De waarheid bestempelen als desinformatie is de laatste druppel in een wereld die gek is geworden. Er is puur kwaad op komst en het lijkt erop dat we er weinig aan kunnen doen behalve ons vastklampen aan onze interne gidssystemen. Excuses voor mijn taal in de titel. Maar het is echt een mooie manier om smerige geesten te beschrijven die waarheid, gezondheid en geluk vermoorden. Genocide hangt in de lucht op grote schaal, en de mensen, publieke organisaties en farmaceutische bedrijven gaan vrijuit, schrijft Dr. Mark Sircus.

The Hill meldt dat een derde van de volwassenen gelooft dat COVID-19 vaccins duizenden plotselinge sterfgevallen hebben veroorzaakt. Uit de nieuwe opiniepeiling bleek dat een derde van de volwassenen gelooft dat de COVID-19 vaccins “duizenden plotselinge sterfgevallen hebben veroorzaakt bij verder gezonde mensen,” waarbij 10 procent denkt dat die bewering “zeker waar” is en 23 procent zegt dat het “waarschijnlijk waar” is.

Nog eens 34 procent zei dat het “waarschijnlijk onjuist” was en 31 procent zei dat die bewering “absoluut onjuist” was. Dat betekent dat maar liefst 69 procent van de bevolking van de Verenigde Staten twijfelt aan het officiële verhaal dat COVID-19 vaccins zo veilig zijn als appeltaart.

The Hill begint haar essay met de volgende woorden: “Het geloof in misinformatie over belangrijke gezondheidskwesties blijft bestaan onder een groot deel van de volwassenen, waarbij valse beweringen over COVID-19, vaccins en reproductieve gezondheid een aanzienlijke hoeveelheid steun krijgen”. Men moet zich afvragen of de redacteuren van The Hill geloven dat dit verkeerde informatie is of dat ze de betaalde hoeren van de uitgeverswereld zijn.

Het verbaast me dat ze de aanzienlijke toename van plotselinge sterfgevallen bij levensverzekeringsmaatschappijen niet wijten aan Martian Ray guns of iets anders absurds. De synchroniciteit van het verschijnen van genetische injecties en wat alleen maar een enorme toename van sterfte en invaliditeit genoemd kan worden, kan alleen maar over het hoofd gezien worden door de meest ongevoelige mensen of domme mensen die geloven dat de CEO’s van Moderna en Pfizer goede mannen zijn die niet geïnteresseerd zijn in het profiteren van de ellende en dood van anderen.

Elke politicus is een lafaard en elke gezondheids- en medische functionaris heeft zich tot het farmaceutische terrorisme gewend. De hele wereld van publicaties zoals The Hill en alle andere massamedia zijn leveranciers van verkeerde informatie en laster tegen de waarheid. Leugenaars, klootzakken die er niet om geven hoeveel mensen ze kwetsen en doden met hun verkeerde informatie.

De eigenaars van Google, YouTube, Facebook en iedereen die betrokken is bij het censureren van de waarheid zullen uiteindelijk de gevolgen ondervinden. Ze zullen waarschijnlijk slapeloze nachten hebben voor de rest van hun leven, en ik zou niet in hun buurt willen zijn op het moment dat ze sterven.

De mainstream heeft de hoge positie van het kwaad ingenomen. De mainstream is lelijk, smerig, onverschillig en zit zo vol rotzooi dat het niet grappig is. En de mensen die in het narraief van de mainstream geloven en het steunen, zullen door de mainstream in hun geheel opgeslokt worden. Onafhankelijke denkers zijn niet zo kwetsbaar voor alle leugens en desinformatie. Zij kunnen een rat al van ver ruiken en zien.

Elke politicus is een lafaard! Niemand van hen, behalve Kennedy, zou zich uitspreken tegen de waanzin van de mainstream, dus hij moet wel een persoon zijn in plaats van een politicus.

Als gevolg van social media is de traditionele nieuwscyclus in een stroomversnelling geraakt, en nu ontvangen veel mensen het meeste, zo niet al hun nieuws van grote sociale medianetwerken. Deze dramatische verschuiving in consumptie heeft zowel de snelheid als de toegankelijkheid van informatie vergroot en nu kan iedereen met een internetverbinding bewust of onbewust een verkeerd narratief verspreiden. Het gevolg is dat desinformatie en misinformatie steeds meer voorkomen.

  5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutaties

Dat is wat de mainstream zegt, maar ze hebben gelijk dat “desinformatie en misinformatie een van de belangrijkste uitdagingen voor de VS zijn geworden, omdat valse verhalen het vertrouwen in gekozen functionarissen en overheidsinstanties kunnen ondermijnen”. Toch zijn onze verkozen ambtenaren en overheidsinstanties de grootste leugenaars, die volhouden dat de waarheid desinformatie en misinformatie is.

In de Verenigde Staten zijn volgens het overheidsvaccinrapportagesysteem VAERS rapporteringssysteem, 60.000 kinderen verwond, waarvan velen dood, samen met 4.571 foetale sterfgevallen na COVID-vaccins.

Een explosief onderzoek van de U.S. Centers for Disease Control (CDC) en de Food and Drug Administration (FDA) heeft bevestigd dat het risico op auto-immuun hartziekten 13.200% hoger is bij mensen die gevaccineerd zijn voor Covid. Uit het onderzoek bleek dat het risico op myocarditis na vaccinatie met mRNA Covid ongeveer 133x groter is dan het achtergrondrisico in de bevolking. Het onderzoek werd uitgevoerd door het CDC, de FDA en onderzoekers van verschillende Amerikaanse topuniversiteiten en -ziekenhuizen.

Pfizer- en Moderna-flacons met bivalent vaccin zijn besmet met DNA. DNA dat codeert voor het spike-gen is mogelijk in staat om zich in te voegen in het genoom van een organisme.

Bijna 1 op de 3 middelbare schoolmeisjes zei dat ze zelfmoord hadden overwogen, een stijging van 60 procent in de afgelopen tien jaar. Bijna 15 procent was tot seks gedwongen. Ongeveer 6 op de 10 meisjes waren zo aanhoudend verdrietig of hopeloos dat ze stopten met reguliere activiteiten. Als men de moderne psychologie en de Amerikaanse regering zou afmeten aan de ellende in het land, dan zouden we hen hard moeten beoordelen.

Bijna elke tak van de geneeskunde heeft de volksgezondheid in het riool gezogen, wat geleid heeft tot onmetelijk lijden, pijn en dood. De moderne geneeskunde kan niet wreder worden als ze het zou proberen. Omdat ze geleid wordt door de slechtste bedoelingen van de meest beestachtige mannen en vrouwen, blijft ze door elke barrière heen breken en haar best doen om het leven op aarde tot een hel te maken voor zowel artsen als patiënten. Er zijn geen woorden om nauwkeurig te beschrijven wat de moderne geneeskunde de mensheid aandoet op lichamelijk, emotioneel, geestelijk en spiritueel gebied.

  Vaccinventer Oostenrijks parlementslid stort in parlement in elkaar

Auteur John Leake heeft een uitgesproken mening over de systematische weigering van ziekenhuizen om patiënten ivermectine te geven, ondanks de smeekbeden van wanhopige families. “De pure brutaliteit van de ziekenhuisdirecteuren en hun advocaten, die zich met hand en tand verzetten tegen de toediening van ivermectine aan stervende patiënten, moet wel het meest weerzinwekkende verhaal uit de moderne medische geschiedenis zijn,” schrijft Leake. “Veel patiënten die het geluk hadden om in de rechtszaal te winnen en ivermectine te krijgen, genoten van een verbazingwekkende verbetering van hun toestand binnen 24 uur na ontvangst van hun eerste dosis – een herstel dat door familieleden als wonderbaarlijk werd ervaren.”

Conclusie

De moderne beschaving is gebouwd en wordt in stand gehouden op een fundament van leugens, misinformatie en desinformatie. Wanneer het fundament van de overheid, zoals het Ministerie van Justitie, de FBI en de CIA, corrupt is, zoals onlangs gepubliceerde rapporten suggereren, is het tijd om stil te staan en na te denken over onze toekomst. De donkere nacht van de ziel van de mensheid staat voor de deur, dus het is een goed moment om aandacht te schenken aan de boodschap van liefde.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Westerse regeringen hebben bewezen medeplichtig te zijn aan de vernietiging van hun eigen volkerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Deze landt in principe recht op het hoofd van de Ukrop
Volgend artikelWagner titelhoofd Prigozhin – Dood of levend? – Update: Video’s (18+)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

36 REACTIES

 1. Iedere levende ziel voelt in z’n lijf als de waarheid wordt gesproken.
  Maar je moet het wel durven om in het Licht te willen gaan.
  Daarom moeten wij altijd en overal de waarheid blijven vertellen.
  En juist op de plekken waar men het niet wilt horen.
  Neem de donderspeech van Europarlementariër Christine Anderson als voorbeeld.
  Doe dit ook in je eigen omgeving.

  • @Deus…

   ‘Iedere levende ziel voelt in z’n lijf als de waarheid wordt gesproken.’

   Ons geweten, ons (onder)bewustzijn, weet het allemaal wel, maar we leren om dat te negeren en naar ons ego (angst programmering) te luisteren. Veel mensen zijn als afgerichte honden of circusapen, ze doen alles met hun brein (denken, ego) en niks met hun ZIJN (hart, liefde).

   Het geweten bereik je direct of indirect door terug te keren naar de basis (waarheid, hart, liefde) en net als bij ontkennende of liegende kleine kinderen tot hun hart te spreken en te zeggen… JE WEET IN JE HART WEL DAT DIT ALLEMAAL NIET OKÉ IS. WAAROM DOE JE HIER NOG AAN MEE?

   Ons ego (denken, angst) is getraind om het geweten (waarheid, hart, liefde) te negeren. In het ONDERwijs leren wij massaal om ons (bewust)ZIJN te negeren en in onbewustzijn (ego) te blijven en blind te volgen. Maar als je het geweten (waarheid, liefde, hart) aanspreekt gaat het wringen. Misschien niet meteen, maar de waarheid laat zich uiteindelijk niet ontkennen.

   Het bewustZIJN (waarheid, hart, liefde) van mensen is na jaren hersenspoeling via het ONDERwijs in hun ONDERbewustzijn opgesloten. Via het geweten kan het er weer uitkomen. Ik zeg steeds vaker tegen mensen, zoals je bij liegende kleine kinderen doet…

   JE WEET HET IN JE HART ALLEMAAL WEL!!! JE KAN HET WEL ONTKENNEN, MAAR JE WEET IN JE HART WEL DAT DIT ALLEMAAL NIET KLOPT. JE GEBRUIK JE HOOFD OM JE HART TE NEGEREN, WANT IN JE HART WEET JE WEL DAT HET ALLEMAAL NIET KLOPT.

   En dan laat ik ze met rust, want net als kleine kinderen moeten ze vanaf dat punt in hun geweten gaan reflecteren. Bij de één gaat dat snel, bij anderen blokkeert het ego (denken, programmering, angst) dat nog een tijdje, maar dat houden ze niet vol.

   Het is net als met kleine kinderen, laat ze maar broeden op hun geweten (hart, liefde), uiteindelijk komt er een moment dat het ze breekt omdat het geweten te zwaar wordt. Je moet als een ouder zijn en afwachten tot hun ego breekt en ze toegeven dat hun harten het wel hebben geweten. Soms duurt dat kort, maar in deze gestoorde totale wereldwijde jones town sekte gaat dat langer duren.

   De auteur schrijft treffend;
   ‘De donkere nacht van de ziel van de mensheid staat voor de deur, dus het is een goed moment om aandacht te schenken aan de boodschap van liefde.’

   Angst (ego) is de aangeleerde leugen die regeert zodat liefde/bewustZIJN/God/waarheid zich niet kan manifesteren.

   Liefde, is bewustZIJN, is hart, is God, is de waarheid. Liefde is de waarheid. Het hart is wat wij zijn, ons brein houdt ons daar weg. Ga naar het hart, leef en spreek uit het hart.

   • Beste LGSTO,
    Hele mooie reactie en klopt als een bus.
    Laten wij hopen dat de wereld niet al te lang de tijd nodig heeft om bij het hart te komen en het wellicht te laat is.
    ” De grootste reis die een mens ooit zal kunnen maken heeft een afstand van slechts 40cm, van het hoofd naar het hart”

    • @Tigron…

     ”De grootste reis die een mens ooit zal kunnen maken heeft een afstand van slechts 40cm, van het hoofd naar het hart”

     Ik heb vaak veel woorden nodig om me uit te drukken, ik kan leren om bondiger te zijn, maar vaak is hier wel iemand die wat ik zeg prachtig samenvat. Jou krachtige en versterkende reactie is het teamwork dat nodig is. Geweldige uitspraak, die ga ik in mn systeem graveren.

 2. ” De eigenaars van Google, YouTube, Facebook en iedereen die betrokken is bij het censureren van de waarheid zullen uiteindelijk de gevolgen ondervinden. Ze zullen waarschijnlijk slapeloze nachten hebben voor de rest van hun leven, en ik zou niet in hun buurt willen zijn op het moment dat ze sterven.”

  Dus er is nog een kaartje voor mij oo de eerste rij over?😇

  • WIJ westerlingen zitten in de skybox van het stadion/de matrix, te kijken naar de match tussen goed en kwaad. Maar wees je bewust dat ons stadion gaat instorten, dus laten we op de parkeerplaats, in klapstoel met bier en nootjes, naar de ondergang van de matrix, het stadion, gaan kijken. Het wordt een spektakel. Ik kan niet wachten op het punt in deze film dat de ‘bad guys’ elkaar allemaal gaan naaien, want uiteindelijk is er geen eer onder dieven zodra ze in het nauw worden gedreven.

 3. Wat mij zo dwars zit, zijn de media die het satanisme op een voetstuk plaatsen, en de 69% van de Amerikanen niet van doorslag betekende invloed kunnen zijn, omdat de media bijna volledig in handen is van een niet nader te benoemen etnische minderheid die ons Goyims wil ausradieren.

  • J.R. augustus 24, 2023 at 09:39

   “Dat betekent dat maar liefst 69 procent van de bevolking van de Verenigde Staten twijfelt aan het officiële verhaal dat COVID-19 vaccins zo veilig zijn als appeltaart”.

 4. @Bas.

  Ik blijf de mogenlijkheid dat transhumanisme een ouder fenomeen is dan word aangenomen als onbewezen theorie aanhouden..

  Dit is niet de eerste re-set.
  Virussen beinvloeden de digitale wereld.
  Niet levende biologische mensen.

  Het is het gevolg van een infectie met een biologisch pathogeen van plantaardig of dierlijke afkomst , met sls gevolg een afgestorven stukje besnet dna of celmatriaal.
  Snot dunne schijt enz enz.
  Gevolg geen oorzaak.

  De digitale wereld of transhumanisme en de samenvoeging van beide loopt op binaire codes.

  Wat nu als het z.g. p.c.virus
  De 0-etjes
  en de 1-tjes heeft omgekeerd.
  En goed slecht maakt.
  En slecht goed….?

  • Om te kunnen blijven regeren stapelen leugenaars, al duizenden jaren, leugens op leugens op leugens. Als je dat lang genoeg doet komt alles op de kop te staan, dan wordt 0 een 1 en een 1 een 0. Dit is idd niet de eerste reset, ze doen dit al heel heel heel lang.

   Op het einde van het Romeinse rijk waren ze ook volkomen gestoord en pervers.

 5. Ik spreek voor mijn werk 8 tot 15 nieuwe gezichten per dag. 70% begint er spontaan over dat politiek den haag een farce is, van fvd tot vvd.

  Dus succes met je nieuwe set leugens politiek den haag en msm. Jullie zullen tot in lengte van dagen achterna gejaagd worden, en straffen zullen zeer gepast zijn.

  Ik zal in die tijd het pak van de jager aantrekken. Met het allergrootste plezier.

  Lezen de vieze stazi’s mee? Mooi…u bent gewaarschuwd. Het volk is het ZAT!!! Dat hoor ik elke dag opnieuw.

 6. Dat is het. Timing. Ik voel dat het komt, maar de tijd is nog niet rijp. De weerstand is nog te groot. Maar de verschuiving is voelbaar. Het goede gaat terug slaan.

  Paradox of power.

  Het is 4 dagen kraak helder geweest hier in west brabant. Vanmorgen was het net een schaakbord in de lucht. Het valt zo op, en dat begint ook door te dringen.

  Ik wacht rustig af en steun wie het nodig heeft, de schapen last ik grazen tot t gras ook voor hun op is. Dan…..

  Dan zijn wij aan zet.

  • De verschuiving is idd voelbaar, de geo-engineering is niet meer normaal, alles wordt duurder en duurder. De herfst en winter beloven weer één grote shitshow te worden, volgend voorjaar zullen veel mensen wakker zijn. De massa die eigenlijk wel weet dat het niet klopt zal gaan klagen en opstaan. De Rockefeller lockstep is omgekeerd aan het werken als een Great Awakening…🙏

 7. “Liefde ?” Dit begrip al veel te vaak misbruikt om van alles ‘omwille van de lieve vrede’ maar te tolereren en accepteren !! Nou eerst maar eens Wáárheidsvinding, éérlijke échte Wetenschap en–dús–écht Recht en Rechtvaardigheid voorop… Komt de Liefde vanzelf ! Zonder dat–althans van mijn kant–óók geen Liefde !!

  • Via de nieuwsbrief van succesboeken.nl:
   “De waarheid wordt gevonden wanneer mannen en vrouwen vrij zijn deze na te streven.”
   – Franklin D. Roosevelt, 32e president USA van 1933-1945 (1882-1945)

   • Heb deze uitgeverij een uiterst kritische reactie gestuurd, want FDR was de ultieme Deep State-dienaar en mede door zijn betrokkenheid heeft de Japanse aanval op Pearl Harbor op 07.12.1941 oneindig meer schade aangericht door in de voorafgaande weken zoveel mogelijk schepen naar die locatie te dirigeren.
    Wat zei Curtis Dall (1896 – 1991) over FDR: ‘mijn schoonvader moest iedere dag verantwoording afleggen aan zijn bazen en die zaten niet in het congres’. Deze uitspraak geldt ook voor de periode 1929 – 1933, toen hij gouverneur was van de staat New York. Het woord New York City bestaat uit 11 letters.
    Overigens heeft Wall Street-handelaar Dall zich ook uiterst kritisch uitgelaten over de VN als belangenbehartiger van big finance, maar nu dwaal ik af.

 8. Made in Holland = Deze schijnbaar volwassen mensen planden het toch echt zelf = Disinformation + Disruption of the Global Financial System + Fragmentation of Democratic Societies https://bilderbergmeetings.org/meetings/meetings-overview/2020

  Het zit dus in deze mensen zelf = Karakteristiek voor de BV Nederland is Strijd en afgescheidenheid, Spirituele zelfzucht, geloofsstrijd, De BV Nederland, groei BBP, onvrede, Tweedracht (wij-zij) massavorming, mobilisatie, Propaganda, haat, Fysiek geweld, oorlog.

  En ze leven hier nu in NEDER-land want hier heerst het sterkste ego in de mens.
  Hier denken de mensen dus het negatiefst, wat je absoluut terug kunt zien = Een rapport toont onveilige werksfeer in Tweede Kamer aan: ‘Hele narcistische mensen’ Grensoverschrijdend gedrag is een hardnekkig probleem in de Tweede Kamer. Dat blijkt uit onderzoek naar sociale veiligheid van de Universiteit Utrecht.
  Bijna de helft van de ondervraagden ziet het weleens gebeuren, terwijl er nauwelijks wat wordt gedaan met de melding. ‘De sfeer in de Tweede kamer is behoorlijk verziekt’.
  https://youtu.be/yGXvcRDOXU4

  Ontlopen zij de dans want er was geen enkele reden en werd het script al in 2017 geschreven….dus voorbedachte rade….

  OP 22 NOVEMBER 2023 START BIJ HET HOF VAN LEEUWARDEN EEN BODEMPROCEDURE TEGEN RUTTE, KAAG, DE JONGE, HOEKSTRA, GATES EN VELE ANDEREN!

  Deze procedure is de eerste procedure ter wereld waarbij de eisers uitgebreid en onderbouwd uiteenzetten dat Covid-19 geen ziekte is, maar onderdeel is van de Great Reset!

  Ieder van de gedaagden wordt door de eisers hoofdelijk en in privé aangesproken vanwege de door de eisers gestelde deelname aan dit project.

  Humanity is going through the phase of Anahata….

  When the Moon is closer to the Earth is feeling and most probably don’t want to feel it when it is already 100 years “OLD KARMA” to be revealed……”the space in the heart where purity dwells.” Is remembering the subconscious for better understanding. Sometimes, the clearest and most genuine guidance comes from a soft, gentle voice inside us, not the loud ones filled with fear and doubt. Love and trust may not shout, but they consistently speak from the depths of our

  hearts. So, it’s essential to have faith in the quiet truths that reside within us. Balancing your third eye chakra will amplify your intuition and self-awareness. Meditative practices and visualization can be particularly powerful.

  Ascension Symptoms. Learn 47 signs and symptoms I and others have experiences over the years. https://youtu.be/QdyZLCcsoEs?si=JSYCOeZOK76EsLpc

 9. Bewustzijn is bewustzijn van je lichaam wil de lever absoluut niet geprikt worden want is zijn eigen reinigingssysteem en angst aanjagen vindt ie al helemaal niet leuk is respect voor je eigen lichaam hebben.

  Dit jaar is een periode spirituele testen. Iedereen zal uitgedaagd en getest worden op Liefde.
  Kies je vanuit  het hart?
  Blijf je trouw aan je innerlijke authoriteit?
  Buig jij voor manipulatie, controle en macht uit angst om te verliezen wat je denkt te bezitten?
  Alle imperiums gebouwd op “het oude” zullen instorten.
  Je kunt je verzetten maar dan zul je ten onder gaan in de golf van positieve verandering die niet te stoppen is. 

  De apocalypse is ongelofelijk goed nieuws en geeft gouden kansen tot groei, vernieuwing en expansie.

  Ga voorbij de verhalen.

  Een illusie doorbreken die zij zelf hebben opgetuigd met eigen regels waar niemand om gevraagd heeft in een wereld die van ons allen is arrogantie ten top.

  Overdrijft u nu niet een beetje?
  Helaas, nee! Iedereen die zijn ogen hiervoor opent zal dat zo zien.

  Ivan Illich waarschuwde daar al in 1975 voor in zijn analyse ‘Der Enteignung der Gesundheit’ (‘De onteigening van de gezondheid’, red.).

  Goethe beschreef de situatie van de orthodoxe geneeskunde heel treffend in Faust I en laat daarin dokter Faustus toegeven:

  Hier was dan de geneeskunde; de patiënten stierven en niemand vroeg wie er genas,
  met helse toverkollen zijn wij in deze dalen, deze bergen
  meer tekeer gegaan dan de pest, ikzelf heb dat gif aan duizenden gegeven,
  zij verwelkten, ik moet ermee leven dat men die schaamteloze moordenaars prijst.
  https://www.hetbewustepad.nl/index.php?pag_id=54

  Het einde van het “patriarchale” tijdperk. Het einde van een ego-gedragen maatschappij. Waarin controle, zelfzucht, hebzucht, angst, overleven, manipulatie en macht de overhand hebben.

  We maken de overgang naar een nieuw tijdperk. Het vormgeven van een hart-gedragen maatschappij. Waarin liefde, integriteit, vrijheid, eenheidsbesef en waarheid de bouwstenen zijn voor de maatschappij en bijbehorende systemen en structuren. Energetisch is dit al een feit. De spelregels voor op Aarde zijn, zijn dus veranderd. We gaan een nieuw spel spelen. Alleen hebben velen nog niet door dat de oude spelregels niet meer werken in het nieuwe spel. In een proces van ontwaken is schaduwwerk de meest uitdagende fase. En wij maken allemaal deel uit van de collectieve schaduw! Je eigen duisternis onder ogen komen en transformeren naar Licht.

  Discover The Art of Staying Aligned.

  Are you experiencing intense ascension symptoms that are making it difficult to anchor your consciousness?

  You are feeling the intensity of the high frequency energy waves happening this month. In this powerful video, I share how to anchor your consciousness and remain stable during times of heavy, dense energy.

  You’ll learn practical techniques and tips that will help you stay centered, grounded, and focused on your spiritual growth.
  https://youtu.be/srsuTvw1omo?si=i-pYSF2ku0OCVPPc

  Ego kraken van de vorige cyclus = This often maniacal ego is both very arrogant and very insecure. It’s impatient and it’s demanding. It places its self-importance above all else, including relationships and even our own inner peace. It must always be right, even when it’s wrong. As long as the ego keeps us lost in thought, always comparing, always accumulating, always criticizing and complaining so that it can feel superior, never letting us feel satisfied and content for even a moment, then we will continue to suffer and be unable to break free from the ego’s grasp. https://youtu.be/bL_rNGJxWbg?si=Pjyhe5hZitKJyZuj

 10. Group Consciousness. Dear Ascending Family,

  Our planet is evolving into a coalescence of collective race fields which create Group Consciousness and this is not a choice, it is a fact during the Ascension Cycle.

  This means we will need to become aware of what Group Consciousness means and how it impacts us in our day to day life, as well as every relationship we have on this planet.

  In any type of organization or Group Consciousness it is extremely challenging to navigate in uncleared individual and group Negative Ego behaviors. Negative Ego behaviors are usually entwined with low ethical conduct which damages building trust between people in order to communicate transparently and honestly about a variety of topics.

  In order to evolve and learn how to build basic Group Consciousness communication skills we each must develop commitment to hold Accountability to our personal circumstances and the GSF Behaviors that each of us choose to demonstrate every day.

  https://energeticsynthesis.com/library/planetary-stewardship/2906-group-consciousness

  Ascension Energy Forecast and Light Language
  DNA Activation with Jamye Price 2023 https://youtu.be/ActfpofiTkI?si=-g8K1TFw1PmUMez0

  Negative thought patterns can also be a powerful barrier to spiritual growth and transformation. Patterns such as fear, doubt, and self-criticism can keep us stuck in old ways of thinking and behaving, making it difficult to move forward on our spiritual path.
  Similarly, if we are overly attached to material possessions, status, or outcomes, we may find it difficult to cultivate the kind of inner peace and detachment that is necessary for spiritual growth.

  Pure Awareness IS Unconditional LOVE.
  We explore common obstacles that we unconsciously hold in our beliefs about relationships which ultimately adulterate our understanding of unconditional love.
  Is understanding how to love others in general.
  https://youtu.be/j1HL3oCREso?si=DxiU99fyh9xAGmbG

 11. Full Super Blue Moon Angel Messages ✨ More Love

  Aquarius is all about lyings…..that the false EGO tells us that occur. Who is real is the question?????

  By being mindful of the factors that can slow down our progress and actively working to address them, we can create the conditions that are most conducive to spiritual growth and transformation as we move deeper in the Photon belt and entering “The Golden Age” is “The Chrystal Revolution” as we slowly entering in 2024.

  2024 The year of the crystal revolution. My Moldavite is AMPING UP all My Crystals!
  https://youtu.be/gSTUTV9hjik?si=8IspGg4wM4OU7pOB
  Schumann frequency’s

  Be aware of this one Electromagnetic Fields Stress Living Cells
  geophysical electromagnetic energies influence our health and wellness over time through direct cellular, molecular, and DNA interactions, and how sometimes, quick geophysical changes can catch us unprepared. https://youtu.be/0JvSq_t8OFM?si=8DLR6AvIC9Km_ivb

  So, what does it all mean?
  What can you expect from the Age of Aquarius?
  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing!
  This is exactly what all of us are going through a massive collective detox worldwide.

  We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all – we come out completely renewed and ready to take on the world in this ” Chrystal Revolution” as we slowly entering in 2024.✨

  The Full Super Blue Moon occurring on August 30th and 31st https://youtu.be/CSl1OCHAVVU?si=atgbXK_rz7qHwdRL

 12. NON-Adults = your own EGO as we move to ADULT on this planet is introspection on your own behavior is taking responsible for your own actions ad is the main CORE PEACE in your own thoughts……

  1. You create your own beliefs
  Many people who call themselves spiritual can talk for hours about the spiritual beliefs of others. But when it comes to their own spiritual beliefs, they often prove to be lacking. If you truly awaken spiritually, you will certainly take some comfort from existing beliefs and systems, but your own new ideas and beliefs will also arise, perhaps during a deep meditation or yoga.

  2. You want more freedom
  During your spiritual awakening, you will wake up one day, look around and suddenly feel shackled by your home, your work, your possessions and possibly even your relationship. Don’t jump out of bed to throw everything away just yet, or buy a van to follow your favorite band on tour. First, think about the things in your life that drag you down and take away your freedom. Think about what life would be like and what you can do without these things.

  3. You are strongly attracted to personal development
  Previously, someone’s fizzy tales of escaping slavery or curing a disease probably didn’t interest you. But suddenly stories about personal development and triumphs are important to you. You are attracted to it, because you are now striving for this yourself.

 13. Dan hoop ik maar dat de gevaccineerden in God geloven en Zijn Zoon Jezus, dan komen de gevaccineerden tenminste niet in de hel. Jezus zal zich dan ontfermen over hen en heeft de Farmaceutische groep en het WEB het nakijken, want zij gaan gegarandeerd naar de Hel. Ja, die bestaat, ook al willen ze dat niet geloven. Ze zullen het beleven
  Liefs Wappie ❤️

 14. Liefde is onverbrekelijk verbonden met waarheid. Gouverneur en president Roosevelt was een vrijmetselaar net zoals Truman die de atoomafval op Japan heeft goedgekeurd. Uiteindelijk is het de vrijmetselarij, een Joodse sekte, die de opdracht heeft gegeven. Daarom moet de vrijmetselarij wereldwijd verboden blijven zoals sinds 1735 in de “Republiek der Zeven Vereenigde Neederlanden”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in