarnemingen te doen en de touwtjes aan elkaar te verbinden. Je ziet het in alle kringen, ook in die van de zgn ‘wakkeren’ waar ook heel veel Leeghoofden verkeren (bijv, tegen spuit, maar pro Oekrie & NAVO). De Leeghoofden worden ook geleid door Leeghoofden. Het is heel makkelijk om misbruik te maken van Leeghoofden als je een conman bent (een conniver, iemand die middels manipulatie aan zelfverrijking doet, en die bestaan in vele maten en vormen – inclusief guru’s.) In feite is er maar heel weinig “waarheid” in deze wereld, en zo rond de 90% is bullshit. Maar de Leeghoofden kunnen niet anders dan in de bullshit geloven. Het zal nooit veranderen. Of de weldenkende mens een zeldzame anomalie is, of juist een persoon waarvan er veel meer van zouden moeten ontstaan, is een raadsel… Maar het feit is en blijft dat de mensheid al eeuwen uit Leeghoofden bestaat.

 3. Woke is ander woord voor bolshevik..
  Korte docu van Amerikaanse kritische antropoloog op yt..Robert Sepehr woke and the bolshevik revolution. Met toespraak van President Poetin, dus is t de vraag of de video nog op yt staat.

 4. Om een revolutie te bewerkstelligen, zodat de burgerij haar grondrechten van vrijheid en soevereiniteit terug kan pakken, moet het aantal mensen met geopende ogen voor de werkelijkheid minstens een kleine meerderheid vormen tegenover de onverschilligen en onwetenden in onze samenleving.
  De geschiedenis heeft vele malen aangetoond dat dit niet het geval zal zijn: de meerderheid leert niet! Met name de laatste wereldoorlog heeft, met de weigering van de massa om wakker te worden, daar overtuigend bewijs van geleverd.
  Op de ochtend van 10 mei 1940 stonden mensen zelfs te zwaaien naar de
  bommenwerpers, die uit Duitsland ons land binnenvlogen om Rotterdam te bombarderen!
  Kortom, heeft het geen enkele zin om op “het grote ontwaken” te wachten. Het is beter om je als individu zo goed mogelijk voor te bereiden op het onheil dat de hele wereld zal treffen.
  Voor wie dan alsnog wakker en bewust wordt is het te laat . . . .

  • @Albert…

   ‘Kortom, heeft het geen enkele zin om op “het grote ontwaken” te wachten. Het is beter om je als individu zo goed mogelijk voor te bereiden op het onheil dat de hele wereld zal treffen.’

   Helemaal mee eens. Focus je op jezelf. Er is een natuurlijke selectie gaande. Massa’s verdwijnen in de massagraven, de elites en de wakkeren zijn al duizenden en duizenden jaren in oorlog om het bewustZIJN. De massa doet er niet toe, die volgen gewoon de winnaar na elke strijd. De massa is als een klein kind die alles gelooft wat de ouders (winnaars) vertellen. Transformeer jezelf en word een voorbeeld voor anderen.

   Zolang mensen blijven trekken aan de massa, komen ze zelf ook nergens. En ik lees hier velen die helemaal vol zitten met totale frustratie over de massa ipv met hun medestanders een nieuwe koers te bedenken. Schapen winnen geen oorlogen, schapen volgen blind naar de slachthal of naar een nieuwe weide. Als je de toekomst van de schapen laat afhangen dan snap ik dat je totale frustratie voelt en dat je boos bent, want de schapen zijn schapen en die lopen de slachtvloer op terwijl ze jou/mij/ons ook die kant op douwen. Laat de massa los!

   WIJ zijn machtiger dan de schapen!!! Na 3jr cojona heb ik geleerd dat je niet met schapen moet praten!!! Schapen moet je herden!!! Geen gesprekken of discussies, maar als een herdershond duidelijk zijn en de richting opleggen ipv te praten en te overleggen. Neem regie!!! Let maar eens op hoe de schapen zich gewoon laten sturen als je ze aanstuurt ipv je aan hen aanpast!!!

   Het boeit mij niet meer hoe schapen reageren als ik ze bijstuur door te vragen waar ze hun kennis vandaan halen en daarna te zeggen dat ze eigenlijk niks weten en gewoon de media of ‘experts’ napraten. Het is onzin en jij weet helemaal niet wat je zegt en nu kappen met deze onzin te verspreiden want je begrijpt niks van wat je als een papagaai herhaalt. Basta.

   Stop om je te laten leiden door de schapen die wij horen te leiden.

  • Helemaal niet.
   De ‘zwijgende meerderheid’ doet er niet toe en heeft dat ook nooit gedaan.
   Het is de minderheid die bereid is op te staan die er toe doet.
   Momenteel is het een klein groepje schreeuwers van links die er toe doen. Ja, die zijn bereid geweld te gebruiken, meestal als laffe honden in een groep.
   Hier zal pas verandering in komen als een klein maar vastberaden deel van de bevolking daar tegen op staat en slechts dan als dat deel zich realiseert dat links slechts de taal van het geweld begrijpt

 5. Heel belangrijk onderwerp.

  De achtergrond is, volgens mij, de heerszucht, het totalitarisme.
  `Links’ wil een zo groot mogelijke overheid, die ALLES regelt en afdwingt.
  Daarvoor moet alles wijken, en zijn ze bereid alles in te zetten : van bijvoorbeeld : samenwerken met mulktinationals t/m de ergste persoonlijke dwang.
  Maar hun fanatieke ‘gelijk-schakeling’ bouwt niets op, is destruktief, en vertoozaakt uiteindelijk weer een hel op aarde.

 6. “De parasitaire samenwerking tussen globalisten en linkse mensen begrijpen”

  De linksmensch begrijpen daar ben ik mee opgehouden men zou deze nuttige idioten van het globalisme gewoon geestelijk gestoord kunnen noemen, ze bestrijden valide argumenten/feiten te vuur en zwaard zelfs op het belachelijke af, een heel leger psychiaters zou er een dagtaak hebben om hun idiote beweegreden om het fascisme niet los te kunnen zien van het corporisme dat hen als pionnen gebruikt in de strijd tegen de ontvolking.

  Wapens spelen een cruciale rol in het winnen van de strijd tegen het westerse onwetende publiek.

  *

  Confiscatie: waarom is uiterst links niet eerlijk over hun eindspel op wapens?
  Door D Parker
  Linksen blijven liegen over hun ware doelen op het gebied van wapens om iedereen zover te krijgen dat ze de tussenstappen naar confiscatie accepteren.

  Wat is het eindspel van uiterst links op wapens? Iedereen aan de pro-vrijheidszijde van het politieke spectrum kent dit antwoord al jaren. Wapenconfiscatie is altijd het uiteindelijke doel geweest van elke collectivistische autoritair door de geschiedenis heen sinds vuurwapens werden uitgevonden, van de bolsjewieken en de nationaal- socialistische Duitse arbeiderspartij (nazi) tot de democraten en elke linkse extremist daartussenin.

  En toch spelen linksen en de socialistische media van het land nog steeds het gaslighting-spel door te doen alsof ze alleen “wapenhervorming met gezond verstand” of veiligheid of wat dan ook het bedrog van deze week willen. Verwachten ze van ons dat we hun leugen accepteren dat “niemand het heeft over het in beslag nemen van wapens” terwijl we hebben gedocumenteerd dat ze daar al 30 jaar over praten? En ondanks hun altijd creatieve schrijfstijl, begrijpen we dat ongrondwettelijke ‘red flag’-bevelen niets anders zijn dan wapenconfiscatie zonder eerlijk proces.

  Dit is waarschijnlijk een van de redenen waarom ze zo’n probleem hadden met Try That In A Small Town van Jason Aldean (volledige openbaarmaking, onze stad is zo klein dat er niet eens een rood licht is). Omdat het dit naar de voorgrond van de popcultuur bracht bij mensen die er waarschijnlijk niet aan gedacht hebben dat hun regering alle collectivistische autoritaire maatregelen tegen hen zou nemen en hun wapens in beslag zou nemen.>>>

  https://www.americanthinker.com/articles/2023/08/confiscation_why_isnt_the_far_left_honest_about_their_end_game_on_guns.html

 7. Kijk hier staat de manisch depressieve, paranoïde schichofrene linksmenschen/Woke-idioten volledig achter, het besef van deze entiteiten is absoluut ver onder nul, dat zij ook door het corporative fascisme opgeofferd zullen worden als pionnen

  Deze week is er een adviseur van het ministerie van Landbouw op bezoek geweest om te praten over uitkoop. “Een zak met geld kunnen we misschien krijgen, maar de voorwaarden zijn catastrofaal voor ons prachtige bedrijf. Het zal tot de laatste steen afgebroken moeten worden en we mogen geen boer meer zijn in heel Europa,” aldus Grin. >>>

  https://www.ninefornews.nl/zo-ziet-de-vrijwillige-uitkoop-van-nederlandse-boeren-eruit/

 8. Hoe lang nog geloven in geldverdeling?

  De een wel, de ander niet?

  (Het zit diep (zéér diep) geworteld!)

  Tweedeling?

  Deling? Geen eenheid?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in