Een expert-viroloog, patholoog en voormalig voorzitter van een prominente medische vereniging in Canada vertelde ambtenaren in de provincie Alberta dat de Covid-19 pandemie een grote hoax is.

Dit is de reden waarom beleid en mandaten met betrekking tot mondkapjes, sociale distantiëring en destructieve economische lockdowns “morgen allemaal moeten stoppen”.

Op 13 november kwamen de gemeenteraadsleden in de provinciehoofdstad van Alberta, Edmonton, bijeen om de mogelijkheid te bespreken om het mondkapjes-mandaat van de stad voor openbare plaatsen uit te breiden tot het einde van het jaar, schrijft auteur Arsenio Toledo.

Luisteraars van de bijeenkomst mochten bellen om hun steun of verzet tegen het mandaat te bespreken. Een van de mensen die zich aanmeldden was Dr. Roger Hodkinson.

Hodkinson stelde zich voor als voormalig voorzitter van het Royal College of Physicians and Surgeons of Canada’s Examination Committee in Pathology en de leidinggevende van Western Medical Assessments, een biotechnologiebedrijf dat Covid-19 tests produceert en dat kantoren heeft in Edmonton en North Carolina.

Hodkinson is ook een gediplomeerd algemeen patholoog, een werknemer in het College of American Pathologists en wordt door de Court of Queen’s Bench in Alberta erkend als expert in de pathologie.

“Er is een volkomen ongegronde publieke hysterie die wordt aangestuurd door de media en politici”, zei Hodkinson, die heel duidelijk maakte dat hij tegen mondkapjes-mandaten en elke poging om de lockdowns voort te zetten of te versterken was.

Hodkinson vervolgde door met het noemen van de Coronapandemie “de grootste hoax ooit gepleegd op een nietsvermoedend publiek”.

Hij voegde eraan toe dat hij er vast van overtuigd is dat Covid-19 “gewoon weer een slechte griep” was.

  Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven ... het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIE

“Positieve testresultaten betekenen niet, onderstreept in neon, een klinische infectie”, voegde hij eraan toe, waarbij hij verklaarde dat veel mensen die Covid-19 hebben maar asymptomatisch zijn, moeten stoppen met “publieke hysterie te veroorzaken” rond het virus, omdat het leidt tot meer levens die worden geruïneerd door mondkapjes-mandaten en economische lockdowns.

Bekijk deze speciale Brighteon Conversations aflevering met Mike Adams, de Health Ranger, terwijl hij Dr. Paul Cottrell interviewt over de leugens die worden verspreid over de coronavirusvaccins, PCR-tests en meer.

Hodkinson argumenteert tegen mondkapjes en lockdowns

Hodkinson vertelde verder dat hij gelooft dat mondkapjes niet werken op de manier waarop mensen denken dat ze dat doen, en zei dat beleid dat het gebruik van papieren of stoffen mondkapjes promoot of vereist “gewoon deugdsignalering is”.

Hij vervolgde met te zeggen dat mondkapjes “volkomen nutteloos” zijn, dat “er geen enkele bewijsbasis is voor hun effectiviteit” en dat elke poging om mondkapjes-mandaten op te leggen “volkomen belachelijk” is.

“Ze worden meestal niet eens effectief gedragen. Het is volkomen belachelijk. Het zien van deze ongelukkige, ongeschoolde mensen – ik zeg dat niet in een ongunstige zin – het zien van deze mensen die rondlopen als een lemming die gehoorzaamt zonder enige kennisbasis om het mondkapje op hun gezicht te zetten”.

Hodkinson hekelde ook de protocollen voor sociale afstand, en noemde ze net zo nutteloos als gezichtsmaskers, omdat het Coronavirus wordt verspreid “door aërosolen die ongeveer 30 meter reizen voordat ze landen”.

De regels voor sociale afstand in Alberta bevelen aan dat mensen ten minste twee meter bij elkaar vandaan blijven.

  Helm tegen Corona en hoe de mensheid langzaam maar zeker krankzinnig wordt

Er is veel bewijs om de beweringen van Hodkinson tegen mondkapjes en sociale afstandelijkheid te ondersteunen.

Een groot Deens onderzoek heeft uitgewezen dat mondkapjes de drager geen “duidelijke bescherming” bieden tegen besmetting met Covid-19.

Uit dit onderzoek, waaraan ongeveer 6.000 deelnemers deelnamen, bleek dat het verschil in infectiepercentages tussen mensen die die in de publieke ruimte mondkapjes droegen en mensen die dat niet deden, “niet groot genoeg is om met zekerheid te concluderen dat het gebruik van mondkapjes een voordeel is om zichzelf tegen infectie te beschermen”.

Een andere studie concludeerde dat, terwijl zogenaamde “niet-farmaceutische interventies” zoals sociale afstand nemen, lockdowns en gezichtsmaskers kunnen helpen om de verspreiding van Covid-19 te vertragen, het waarschijnlijk zal resulteren in een enorme toename van griepgevallen volgende winter.

Hodkinson ging verder met te zeggen dat niets echt kan worden gedaan om de verspreiding van het coronavirus te stoppen, en dat wat alle mensen echt kunnen doen is het beschermen van de meest kwetsbaren en degenen die het meest waarschijnlijk aan de ziekte zullen bezwijken, zoals ouderen en degenen met een gecompromitteerd immuunsysteem.

De deskundige viroloog merkte op dat slechts “één op de 300.000” onder de 65 jaar in Alberta aan het Coronavirus is overleden. Op basis van deze statistieken is het “schandalig” voor Alberta – en de rest van Canada, wat dat betreft – om hun hele economie op slot te doen, vooral voor een ziekte die volgens hem “gewoon weer een slechte griep” is voor jongere demografen.

Medische groepen in Canada hebben sterke kritiek op Hodkinson

Andere prominente groepen en individuen in de medische wereld hebben zich sindsdien tegen Hodkinson uitgesproken vanwege zijn uitspraken.

Het Royal College of Physicians and Surgeons of Canada beweerde dat Hodkinson nooit een voorzitter was. Zij ontkenden niet dat hij sinds 1976 een gecertificeerd algemeen patholoog is.

Hun verklaring ging verder met te zeggen dat zij geloven dat Covid-19 een “ernstige bedreiging vormt voor de gezondheid van de Canadezen”, en dat het Royal College alle gezondheidsaanbevelingen en orders die door het Public Health Agency of Canada aan het publiek worden gegeven, met inbegrip van mondkapjes-mandaten, sociale afstandsverordeningen en economisch restrictieve lockdowns, ondersteunt.

De Alberta Medical Association haalde ook uit tegen Hodkinson.

Ze brachten een verklaring uit op social media dat laboratoriumartsen in Alberta het gebruik van maskers, handen wassen en fysieke afstand nemen, samen met alle andere volksgezondheidsmaatregelen om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen, onderschrijven.

Covid-19 studie onder bijna tien miljoen mensen vindt geen bewijs van asymptomatische verspreiding – oorverdovend stil in de mainstream media

Vorig artikelChina rust soldaten uit met nieuw ontwikkelde helmen met een zelfvernietigingsknop
Volgend artikelModerna shockverhoogt de prijs van hun Covidvaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Gegevens van Nederlanders die zich hebben laten vaccineren en hiervoor toestemming geven zullen minimaal twintig jaar door het RIVM in de centrale vaccinatiedatabase worden bewaard. Van mensen die geen toestemming geven worden ook gegevens vastgelegd, maar zal het uitsluitend om geanonimiseerde data gaan, aldus minister De Jonge van Volksgezondheid. Die hoopt dat 95 procent van de gevaccineerden zich laat registreren.

    Het COVID-vaccinatie Informatie- en Monitoringsysteem (CIMS) is op donderdag 7 januari live gegaan. In de centrale database worden gegevens over gevaccineerden geregistreerd. Het gaat om ‘persoonsgegevens’, naam geboortedatum, burgerservicenummer (BSN) en vaccinatie-indicatie. Deze indicatie is de reden waarom iemand voor een vaccinatie in aanmerking komt. Het gaat dan om iemands medische indicatie, beroep en leeftijd, organisatie, soort zorgverlener die vaccinatie gegeven heeft, datum en plaats van de vaccinatie en fabrikant en het productienummer van het vaccin.

    https://www.security.nl/posting/685885/Gegevens+in+centrale+vaccinatiedatabase+minimaal+20+jaar+bewaard

  2. Je laten inspuiten met wat het ook moge zijn mij niet gezien er wordt géén garantie gegeven bij mislukking? Niet best ,helpt ook niet booten boosten prikje hier prikje daar en ik zeker de sigaar uit eigen doos daaaäg kuipers daaaäg Rutte en zijn helpers zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in